Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

SYMA S109G APACHE 3,5 csatornás, élethű megjelenésű, giroszkopós, koaxrotoros, helikopter

13.990 Ft
Menny.:db
Gyártó: SYMA
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.
Szállítási díj: 1.100 Ft
Szuper stabil, és flexibilis vázú mini helikopter, mely irányítása nagyon könnyű, így kezdő piloták pár akku töltés után már magabiztosan tudnak velük repülni. Röviden egyszerű és nagyszerű. Kezdőknek a legjobb választás.
Élethű makett megjelenésének köszönhetően akár díszként is jól mutat. A koaxiális kivitelnek és a giroszkópnak köszönhetően sikerült megalkotni a katonai helikopterek csúcsát…..

Leírás

Syma S109G APACHE 3,5 csatornás, élethű megjelenésű, giroszkopós, koaxrotoros, helikopter

A gyerekek meglehetősen jelentős hányadában felébredt egy fajta vonzalom a repülő tárgyak, a repülés iránt. Legyen az ember ténylegesen, vagy csupán lélekben gyerek, ha tapasztalatok nélkül sóvárog a modellezés után, egy termékcsaládot szoktunk egyöntetűen ajánlani, ez pedig nem más, mint a Syma cég szobahelikoptereinek szériája. Hosszú üzemidő, megbízható működés, kiváló infra-kapcsolat, és átlagon felüli törésállóság jellemzi ezeket az aprócska gépeket. Na de ne szaladjunk annyira előre, kezdjük a legelején!

Rengeteg vevőnkkel előfordult már, hogy távirányítású helikopterrel akarta meglepni csemetéjét, de a vásárolt gép nem volt valami hosszú életű. Sajnáltaos módon ez egy típushiba a külömböző multicégek ajánlataival. Rengeteg ilyen gépet hoznak be hozzánk karácsony után, és sajnos - mivel nem ismerjük a típust - nem tudunk segítséget nyújtani. Ezzel szemben a Syma S széria termékeit úgy szoktuk reklámozni, hogy nagy sebességgel, kb. 45° -ban elengedve falnak vezetjük őket, és a régóta kibontott tesztgépeinken nagyon ritkán fordulnak elő meghibásodások. Természetesen ők sem golyóállók, de ha mégis megsérülnek, akkor a problémák olcsón, és egyszerűen orvosolhatók.

Történt már velünk, hogy egy egy éves modellt hoztak be, megláttuk, és elszörnyülködtünk, hogy ez bizony már nem fog repülni. A rotorlapátok, és a belső tengely cseréje után azonban teljesen kifogástalanul repült, szinte egy pontban lebegve, akár a frissen kibontott példányok.

Az irányításának rendkívüli egyszerűségét bizonyítja a tény, hogy ezeket a darabokat adjuk legszívesebben az abszolút kezdők kezébe. A fenti esetben történt meg az is, hogy az előzőleg rommá tört, majd sikeresen megjavított helikoptert a srácok édesanyja még az üzletben megtanulta reptetni minden különösebb nehézség nélkül, körülbelül öt perc leforgása alatt.

Ha a szüleivel betéved egy csemete a boltba, szívesen elmagyarázzuk neki a gép működését, irányítását, és odaadjuk neki egy körre. A kisebb-nagyobb koccanásoktól sem kell megijedni, elvégre senki sem távirányítóval a kezében születik, de ezzel a géppel hamar el lehet sajátítani az egyszerűbb helikopterek irányításának fortélyait, emellett a finom motorikus készségeket is kiválóan fejleszti.

A gép további előnyökkel büszkélkedhet, mint például az USB töltőkábel, melynek segítségével a gépet biztonságosan feltölthetjük, és így a távirányító elemei sokáig bírják. A sokáig itt bizony nem marketingfogás, a saját gépem februártól júliusig üzemelt ugyanarról a hat darab elemről, ami távirányítású játékok esetében kiemelkedő időtartam.

