file:///C:/Users/User/Downloads/googlea4bc4047d6089a1d.html

Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Termékek Menü

Broadrem S9 összecsukható drón, automata magasság és fel-le szálló és visszahívó funkcióval.

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
8.990 Ft
Gyártó cikkszám: Broadrem S9 összecsukható drón
Gyártó: Broadrem
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. december 06.
Szállítási díj: 790 Ft
S9 mini parányi méretű drón most már összecsukható kivitelben a Broadream gyártó jóvoltából.
A kissé hosszúkás forma, dinamikus repülési tulajdonsággal párosulva, parádés manőverek véghez vitelére is képessé teszi, ezt a parányi drón szerkezetet.
A csomag részét képezi egy rotorvédő garnitúra, ami kezdő pilótáknak nagy segítség.
A gép minden újítással ellátott a maga kategóriájában, van benne automatikus magasságtartó, gombnyomásra történő felszállás/landolás, 3 sebességi mód, Headless mód, gombnyomásra történő visszahívás és apró parányi mérete ellenére példás, azaz 9 perces repülési idővel rendelkezik.
Ha ezt a drónt összecsukjuk, akkor tényleg elfér a nadrágzsebben, ez nem csak marketing!
Kapható választék:
Szín:
Menny.:db

Paraméterek

Broadrem S9 drón műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság kb. 60 m.
Méretek becsukva 60*50*30 mm.
Méretek kinyitva 60*87*30 mm.
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig átlóban mérve (kinyitva) 118 mm.
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig átlóban mérve (kinyitva) rotorvédővel együtt 140 mm.
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig (kinyitva) 100*90 mm.
Hossz/szélesség a váz végéig 60*23 mm.
Törzs magasság (kinyitva) 30 mm.
Főrotor átmérő 39 mm.
Töltési idő kb. 70 perc.
Repülési idő kb. 6-7 perc.
Nettó súly 21 g (akku nélkül).
Teljes súly beépített akkumulátorral 26 g.
Akkumulátor 3,7V 220mAh Li-Poly. beépített!
Motorok 4db fő motor.
 
A csomag tartalma
 
1 db Broadrem S9 típusú drón
1 db USB töltő
1db Li-Poly akkumulátor 3,7V 220mAh beépítve!
4db tartalék főrotorlapát
1db rotorvédő szett
1db csavarhúzó
1db angolnyelvű kézikönyv
 
Repülésre kész állapotban érkezik!

Leírás

Broadrem S9 összecsukható parányi méretű drón, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Amikor a klasszikus CX-10 kb. tízedik generációját csodálhattuk meg ugyan abban a köntösben jött egy másik merészebb ötlet, csináljunk ebből is összecsukhatót, hangzót el ez a mondat, majd az elméletet a gyakorlat követte. Majd megszületett a kisé hosszúkás formájú, úgynevezett szivardarabka testű drón. Amire az aerodinamika máskép hat hisz a szélesség és a hosszúság nem egyforma méretű. Így a drón teste hosszabb mint amilyen széles persze a karok kinyításával sokat változik a helyzet. Persze a repülési tulajdonság így is némileg változik. Ami nem feltétlenül jó vagy rossz igazából szokás kérdése. A kialakítanak köszönhetően az előre hátra manőverezés kicsit magabiztosabb, és talán gyorsabb is.

A drón maga elég pici 6*5cm becsukva mivel egy foldable quadkopterrel van dolgunk. Kinyitva a szélesség 7cm-re hízik amibe még a rotor vagy a rotorvédő mérete bele sincs számolva.
Az akkumulátor 220mAh-s beépített ami ebben a méretkategóriában megszokott. Nagyjából 8-9 percig repül egy feltöltéssel. Majd az USB.-s töltőjét a drón csatlakozójához dugva lehet tölteni.
 A drón nyitás mechanika egyszerű és nagyszerű egész egyszerűen csak ki kell nyitni karokat vagy összehajtani amit mechanika elég jól helyén tart. Tehát nem kel úgymond semmit se benyomni, hogy a nyitás-zárás működjön. És egész jól megfeszül a helyén, nem is kotyog mérete ellenére, tehát mondhatnánk jóra sikeredett.
A repülés is jelesre vizsgázott a 3 sebességi mód ad egy kis plusz szórakozást, én mint már nagyon sokat repült pilóta, elviselnék egy még erősebb módozatot kültéren, hogy még nagyobbat tudjak dönteni kisebb széllel szemben. De a legmagasabb mód simán hozza a SYMA gyártó termékeinél megszokott módot ezért panasz nem érheti a ház tájékát kezdő vagy keveset drónozott pilótáknak több mint kielégítő. Mondhatni dinamikusan és a félig meddig kissé szivar formájú testnek köszönhetően hihetetlenül jól és kissé máskép repül. Kezdőként annyit lehetne megemlíteni, hogy mindenkép használjuk a rotorvédőt míg gyakorolnak, mert ha drón beütődik a rotorlapát könnyen lerepülhet, de persze tartalékba van négy. Jó tudni 2 jobbos és 2 balos. Kezdők akik még nem tudják, minden drónon van jobb irányba forgó motor és bal irányba forgó motor, és így két irányú lapát is van ezek egymásnak a tükörképei. Tehát minden drónál a lapátok felhelyezésénél ügyelni kell a helyes forgásirányra, mert ha már egy rossz forgásirányú lapát van fent a drónon nem képes felszállni, mert az nem felhajtó erőt hanem leszorított fog termelni.
Tehát egy igen jó belépő szintű drónnal van dolgunk, ami hátrány lehet beütésnél könnyen lerepülnek a rotor lapátok. De erre van a mellékelt rotorvédő, ha ezt feltesszük a drónra sokat segít.
Illetve ha jó megjegyezzük a vészfék funkció gombot ami nagyon praktikus a drón azonnal leállítja a motorokat ha valahova beütődünk vagy beszorulunk vele. A probléma abból adódik, hogy minden újabb drónban van egy magasságtartó automata funkció. Ami nagyon sokat segít a repülésbe, mert ha elengedjük a gázkart a drón képes megtartani automatán a pillanatnyi magasságot minden beavatkozás nélkül. Ha erősebb ütést kap a drón akkor a védelem letiltja általában a hajtást és megáll. Ha viszont nincs meg a kelő erő akkor a drón darál és csak akkor hagyja abba ha a gázkart le felé húzzuk megszakítás nélkül legalább 4-5 másodpercig. Ez azért van így gondoljunk csak bele ha drónnal jó magasról ereszkednék lefelé akkor ha folyamatosan lefelé húznánk a gázkart rögtön leállna és lezuhanna. Ezért próbálja az elektronika felismerni a helyzetet ami csont nélküli landolás esetén teljesen jól működik a leállás. De ha valami hiba lép fel a vezetésünkbe nehéz az elektronikának ehhez igazodni, hogy le kéne állni vagy sem. Ilyenkor jó a vészfék funkció, mert ha azt a gombot megnyomom a drón rögtön megáll. Kár hogy például a syma még mindig nem használja ezt a megoldást.
Mindent összevéve tényleg egy frappáns kézügyességet jól fejlesztő repülő szerkezet. Bátran ajánlom, de mindenkép javasolt a rotorvédő használat az első reptetések során. Ha ügyesek vagyunk utána már el is hathatjuk őket.

