Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

SYMA W1 PRO, Dulal kamera, 4K 12MP. gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 18 perc

85.000 Ft 77.990 Ft
7.010 Ft 8%
Az akció időtartama: 2024. 04. 03. - 2024. 04. 30.
Kapható választék:
Hány akkuval kéri:
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: SYMA W1 PRO 4k 12MP, GPS. drón szett
Gyártó: SYMA
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 26.
Szállítási díj: Ingyenes
Íme a SYMA új zászlóshajója a W1Pro személyében ami rengeteg innovatív megoldást tartogat számunkra. Pont belefér a 250grammos súlykategóriába. Beépített kamera akár 4K.-s videózásra, és 12 Megapixel fotók készítésére. Plusz egy lefelé figyelő 720P.-s kamera egység mely egyben optikai szenzoros pozíciótartást is lehetővé tesz. Korszerű Brushless motorokkal, GPS-el, 18 perces repidővel, némi gesztusvezérléssel. Többek között különböző repülési módókat kínál ideértve: Útvonal, útpont repülés, objektum körüli repülés, követő funkció stb. Természetesen ha merül az akku vagy hatótávon kívül vagyunk a drón képes automatán hazajönni ha megfelelő GPS jelerőséggel rendelkezünk. 

Leírás

W1PRO 4K! 12MP. Brushless motoros drón gesztus vezérléssel GPS.-el és minden féle újítással a méltán népszerű SYMA gyártótól….

Hosszas várakozás előzte meg a W1PRO megérkezését.
Először is megjelent a W1 normál változata mely alig, hogy belépet a kereskedelembe majd hosszú-hosszú hónapokon keresztül hiánycikké vált. Mert közben a SYMA boszorkánykonyháján teljesen leálltak a gyártással, mert az új ráncfelvarrott modell finomítása volt folyamatba.

Igazából volt is min javítani. A FULL HD. kamerát száműzték ennek helyét egy 4K-s kamera váltotta fel. Ahol akár már 3840x2160-as felbontásban készíthetünk videó felvételt, ami nekünk sajnos csak gyakorlatban 1920x1080 azaz FULL HD felbontású lett. Azt mondják más típusú micro SD kárára 4K-t is tud rögzíteni. Hiszem ha látom mivel nem volt ilyen típusú micro SD kártyám nem sikerült letesztelnem. Ha esetleg többet tudok jelzem. Fotó területén még számottevőbb a fejlődés a gyengécske max. 2MP.-es fotókat felváltotta a 12MP.-el felbontás.

Második javítás a repülésiidő míg a standard verzió max. 14 percet tudott a levegőben tölteni a PRO.-s verzió elérte a 18-19 percet.
Aztán ezen felül nagyon sok hardveres és szoftveres dolgon kellett finomítani a gyártónak, hisz az applikáción keresztül és minden másban is rengeteg olyan megoldást tartogat számunkra a drón, amit eddig még más SYMA terméknél nem találkozhatunk.

Aztán szép lassan összeállt az új PRO-s verzió aminek tényleg nagy értelme lett hísz rengeteg újítást hozott konyhára, illetve rengeteg búgot javítottak rajta.

A távirányító, voltaképp az X25PRO, X8PRO távirányító dukál ehhez a géphez is. Tehát kinézetre és funkció gombra ugyan azokat kapjuk, hísz a további extra funkciókat a telefonos applikáción keresztül érjük el.  Van két méretes jó érzékenységgel ellátott botkormányunk ami a drón irányítására szolgál. Illetve ezek benyomásával némi extra funkció érhető el mint a trimmelés illetve a lassú/gyors módváltás. Igazából a bekapcsoló gombon és a botkormányokon kívül más gomb nem kapott helyet a táv elején. Az irányít jobb tetején található kettő gomb az egyik a gombnyomásra történő felszállásra és landolásra szolgál. A másik pedig a GO HOME azaz hazahívó gomb.
A bal tetején 4 gomb található ebből egy a fotó egy a videó rögzítésre szolgál persze ha van micro SD kártya a drónban. A másik kettő a két kamera váltására szolgál.

Hazatérő funkció: melynél a drón visszarepül a kiindulási pontra, majd automatán leszáll és megáll. Viszont a helyes működéshez meg kell várnunk a megfelelő mennyiségű műhold jelet és a visszaindítás előtt is meg kell győződnünk a megfelelő műholdak számáról. Illetve hazatérés folyamán figyelnünk kell, hogy ne legyen a drón útjában valami tereptárgy, mert azt nem fogja kikerülni. Természetesen, ha ilyen helyzetben belenyúlunk a távirányítóba, akkor a mi parancsunkra is reagál a drón.
A W1PRO abban az esetben is megpróbál hazatérni ha az akkumulátor lemerülés közelébe kerül, vagy ha távirányító és drón között megszűnik a kommunikáció azaz kilép a hatótávolságból.

