file:///C:/Users/User/Downloads/googlea4bc4047d6089a1d.html

Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

89.990 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: MJX BUGS 3PRO+C6000 (5G 8MP 1080P) kamerával fehér
Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.
Szállítási díj: Ingyenes

Annak idején a legendás Bugs 3-ból kimaradt a pro esetében a gyártó mindent pótolt. A gép méret szinte ugyan az maradt, de kaptunk GPS-t, megnövelt akkukapacitást és új távirányított.
22 perc repülési idő, jelvesztés esetén automatikus hazatérés, 5G-s 1080P.-s 8Mp. kamera manuális gimbal, az élőkép közvetítés az új WIFI rendszernek köszönhetően órásít változott a megszokott 40-50 méter helyett 200-300 méter lett és a válaszidő is sokat gyorsult. Maga a távirányító hatótávolsága pedig 600-800 méter közé tehető. Nehézségi színt kezdő-haladó. Ajánlott korosztály 14 éves kortól.

MJX BUGS 3PRO drón 5G 8MP 1080P kamera, GPS, brushless motor, 21 perc repülési idő, 800m hatótáv

89.990 Ft
Kapható választék:
Hány akkuval kéri :
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

MJX Bugs 3 PRO Drón műszaki adatok
 
Gyártó neve MJX
Modell neve Bugs 3 PRO
Beépített GPS-el
Szín Fehér
Méret közepes
Színt kezdő-haladó
Giroszkóp 6 tengelyes
Csatornák száma 4ch.
Módozat kiosztás Mode 2
Gimbal 1tengelyes egyszerű manuális
Kamera 8 Megapixel
Videó felbontása 1920 * 1080P 30Fps.
Maximális repülési sebesség 10m/s
Motork MT2204 1500KV brushless motor
Szabályzó B3PRO007
Vevő B3PRO08
Adó GR6221A
GPS modul B2C008
Drón akkumulátor 7.4V 2800mAh 20C Li-Poly
Drón repülési idő 22 perc
Drón töltési idő kb. 4 óra
Távirányító hatósugara 600-800m
FPV hatósugara maximum 250m
Távirányító Frekvencia 2.4GHz
Adó működés 4 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Teljes hossz/szélesség a rotorok végéig átlóba mérve 495mm
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig 405mm
Törzs hossz/szélesség átlóba mérve 365mm
Törzs magasság felszerelt talppal 150mm
Főrotorátmérő 188mm
Távirányító méret (H x Sz x M) 170mm x 150mm x 28-65mm
Nettó súly 375g (akku nélkül és kamera és kameratartó nélkül)
Teljes súly akkumulátorral 525g (kamera és kameratartó nélkül)
Teljes súly C600-es kamerával tartóval és akkuval 599g
 
MJX Bugs 3 PRO csomag tartalma
 
1 db MJX Bugs 3 PRO drón
1 db 2,4Ghz távirányító LCD kijelzővel
1 db 220V-os balanszeres töltő
1db LIPO akkumulátor 7,4V 2800mAh. a drónba
1db csavarhúzó
1db rotor rögzítő villáskulcs
4db leszállótalp
4+4db főrotorlapát
1 szett csavar a leszállótalp rögzítéséhez
1db kamera tartó konzol
1db angol nyelvű leírás
1db C6000-es 1080p. 5G Wifi élőképes kamera
1db telefon tartó konzol a távirányítóhoz
1db micro usb kábel a kamera csatlakoztatásához
Memória kártyát és kártya olvasót a csomag nem tartalmazz!
 
Repülésre kész állapotban érkezik!

Leírás

Bugs 3 pro megnövelt akkukapacitás hosszú 22 perces repülési idő és beépített GPS

„Minden egy kicsit jobb” – Hangzott a kollégánk első mondata amikor visszaért a próbakörről. Nagyobb hatótávolság, hosszabb repülési idő, nagyobb teherbírás, átdolgozott rendszer GPS modullal. Minden, ami az árbajnok Bugs 3-ból kimaradt, most hasonlóan versenyképes áron elérhető a Bugs 3 próban!

A fejlesztések terén minden gyártó a maga útját járja. Van, akit teljesen elsodort a piac sok szegmensből, mert nem volt képes megfelelni a piac kívánalmainak. Volt, aki profi gépekkel indított, majd onnan nyitott „lefelé” és ismerte meg utólag a fiatalabb generációra is rábízható játékosabb drónok világát. Egyes gyártók viszont az egyszerű és nagy példányszámban eladható modellektől indulva lépdeltek egyre feljebb, hogy meghódíthassák a fogyasztó szívét…? Á, dehogy! Pénztárcáját!

