file:///C:/Users/User/Downloads/googlea4bc4047d6089a1d.html

Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

25.990 Ft 23.990 Ft
2.000 Ft 8%
Az akció időtartama: 2023. 05. 24. - 2023. 06. 15.
Kapható választék:
Hány akkuval kéri :
Szín :
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fekete-arany színű
Gyártó: SYMA
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 07.
Szállítási díj: 790 Ft

Ma valaki nagyon fenn hordja az orrát. Fenn, olyan tizenöt méter magasan. A felfrissített, X5-nél hangyányit kisebb élő-kamerás drónnal most Ön is igazán magasan hordhatja az orrát! Madártávlatból szemlélheti a valóságot, miközben a magasságtartó funkció vigyáz, nehogy véletlenül fára akassza a készüléket a kedves vásárló. A telefonnal  a beépített mozgásérzékelővel is vezérelhetjük a modellt, de a kijelzőre rajzolt mintákat is képes az leutánozni a nyomvonal követő funkció segítségével. A szórakozást most ráadásul különösen sokáig élvezhetjük. Tíz percet meghaladó repülési időt biztosít a gyári akkumulátor, és természetesen még nagyobb kapacitású telepekkel helyettesíthető.

Kollégánk egy belevaló somogyi gyerek. Neki egy belevaló somogyi drón kellett, ezért X15W-t vásárolt. Azóta is élvezi az élőképes kamera által nyújtott lehetőségeket. Görbe ujjaival az okostelefon kijelzőjét tapperolva alakzatokat formáz, amiket a modell az új, nyomvonalkövető üzemmód segítségével a levegőben leutánoz. Ha az ujjai elfáradtak, akár a telefon döntögetésével is szokta vezérelni a drónt. Ez főleg akkor vicces, amikor kollégánk kicsit felönt a garatra, és amúgy is dülöngél. 

Leírás

Syma X15W kamerára hangolva...

Kompakt menetkész WiFi kamerás drón mindenkinek. Hosszabb repülési idő, jobb manőverezhetőség! Extra funkciók, mint magasságtartó, Headless mód és automata fel és leszállás. Megújult WiFi szoftver, amiben formát rajzolhatunk telefonunk kijelzőjére, amit a modell a levegőben leutánoz! Moduláris felépítés, gyors és olcsó fenntarthatóság, beépített kamera. Új kedvenc lehet a Syma X5 után.

Nehéz téma a belépőszintű drón. Nüansznyi különbségek választják el egymástól a modelleket, amik csak a használat során derülnek ki, semmilyen adatbázisban nem nézhetünk utána, hogy a negyvenhetedik kínai drón mit tud. Csőbe húzhatják a tapasztalatlan vevőt az olcsó készülékekkel, amihez aztán nagyítóval keresve sem lesz alkatrészellátás. Sőt! Olcsónak sem kell lennie egy modellnek, akkor is simán előfordulhat, hogy nincs hozzá semmi, amivel gyógyítani lehetne egy esetleges komolyabb törés esetén.

Egy ilyen szedett-vedett halmazba érkezett meg Magyarországra az első Syma drón, az X1. Könnyű volt vele repülni, és az összeszerelés minősége is magasan verte a konkurens gyártók modelljeit. Egyszerű és robusztus modellek születtek a Syma tollából, és ez máig semmit nem változott. Az csupán a hab volt a tortán, hogy könnyen és gyorsan tudtuk vásárlóinkat alkatrészhez juttatni, így elejét véve a bosszúságnak, hogy a drága játékszer a kukába kerüljön.

A bizalom a márka irányába tehát nem alaptalan. A most érkező modellnél is reméljük, hogy megmaradt a szégyenfoltoktól mentes minőség, melyből vásárlóink már közel tíz éve részesülhetnek.

Az X15 egy teljesen új modell. A gyökeres váltások, amikor egy modellnél nem csak „feljavítják” az elődöt, nagy előkészületekkel járnak. Ilyenkor sok esetben teljesen elvész a korábbi alkatrészekkel való kompatibilitás. Ez elsőre nem szembetűnő, csak a szétszerelés után, hogy minden megváltozott. Ez volt a gyártó célja is, hogy egy még megbízhatóbb és jobb platformra építhesse a megújuló modellpalettát. Ez az új platform pedig jelentős fejlesztéseket tartogat az elődhöz képest, ugyanakkor alacsonyan tartva az árat.