Követő funkció: melynél, ha megfelelő távolságban vagyunk a dróntól és megnyomjuk a gombot, a drón kamerával felénk fordul és beáll egy pozícióba. Ha mi elindulunk, a drón követ minket. Azonban a funkcióval először csak teljes üres területen próbálkozzunk, ahol semmilyen akadályba nem ütközhetünk. A funkció használata előtt ellenőrizzük a megfelelő műhold jelet és legyünk vele tisztába, hogy ha a drón útjába bármilyen akadály kerül, a drón egész egyszerűen nekimegy.

Körberepülő funkció: melynek használatakor drónunk kamerával felénk fordul, majd amilyen távolságban van tőlünk, akkora kört fog körülöttünk repülni úgy, hogy a kamera mindvégig felénk néz. Az alkalmazás használata előtt ki tudjuk választani, hogy gépünk az óramutató járásával megegyező vagy ellentétes irányba tegye ezt. Figyelmeztetésként itt is a 2.-es pontban leírtak érvényesek.

Térképes repülés: melynél, ha felszállás előtt frissítjük a térképet és utána rányomunk az indításra, akkor a térképen megjelenik a drón helye. Majd, ha kijelölünk egy vagy több pontot a térképen, a drón azokon végig repül. Vagy legyen meg a megfelelő magasság, vagy olyan helyen próbálkozzunk vele, ahol semmilyen tereptárgy vagy akadály nincs a környéken.

Útvonal repülés: A telefon kijelzőjére rajzolt útvonalat, a gép robot pilótája lerepüli. Vigyázunk a tereptárgyakkal, ha alacsonyan vagyunk, mert a gép neki sodródhat, ami ütközéssel járhat.

Gesztus vezérlés: Lehetőség nyílik fotó és videó készítésére, három másodpercig a megfelelő kéztartással a kamera elé tesszük kezünket egy megfelelő távolságon belül.

Optikai szenzoros pozíciótartás: A drón az alsó kameráját pozíciótartásra is tudja használni oly módon, hogy képeket készít a talajról, majd szoftveresen összehasonlítja azokat és ebből kiszámítja a drón elmozdulását, így tarja meg a gép pozícióját. Az optikai szenzornak beltéren és olyan helyeken vesszük hasznát ahol kevés a GPS jel.

ÚJ SYMA AIR applikáció: A drón új telefonos kezelőfelületet kapott tehát nem a már meglévő X8PRO, X25PRO-ra építkezett gyártó, hanem egy teljesen új applikációt készített hozzá. Amely nem csak az FPV (élőkép) vezérléshez szükséges kapcsolatért felelős, hanem egyéb számos hasznos funkcióval rendelkezik. Mint például beállítási lehetőségek maximális repülési távolság vagy magasság, a drón irányítása, ami itt már nem csak a szokásos módon történhet hanem számos extra lehetőséget kínál, min útvonal rajzolás, telefon döntésével történő vezérlés stb. Persze maga az applikáció telemetriás adatokról is tud informálni minket ilyen lehet például a repülési távolság, magasság, drón töltöttsége műholdak száma stb.

Kettő kamera: a gép elején egy 4K.-s kamera kapott helyet. A gép alján meg egy 720P.-s.
Minkét kamera használható fotó és videó rögzítésére, és mindkettő élőkép (FPV) megjelenítésére is alkalmas. Akár osztott képernyőn is, melynél egyszerre látjuk mindkét kamera élőképét.

Összességében: A SYMA gyártó és előrántott egy olyan drónt a tarsolyából, ami belefér a 250grammos súlykategóriában és emellett számos olyan modern és korszerű újításokat kínál, aminél még egyenlőre más SYMA drónnál nem találkozhattunk. Ilyen a 4K.-s dual kamera jelenléte. A BRUSHLESS motorok, a hosszú 18 perces repülési idő, és az új GPS modul. Tényleg nagyon impozáns, kórszerű,
és árérték arányban is jónak mondható.

Biztonsági figyelmeztetés:
Ez az RC modell nem gyerekjáték!
Nem alkalmas 14 év alatti gyermekek számára.
Alaposan olvassa el a használati utasítást, mielőtt használatba venné a szerkezetet, ha kezdő valami egyszerű tanuló drónnal kezdjen az elején.
Illetve, ha lehetősége van kérje ki egy tapasztalt drón vezető pilóta segítségét.

Repülés felelősségteljesen:
Ez egy kifinomult hobbi termék, mely elektronikus és mechanikus alkatrészekkel van felszerelve. Óvatosan és józan ésszel kell működtetni. A pilótának minden ésszerű lépést meg kell tennie annak érdekében, hogy megvédje magát, másokat, állatokat és vagyoni tárgyakat.
Mert, ezekre sem a gyártó sem pedig a forgalmazó nem vállal felelőséget.
Kérjük, ellenőrizze az állami vagy helyi követelményeket és szabályokat a repülő szerkezet megvásárlása előtt.

A termék újratölthető akkumulátorral működik.
Akkumulátorokra vonatkozó utasítások:

Az akku behelyezése és eltávolítása az előírásnak megfelelően történjen!
Ügyeljen a megfelelő polaritásra!
Soha ne zárja rövidre az áramkört!
A drón összeszerelését csak felnőtt végezheti el, és csak felnőtt használhatja!
A lemerült akkumulátort a modellből el kell távolítani!
A töltők csatlakozóit és vezetékeit rendszeresen ellenőrizni kell, sérülésük esetén tilos használni őket, amíg meg nem javították!
Ne dobja az akkumulátorokat tűzbe, mert felrobbanhatnak, vagy kifolyhatnak!
Ne dobja őket kukába, csak szelektív hulladékgyűjtő ládába!
Ne töltse túl vagy ne merítse túl az akkumulátort, mert ez akku teljes károsodásához vezethet.
Ne tegye ki magas hőmérsékletnek.

Irányítás:


gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert, ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.
Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.

SYMA W1 PRO GPS-es élőképes 4K. kamerás drón főbb jellemzői:

-Ideális kompakt méret és impozáns megjelenés
-Erőteljes Brushless motorok
-Hosszú repülési idő: 18 perc.
- A SYMA kamerája Dual Band WiFi (802.11ac) kommunikációt használ, ami mérföldkövekkel gyorsabb, mint a 2,4 GHz-es technológia és a hatótávolsága is többszöröse ellenben nem minden telefon támogatja.
(a 2-3 éves felső középkategóriás telefonok mindend darabja támogatja csak a hatótávolság lehet némileg kisebb)
-Telemetrikus adatok megjelenítése, mint magasság, távolság, akku töltöttség stb.
-A beépített GPS-nek köszönhetően a drón képes megtartani saját pozícióját mindenféle beavatkozás nélkül
-Gombnyomásra történő hazatérés és automatikus leszállás
-Akkumulátor lemerülésénél automatikus hazatérés és leszállás
-FOLLOW ME funkció, a drón képes követni, ha összekapcsolod okostelefonoddal
-CIRCLE FLIGHT 360°-ban körbe repül a drón kamerával feléd fordulva
-Térképes repülési képességek
-Előre beprogramozható maximális magasság és távolság repülés
-Gesztus vezérlés fotó és videó készítése egyszerű kézmozdulat segítségével
-Barometrikus magasságtartó funkció, gombnyomásra történő fel-le szállással
-Headless mód, mely egy olyan beállítási lehetőség, ahol a modell forgatása elválik a döntések irányától
-Mobiltelefonról és tábletről is irányítható, melynek használata számos további szolgáltatást kínál
-Dual kamera egy a drón elején ez 4K.-s és egy az alján 720P.
-Osztott képernyős élőkép megjelenítés mellyel egyszerre láthatjuk mindkét kamerát
-Új technológiájú FPV rendszer, mely az élőkép közvetítése mellett lehetőséget kínál felvételek (fotó/videó) készítésére SD kártyára és mobil memóriájába egyaránt
-Nagy hatótávolságú távirányító
-A gépházzal teljes összhangban lévő LED megvilágítás, mellyel akár teljes sötétségben is tökéletes a navigálás
-Moduláris akkumulátor melynek cseréje könnyű és biztonságos.

Paraméterek

Syma W1 PRO drón műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság több mint 200m.
Teljes hossz átlóban mérve rotor végéig 295 mm.
Teljes hossz átlóban mérve rotorvédővel 325 mm.
Teljes hossz/szélesség rotor végéig 245-295 mm.
Hossz/szélesség 140 mm.
Törzs magasság 52 mm.
Főrotor átmérő 118 mm.
Adó méret (H x Sz x M) 155mm x 125-140mm x 25-55mm
Adó működés 4 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék)
Töltési idő kb. 280 perc
Repülési idő kb. 18 perc.
Nettó súly 158 g. (akku nélkül)
Teljes súly akkumulátorral együtt (rotorvédő nélkül) 242 g.
Teljes súly akkumulátorral, rotorvédővel együtt 248 g.
Akkumulátor 7,6V 1800mAh Li-Poly.
Motorok 4db nagyteljesítményű Brushless fő motor.
Kamera videó max:4K. talán???
Fotó 4096x3072 azaz 12 megapixel
 
A csomag tartalma
 
1 db SYMA W1 típusú drón beépített GPS vevővel és kamerákkal (Front 4K. alsó 720p.)
1 db 2,4GHz távirányító
1 db USB töltő
1db Li-Poly akkumulátor 7,6V 1800mAh
1db univerzális telefontartó csipesz
4db rotorvédő elem
4db tartalék fő rotor lapát
1db angol nyelvű leírás
Micro SD kártyát és kártyaolvasót a szett nem tartalmaz!
 
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

Kapcsolódó termékek

SYMA W1 Pro-19- Battery 7,6V 1800mAh- Akkumulátor tuning 7,6V 1800mAh

Gyártó: SYMA
Raktáron
15.790 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

Hasonló termékek

SYMA Z6 Dual dönthető kamera 1080p+ 12MP Gesztus vezérlés, GPS, Optikai szenzor 28perc repidő

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA Z6 1080p+ 12MP összecsukható GPS.-es drón szett
74.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA W3 2K+12MP EIS dönthető kamera gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 27 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma W3 drón szett
99.990 Ft 88.880 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X31 GPS,, 4K, dönthető kamerás, gesztus vezérléses, optikai szenzoros, drón szett.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X31 kék színű drón szett
55.900 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X25PRO FPV távról dönthető HD kamerával, GPS-el, követő, hazatérő, lebegő, fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X25PRO FPV HD kamerával, GPS-el
54.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

Syma Z3 Összecsukható Drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z3 kamerás összecsukható drön szett
35.000 Ft 32.490 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X5C (mini PHANTOM) 720p. HD kamerával, 6 tengelyes giroszkóppal, 2.4GHz.-es távirányítóval LCD kijelzővel.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: syma x5c drón szett
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC fehér-zöld
29.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC kék-fekete
29.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW fehér-zöld
29.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW kék-fekete
29.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA Z4W drón élőképes kamerával automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z4W drón szett
25.990 Ft 20.890 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA Z1 összecsukható drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás, mobilos irányítás

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z1 előképes HD kamera fekete
25.990 Ft 23.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fehér-kék színű
24.990 Ft 22.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fekete-arany színű
24.990 Ft 22.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fekete színű
22.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fehér színű
22.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA Z5 Heliquad drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z5 drón szett
19.990 Ft 14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fekete
18.990 Ft 17.790 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fehér
18.990 Ft 17.790 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

Syma X15T éjszakai cirkáló, automatikus magasságtartással és új kaszkadőrmutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15T NIGHT HAWK éjszakai sólyom drón szett narancs színű
17.990 Ft 14.890 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

Mások ezeket is megvásárolták

Akcióból hátralévő idő

MJX Bugs 19EIS brushless motoros, GPS drón 25 perc repülési idő, 5G 2,5K. WIFI FPV dönthető kamerával.

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 19EIS kamerás GPS brushless motoros drón szett zöld
99.990 Ft 92.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X20P maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X20P drón szett
12.990 Ft 9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 2.4Ghz,-es távirányítóval rendelkező, 25km/h végsebességű R/C autó.

Gyártó: Winyea
Raktáron
Gyártó cikkszám: Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 25km/h végsebességű R/C autó.narancs színű
19.990 Ft 17.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

XK Strom Crawler 12429+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 40km/h.

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK Sorm Crawler 12429 1:12 autó szett
57.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

XLH Truggy +Lipo+2.4Ghz.+2WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 38km/h.+ zöld-fekete színű

Gyártó: XLH
Raktáron
Gyártó cikkszám: XLH Truggy 1:12 autó zöld-fekete színű
41.990 Ft 36.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett piros-ezüst színű
14.990 Ft 13.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

XK Wltoys V912-A fémvázas négycsatornás single rotoros helikopter, magasságtartó automatával és moduláris akkuval

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK WLtoys V912-A helikopter szett
55.990 Ft 47.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Double Horse 7007 R/C hajó (Tracer-2 útod modell) (810mm hosszú) 2.4Ghz.-es távirányító Li-Poly akku max:20km/h.

Gyártó: SHUANG MA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Double Horse 7007 R/C hajó szett
39.990 Ft 35.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Krokodil hajó kétmotoros elektromos hajó, 2.4GHz.-es távval, Li-Po akkuval, 9-10km sebességel (300mm hosszú) Piros-fekete színű

Gyártó: Alamodell
Raktáron
Gyártó cikkszám: Krokodil hajó RH702 Piros-fekete színű
15.990 Ft 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!