Az MJX is az olcsó drónok bűvköréből indult, és tört ki az idei felhozatalával. Az újonnan megjelent Bugs széria gépei egytől egyig többet kínálnak mint az előző generáció, kefe nélküli villanymotorokkal, példásan merev és könnyű vázakkal és igazán jó repülési idővel. A tömeggyártásban és az olcsó gépekben szerzett tapasztalat pedig arra is elég volt, hogy ne csupán kiváló minőségben, de nagyon jó áron jussanak ki a konkurensekkel elárasztott piacra ezek a modellek, és azoknál jelentősen többet kínálva racionális döntésnek bizonyuljanak minden helyzetben.

A Bugs 3 megalkotása során már valószínűleg adott volt az igény, hogy némileg több pénzért kapásból vásárolható legyen valami, ami tartalmazza a hiányzó funkciókat, amik megkönnyítik és leegyszerűsítik a kamerás használatot. A Bugs 3 Pro tökéletesen egészíti ki azokat a területeket, ahol csak még egy kis pluszra van szükség.

A váz mérete maradt a régi, 410x410mm, de a felépítése némileg különbözik. A merevség megvan, de a nagyobb méretű akkumulátor elhelyezése miatt a szerkezetet muszáj volt módosítani. Az egyik fő különbség a cartridge-rendszerű keménytokos akkumulátor, ami egy határozott kattanással csúszik a helyére. Nincs több idegesítő csatlakozó, nem okozhatunk a cellának olyan könnyen fizikai sérülést. Igazi akkumulátor for dummies élményünk van. A negatívum persze itt a használható variációk számának csökkenése és ezért a monopol helyzet miatt némi árnövekmény, amit minden extra akksi megvásárlásánál érezni fogunk. De közel sem akkora ez a növekmény, mint konkurens termékek esetén. Nem akarunk itt senkire ujjal mutogatni, de minden iparágnak megvan valahogy az a szereplője, aki egy jól hangzó márkanév mögé bújtatva többszörös áron képes eladni valamit. A Bugs 3 Pro esetén erről szó sincs, tényleg szinte csak az extra tokozás árát fizetjük meg.

A hatótávolság nőtt, nem is kicsit. A Bugs 3 tekintélyes 300-500 métere kiemelkedő szám volt a vele egy árszinten lévő modellekkel szemben, de a Pro változat a maga 800 méterével nevetve állva hagyja. A nagyobb terület bejárására itt jóval több idő is a rendelkezésünkre áll. Amíg az 1800 mAh kapacitású akkumulátorral ellátott Bugs 3 18 percet volt képes a levegőben tölteni, addig a Pro 2800mAh-ével egészen 22 percig röpköd kényünk kedvünk szerint. Természetesen itt azt is figyelembe kell venni hogy az új modellnél GPS jelenléte plusz fogyasztással jár.

A kényünk kedvünk szerint repkedés sem ámítás, ugyanis a sokkal nagyobb hatósugár és repülési idő mellett még egy fontos tényező támogatja a felhőtlen szórakozásunkat: elképesztő erő. Az alapváltozathoz képest jóval nyomatékosabb villanymotorok igazán lobbanékonnyá teszik a gépet a nagyobb akkumulátorral járó többletsúly ellenére. A hosszú élettartam és gondozásmentesség pedig csak hab a tortán.

Az erőt térben és időben már szabadjára engedhetjük, már csak a megzabolázására kellene kitalálni valamit… Ja, hogy már az is sikerült! A Bugs 3 Pro legfontosabb extrája a GPS modul és a magasságtartó szenzor, amikkel a modell képes az automata felszállásra, leszállásra és az egy helyben, stabilan lebegésre is. Amennyiben szeretnénk egy jó felvételt egy pontról ahol mondjuk elhalad a násznép, vagy elmegy a versenyautó – vagy a Jocó a tuningolt simsonnal – ezt már végképp az olvasó fantáziájára bízom – a lebegést nyugodtan a technikára bízhatjuk.

A beépített GPS segítségével a modell hazatalál. Amennyiben tudjuk, hogy 25 méternél magasabb akadály nem jöhet szembe, és véletlenül szem elől tévesztenénk a drónt, elég elindítani a hazatérést. A huszonöt méter nem véletlen. A tereptárgyak elkerülése miatt a modell a hazaindulás előtt felemelkedik 25 méter magasba, majd a lombok felett szépen hazatalál. Egy 2-3 méteres pontatlanság mindig benne van a képletben, de még mindig sokkal jobban járunk így, mintha az elrepült majd lemerült gépet a susnyásban – lehet az kukoricatábla, erdő, egy tisztás – kellene keresni. Arról nem is beszélve, hogy mi történik, ha lakott területen hagyjuk el a szerkezetet. Jobb a békesség, jobb, ha van védőháló, GPS.

