file:///C:/Users/User/Downloads/googlea4bc4047d6089a1d.html

Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Termékek Menü

RAYLINE R902 verseny hajó 2.4GHz távval,Li-Po akkuval, 30-35km sebességgel, proporcionális vezérléssel (470mm hosszú)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
27.990 Ft
Gyártó cikkszám: RAYLINE R902 verseny hajó szett
Gyártó: RAYLINE
Elérhetőség: Beszerzés alatt!
Szállítási díj: 790 Ft

Most már jóval látványosabb méretben is elérhető a Rayline szédületes tempójú csodája. A léghűtéses motort felváltotta a vízhűtéses verzió. A sebesség kb. 50%-al gyorsult. Ami gyakorlatban 30-35km jelent akku típustól függően. Ha felborul a távirányítóval ez a modell is visszaállítható. A GHz.-es szabványú táv jóval kifinomultabb lett. A poporcionális vezérlés még tökéletesebbre sikerült. A nagy sebesség miatt fürdőzök között a használata szigorúan tilos!...  

Kapható választék:
Hány akkuval kéri:

Paraméterek

Rayline R902 Tiger-Shark műszaki adatok
 
Állapot RTR (100%-ban kész)
Nehézségi fok kezdő
Maximális hatótávolság 100-150m.
Végsebesség 30-35km
Teljes hossza 470mm.
Törzs hossz 400mm.
Törzs magasság 115mm.
Törzs szélesség 120mm.
Hajócsavar átmérő 27mm
Hajólapát mérete 70mmx20mm
Adó méret (H x Sz x M) 50mmx165mm x 35mmx85mm x 200mm. ALAMODELL mini helikopterek.
Adó működés 4 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 90perc.
Menet idő kb. 9-12perc.
Nettó súly 437g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral együtt 529g.
Akkumulátor 7,4V 1500mAh. LI-poly.
Működés egy főmotor + 1db szervóval vezérelt kormány lapát
Gyártó Rayline
Modell név R902 Tiger-Shark
 
A csomag tartalma
 
- dekorált műanyag hajótest, motorokkal és elektronikával teljesen készre szerelve
- 2,4GHz radió távirányító
-1db óriás teljesítményű villanymotor
-1db szervo
- szabályzó
-Li-Poly 7,4V 1500mAh akkumulátor
- 220V-os balanszeres akkumulátortöltő
- állvány
 
A dobozból csak ki kell venni, az akkumulátort feltölteni, és már mehet is a móka.....
 
Szükséges kiegészítők
 
Távirányító működtetése 4 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor szükséges. (nem tartozék).

Leírás

Rayline R902 Tiger-Shark 2.4Ghz -es modellhajó 30km/h!

Most már jóval látványosabb méretben is elérhető a Rayline szédületes tempójú csodája. A léghűtéses motort felváltotta a vízhűtéses verzió. A sebesség kb. 50%-al gyorsult. Ami gyakorlatban 30-35km jelent akku típustól függően. Ha felborul a távirányítóval ez a modell is visszaállítható. A GHz.-es szabványú táv jóval kifinomultabb lett. A proporcionális vezérlés még tökéletesebbre sikerült. A nagy sebesség miatt fürdőzök között a használata szigorúan tilos!

A rayline cég kisebb hajójánál már láthattuk, mekkora móka tud lenni egy ügyes motor-hajótest párosítás és mekkora élvezet nézni, ahogy az ék alakú test félelmetes sebességgel pattog a víz felszínén. Az új R902 ezt a fonalat viszi tovább. Elképesztő erő, fordulékonyság jellemzi. Rég volt már ekkora móka hajózni, csak az a különbség, hogy a régi vágású modellek árának ezúttal csupán a töredéke a befektetés!

Maga a hajótest egy kék-szürke, elég visszafogott valami. Senki sem fogja a szépsége miatt választani. Hanem amikor aztán a strandon lehagyja a szomszéd kissrác hajóját... Na az, felbecsülhetetlen.

A távirányítóra egy szavunk nem lehet. Precíz és egyszerű, tökéletesen megfelel mindenre, amire használni akarjuk. A hatótávolsága még jóval a felett van, mint amilyen messzire az ember nyugodt szívvel elengedi a hajót. Azt a határt viszont könnyű elérni, mert nagyon gyors.

A sebesség nem minden - szokás mondani, ha a vezetési élményről van szó. Ez itt is igaz: kiváló és reszponzív kormánylap szeli a vizet a hajócsavar mellett. A válasz közvetlen és azonnali. köszönhetően az eléggé hosszú kormánylapnak.

A hajó a dobozból kivéve piszokgyors. Ha szeretnénk azonban többet kihozni belőle... Nos, az lehetséges. Minden 7.4 V akkumulátorral ki kell próbálni, amit csak talál az ember, mert egy-két jobb darab látványosan javít a teljesítményen. Ilyenkor kiváltképp a magasabb C-értékű akkumulátorokról van szó, melyekkel az éhes - és szép kövér - motor kiszolgálható.

A kérdés Önben jogosan merült fel: nem lesz ettől valami baja a modellemnek? Nos, ugyan az akksi cserélgetését mindenki csak saját felelősségére végezheti, de a fődarabok védelmére a rendszer egy komplett kis vízhűtést kapott. A modell vevőpaneljét és motorját ugyanis réz betéttel ellátott hűtő hívatott meghosszabbítani.