A helikopter megvásárolható külömböző külső vázakban, a belső felépítésük egy-két apróságtól eltekintve teljesen azonos. A gyönyörűen kidolgozott vázak segítségével a népszerű AH-64 apache, a szintén amerikai Super Cobra, Black Hawk, és a partiőrség AW109-es mentőhelikoptere elevenedhetnek meg a nappalinkban. A műanyag váz nem csupán szép, de strapabíró is, és jóval könnyebb, mint a syma fémvázas szobahelikoptere, így biztosítva hosszabb repülést, és még kevesebb esélyt egy alkatrész meghibásodására.

Száz szónak is egy a vége, ha a tartósságot, a megbízható működést, a könnyű irányítást, és a jó minőséget tartjuk szem előtt, akkor ez az egyik legjobb választás.

Élethű makett megjelenésének köszönhetően akár díszként is jól mutat. A koaxiális kivitelnek és a giroszkópnak köszönhetően sikerült megalkotni a katonai helikopterek csúcsát 3.5 csatornás kivitelben, melyhez extraként most az USB kábeles töltési lehetőség is tartozéka a csomagnak...

Megjelent legújabb fejlesztésű mikro helikopter 2011-es verzió. A palm méretű APACHE AH-64 heli mindössze 19.9 cm hosszú, strapabíró telt váz héjra épülő részletesen kidolgozott élethű géptesttel és világítással. A három csatorna hat irányú vezérlést tesz lehetővé, így könnyen mozoghatsz vele a szobádban is. Kitűnő választás gyerekeknek és kezdő modellezőknek egyaránt. Könnyen irányítható, stabil és strapabíró! Kb. 30-50 perces töltés után 7-9 perces repülési idő áll rendelkezésre. A helikopterek egymáshoz hangolhatók, így egyszerre több helikopter is repülhet azonos térben. Töltése lehetséges a távirányítóról vagy USB kábel segítségével számítógépről is!

Irányítás:

Bal oldali botkormány
gázkar (fel-le)

Jobb oldali botkormány

előre hátra mozgatásával előre-hátra menet
jobbra balra mozgatásával jobbra-balra forgás a tengely körül

A GYRO pedig annyit jelent, hogy a helikopter elektronikájába be van építve egy elektromos szabályzó rendszer, mely a tengely körüli forgást automatán szabályozza.
Ez végett repülés közben a helikopter nem ténfereg jobbra-balra, hanem stabilan egyhelyben lebeg mindenféle beavatkozás nélkül csak a gáz kart kell szinten tartani.

Jellemzők:

- Ultra kis méretű beépített giroszkóp az extrém stabil repülés érdekében, ami megakadályozza irányítás közben a heli tengelye körüli forgását
- Repülésre kész állapotban érkezik, a csomag tartalmazza a töltőt, USB kábelt, szerszámokat és tartalék rotorlapátokat
- Profi kidolgozású karcsú vonalvezetésű géptest jó aerodinamikai jellemzőkkel és LED-es helyzetjelző világítással
- Ultra stabil koax rotoros kivitel elsősorban beltéri használatra.
- Könnyű súlyú kompozit műanyag géptest a tartósságért és stabil repülésért.
- Magas fordulatszámú strapabíró villanymotor a stabil működéshez.
- Jó minőségű Li-Po akkumulátor garantálja a hosszú és energikus repülést.
- USB-s töltőkábel a gyors töltéshez bármilyen USB-s eszközről.

AH-64 Apache

Az AH–64 Apache az Amerikai Szárazföldi Hadsereg számára az 1980-as évek elejére kifejlesztett harci helikopter. Eredetileg a Vörös Hadseregharckocsijai számbeli fölényének ellensúlyozására épült, a magas ára és bonyolult kialakítása miatt sorozatgyártásra nem került AH–56 Cheyenne egyszerűbb alternatívájaként.

Az első öbölháborúban az Apache rendkívül sikeresen szerepelt a szövetséges áttörés kezdeti kikényszerítésében, iraki tankok és lokátorállomások tucatjait semmisítették meg, ezért mind az USA, mind szövetségesei folyamatosan jelentős számban rendszeresítették, gyártása jelenleg is folyik Forth Worth-ben.

UH-60 Black Hawk

Az UH–60 Black Hawk a Sikorsky Aircraft által fejlesztett és gyártott, egy fő és egy farokrotoros, két gázturbinával felszerelt, közepes teherbírású, többcélú szállítóhelikopter.

