file:///C:/Users/User/Downloads/googlea4bc4047d6089a1d.html

Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

12.490 Ft
Gyártó cikkszám: SYMA X20 fehér drón
Gyártó: SYMA
Elérhetőség: Beszerzés alatt!
Szállítási díj: 790 Ft
Maroknyi méretű drón számos extra tulajdonságokkal, ez nem más, mint a SYMA legújabb X20-as gépe, számos extravagáns megoldással. Ezzel az új csodával gombnyomásra fel tudunk szállni, vagy akár landolni is. A barometrikus szenzor azaz magasságtartó automata pedig tartja a kívánt magasságot. Ehhez még aktiváljuk a headless módot és olyan könnyűvé válik a repülés, amit még pár éve el sem tudtunk képzelni. Az új ABS vázszerkezett extrém rugalmas, a kettős védelem pedig beakadáskor és szoruláskor nyújthat jó szolgálatot. Az akkumulátor merülésekor drón automatikusan leszáll. Szabványos micro USB töltő csak hab a tortán, mert ha kedvencünk töltőjét elkeverjük akár mobilunk töltőjével is feltölthetjük. Ajánlott kezdő pilótáknak kül-beltéri repüléshez egyaránt, vagy nagy drón mellé irodai szórakozás céljából.

SYMA X20 maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

12.490 Ft
Kapható választék:
Szín:
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

SYMA X20 pocket műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság Kb. 70-90m
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig átlóba mérve 108mm
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig 90mmX90mm
Teljes hossz/szélesség átlóban mérve rotorvédővel 122mm
Hossz/szélesség a váz végiég 65mm
Hossz/szélesség átlóban a váz végéig 85mm
Törzs magasság 23mm
Főrotorátmérő 38mm
Adó méret (H x Sz x M) 125mm x 75-80mm x 20mm.
Adó működés 4 db AAA elem vagy AAA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 30-50perc.
Repülési idő kb. 5-7perc.
Nettó súly akku és rotorvédő nélkül 16g.
Teljes súly beépített akkumulátorral együtt 23g.
Akkumulátor 3,7V 180mAh. LI-poly.
Motorok 4db főmotor
 
A csomag tartalma
 
1 db SYMA X20 pocket típusú drónt
1 db 2,4Ghz távirányító
1db LIPO akkumulátor 3,7V 180mAh (a drónba beépítve)
1 db szabvány USB töltő mellyel a mostani mobilok is működnek
4db rotorvédő a gépre szerelve
4db tartalék főrotorlapát
1db angol nyelvű kézikönyv
Repülésre kész állapotban érkezik!

Leírás

Syma X20 POCKET maroknyi drón lehengerlő tulajdonságokkal

Fordult már elő, hogy volt tíz perce játszani egy jót egy szép helyen, de éppen nem volt önnél a fő játékszer? Vagy éppen a természetben talált egy szép tisztást, de oda eljutni macerás volt, annyira, hogy nem is vitte volna magával a nagyobb quadkoptert? Ha nem is felfedező alkat, bizony, bármikor előfordulhat, hogy kényelmesnek érzi, hogy egy tenyérnyi, agilis, kezes modell mindig kéznél lehessen.

Apró, gyors, kulcsra kész, és ütőképes. Ezek a szavak írják le a legjobban a Syma egyik legújabb modelljét, az X20-at. A legendás, generációkon átívelő strapabíró felépítés, a kellően ellenálló és rugalmas anyagok használata kombinálva a fejlett magasságtartó automatikával, melyet barometrikus szenzor vezényel, könnyen elsajátíthatóvá teszi a repülést akárki számára! Akkor is kiváló választás lehet ez a drón, ha apuka nem szeretné, hogy a csemetéje az ő játékszerét tegye tönkre! Hatalmas hatótávolság, kiváló ütésállóság, és automata fel és leszállás! Egy tipikus első quadkopternek nem kell, és talán nem is szabad többet tudnia. A fontos, hogy felkeltse a vágyat a repülés iránt, és közben ne menjen tönkre. Ezt teljesíti is, mégpedig magasan.

A modell egy kis méretosztályú készülék, mely 10,5*10,5 centimétert foglal el a valóság szövetén. A gyakorlatban ez a méret a használhatóság alsó határának bizonyult számunkra. Bármi, ami ennél kisebb volt, már kezelhetetlenül gyors és törékeny volt, ami pedig meghalatta a 25 centiméteres szélességet és hosszúságot, pedig már túl lomha, és gyakran a súlya miatt ismét nagyon törékeny. E két méret között van az ideális drón, és ennek alsó határára érkezett vizsgált alanyunk.

De mivel jár az, hogy egy modell kicsi? Reptetés során két hátránnyal kell szembesülnünk. A modell nem vihet extra csomagocskát (nem bír el például akciókamerát), és sokkal kisebb távolságra merjük biztonságosan elengedni, hiszen kevésbé látjuk. Egy kezdő modellnél ezek a tulajdonságok nem igazán számítanak, hiszen a cél a repülés megkedveltetése. Amennyiben a hatótávolság a biztonságos látótávolságot meghaladja, nincs félnivalónk, márpedig itt ez a helyzet. Az X5 és X8 modellek hatótávolságát nem csak megközelíti, de meg is haladja ez az új protokollos távirányítóval érkező, frissített rádiós kiadás.

A parányi méretnek még egy nagy előnye van: a töltés ideje jócskán lerövidül a nagy modellek töltési ciklusaihoz képest. A modell legfeljebb negyven perc töltés után ismét startra kész, és reptethető. Egy X5-ös kategória ezt körülbelül 60-70 perc alatt tudja a gyári töltővel, az X8 pedig több, mint 120 percet kell, hogy a töltőn pihenjen. Ezért is hasznos, ha fiatal versenyzőknek ilyen drónt választunk: sokkal többet és sokkal hatékonyabban tudnak vele gyakorolni.

A gyakorlás során az ember hibázik. Felnőtt emberek is, nem hogy még a gyerekek. Ilyenkor persze, eső után köpönyeg megszidni a gyermeket, ha a drága drón nekirepült a még drágább kristálycsillárnak, plazma-TV-nek, vagy leverte a Fing dinasztiás kínai vázát, amit az ázsia centerben vásároltak őseink. A gyakran alkalmazott ökölszabály itt is érvényesül. Minél kisebb egy modell, annál kevesebb kárt képes okozni. Emberben, állatban, berendezésben egyaránt. Ha nem is a Syma X20 modellt választja végül ahhoz, hogy Ön vagy családtagja belépjen a repülés világába, ezt mindenképpen jegyezze meg. Az apró méret és az alacsony kockázat mellett az alacsony alkatrészárak és alacsony fenntartási költség is a kisebb szerkezetek felé billenti a mérleg nyelvét.

Hordozható tanuló drónnak ideális. Miért is említettük ezt annyiszor? Hát, mert így van! A modell ugyanis rendelkezik egy olyan extrával, ami a szegmensben nem nagyon található meg, és kiváló utazás közben is használható megoldássá teszi a friss készüléket. A géptörzs hátulján van egy teljesen átlagos USB port, melynek segítségével a barátunk telefontöltőjével, a táska mélyén lapuló akciós Power Bankkal szintén a táska mélyén fel is tölthetjük. Így, amikor elkészült, egyből elő is vehetjük repülni egyet. Elméletben ez nagyon jól hangzik, de a gyakorlati megvalósításhoz nem szabad egy valamit figyelmen kívül hagyni. Nem jó a táska alján a drón, ha nyomja a csemete hét kötetes Harry Potter gyűjteményének egy oszlopos (Basszus, a legnagyobb könyv felülről súrolja a hétszáz oldalt!) tagja, vagy apa laptopja. Ennek megfelelően ajánlott egy uzsonnásdobozba zsúfolni az apparátust, ahol békében feltöltődhet, és várhatja a bevetést.

Oké, van egy modellünk, ami nagyon strapabíró, borzasztó nagy hatótávolsággal bír, kevés kockázatot rejt magában. Miért is fogom én ezt (vagy fogja ezt gyermekem) megszeretni? Az automatikus magasságtartás és a fel-leszálló funkciók nagyban megkönnyítik a használatot, biztonságérzetet adnak, és csökkentik a hibák előfordulásának valószínűségét, ami jótékonyan hat a modell élettartamára, és a mi illetve a gyermekünk türelmére. Ráadásul most nem csak a reptetés az, ami nem idegölő, de az összeállítás is könnyebb. A rotorvédők felszereléséhez ugyanis nem kell sem diploma, sem csavarhúzó. Sőt, szerelgetni sem kell, hiszen olyan apró, hogy anélkül is befér akárhová, hogy a rotorvédőkkel szórakozni kelljen.

A helyes használat elsajátításához cégünk magyar nyelvre fordított kézikönyvet biztosít, és telefonos segítséget, ha sikerül elakadni. Néha még ez is kevés, de nem a Syma X20 esetén! A modell esetén a távirányítón csak a legfontosabb, nélkülözhetetlen funkciók kaptak helyet. A gépen pedig nincs semmilyen csatlakozó, vagy kapcsoló, amit rövidre lehet zárni. Egyetlen, jól látható gomb található a tetején, ami a készülék bekapcsolt állapotában világít. Ezzel elkerülhető, hogy bekapcsolva maradjon a drón, és ezáltal tönkretegye az akkumulátorát. A zárt szerkezet pedig érintés és tűzvédelmi szempontból nagyon biztonságossá teszi a használatot.

Tehát, mit kapunk a pénzünkért? Egy kis quadrokoptert, ami bárhol és bármikor bevethető, szinte semmi kockázattal nem jár a használata, nagyon kezes és egyszerűen tanulható, a hatótávolsága pedig hatalmas. Amelyik gyártó ennyi pénzért ennél többet kínál, az már egyenesen hihetetlen, főleg annak tükrében, hogy a Syma megoldásaihoz hasonlóan jól kezelhető magasságtartást például a 30-40 ezer forintos ársávig nem kínál más.

Irányítás:

gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.
Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.

SYMA X20 drón főbb jellemzők:

-Maroknyi méret extrém stabilitás.
-Magasságtartó automata (barometrikus szenzor).
-Automata le-és fel szállási képesség.
-Headles mód (az irányítás mindig ugyan az marad)
-Egyszerű és praktikus kezelhetőség, nagyon könnyen elsajátítható.
-Parányi mérete ellenére kültéren is nagyon jól használható.
-Első drónnak a legjobb választás, vagy nagy mellé kicsi játékszernek, a téli unalmas estéken tökéletes.
-Új dizájn jobb aerodinamikai képességek.
-Az újratervezett ABS kaszni könnyen ellenál a kisebb ütődéseknek és borulásoknak.
-Kettős védelem: Védi a gépet beszorulás és beakadás közben, ilyenkor az elektronika kikapcsol, hogy megvédje a drónt a sérüléstől. Ha az akku pedig merül a gép automatikusan leszál.
-Kézbe simuló mini táv, óriási maximum: 100 méter hatótávolsággal.
-360fokos műrepülési képesség.
-Újratervezett éjszakai LED fények.
-Akkumulátor merülést jelző led fények.
-Beépített akkumulátor, gyors és praktikus töltéssel.
-Szabványos micro USB csatlakozó a drónón

További tulajdonságok

 

Kapcsolódó termékek

SYMA X20/X20S-01A-Main body white- Komplett géptest fehér

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.500 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X20/X20S-01B-Main body black- Komplett géptest fekete

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.500 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X20/X20S-02-Body fixed part- Vázfixáló kupak

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.100 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X20/X20S-03-Battery 3,7V 180mAh- Akkumulátor 3,7V 180mAh

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X20/X20S-04-Motor A- Fehér-kék vezetékes motor

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X20/X20S-05-Motor B- Sárga-piros vezetékes motor

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X20/X20S-06-Rubber pad- Motortartó gumi

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.490 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X20/X20S-07-Planting object- Díszítő elem

Gyártó: SYMA
Raktáron
900 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X20/X20S-08-Protective frame- Rotorvédő

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.100 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X20/X20S-09-Receiver board -Vevő

Gyártó: SYMA
Raktáron
5.400 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X20/X20S-10-Rotor blade- Rotorlapát

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.200 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X20/X20S-11-Remote control -Távirányító

Gyártó: SYMA
Raktáron
3.790 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X20/X20S-12-USB charger- USB töltő

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.590 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

Hasonló termékek

SYMA X20 maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X20 fekete drón
12.490 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X20P maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X20P drón szett
13.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

Syma X4 quadcopter 4 csatorna 3-tengelyes Giroszkóp +2.4GHz ORIGINAL SYMA PRODUCT

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma X4 drón szett
15.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X22W drón FPV (WIFI) kamerával, automata magasság és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X22W beépített élőképes kamerával fehér
22.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X22W drón FPV (WIFI) kamerával, automata magasság és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X22W beépített élőképes kamerával fekete
22.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X22SW drón FPV (WIFI) kamerával, automata magasság és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X22SW beépített élőképes kamerával fekete
22.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA X22SW drón FPV (WIFI) kamerával, automata magasság és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X22SW beépített élőképes kamerával fehér
22.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

SYMA D350WH drón FPV (WIFI) kamerával, automata magasság és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA D350WH drón szett beépített élőképes kamerával
22.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

Mások ezeket is megvásárolták

SYMA X25PRO FPV távról dönthető HD kamerával, GPS-el, követő, hazatérő, lebegő, fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X25PRO FPV HD kamerával, GPS-el
45.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 16.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére