Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

29.990 Ft 27.990 Ft
2.000 Ft 7%
Az akció időtartama: 2024. 05. 21. - 2024. 06. 11.
Kapható választék:
Szín:
Hány akkuval kéri:
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC kék-fekete
Gyártó: SYMA
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.
Szállítási díj: Ingyenes
Az legendásan törhetetlen kezdőknek tökéletes gyakorlógép, a bestseller X5SC kapott méltó utódot a 2016-os Syma széria legbeváltabb felszereltséggel rendelkező, kamerás, barometrikus magasságtartóval, headless móddal és hattengelyű giroszkópos és gyorsulásmérős stabilizációs rendszerrel felszerelt X5HC képében, ami új kategóriát teremt, mivel ez az első gép, amelynek vezérlése teljesen elektronikus, digitális, és nem analóg még a gáz sem rajta, mint a korábbi gépeken. Újszerű kinézete és gazdag funkciói kiválasztják az X5HC-t a verseny többi gépe elől és pedesztálra helyezik, mint a 2016-os év legjobban összerakott, tökéletesre csiszolódott és funkciókban leggazdagabb gépét, ami újrahatározza az olcsó tanulógépek kategóriáját, mivel irányításában inkább hasonlít egy drága, GPS-szel ellátott okos automata gépre, mint akár saját elődjére, az X5SC-re...

Leírás

SYMA X5HC explorers 3 más néven mini PHANTOM 3 egyszerűbb kivitelben.

Az legendásan törhetetlen kezdőknek tökéletes gyakorlógép, a bestseller X5SC kapott méltó utódot a 2016-os Syma széria legbeváltabb felszereltséggel rendelkező, kamerás, barometrikus magasságtartóval, headless móddal és hattengelyű giroszkópos és gyorsulásmérős stabilizációs rendszerrel felszerelt X5HC képében, ami új kategóriát teremt, mivel ez az első gép, amelynek vezérlése teljesen elektronikus, digitális, és nem analóg még a gáz sem rajta, mint a korábbi gépeken. Újszerű kinézete és gazdag funkciói kiválasztják az X5HC-t a verseny többi gépe elől és pedesztálra helyezik, mint a 2016-os év legjobban összerakott, tökéletesre csiszolódott és funkciókban leggazdagabb gépét, ami újrahatározza az olcsó tanulógépek kategóriáját, mivel irányításában inkább hasonlít egy drága, GPS-szel ellátott okos automata gépre, mint akár saját elődjére, az X5SC-re.

Nézzük csak meg, hogy pontosan hogyan is működik ez az új barometrikus magasságtartó technológia, és hogyan fogja ez befolyásolni a gép repülését. Első körben ugye legalacsonyabb szinten a hattengelyű giroszkopikus stabilizációs rendszer vezeti a drónt, ami egyrészt három gyorsulásmérővel méri a gép különböző irányokba történő gyorsulását, a síkban való mozgást vezérlő kar elengedésével ugye ezek fogják a gépet egy helyben való lebegésig fékezni, illetve korlátozni a gyorsulását.
A három másik tengely szöggyorsulásmérőkből áll, amik minden körülmények között azonos szögben képesek a drónt tartani, ami azt takarja, hogy ha kidöntjük a gépet az egyensúlyából, és aztán a mozgatásért felelős kart visszaengedjük, akkor a gép visszaáll, és nem fog elrepülni magától sehova.
Ezzel a két részlettel a drónunk a síkban rendkívül stabil és egyszerűen vezérelhetővé válik. Tovább javítja ezt a mágneses iránytű, ami egyrészt az iránytartást adja a függőleges tengely körüli szöggyorsulásmérő segítségével, de képes a gép irányultságát is meghatározni, amit arra tudunk használni, hogy az úgynevezett irányultságtartó vagy headless, esetleg carefree módot bekapcsolva a kar hozzánk, illetve a földhöz képest fogja a drón mozgását vezérelni, ami azért hasznos, mert így nem kell tudnunk merre áll a drón eleje, mindig arra fog az X5HC-nk menni, amerre a kart húzzuk.

Hogyha ez nem venne le kellő mennyiségű terhet a vállunkról repülés közben, akkor itt kapcsolódik be az X5HC újítása: a barometrikus magasságvezérlés. Attól tér el ez egy sima analóg elven működő gázkartól, hogy itt nem a gép felhajtóerejét fogjuk egy gázkarral szabályozni, hanem  magasságot vezérlő karral fogjuk a magasságot csökkenteni vagy növelni, és a kart visszaengedve középre az X5HC egy tizenöt centi körüli eltéréssel, de tartani fogja a saját magasságát, nem fog se magától lesüllyedni, se elszállni.
Ez természetesen nagyban megkönnyíti a repülést, hiszen a kezdő pilóták leggyakoribb hibája egyrészt az, hogy egy túl nagy gáz után a gép egyre csak emelkedik, tapasztalatlanul nem tudjuk, hogy magasan, ahogy a szél belekap, mennyi gázt is kell elvenni, hogy a gépünk visszajöjjön, és így vagy leesik a gép nagy magasságból, vagy elszáll a végtelenbe.
Másrészről pedig az ugrálás, pattogás szokott megfigyelhető lenni, kor is az ember ad egy kis gázt, de nem tudja,hogy hogy vegye el, és emiatt a túl nagy gázelvétel miatt a drón egyszerűen leesik.