A Black Hawk helikoptersorozat számos küldetés elvégzésére képés: harcászati csapatszállítás, elektronikus hadviselés, légi mentés, stb. A VH-60N változat VIP személyek szállítására szakosodott: kongresszusi képviselők, magas rangú politikusok. Amikor az amerikai elnök utazik egy ilyen helikopteren, akkor annak mindenkori hívójele Marine One.[2] Légideszant hadműveletek során a Black Hawk tizenegy fegyveres katonát tud szállítani, illetve egy 105 mm-es tüzérségi ágyút tud harminc lövedékkel és négyfős kezelőszemélyzetével a megfelelő helyre juttatni. Belső rakterében 1170 kg terhet, külső függesztett teherként pedig 4050 kg terhet képes szállítani.

Egy Black Hawk ára a kiépítéstől, felszereltségtől és a megrendelt helikopterek számától függ. Az amerikai hadsereg részére szállított UH-60L Black Hawk darabja 5,9 millió dollárba kerül, míg a légierő MH-60G Pave Hawkja 10,2 millióba.[3]

Ehhez képest a mi termékünk szinte ingyen van!

Paraméterek

SYMA S109G Apache AH-64 műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság 10-15m.
Teljes hossza 220mm.
Törzs hossz 190mm.
Törzs magasság 85-95mm.
Törzs szélesség 35mm.
Törzs szélesség a rakéta szárnynál 70mm
Főrotorátmérő 185mm.
Farokrotorátmérő 31mm.
Adó méret (H x Sz x M) 120mm x 150mm x 42mm.
Adó működés 6 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 30-50perc.
Repülési idő kb. 8-9perc.
Nettó súly 32g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral együtt 37g.
Akkumulátor 3,7V 150MAh. LI-poly.
Motorok két fő és egy farok motor
 
A csomag tartalma
 
1 db SYMA S109G Apache AH-64 helikopter
1 db IR távirányító
1 db USB töltő
1 db beépített akku
1db farokrotorlapát
1db angol nyelvű leírás

További tulajdonságok

 

Hasonló termékek

SYMA S111G COANSGUARD 3,5 csatornás, élethű megjelenésű, giroszkopós, koaxrotoros, helikopter

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S111G COANSGUARD helikopter
13.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA S107G 3,5 csatornás, fémvázas, klasszikus dizájnra épülő giroszkopós, koaxrotoros, helikopter

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107G helikopter szett kék színű
12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA S107G 3,5 csatornás, fémvázas, klasszikus dizájnra épülő giroszkopós, koaxrotoros, helikopter

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107G helikopter szett piros színű
12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA S107G 3,5 csatornás, fémvázas, klasszikus dizájnra épülő giroszkopós, koaxrotoros, helikopter

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107G helikopter szett piros színű
12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA S5H (HOVER) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S5H helikopter piros-fekete színű
14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA S5H (HOVER) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S5H helikopter zöld-fekete
14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett piros-ezüst színű
14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett sárga-ezüst színű
14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA S5 3,5 csatornás, klasszikus dizájnra épülő giroszkopós, koaxrotoros, helikopter

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S5 helikopter szett piros színű
11.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA S5 3,5 csatornás, klasszikus dizájnra épülő giroszkopós, koaxrotoros, helikopter

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S5 helikopter szett fehér színű
11.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA S39 RAPTOR kompakt méretű helikopter beépített giroszkóppal és 2.4GHz távirányítóval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S39 RAPTOR piros színű
19.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

Mások ezeket is megvásárolták

SYMA S102G/S107G/S109G/S111G-09- Gear set - Főfogaskerék szett

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.190 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

FEILUN FT008 verseny hajó MHz távval,Li-Po akkuval, 15km sebességel (285mm hosszú)

Gyártó: FEILUN
Raktáron
Gyártó cikkszám: FEILUN FT008 hajó szett piros színű
16.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

Syma X26 flexibilis védőkeretes, négy szenzoros drón, lebegő és akadály kikerülő funkcióval

Raktáron
14.990 Ft 13.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!