Nem szükséges a modellen kívül semmit vásárolnia, hiszen az RTR szett teljesen használatra kész. Na jó, a ceruzaelemeket leszámítva: de azt talán még találni otthon.

A hajó el van látva egy fantasztikus tulajdonsággal. A "Hajó for dummies" lényege, hogy amikor az akkumulátor egy bizonyos mértékig lemerül, a hajó egy látványosan alacsonyabb fordulatszámban határozza meg a motor maximális sebességét. Így még simán a partra érünk vele, biztos, hogy nem fog benntmaradni. Azért vigyünk csak fürdőgatyát.

Ha valaki már túl van egy szögegyszerű kínai hajón és többet szeretne, annak tökéletes a Rayline R902. Nagy hatótávolságú 2.4 Ghz-es adó-vevő párosával, és a hatótáv kihasználásához, és az élvezetes cikázáshoz bőven elegendő motorral. A meggy a hab tetejére pedig a kiváló kormányozhatóság, ami az alacsony súlypont és a hosszú, szervóvezérelt kormánylapátnak köszönhető. A sebesség pedig egy mozdulattal tovább fokozható: csak attól függ, végső soron milyen akkummulátor kerül a modellünkbe.

A Rayline R902 szinte egyenesen „apuka játékszere”. Döntően egy nagyméretű hajóról van szó. Egy hajó, ami meggyőzi az egyszeri modellezőt, hogy nincs másra szüksége ezen kívül, ha egy igazán jót akar szórakozni. A kishajókkal ellentétben, amiket bátran ajánlhatunk kezdő modellezőknek és gyerekeknek egyaránt (linket ide), erről komolyan kijelenthető, hogy ez nem játék. Ez modell, aminek a kezelése felelősséggel kell, hogy járjon. Sebessége elérheti akár a 35km/h-t is!

A cég legnagyobb hajója – hahaha „zászlóshajója” – egy igen erős motorral és szervóval ellátott modell, ami a hosszú távú, tartós használatra kihegyezett teljesítmény érdekében kétcellás lítium-polimer típusú akkumulátort kapott.

Egyértelmű a gyártó célja, amit követett. Egy fenntartható modellt építeni, ami kiszolgálja teljesítmény tekintetében a vásárlók érdekeit.

Természetesen rendelkezik a kistestvér minden fejlesztésével. 2.4Ghz-es technológiát használ az adó és a vevő, amivel akár 100-150m távolságból is irányíthatjuk a modellt: bőven elegendő egy közepes horgásztó áthidalásához. A jel nem csak erősebb, de ellenállóbb is az interferenciával szemben.

A villanymotor itt is kefés, de egy jó nagy, 540-es darab. A méreten kívül a pozitívumok közé sorolható, hogy a motor rendelkezik vízhűtéssel, ami az élettartamot drasztikusan megnöveli a hűtés nélkül üzemelő hajókhoz képest.

A nagy motor és a főbb komponensek elhelyezésének eredményeképp a súlypont extrém alacsonyan van. Ez alatt azt kell érteni, hogy míg az R900 talpra állításához szükség volt némi gázfröccsre, addig ez a hajó egyszerűen nem hajlandó felborulni. Ha mégis, akkor automatikusan talpra fog érkezni, így garantált, hogy nem kell utána menni. Ez akkor hasznos főleg, ha nem nyáron hajókázunk.

A móka garantált. A hajó haladáskor a vízből szinte teljesen kiemelkedik, és nagyon gyorsan és irányíthatóan szeli a habokat. Egyszerűen zavarba ejtő a sok kínai hajó után. Gyors, fordulékony és igazán harapós. Így lehet röviden jellemezni.

A műanyag test erős és ellenálló ABS műanyagból készült, ami egy frontális ütközéstől talán nem védi meg a test szerkezeti épségét – de hát könyörgöm, minek menne neki valaki a nyílt vízen frontálisan… - de mégis könnyű és jóval ellenállóbb, mint a kínai hajók hártyaszerű, sérülésre fokozottan hajlamos teste. És még az UV-t is jobban tűri, sokkal tovább tart, amíg pattanóssá, törékennyé válik. Ha mégis kész a baj, amire nem idén, de nem is jövőre lesz a tulajdonosnak gondja, elérhető egy kiváló alkatrészbázis a modellhez.

Ha gyereke 14 évnél idősebb – amennyiben neki szándékozik modellhajót vásárolni – bátran ajánlhatjuk ezt a modellt. És ha anyuka veszi meg, garantált a meglepetés apának és fiának egyaránt!

További tulajdonságok

 

Mások ezeket is megvásárolták

Akcióból hátralévő idő
Gyártó: SKYTECH
Raktáron
Gyártó cikkszám: SKYTECH TK110 FPV bordó
24.990 Ft 21.990 Ft
Várható szállítás: 2022. május 18.
Akcióból hátralévő idő
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X54HW fekete-zöld
27.990 Ft 24.990 Ft
Várható szállítás: 2022. május 18.
Akcióból hátralévő idő
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW kék-fekete
23.990 Ft 20.990 Ft
Várható szállítás: 2022. május 18.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Gyártók