A Syma X15 natívan rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amivel az elődök repülésvezérlőjét ellátták. A magasságtartó szenzor a nevéhez hűen stabilan megtartja a modell magasságát, és lehetővé teszi, hogy egy gombos fel és leszállás funkció is kerülhessen a modellbe. Ez a két funkció nagyon megkönnyíti minden kezdő dolgát, hiszen sokkal kevesebb dologra kell aktívan figyelni, könnyebb az irányítás során arra koncentrálni, hogy közeledik a kerítés vagy a meggyfa, amit valahogy ki kell kerülni.

A modell egy további repüléskönnyítő funkciót kapott, a Headless módot. Ez egy olyan automatika, ami függetlenné teszi a modell forgási helyzetétől azt, hogy merre indul el, ha előre irányt adunk neki a kontrolleren. Headless módban az előre irány mindig azt jelenti, hogy a modell távolodik tőlünk, akkor is, hogyha történetesen velünk szembefordul.

Az új váz új rotorvédőkkel, motorokkal és rotorlapátokkal járt. A váz könnyebb és kisebb, mint az X5 széria, a rotorok átmérője is csökkent. A rotorok és rotorvédők a megszokott ABS műanyagból készülnek, ami nem a legolcsóbb tejfölösdoboz anyag, és megfelelő merevséget és duktilitást biztosít ezeknek a fontos szerkezeti elemeknek. A rotorvédő nem nagyon deformálódott a nyúzótesztünk alatt, valószínűleg szebben öregszik majd, mint az első X5 rotorvédők, amik pár koccanás után már hajlamosak voltak beleérni a forgó rotor síkjába.

A villanymotor külsőleg megegyezik bármelyik méretben azonos villanymotorral, de más azonos méretű motorral nem csereszabatos. Az új motorok néhány paraméterükben eltérnek a szokványostól. Sajnos ennyire mélyen mi sem értünk hozzá, csak annyi tűnik fel: a modell szokatlanul sokat repül. A gyári akkumulátorral 10 percet meghaladó repülési idő jelentősen több, mint a 7 perc, amit az X5 produkál.

A távirányító is megújult. A régi műanyag öntőforma végleg a múlt homályába veszik, és egy ergonomikus, tenyérbe simuló eszközt kapunk, ami megújult kezelőszervekkel rendelkezik. A legfőbb új funkció az egy gombos fel és leszállás. Megmaradt a headless mód, és teljesen átalakult a trimm funkció. A trimmelést már egyetlen gombbal végezhetjük, és a hozzá tartozó irányítókarral. A magasságtartó funkcióval így könnyebbé vált a levegőben trimmelés.

A váz is bővült egy hasznos újdonsággal. A bekapcsolást már nem a hason található pöcökkel végezhetjük, hanem a gép tetején egy nyomógombbal. Ennek a hasznossága vitatható egy olyan méretű gép esetén, amit könnyen bevágunk a hátizsákba. Mi minden esetre azt javasoljuk, hogy szállításra távolítsa el az akkumulátort!

A felhasználói élmény egy ilyen olcsóbb drón esetén általában „az egészet felgyújtom és kivágom a kukába”-tól a „kell nekem egy nagyobb, minél hamarabb”-ig terjedhet. Gondolom mondanom sem kell, hogy a rossz első benyomás az egész hobbitól eltántoríthat bárkit, aki egyébként élvezné a reptetést. A Syma termékeire általánosan elmondható, hogy agilis, könnyen kezelhető, robusztus szerkezetek, melyek irányítása egyszerű és gyorsan elsajátítható.

Az X15W  WiFi kamerát tartalmaz, amit a telefonunkra köthetünk – feltéve hogy Android vagy iOs (Apple) rendszerű készülékünk van. A telefonnal összehangolva a kamera képe azonnal látható és követhető, felvételeket készíthetünk a telefonunk memóriájába. A telefonos kapcsolat fő vonzereje tehát a kamera használata, de ettől független előnyökkel is rendelkezik a szoftver használata. A telefonunk gyorsulásmérőjével is irányíthatjuk a modellt, vagy a kijelzőre rajzolt nyomvonalat tápláljuk a drónba, amit az zokszó nélkül lekövet. Hatalmas móka a kamera használata, amivel a modellünk akár még kényelmesebben hordozhatóvá válik, hiszen a drón akár telefonnal is irányítható, nem szükséges távirányítót magunkkal cipelni.

Irányítás:

gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.
Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.