A csomag részét képzi a rotorvédő szett is. Ezen felül a csomagban találunk még a drónon és a távirányítón kívül, 4 db. tartalék főrotorlapátot kettő balos, és kettő jobbos kiszerelésben. Meg egy darab csavarhúzót.

A távirányító minike jól szokható és egész kellemesen kézre álló. A két botkormány teljesen rendben van alap esetben a bal botkormány a gáz és tengely körülötti forgás, a jobb pedig a négyirányú döntésé előre-hátra, jobbra-balra. Mindkét botkormány között találunk 4-4 gombot. Lentről fel felé haladva első a gombnyomásra történő felszállás/landolás. Második vészfék mint a neve is fémjelzi a drón rögtön megáll és nyílván rögtön lezuhan. Felette a Headless mód aktiváló, ilyenkor a drón irányától függetlenül az irányítás ugyan az marad ha mi mindig ugyan abba az irányban maradunk. A legfelső gomb pedig a visszahívó, ilyenkor a drón automatán elindul vissza fele lényeg, hogy a mi irányunk mindvégig ugyan az maradjon akkor a funkció helyesen működik.
A jobb oldali alsó kettő gomb jobbra-balra trimmelés, a felette lévő kettő pedig az előre-hátra trimmelés. A távirányító tetején lévő kettő gomb a jobb oldali 3D átfordulás azaz bukfenc funkció az átfordulás iránya attól függ, hogy aktiválás után melyikirányba húzzuk el a jobb oldali botkormányt. A bal felső pedig a sebességi mód kezdő/haladó/profi.
Összességében: Egy jól használható mini drón a kategóriájában kimagaslónak számító repülési idővel.
Dinamikus mozgékonysággal ami felnőtteknek is hosszú szórakozást képes nyújtani. Az összecsukható kivitel meg tényleg parádés eme aprócska szerkezet esetében.

Irányítás:
gázkar fel-le>>> gáz adagolás
gázkar jobbra-balra>>> forgás a tengely körül
irányváltó kar előre-hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra-balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Broadrem S9 összecsukható parányi drón főbb jellemzői:

-Automatikus magasságtartás, akár gombnyomásra történő felszállás és landolás.
-Kategorijában kimagasló 9 perces repülési idővel.
-2.4Ghz-es mini távirányító, jelzavar mentes és nagy hatótávú.
-3 különböző sebességi mód: (kezdő, haladó, profi).
-Ütésállóság és strapabírás.
-Egyszerű kezelhetőség.
-Parányi mérete ellenére is összecsukható így tényleg könnyedén zsebre vágható.
-Headlees mód.
-Gombnyomásra történő visszahívás.
-Jó fedélzeti fények, akár egy autó 4 lámpája.
-Egyedi megjelenés korszakalkotó dizájnnal.
-Könnyen csukható és nyitható karok.
-Akkumulátor merülést jelző LED fények.
-Lemerülés esetén automatikus landolás.
-360 fokos műrepülési képesség.
-Négy különböző színben elérhető.


További tulajdonságok

 

Hasonló termékek

Gyártó: Broadrem
Raktáron
Gyártó cikkszám: Broadrem S9M összecsukható parányi méretű HD. élőképes kamerás drón, szett
22.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 06.

Mások ezeket is megvásárolták

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X21W beépített élőképes kamerával kék
17.990 Ft
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X54HW fekete-zöld
26.990 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Gyártók