file:///C:/Users/User/Downloads/googlea4bc4047d6089a1d.html

Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Termékek Menü

MJX X906T szelfi drón saját kijelzős kamerával

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
25.990 Ft
21.990 Ft
Kedvezmény: 4.000 Ft
Kedvezmény: 15%
Az akció időtartama:
2022. 05. 23. - 2022. 07. 05.
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: MJX X906T szelfi drón saját kijelzős 5.8GHz kamerával
Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. május 25.
Szállítási díj: 790 Ft
Innováció! A miniatűr szelfi drónnal pillanatok alatt készíthetsz képet magatokról, a barátaidról! Elképesztő lehetőség elképesztő áron! A piac legolcsóbb 5.8 GHz video-transzmitter megoldását kapja a vásárló, ami használható hatótávolságot, és fantasztikus jelfrissítést kölcsönöz a modellnek, mellyel a saját ligájában versenyző 2.4 GHz –es wi-fi drónokat rendre maga mögé utasítja. Jelenleg a legjobb ár-érték kategóriájú termék ebben a kategóriában!
Legfőbb szelfi tulajdonságok:
Saját kijelzős élőképes távirányító, beépített akkumulátorral és micro SD kártya foglalattal, mellyel minden felejthetetlen pillanatot nyomon követhetünk, akár rögtön rögzíthetünk és vissza is nézhetjük azonnal, illetve akár törölhetjük is.
Kapható választék:
Hány akkuval kéri:
Menny.:db

Paraméterek

MJX X906T műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság Kb. 100m
FPV hatótávolsága 80-100m
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig átlóba mérve 155mm
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig 125mmX125mm
Teljes hossz/szélesség átlóban mérve rotorvédővel 165mm
Hossz/szélesség a váz végiég 85mm
Hossz/szélesség átlóban a váz végéig 115mm
Törzs magasság 33mm.
Főrotorátmérő 55mm.
Adó méret (H x Sz x M) 100-120mm x 60-95mm x 100-350mm.
Adó működés Li-poly akkumulátor melyet a szett tartalmaz
Töltési idő kb. 70perc.
Repülési idő kb. 5-6perc.
Nettó súly beépített kamerával 38g (akku nélkül).
Nettó súly beépített kamerával és rotorvédővel 42g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral együtt 52g.
Akkumulátor 3,7V 380mAh. LI-poly.
Motorok 4db főmotor
 
A csomag tartalma
 
1 db MJX X906T típusú drónt beépített kamerával
1 db 2,4Ghz távirányítót beépített akkumulátorral, és beépített LCD kijelzővel, mely 5.8Ghz.-en továbbít élőképet
1 db USB töltő a távirányítóhoz
1 db USB töltő a drón akkumulátorához
1db LIPO akkumulátor 3,7V 380mAh
4db rotorvédő
4db tartalék főrotorlapát
1db micro SD kártya 4GB.
1db kártya olvasó
1db rotor levevő szerszám
Repülésre kész állapotban érkezik!

Leírás

MJX X906T a saját kijelzős szelfi drón…

Az ember megalkotta a fényképezőgépet. Amint a technológia és az eszközpark széles tömegek számára elérhetővé vált, az emberek egyből elkezdték azt, amit ma szelfiként említünk mindennapi csevelyeink során: a homo sapiens önmaga fényképezésébe fogott. Ez a jelenség úgy hódította meg lépésről lépésre az egész emberiséget, hogy azt észre sem vettük. Az igazi áttörést persze a digitális fényképezés hozta meg, majd nem sokkal később az első Nokia mobiltelefon, melynek kezdetleges kamerája még tartozékként volt csatlakoztatható a készülékhez. És mi mást ne szeretne az emberi faj megörökíteni, mint saját magát. Egyfajta önimádás, emléknek álcázva, melynél a ma tinédzsereinél is kötelező kellékként találkozunk.

De azt sem szabad elfelednünk, hogy ezzel a metodikával olykor tényleg emlékezetes és szerethető képek készülnek, melyeken később mi is, és barátaink is jót derülhetünk. Megvan tehát az igény arra, hogy a modern polgár önmagát egy új szögből, új módon örökítse meg. És erre kiváló eszköz az MJX 906T típusú mini kamerás drón.