Az igazán zöldfülűek biztos hogy nem a Bugs 3 alapváltozatában vagy a Pro változatban keresik majd a tökéletes kezdő-tapasztalatot. Ha mégis erre vágynak, a sok segédlet miatt inkább javasolnám a Pro verziót. Pláne, hogy még nem is említettük, de Headless üzemmódban is használható. Ez az automata hazatéréssel és magasságtartó üzemmóddal kiegészítve igazán élhetővé és barátságossá teszik ezt egy abszolút kezdő számára is.

A csomagban egy látszólag jelentéktelen műanyagdarab is rejtőzik, amit a modell aljára rögzíthetünk. Igen, az aljára ahol a kamera helye van, ugyanis a készülék nem tartalmaz semmilyen kész kamerarendszert, muszáj lesz a saját akciókameránkat használni. Legyen az egy Xiaomi Yi vagy egy GoPro, az általános akciókamera-méret passzol a tokba, a többihez pedig némi átalakítással bevethető. Jelenleg a modellt az MJX patinás C6000-es kamerával kínáljuk,mely 8Megapixeles és Full HD 1080P videó felvételt tesz lehetővé. Természetesen a konkurencia komolyabb képalkotóival nem veszi fel a versenyt, de a hosszú távú 200-300 méteres élőkép továbbítás és a távirányítóról indítható felvételek bőven kárpótolnak minket.

Most, hogy itt áll a felszerelt, nagy hatótávolságú, hosszú időt a levegőben tölteni képes drónunk, amire kényünk kedvünk szerint pakolhatjuk a piac jelenlegi legjobb akciókameráit, felmerül a kérdés: miért ne válasszunk más gyártótól valami mást? A válasz nemesen egyszerű. Akár a Bugs 3 esetén, a Bugs 3 Pro reális alternatívái mind vagy jóval kevesebbet nyújtanak, vagy sokkal drágábbak. Az ár-érték bravúrt tökéletesen sikerült megismételni, méltán lehet kiváló drónja a modell akár egy kezdőnek, akár haladó pilótának. Akár csak reptetni, akár felvételeket készíteni tökéletes alap.

Biztonsági figyelmeztetés:
Ez az RC modell nem gyerekjáték!
Nem alkalmas a 14 év alatti gyermekek számára.
Alaposan olvassa el a használati utasítást, mielőtt használatba venné a szerkezetet, ha kezdő valami egyszerű tanúló drónnal kezdjen az elején.
Illetve, ha lehetősége van kérje ki egy tapasztalt drón vezető pilóta segítségét.


Repülés felelősségteljesen:

Ez egy kifinomult hobbi termék, mely elektronikus és mechanikus alkatrészekkel van felszerelve. Óvatosan és józan ésszel kell működtetni. A pilótának minden ésszerű lépést meg kell tennie annak érdekében, hogy megvédje magát, másokat, állatokat és vagyoni tárgyakat.
Mert, ezekre sem a gyártó sem pedig a forgalmazó nem vállal felelőséget.
Kérjük, ellenőrizze az állami vagy helyi követelményeket és szabályokat a repülő szerkezet megvásárlása előtt.

A termék újratölthető akkumulátorral működik.
Akkumulátorokra vonatkozó utasítások:
Az akku behelyezése és eltávolítása az előírásnak megfelelően történjen!
Ügyeljen a megfelelő polaritásra!
Soha ne zárja rövidre az áramkört!
A drón összeszerelését csak felnőtt végezheti el, és csak felnőt használhatja!
A lemerült akkumulátort a modellből el kell távolítani!
A töltők csatlakozóit és vezetékeit rendszeresen ellenőrizni kell, sérülésük esetén tilos használni őket, amíg meg nem javították!
Ne dobja az akkumulátorokat tűzbe, mert felrobbanhatnak, vagy kifolyhatnak!
Ne dobja őket kukába, csak szelektív hulladékgyűjtő ládába!
Ne töltse túl vagy ne merítse túl az akkumulátort, mert ez akku teljes károsodásához vezethet.
Ne tegye ki magas hőmérsékletnek.

Irányítás:

gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert, ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.
Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.