Ez jellemzően jó sokszor szokott előfordulni, ettől a pattogásszerű repülés. Ezt a két jelenséget az X5HC egyszerűen kiküszöböli magasságtartós rendszerével, hiszen nem kell annyira ráérezni a gázra ahhoz, hogy az ember repülni tudjon vele szépen egyenletesen.
Az X5HC így egyrészről a síkban való haladás során is szépen stabilizált, és így gyönyörűen tud az ember vele bármilyen irányban bármilyen pályán repülni, még a tapasztalatlanabbak is, hála a headless rendszernek, így még a gép irányát sem kell átszámolgatni, még térlátás nélkül is simán vezethető a gép. Erre megy rá a magasságtartó rendszer, ami szintén többek között a térlátást küszöböli ki az egyenletből, mivel nem kell messze is látni, pontosan milyen magasan haladunk, a gép tudni fogja a magasságát tartani magától is.
Ezen kívül a kezdeti gázkezelési nehézségeket is le tudjuk vele küzdeni, mivel nem fog kelleni a gázt kézzel tartani, csupán miután a motorindító funkció működésbe lépett, és felpörögtek a motorok, egyszerűen addig kell húzni a kart felfele, amíg egy kényelmes magasságot el nem ért a gépünk.
Ezután az analóg módon kezelt gázzal ellátott gépekhez képest sokkal egyszerűbb, ott ugyanis a gázkart óvatosan vissza kell engedni egy olyan szintre, ahol a gép nagyjából stabilan tartja a magasságát,  és ahogy merül az akkumulátor, ez a szint lassan változik, amit szintén tartani kell, nem is beszélve az apróbb légmozgásokról, esetleges szélről.
Itt viszont elég a magasságválasztó kart egyszerűen elengedni, mert ahogy elengedjük, az középre ugrik, ahol is a gép felismeri, hogy lebegést várunk el tőle, ennek megfelelően automatikusan tartja a magasságát komolyabb emelkedés vagy süllyedés nélkül.
Egyszóval a kettő megoldás között annyi a különbség, hogy a régivel a gép tapasztalatlan kezekben egyszerűen szállt a végtelenbe és tovább, vagy simán lepotyogott az égről, az újon pedig a vezérlést elengedve az X5HC tökélletesen tartani fogja a magasságát, és az oldalirányú úszást is simán minimalizálni tudja.

Az X5HC ha úgy vesszük, az X5-ös sorozat méltó utódja, az X5SC-re építve tudja továbbadni az X5-ös szériára jellemző legendás megbízhatóságot és strapabíróságot, de most már dizájnja mellett a vezérlése is inkább egy nagy GPS-szel ellátott, többszázezres gépre hajaz, remek gyakorlógép tud lenni úgy, mint kézzelfogható kicsinyített mása az igazinak, aminek esetlegesen egyetlen apró hiba után becsúszó borulása vagy törése esetén a szervizköltség simán több tud lenni, mint egy X5HC teljes ára.
Ezenkívül, mivel a Syma gyári alapfelszereltségnek számító, a C szériához kapható kamerájával van felszerelve, ezért méretéhez képest hatalmas hatótávolságra képes, nagyon egyszerűen elrepül addig, amíg csak tudjuk vezetni úgy, hogy látjuk, mit csinálunk vele.

A C-s 3,6 megapixeles kamera pedig rendkívül jó, viszonylag használható, de azért inkább hobbi-, mint profi minőségű képeket illetve videókat tud lőni akár ezekből a gép méretéhez képest valószínűtlen magasságokból is.

Összességében az X5HC mindenkinek ajánlható, aki vagy első gépnek venné, és szüksége lenne egy egyszerűen vezérelhető, okos, de ugyanakkor stabil és strapabíró gépre, ami nem utolsó sorban még szép is, akkor az X5HC egy nagyon magától értetődő választás.
Vagy ha esetleg egy nagy gépet vennénk komoly célra először, nagyon kifizetődő tud lenni egy ilyen kicsi olcsó darabon gyakorolni, mivel ennek a cuccnak a teljes ára kevesebb, mint egy komoly gép egy kisebb zuhanás utáni javítási költségei. Egyszóval akár játéknak, akár komoly géphez tanulógépnek kell egy kis drón, nincs kézenfekvőbb választás az X5HC-nál, mivel mind hardverben, strapabíróságban és stabilitás szempontjából, mind a benne lévő elektronika egyértelműen kiemeli a versenytársai közül, ez adja ár-érték arányban a legjobb megoldást mindkét igényre.