SYMA 15W WIFI kamerás drón főbb jellemzők:

-A népszerű X5 szeriánál valamelyest kompaktabb méret, mely teljesen ideális kültéri és beltéri repülésre egyaránt
-Útvonaltervező funkció (tervezd meg repülési útvonalad)
-Magasságtartó automata (barometrikus szenzor)
-Automata le- és felszállási képesség
-Headless mód (az irányítás mindig ugyan az marad)
-Új dizájn és jobb aerodinamikai képességek
-Az újratervezett ABS kaszni könnyen ellenál a kisebb ütődéseknek és borulásoknak
-Új sokkal érzékenyebb 2.4GHz.-es távirányító, jobb hatótávolsággal
-Élő képközvetítésére alkalmas kamera okostelefonra
-A SYMA Go új alkalmazásnak köszönhetően számos extra és szórakoztató funkcióval egészül ki a drón
-Okostelefonnal és távirányítóval is vezérelhető (giro-szenzoros vezérlés is elérhető)
-360° műrepülési képesség
-Nagy méretű LED fények, mely éjszakai repülés során nyújtanak nagy segítséget
-Akkumulátor merülést jelző led fények
-Könnyedén cserélhető akkumulátor
-Kiemelkedő repülési idő, videó rögzítés és élőkép sugárzása mellett akár 11 percig reptethető

Paraméterek

SYMA X15W műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság Kb. 100-150m
FPV hatótávolsága 50m
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig átlóba mérve 260mm
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig 210mmX210mm
Teljes hossz/szélesség átlóban mérve rotorvédővel 270mm
Hossz/szélesség a váz végiég 135mm
Hossz/szélesség átlóban a váz végéig 190mm
Törzs magasság 45mm
Főrotorátmérő 98mm
Adó méret (H x Sz x M) 125mm x 100-115mm x 30-45mm.
Adó működés 4 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 70perc.
Repülési idő kb. 10perc.
Nettó súly beépített kamerával 56g (akku nélkül).
Nettó súly beépített kamerával és rotorvédővel 60g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral együtt 74g.
Akkumulátor 3,7V 450mAh. LI-poly.
Motorok 4db főmotor
 
A csomag tartalma
 
1 db SYMA X15W típusú drón beépített élőképes kamerával
1 db 2,4Ghz távirányító
1db LIPO akkumulátor 3,7V 450mAh
1 db USB töltő
4db rotorvédő a gépre szerelve
4db tartalék főrotorlapát
1db univerzális telefon tartó
1db csavarhúzó
1db angol nyelvű kézikönyv
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

Kapcsolódó termékek

SYMA X15/ X15W-08-Motor with black-white line - Motor fekete-fehér vezetékes

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA X15/X15W-09-Motor with red-blue line - Motor piros-kék vezetékes

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA X15/X15W-01-Plating object- Rotorfedő kupak

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.390 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA X15/X15W-11-USB cable- USB töltő

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.390 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA X15/X15W-17-Mobile phone retaining clip- Telefon tartó klipsz

Gyártó: SYMA
Raktáron
990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA X15/X15W-18-Remote control- Távirányító

Gyártó: SYMA
Raktáron
7.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

Hasonló termékek

SYMA Z5 Heliquad drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z5 drón szett
22.490 Ft 17.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fekete színű
25.990 Ft 22.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fehér színű
25.990 Ft 22.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fehér-kék színű
25.990 Ft 23.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA Z1 összecsukható drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás, mobilos irányítás

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z1 előképes HD kamera fekete
25.990 Ft 23.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA Z4W drón élőképes kamerával automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z4W drón szett
26.990 Ft 22.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fekete
19.990 Ft 18.900 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
19.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fehér
19.990 Ft 18.900 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC fehér-zöld
29.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC kék-fekete
29.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW fehér-zöld
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW kék-fekete
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

Syma X15T éjszakai cirkáló, automatikus magasságtartással és új kaszkadőrmutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15T NIGHT HAWK éjszakai sólyom drón szett narancs színű
17.990 Ft 15.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA X5UW-D távról dönthető élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5UW-D WIFI HD kamera optikai szenzor fehér
35.990 Ft 33.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

Syma Z3 Összecsukható Drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z3 kamerás összecsukható drön szett
36.490 Ft 33.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA X25PRO FPV távról dönthető HD kamerával, GPS-el, követő, hazatérő, lebegő, fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X25PRO FPV HD kamerával, GPS-el
54.990 Ft 49.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA Z6 Dual dönthető kamera 1080p+ 12MP Gesztus vezérlés, GPS, Optikai szenzor 28perc repidő

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z6 1080p+ 12MP összecsukható GPS.-es drón szett
79.990 Ft 74.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA W1 PRO, Dulal kamera, 4K 12MP. gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 18 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA W1 PRO 4k 12MP, GPS. drón szett
84.990 Ft 79.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

SYMA W3 2K dönthető kamera gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 27 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma W3 drón szett
109.990 Ft 103.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

Mások ezeket is megvásárolták

Akcióból hátralévő idő

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW kék-fekete
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 07.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!