Kamerás drónok eddig is voltak, a repülő kamera ötlete egyáltalán nem újdonság. Miben mutathat akkor mégis újat egy ilyen, tenyérnyi csodabogár, ami zümmögve szeli át az eget? A válasz egyszerű: ez talán az egyik első olyan drón, ami tényleg Velünk a középpontban született: felhasználóbarát, kezelése gyerekjáték, és a fényképezőgép is az azonnali, pontos és jó felvételek készítésére lett optimalizálva. Természetesen minőségben egy  okostelefon kameráját nem éri el, de attól függetlenül jól használható.

Maga a modell nem egy túlzó, hatalmas szerkezet. Mindössze 13,7x13,7 centiméteres négyzetet hasít ki a világból magának. Ez a méret jár hátrányokkal: nehezebben kezelhető a modell, ha nagy szél van, illetve messziről a láthatóság is csorbul. Jelen felhasználáshoz viszont pont ideális: bárhová könnyedén magunkkal vihető, piciny drónról van szó, amihez akár több akkumulátor mellé csomagolása sem duzzasztja túl nagyra a cipelendő tömeget. A kis méret velejárója az is, hogy a csomagban teljesen készre szerelve kapható a drón, abszolút semmit nem kell elkövetnünk, hogy azt működésre bírjuk. A nagyobb méretű drónok kivétel nélkül – na jó, egy-két nagyon ritka kivételt leszámítva – praktikus okokból nem készre szerelt állapotban kerülnek dobozolásra. A rotorvédők, a talpak, a kamera mind mind felszerelendők, és ez egy szelfidrónnál abszolút nem előnyös, hiszen könnyen kell szállítani, és azonnal kell használni. Hiszen a pillanatot akarjuk vele megörökíteni, és mint tudjuk, a pillanat múlandó: egy másodperc csupán és elillant, nem lehet többé visszahozni.

Akár az elillant drón. Mert mindannyian jártunk már így – pilóták – hogy túlbecsültük a modellünk hatótávolságát, és az elillant, akár a pillanat. Csak a pillanattal ellentétben a drónunkra nem vetünk oly könnyen keresztet, és elindulunk keresni. Ha van szerencsénk, akkor meg is találjuk, és mehet tovább a verkli. Új akkumulátor, és megint mehet a móka. Itt kicsit más a helyzet, mint az átlagos mini és közepes méretű modellek esetén. Itt a gép kicsi, a szemünkkel a távolságot csupán oly módon vagyunk képesek felmérni, hogy mi a biztonságos távolság. Egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy nem látjuk, merre is halad a modell. Ezt kétszer-háromszor ismételve már garantált, hogy a szemünk számára feldolgozható távolságon belül használjuk a modellt. És az átlagos felhasználónak ez bőven elég is kell, hogy legyen. Ugyanis ezt a felhasználást még gond nélkül képes áthidalni a távirányító (2.4GHz) és a video-transzmitter (5.8GHz) hatósugara. A hatótávolsággal problémáink tehát nem nagyon lesznek.

A mobiltelefonos rendszerek, melyek a drónnal közvetlenül kapcsolódnak, rengeteg hátránnyal bírnak. A telefonunk, mint eszköz szabja meg a hatósugarat, és mint hardver a képfrissítés sebességét. A névleges, már élvezhető 20-25 képkocka per perc sebességet az ilyen modellek általában csak a tesztasztalon tudják, amint valós körülmények között kerülnek megmérettetésre, a távolság egyszerűen mindent tönkretesz, és nem csupán a belső nézetből vezetést, hanem kapásból a belső nézet használatát is nyugodtan elfelejthetjük. Az 5.8 GHz üzemfrekvencia működése teljesen más. Nincs két azonos frekvenciájú adó egymástól 10 centiméterre, így a zavarás mint olyan, gyakorlatilag nem valósul meg. Kiváló képfrissítést és válaszidőt élvezhetünk, aminek nem tehet keresztbe semmi, és még telefonra sincs szükségünk a modell használatához.

A modell távirányítója nem csak ennyit tud! Egy svájci bicska összetettségével vetekszik a szelfidrón vezérlőjének funkciólistája. Alig akad olyasmi, amit ne lehetne megoldani. Talán a sörnyitás :D. Az LCD kijelzőn mindent megtehetünk a videó illetve képfelvételeinkkel. A memóriában tárolt fájlokat olvashatjuk, a videókat lejátszhatjuk, a fájlok közül törölhetünk. A memóriakártya ráadásul nagyon könnyen cserélhető. Mellette kapott helyet a töltésre szolgáló port, ami nagyon meglepett minket. Elemfedél ugyanis nincs, de beépített – ne aggódj, cserélhető némi rutinnal – akkumulátor. Az akksi tölthető, és nagyon sokáig kiszolgál. A távirányító ráadásul a töltöttséget még kikapcsolt állapotában is visszajelzi, így nem kell a kijelző, hogy kövessük az akkumulátor állapotát a töltés közben.

A szerkezetet bekapcsolva és elindítva már nincs más dolgunk, csak felállni a képhez. Illetve, de, még elég dolgunk lesz. Mi ugyanis vezetünk egész idő alatt. Ez betudható hátránynak is, de sokkal célszerűbb úgy gondolni rá, hogy a modell pozíciója menet közben finomítható, így egymás után több kép is készülhet, különböző szögekből és beállításokkal. Hasznos, hogy azonnal bele tudunk avatkozni a készülék lelki világába, és odéblibbenésre bírni, ha valami nem tetszik az eddig elkészült képeken, vagy szembe jön egy fa.

Egy felhasználási körben nem ajánljuk a modell használatát: nem célszerű a repülés szeretetének meglétét egy egyénben ilyesmivel tesztelni. Más szóval, ha még nem tud repülni, ne vegyen ilyesmit! Nem űrtechnológia, és a kezelése sem különösen bonyolult, de valamit mindenképp meg kell jegyezni már a leges legelején. Ez a modell – bár hű az elődökhöz, és megfelelően jól bírja a kisebb-nagyobb koccanásokat, nem tanulni való első sorban. Arra célszerűbb inkább valami olcsóbb, egyszerűbb modellt vásárolni, amit nem sajnálunk annyira: hiszen az ember hibázik, és minél kevesebb tapasztalat van a hátunk mögött, annál többet. Ne kísértsük a sorsot, hogy az első és legnagyobb hibáinkat egy komolyabb gépen követjük el.
Tehát száz szónak is egy a vége csak elszánt kezdő vegyen szelfi drónt…

Tulajdonságok:

Az MJX új üdvöskéje az X906T szelfi drón
Távirányítóba épített kijelző mellyel minden fontosabb eseményt nyomon követhetünk
Távirányítóba helyezhető micro SD kártya melyre minden fontosabb esemény rögzíthető
A távirányító kijelzőjén is vissza játszhatóak a videó és fotó felvételek, és akár törölhetőek is
A távirányító saját akkuval rendelkezik igy ennek használatához sem lesz
szükség külön elemekre
Headless és egy gombos hazatérés módok elérhetők
Újszerű megjelenés, divatos feketés-szűrke szín
Nagy teljesítmény, korszerű megoldások
Stabil repülés, jó minőségű giroszkóp
Erős motorok fokozzák az így is nagyszerű repülési élményt
Modern modern, 5.8 GHz-es videótovábbítás sziklaszilárd rádiókapcsolatot biztosít, amivel folyékony élő képközvetítést élvezhet a távirányítón
Könnyen cserélhető akkumulátor ha többet is veszünk hozzá
Kiváló minőségű és futurisztikus megjelenésű éjszakai világítás.
Ergonomikus kasztni, újszerű designnal
6-tengelyes stabilizáló rendszer, amivel a kezelés gyerekjáték
Új szerkezeti flépítés, ami a karbantartási és javítási munkálatokat megkönnyíti


Irányítás:

gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés


Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.
Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.

A videó felvétel AVI formátumban 720x480
A fényképkészítés jpg formátumba, 720x480 felbontásban kerül felvételre.

További tulajdonságok

 

Mások ezeket is megvásárolták

Akcióból hátralévő idő
Gyártó: SKYTECH
Raktáron
Gyártó cikkszám: SKYTECH TK110 FPV bordó
24.990 Ft 21.990 Ft
Várható szállítás: 2022. május 25.
Akcióból hátralévő idő
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X54HW fekete-zöld
27.990 Ft 24.990 Ft
Várható szállítás: 2022. május 25.
Akcióból hátralévő idő
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW kék-fekete
23.990 Ft 20.990 Ft
Várható szállítás: 2022. május 25.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Gyártók