Bugs 3PRO főbb tulajdonságok:

Automatikus felszállás és landolás.
A távirányítón bal sarkán található gomb megnyomásával a gép automatikusan felszáll kb. 1,5-2 méter magasságba és ott lebeg várva utasításunkra, ha még egyszer megnyomjuk ugyan ezt a gombot akkor pedig automatikusan leszáll.
Hazatérés funkció
Nem kell aggódnunk, hogy túl messzire vezetjük a drónt és már fogalmunk sincs, hogy jöjjünk vele vissza mert ilyenkor a távirányító jobb oldalon található hazatérő gomb megnyomásával a Bugs egész egyszerűen automatán hazatér a kiindulási pontra majd leszáll és meg áll. Így legalább nem áll fent az veszély mint régebben, órák hosszat bolyongva a szántóföldön keresve az elveszített drónt.
Természetesen a manőver működéséhez felszállás előtt meg kell várnunk míg a bogár elég műholdat lát.
Intelligens hazatérés
A Bus drón repülés közben valami oknál fogva kevés műholdat lát, de felszálláskor megvolt a megfelelő erősségű GPS jel akkor hazahívó parancsra képes visszatérni. Ilyenkor is bele tudunk nyúlni a kormányzásba ha például valami tereptárgy van az utunkban, vagy a drón vissza is kapcsolható kézi vezérlésre.
Jelvesztéses hazatérés
Hosszabb ideig tartó jelvesztés esetén (ez körülbelül 6-8 másodperc) a bogár drónunk el indul vissza hozzánk és leszáll. Ha pedig menet közben a kapcsolat helyreáll akkor természetesen folytathatjuk a repülést, ha deaktiváljuk a hazatérés folytatását.
Alacsony akkufeszültség esetén történő hazatérés
Az akkumulátor kapacitása a kritikus szín alá csökken, akkor a távirányító elkezd csipogni, ha mi erre nem reagálunk, két vonásnál a gép robotpilóta módba kapcsol, majd hazatér és leszáll a kiindulási pontra. Ilyenkor is beleszólhatunk a hazatérésbe, de jobb ha nem nagyon húzzuk az időt, mert az akku lemerülése a levegőben végzetes következményekkel járhat. Illetve az akkumulátor túlmerítése jelentős mértében károsítja a telep élettartalmát.
Magasságtartás
A GPS-nek és a barometrikus szenzornak köszönhetően még szeles időben is elég szépen tartja a pozícióját a drón. Ez persze nem elég ahhoz, hogy rezdülésmentes videókat készítsünk. A gumibakos mechanikus gimbal biztos csillapít valamennyit de videopályázatot nem fogunk nyerni a felvételeinkkel.
Headless mód
Headless módban nem kell, hogy a modell forgásával foglalkozzon, mindegy merre áll drón, a kar hátrafelé húzásával mindig felénk fog jönni. Tehát ha aktiváljuk a funkciót az irányok mindig ugyan azok maradnak.
Követő funkció (Follow me)
Ha megfelelő távolságban vagyunk a dróntól és megnyomjuk a gombot, a drón kamerával felénk fordul és beáll egy pozícióba. Ha mi elindulunk, a drón követ minket. Azonban a funkcióval először csak teljes üres területen próbálkozzunk, ahol semmilyen akadályba nem ütközhetünk. A funkció használata előtt ellenőrizzük a megfelelő műhold jelet és legyünk vele tisztába, hogy ha a drón útjába bármilyen akadály kerül, a drón egész egyszerűen nekimegy.
Kőrepülés (Orbiting)
A pont feletti körözés funkcióval 360°-ban le tudja videózni a kiszemelt tárgyat vagy akár saját magát.
Alapesetben azt hiszem 10 métert jelent, de a kör nagysága módosítható. Ez a funkció nagyon praktikus ha valamiről panoráma felvételt akarunk készíteni.
Útvonal (Waypoint)
A térkép funkció használatával meg tudjuk tervezni oly módon a repülést, hogy a térképen amely pontjaira rábökünk Bugs drónunk arra fog haladni.

Figyelem! Az MJX Bugs kamerája Dual Band WiFi (802.11ac) kommunikációt használ, ami mérföldkövekkel gyorsabb, mint a 2,4 GHz-es technológia és a hatótávolsága is többszöröse ellenben nem minden telefon támogatja.

További tulajdonságok

 

Kapcsolódó termékek

MJX BUGS 3PRO-03-Blade white- Rotorlapát fehér

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
2.500 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

MJX BUGS 3PRO-04-Landing gear white- Leszállótalp fehér

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
2.500 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

MJX BUGS 3PRO-15-Battery Li-Po 7,4V 2800mAh- Akkumulátor Li-Po 7,4V 2800mAh

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
17.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

Hasonló termékek

MJX BUGS 4W GPS-es összecsukható drón Brushless motorral 4K kamerával és követő funkcióval.

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: MJX BUGS 4W GPS-es összecsukható drón Brushless motorral 4K kamerával
109.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

Mások ezeket is megvásárolták

SKYTECH TK110 összecsukható drón élőképes kamerával , magasságtartó funkcióval, útvonal tervezővel

Gyártó: SKYTECH
Raktáron
Gyártó cikkszám: SKYTECH TK110 FPV bordó
24.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X54HW 4CH+6-tengelyes giroszkóp +FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X54HW fekete-zöld
27.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW kék-fekete
27.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére