file:///C:/Users/User/Downloads/googlea4bc4047d6089a1d.html

Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

49.990 Ft
Gyártó cikkszám: FEILUN FT012 brushless verseny hajó szett
Gyártó: FEILUN
Elérhetőség: Beszerzés alatt!
Szállítási díj: 790 Ft
Távirányítású hajó 3 fázisú villanymotorral, 3 cellás akkumulátorral és 2.4ghz távirányítóval. Garantáltan a leggyorsabb távirányítós hajó, amit eddig egy átlag felhasználó látott. 45km/h vízen rengeteg, de erre igazán élőben érdemes rácsodálkozni! Ezt a hajót már komolyan célszerű a fürdőzőktől távol nyomni, mert komoly sérüléseket okozhat egy ilyen száguldó, ék alakú rakéta. Messze a legélvezetesebb és leggyorsabb hajó a Feilun XL méretű hajói között. Teljes proporcionális vezérléssel, amelyre nagy szükség is van, mert a gázadagolással finoman kell bánni.

FEILUN FT012 verseny hajó 2.4GHz távval,Li-Po akkuval,brushless motorral, 45km sebességgel és proporcionális vezérléssel (470mm hosszú)

49.990 Ft
Kapható választék:
Hány akkuval kéri:
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Fei lun FT012 műszaki adatok
 
Állapot RTR (100%-ban kész)
Nehézségi fok kezdő-haladó
Maximális hatótávolság kb. 150m.
Végsebesség 45km
Teljes hossza 470mm.
Törzs hossz 390mm.
Törzs magasság 110mm.
Törzs szélesség 120mm.
Hajócsavar átmérő 30mm
Hajólapát mérete 78mmx25mm
Adó méret (H x Sz x M) 160mmx230mm x 50mmx150mm x 20-90mm.
Adó működés 6 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 130perc.
Menet idő kb. 9-10perc.
Nettó súly 570g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral együtt 712g.
Akkumulátor 7,4V 1500mAh. LI-poly.
Működés egy Brushless főmotor + 1db szervóval vezérelt kormány lapát
Gyártó Fei lun
Modell név FT012
 
A csomag tartalma
 
1db dekorált műanyag hajótest, motorokkal és elektronikával teljesen készre szerelve
1db 2,4GHz rádió távirányító
1db Brushless kefe nélküli villanymotor (2815-35000 KV)
1db szervo
1db szabályzó (35A)
1db Li-Poly 11,1V 1800mAh 25C akkumulátor
1db 220V-os balanszeres akkumulátortöltő
1db hajó tartó állvány
1db gumi orrkúp
2db tartalék hajólapát
2db szerszám
 
A dobozból csak ki kell venni, az akkumulátort feltölteni, és már mehet is a móka.....
 
Szükséges kiegészítők
 
Távirányító működtetése 6 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor szükséges. (nem tartozék).

Leírás

Feilun FT012 Brushless motoros verseny hajó

Egyszerű, de nagyszerű. Mennyi mindenre megállja a helyét ez a mondat! A legjobb mérnöki megoldásokra általában igaz ez az állítás, hiszen az egyszerűség az alacsony ár záloga, a tartósság pedig egy elemi követelmény, amit a fogyasztók a termékkel szemben támasztanak. Nincs ez másképp a Feilun talán legcombosabb hajójánál sem.

Egyszerű, ék alakú testben találjuk felfüggesztve a modell legfontosabb elemeit: a szabályzót, a vevőt, az akkumulátort, a motort és a hajtást. A rendezett összképet csak némi vízcső zavarja meg, amivel a modell a villanymotor állórészét hívatott hűteni. Némi olajfilm figyel a fontosabb alkatrészeken, már ránézésre is szinte kívánja a vizet, a sebességet és az abúzust.

A fészkében stabilan pihen az 1800mAh-es, 3 cellás akkumulátor, ami egy Lítium-polimer lapcellákból álló egység. Ezek a kerek cellákhoz képest (ion) jóval nagyobb áramok leadására képesek, ami egy ekkora hajótestben már kicsit túlzásnak is érződik. Persze, ekkor még nem is sejtettük, hogy mennyire is az. Összehasonlításképpen a gyártó azonos testtel rendelkező olcsóbb hajójában két cellás az akkumulátor, jóval kisebb kapacitású, és nem is korszerűbb, Brushless motort hajt, hanem egy egyszerű kefés villanymotort hajt. Ez azt is jelenti, hogy ebben a hajóban nagyobb teljesítményen dolgozó motorral van dolgunk, aminek hosszabb a várható élettartama, és sokkal kevesebb hőt termel.

A motor által hajtott hajócsavar előtt kialakuló alacsony nyomású terület egy passzív vízhűtést üzemeltet, ami a motor alapját hűti. A rendszer zárt, csak használni kell, nem igényel semmi karbantartást, némi estleges olajozást leszámítva.

Amikor először kibontottuk, nagyon megörültünk, mert sokkal komolyabb benyomást volt képes tenni rajtunk, mint a gyártó eddigi modelljei. Aztán megláttuk az árcédulát is, és egyből megértettük, hogy hova fér el az előállítási költségben a komolyabb felszerelés ára. Az első kézbevételkor már megfogadtuk, hogy még a héten kipróbáljuk, hogy megy egy ilyen hajó.

A próba napján egy hatalmas hibát vétettünk: csak egy akkumulátort vittünk, mert nem hittük, hogy ekkora móka lesz ez a hajó.

Szokták motorkerékpárra is mondani, illetve autóra: A jó teljesítmény-tömeg arány mindennek a titka. Ez a hajó odáig viszi a nyers, elemi erőt, hogy az egyszerű gázfröccsre – ha nem eléggé óvatos – akkor felborul. Ezzel a hajóval volt elsőként olyan érzésem, hogy a benne lakozó erő bizonyos körülmények között egyszerűen kiaknázhatatlan. Az első pillanatokban, amikor még csak ismerkedtünk a szerkezettel, inkább nézett ki egy hajós börleszknek. Amint rájöttünk viszont, hogy hogyan kell óvatosabban gyorsítani, és a teljes gázt már csak akkor meghúzni, amikor a hajó rendesen lendületbe jött, na utána már elképesztően jókat lehetett menni a kis szerkezettel.

A távirányítón a kollégámmal jóformán összevesztünk. Sejtettük, hogy az akkumulátoridő ilyen teljesítmény mellett nem valami sok, így akaratos kisgyerek módjára téptük ki egymás kezéből újra meg újra az eszközt. És közben milyen jól szórakoztunk! A kutyát sétáltató bácsi is elismerően nézett, amikor meglátta, micsoda emberfeletti tempóra képes a hajó.

Az egyik rettenetes erőket mozgósító forduló után egy már várt dolog következett: a hajó jelezte, hogy nem ártana egy akkumulátorcsere. Ekkor a brutális erő hirtelen egy pillanat alatt alább hagy, és egy csendes, nyugdíjas tempó veszi át a helyét, amivel még ki tudunk kecmeregni a vízről. Ez megóv minket a fürdőgatya szükségességétől.

Az előző sorokból talán kitűnik, hogy ezt a hajót nem mindenkinek javasoljuk. Első távirányítós hajónak szinte semmiképp sem, kivéve, ha valaki nagyon óvatos, és az összes létező erénnyel rendelkezik – precizitás, mértékletesség, etc. – hogy megzabolázza ezt a fenevadat.

Nyugodtan kijelenthető, hogy az egyszerűbb modellek 14+ és 16+ minősítései kicsit túlzók. Egy egyszerű távirányítós autó, ami nem több pár tíz dekánál és alig megy 25-30 kilométeres óránkénti sebességgel, nem szolgált rá egy ilyen minősítésre. Ezt a hajót viszont nagyon is javasoljuk, hogy igyekezzenek komolyan venni. Szigorúan tilos benyomni a fürdőzők közé, körülötte nyúlkálni amíg elindulhat a hajócsavar, vagy az akkumulátorral bármi – nem rendeltetésszerű – használatot vagy módosítást elkövetni.

Ha ezeket betartjuk, és hajlandók vagyunk némi tisztelettel viseltetni az erő iránt, akkor nagyon jól fogunk szórakozni.

A „körítés” már szinte nem is fontos, de nem szabad az egyebek megemlítése nélkül hagyni a leírást.

Az akkumulátorhoz egy megfelelő három cellát tölteni képes balanszeres berendezés tartozik, ami a cellákat külön-külön figyelve tolja ki a hatékony élettartamot.
A tartozék távirányító meglehetősen okos kis szerkezet. A legfontosabb tényezők a hatótávolság és az ergonómia, amik egy jó – vagy rossz – távirányítót meghatároznak.  Ez a része a modellnek mind az ergonómiát, mind a hatótávot illetően nagyon jól sikerült. A kapcsolók jól mozognak és a potméterek megfelelően pontosak, és még a finombeállítók kidolgozása is nagyon jól sikerült. Nem egy vacak, amit az ember legszívesebben bevágna a tőle legtávolabb eső sarokba. A hatótávolság is parádés, nyugodtan küldjük el a modellt olyan messzire, hogy már kezdjük nem igazán látni, hogy merre is és hogyan áll. Ez mondjuk veszélyes, mert ha elkezdünk kiérni a hatótávolságból, akkor a vezérlés szakadozottá válik, és ha még azt sem érezzük, hogy merre fogunk haladni a hajóval, akkor igen kellemetlen élményekben lehet részünk, mehet a gatyára vetkőzés és repülés a hajó után.  Ezt nem érdemes kockáztatni, inkább maradjunk annyira közel, hogy a hajót minél jobban lássunk.

A használat körülményei is sokat adhatnak az élményhez, vagy vehetnek el belőle. Amennyiben a vízfelület hullámzik…

Tulajdonságok:

Szédületes tempó 45km/h
Brushless 3 fázisú villanymotor
Kifinomult proporcionális vezérlés
Nagy hatótávolságú 2.4GHz-es rádió távirányító
Ha felborul akkor sincs probléma a távirányítóval visszaállítható
Vízhűtéses rendszer
Nagy teljesítményű 3cellás LI-poly akkumulátor
Hatékony szervos vezérlésű kormánylapát
Ék alakú hajótest ami úgy halad mint a rakéta
Motor és kormánylapát finomhangóló trim

 

További tulajdonságok

 

Hasonló termékek

FEILUN FT010 verseny hajó 2.4GHz távval,Li-Po akkuval, 35km sebességgel és proporcionális vezérléssel (655mm hosszú)

Gyártó: FEILUN
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: FEILUN FT010 verseny hajó szett
49.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

FEILUN FT009 verseny hajó 2.4GHz távval,Li-Po akkuval, 30km sebességgel és proporcionális vezérléssel. (470mm hosszú)

Gyártó: FEILUN
Raktáron
Gyártó cikkszám: FEILUN FT009 verseny hajó szett zöld színű
42.990 Ft 36.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

FEILUN FT009 verseny hajó 2.4GHz távval,Li-Po akkuval, 30km sebességgel és proporcionális vezérléssel. (470mm hosszú)

Gyártó: FEILUN
Raktáron
Gyártó cikkszám: FEILUN FT009 verseny hajó szett narancs színű
42.990 Ft 36.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

FEILUN FT007 verseny hajó 2.4GHz távval,Li-Po akkuval, 20km sebességgel és proporcionális vezérléssel. (360mm hosszú)

Gyártó: FEILUN
Raktáron
Gyártó cikkszám: FEILUN FT007 verseny hajó szett bordó színű
31.990 Ft 26.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

FEILUN FT007 verseny hajó 2.4GHz távval,Li-Po akkuval, 20km sebességgel és proporcionális vezérléssel. (360mm hosszú)

Gyártó: FEILUN
Raktáron
Gyártó cikkszám: FEILUN FT007 verseny hajó szett sárga szinű
31.990 Ft 26.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

FEILUN FT008 verseny hajó MHz távval,Li-Po akkuval, 15km sebességel (285mm hosszú)

Gyártó: FEILUN
Raktáron
Gyártó cikkszám: FEILUN FT008 hajó szett piros színű
15.990 Ft 12.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

FEILUN FT008 verseny hajó MHz távval,Li-Po akkuval, 15km sebességel (285mm hosszú)

Gyártó: FEILUN
Raktáron
Gyártó cikkszám: FEILUN FT008 hajó szett zöld színű
15.990 Ft 12.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

FEILUN FT011 verseny hajó 2.4GHz távval,Li-Po akkuval,brushless motorral, 55km sebességgel és proporcionális vezérléssel (650mm hosszú)

Gyártó: FEILUN
Raktáron
Gyártó cikkszám: FEILUN FT011 brushless verseny hajó szett
99.990 Ft 82.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

Mások ezeket is megvásárolták

SKYTECH TK110 összecsukható drón élőképes kamerával , magasságtartó funkcióval, útvonal tervezővel

Gyártó: SKYTECH
Raktáron
Gyártó cikkszám: SKYTECH TK110 FPV bordó
24.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X54HW 4CH+6-tengelyes giroszkóp +FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X54HW fekete-zöld
27.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW kék-fekete
27.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére