Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Broadrem S9M összecsukható parányi méretű HD. élőképes kamerás drón, magasságtartó szenzorral, stb.

23.990 Ft 19.990 Ft
4.000 Ft 17%
Az akció időtartama: 2024. 05. 21. - 2024. 06. 11.
Kapható választék:
Hány akkuval kéri:
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: Broadrem S9M összecsukható parányi méretű HD. élőképes kamerás drón, szett
Gyártó: Broadrem
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.
Szállítási díj: 1.100 Ft
S9M mini, azaz parányi méretű összecsukható drón HD. Kamerával a Broadream gyártó jóvoltából.
Az élőkép továbbításra alkalmas kamerával készíthetünk fotót és videót a mobiltelefonunk memóriájába, illetve a telefonnal és a mellékelt távirányítóval vezérelhetjük. A csomag részét képezi egy rotorvédő garnitúra, ami kezdő pilótáknak nagy segítség.
A gép minden újítással ellátott a maga kategóriájában, van benne automatikus magasságtartó, gombnyomásra történő felszállás/landolás, 3 sebességi mód, Headless mód, gombnyomásra történő visszahívás és apró parányi mérete ellenére moduláris akkumulátorral (cserélhető) van ellátva.
Ha ezt a drónt összecsukjuk, akkor tényleg elfér a nadrágzsebben, ez nem csak marketing!

Leírás

Broadrem S9M összecsukható parányi méretű HD kamerás drón magasságtartó szenzorral stb.

Amikor az üzletünkbe megérkezett, alig vártuk hogy kipróbáljuk, mert a gyártó ugyan ehhez a drónjához már volt szerencsénk kamera nélkül ami nagy népszerűségnek örvend.
A csomagból kibontva rögtön meglepődtünk a távirányítósokkal nagyobb és kézbe illőbb lett, erre egyébként szükség is volt, az véget hogy mobiltelefonunkat a távirányítóra tudjuk csíptetni és emelet biztos fogása is maradjon.
Mert van, aki csak berakja a távirányítóba mobilját és reptetés közben azon nézi, az élőképet miközben a távval irányítja a drónt.
Mert még ez a megoldás mindig sokkal finomabb és jobb, mint a mobilos irányítás illetve a reakció idő is sokkal gyorsabb.

Másik nagy meglepetés az akkumulátor, amely nem a drón belsejében kapott helyet, mint a kamera nélküli modellnél, hanem itt már könnyedén cserélhető, ha több van belőle. (sajnos a gyártó csak egyet mellékel hozzá.)
A töltő USB-s úgynevezett bölcsős töltő, amin egy illetve kettő akku is tölthető egyszerre.
Tehát maga az akku egy aprócska tokban helyezkedik el, ami a töltőhöz és a drónhoz is egysínbe csúszik bele és úgy pattan a helyére majd egy könnyed mozdulattal simán eltávolítható.

A csomag részét képezi még a szokásos 4 db. tartalék főrotorlapát, a töltőhöz az USB töltőkábel, csavarhúzó, 1 pár védőkeret, ami levédi a rotorfelületet és a drónt valamilyen szinten a sérülésektől, illetve így nehezebb a lapátok elhagyása is.

A távirányító itt már jól kézbe illő nagyobb méretű, a telefontartót a táv közepéből lehet kihajtani. Maga az irányító 3 db. „AAA” azaz miniceruza elemmel működik, amit a csomag nem tartalmaz.
A két botkormány nem a megszokott módon helyezkedik, el a bal oldali feljebb a jobb oldali pedig lejjebb van.
Maga a távirányító teljesen szimmetrikus amúgy. A két botkormány elhelyezkedése egyáltalán nem zavaró fel se tűnik egy idő után, hogy nem egyforma magasságba vannak.
A bal oldali botkormány alatt találunk egy négy oldalú nyíl gombot ez a drón trimmelsére szolgál elég ötletes és egyszerű egyben nagyszerű megoldás.
Előre-hátra és jobbra-balra pozíciót tudjuk vele trimmelni. A jobb oldali botkormány alatt egy ici-pici gomb ezt hosszan benyomva tudjuk a távot be-ki kapcsolni. Felette négy gombot találunk.
A legalsó a vészfék ez arra szolgál, amit a neve is fémjelez, ha megnyomjuk a drón motorjai leállnak a drón lezuhan.
De ennek az a lényege, hogy a drónban van magasságtartó és ha drónnal neki megyünk valaminek, akkor, ha ilyenkor kisebb az ütődés a drón nem tilt le automatikusan és neki áll darálni jó pár másodpercig ilyenkor, ha megnyomjuk a vészféket a drón azonnal meg áll így védve a szerkezetet a további károsodástól.
A többi három gomb balról haladva, az első visszahívó gomb, (ez csak helyes headless mód estén működik megfelelően).
Második a gombnyomásra történő felszállás-landolás. A harmadik pedig a Headless mód. A táv bal és jobb felső sarkában találunk kettő méretesebb gombot.
A jobb oldali a már jól megszokott 3D, azaz bukfenc funkció. A bal pedig sebességi mód közepes (1 síp hang) vagy gyors (2 síp hang) vagy még gyorsabb (3síp hang).

A gép órába került egy beépített kamera, ami ebben helyett kapott az a jobbik a 720p.-s verzió. mert a kisebik változat pedig a 0,3mp lenne…
Tehát az élőkép és fotó videó rögzítésen felül számos egyéb funkció elérhető az applikáción keresztül. Mint például a drón telefonon keresztül történő teljes körű irányítása stb.
Hagyományos virtuális botkormányok elég jól működik velük az irányítás, érdekesség hogy a virtuális botkormány csak addig látszik a kijelzőn, míg megérintjük. Teljesen jó pofa ez az újítás.
Az irányítás valószínűleg azért könnyedebb, mert mindig ott van, a virtuális joystick középpontja ahol rábökünk a kijelzőre. Valószínűleg ezért könnyedebb a vezérlés.
Aztán itt is van a gyro szenzoros vezérlés ahol az előre­-hátra és jobbra-balra döntés a telefon döntésével valósul meg. Aztán van, még itt jó pár érdekesség mindent nem írok le.
Van, gesztus mód ez azt jelenti, ha kamera felénk néz, és mód aktiválva van akkor a megfelelő kézmozdulatra a drón fotót vagy videót fog automatán rögzíteni.
A legérdekesebb a hang alapú vezérlés ahol a drón a kimondott szavakra irányítja a drónt ha nem beszéljük jól a kínai angolt akkor nem annyira szerencsés evvel próbálkozni.
Ha jól működne, akkor inkább érdekes lenne, minthogy jól használható funkció.

A drón maga elég pici 6*5cm becsukva mivel egy foldable quadkopterrel van dolgunk. Kinyitva a széllesség 8cm-re hízik, amibe még a rotor vagy a rotorvédő mérete bele sincs számolva.
Az akkumulátor 220mAh-s zárt tokban helyezkedik el mely könnyedén a gép gyomrába csúsztatható mivel moduláris. Nagyjából inkább 6-7 percig repül egy feltöltéssel, de mivel a töltő iker az akku pedig nem beépített, így ha beszerzünk hozzá még egyet, akkor kétszer annyi ideig repülhetünk és egyszerre fel is tudjuk őket tölteni külön várakozás nélkül.
A nyitás mechanika egyszerű és nagyszerű egész egyszerűen csak ki kell nyitni karokat vagy összehajtani, amit mechanika elég jól helyén tart. Tehát nem kel úgymond semmit se benyomni, hogy a nyitás zárás működjön. És egész jól megfeszül a helyén nem is kotyog mérete ellenére, tehát mondhatnánk jóra sikeredett.
A repülés is jelesre vizsgázott a 3 sebességi mód ad egy kis plusz szórakozást, én, mint már nagyon sokat repült pilóta, elviselnék egy még erősebb módozatot kültéren, hogy még nagyobbat tudjak dönteni kisebb széllel szemben. De a legmagasabb mód simán hozza a SYMA gyártó termékeinél megszokott módot ezért panasz nem érheti a ház tájékát kezdő vagy keveset drónozott pilótáknak több mint kielégítő. Mondhatni dinamikusan és a félig meddig kissé szivar formájú testnek köszönhetően hihetetlenül jól és kissé másképp repül. Kezdőként annyit lehetne megemlíteni, hogy mindenképp használjuk a rotorvédőt míg gyakorlunk, mert ha drón beütődig a rotorlapát könnyen lerepülhet, de persze tartalékba van négy. Jó tudni 2 jobbos és 2 balos. Kezdők, akik még nem tudják, minden drónon van jobb irányba forgó motor és bal irányba forgó motor, és így két irányú lapát is van ezek egymásnak a tükörképei. Tehát minden drónál a lapátok felhelyezésénél ügyelni kell a helyes forgásirányra, mert ha már egy rossz forgásirányú lapát van fent a drónon nem képes felszállni, mert az nem felhajtó erőt, hanem leszorított fog termelni.

Irányítás:
gázkar fel-le>>> gáz adagolás
gázkar jobbra-balra>>> forgás a tengely körül
irányváltó kar előre-hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra-balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Broadrem S9M összecsukható parányi méretű HD kamerás drón főbb jellemzői:

-Automatikus magasságtartás, akár gombnyomásra történő felszállás és landolás.
-Egyszerű és áttekinthető új applikáció.
-Mobiltelefonnal is irányítható.
-Élőképes valódi HD kamera 1280x720-as felbontással.
-2.4Ghz-es távirányító telefon tartó konzollal az élőkép követése végett.
-3 különböző sebességi mód: (kezdő, haladó, profi)
-Ütésállóság és strapabírás.
-Egyszerű kezelhetőség.
-Parányi mérete ellenére is összecsukható így tényleg könnyedén zsebre vágható.
-Headlees mód.
-Gombnyomásra történő visszahívás.
-Jó fedélzeti fények, akár egy autó 4 lámpája.
-Egyedi megjelenés korszakalkotó dizájnnal.
-Könnyen csukható és nyitható karok.
-Giro-szenzoros vezérlés is elérhető.
-Rajzolható repülési útvonal az appos vezérlésen keresztül.
-Akkumulátor merülést jelző LED fények.
-Lemerülés esetén automatikus landolás.
-360 fokos műrepülési képesség.
-Moduláris könnyen kivehető akkumulátor.


Paraméterek

SYMA Broadrem S9M drón műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság kb. 70 m.
Méretek becsukva 60*50*30 mm.
Méretek kinyitva 60*87*30 mm.
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig átlóban mérve (kinyitva) 118 mm.
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig átlóban mérve (kinyitva) rotorvédővel együtt 140 mm.
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig (kinyitva) 100*90 mm.
Hossz/szélesség a váz végiég 60*23 mm.
Törzs magasság (kinyitva) 30 mm.
Főrotor átmérő 39 mm.
Töltési idő kb. 70 perc.
Repülési idő kb. 6-7 perc.
Nettó súly 21 g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral 29 g.
Akkumulátor 3,7V 220mAh Li-Poly.
Motorok 4db fő motor.
 
A csomag tartalma
 
1 db Broadrem S9M típusú drón beépített élőképes kamerával.
1 db USB töltő boksz mellyel akár 2db. akkumulátor is tölthető.
1db Li-Poly akkumulátor 3,7V 220mAh.
4db tartalék főrotorlapát
1db rotorvédő szett
1db csavarhúzó
1db angolnyelvű kézikönyv
 
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok


 

 

Mások ezeket is megvásárolták

MJX Bugs 19EIS brushless motoros, GPS drón 25 perc repülési idő, 5G 2,5K. WIFI FPV dönthető kamerával.

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 19EIS kamerás GPS brushless motoros drón szett zöld
99.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X20P maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X20P drón szett
12.990 Ft 9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 2.4Ghz,-es távirányítóval rendelkező, 25km/h végsebességű R/C autó.

Gyártó: Winyea
Raktáron
Gyártó cikkszám: Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 25km/h végsebességű R/C autó.narancs színű
19.990 Ft 17.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

XK Strom Crawler 12429+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 40km/h.

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK Sorm Crawler 12429 1:12 autó szett
57.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

XLH Truggy +Lipo+2.4Ghz.+2WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 38km/h.+ zöld-fekete színű

Gyártó: XLH
Raktáron
Gyártó cikkszám: XLH Truggy 1:12 autó zöld-fekete színű
41.990 Ft 36.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett piros-ezüst színű
14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

XK Wltoys V912-A fémvázas négycsatornás single rotoros helikopter, magasságtartó automatával és moduláris akkuval

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK WLtoys V912-A helikopter szett
55.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

Double Horse 7007 R/C hajó (Tracer-2 útod modell) (810mm hosszú) 2.4Ghz.-es távirányító Li-Poly akku max:20km/h.

Gyártó: SHUANG MA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Double Horse 7007 R/C hajó szett
39.990 Ft 35.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

Krokodil hajó kétmotoros elektromos hajó, 2.4GHz.-es távval, Li-Po akkuval, 9-10km sebességel (300mm hosszú) Piros-fekete színű

Gyártó: Alamodell
Raktáron
Gyártó cikkszám: Krokodil hajó RH702 Piros-fekete színű
15.990 Ft 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!