SYMA X5HC HD (720p) drón főbb jelemzők:

A rengeteg jó minőségű géppel rendelkező, megbízható Syma terméke

A múltban számtalan verzión át csiszolódott X5-ös vonal legújabb tagja

Megmagasították az egész modellt. A hosszú lábak jobban kiemelik az alacsony fűből, kisebb az elakadás veszélye. Ez az apró újítás mindenhol jól jön, de kiváltképp az FPV-vel szerelt változatok profitálnak majd belőle.

A gép váza valamennyit veszített rugalmasságából, de nem vált törékennyé. Ennek, és a megújított motoroknak köszönhetően a gép emelkedési sebessége egy nagyságrendet javult. Az egész gép dinamikusabbá, és széllel szemben is jóval ellenállóbbá vált.

Az új vázban a régivel azonos védőkeret ül, de sokkal biztosabban. Nem fenyeget már, hogy egy erősebb ütközésnél a keret kitépje a vázból a menetet, vagy tőben deformálódjon.

Az irányíts egy manapság nagyon divatos funkcióval egészült ki: a mágneses szenzorral ellátott modell headless módban is reptethető, ezzel kiemelten megkönnyítve mindenki dolgát, aki „csak kamerázni” szeretne vele. Tapasztalatok alapján a „csak kamerázás” általában nem jön be, mindenki rákap magára a reptetésre, hiszen kifejezetten egyszerű és kiváló rekreációs szórakozási lehetőség.

Aki még nem ismerné, annak röviden: a headless mód egy olyan beállítási lehetőség, ahol a modell forgatása elválik a döntések irányától. Ha tehát szembefordul velem a tőlem eltávolodó modell, nem előre paranccsal hívom vissza, hanem magam felé húzom a gázt, és a gép visszajön.

Barommetrikus szenzor melyet már kiveséztünk, a quadkopterünk a technológia segítségével tartja magasságát, tehát ha elengedjük a gázkart abban a magasságban marad ahol van.

Irányítás:

gázkar (fel-le) gáz adagolás

gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül

irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés

irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.

Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.

SYMA X5HC explorers 3 más néven mini PHANTOM 3 egyszerűbb kivitelben. 
Termék tulajdonságok:

Újszerű dizájn, vonzó színek, praktikus színezés

Carefree avagy headless üzemmód könnyíti meg a repülést kezdők számára akár nagy távolságban is

Barometrikus magasságtartó funkció teszi még egyszerűbbé a repülést

HD felbontású videók készítésére alkalmas, 3,6 megapixeles fotókat is készítő, távvezérelt kamera

A Symától már megszokott 2,4 GHz-es jó minőségű LED-es távirányító

Akár 80-100 m hatótávolságra képes, jó jelstabilitású vevőegység

Elegáns megjelenés, aerodinamikailag letisztult váz, valamint erőteljes funkciók!

Modern megjelenésű LED világítással van ellátva, mellyel teljes sötétségben is tökéletes a repülési élmény.

Szemet gyönyörködtető 720p. HD mozgóképpel és 3,6 megapixeles fotó képességek van gyárilag felszerelve.

2.4GHz.-es vezérlés a tökéletes kapcsolatért.

6 tengelyes giroszkóp a kifinomult repülési jellemzőkért.

Kényelmesen cserélhető akkumulátor.

Fehér vagy kék ABS kasztni mely elnyeli az ütéseket és elég jól bírja a strapát.

Tetszés szerint felcsavarozható rotor és motor védőborítás.

Extra erős és flexibilis leszálló talp, mely jól védi a kamerát.

Bel és kültére egyaránt alkalmas akár kezdő pilótáknak is.

Bevezetőleg ennyit a SYMA új üdvöskéjéről.

A videó felvétel AVI formátumban HD felbontásban azaz, 1280x720 30fps. sebességek kerül felvételre.
A fényképkészítés jpg formátumba, 2560x1440 felbontásban kerül felvételre. mely 3,6 megapixelnek fele meg.

Paraméterek

Syma X5HC Drón műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság Kb. 80m.
Teljes hossz/szélesség 365mm
Teljes hossz/szélesség rotorvédővel 395mm
Hossz/szélesség max. 265mm
Törzs magasság 105mm.
Főrotorátmérő 135mm.
Adó méret (H x Sz x M) 140mm x 140mm x 45mm.
Adó működés 4 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 50perc.
Repülési idő kb. 7-9perc.
Nettó súly 99g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral együtt 111g.
Teljes súly akkumulátorral együtt és rotorvédővel 116g.
Akkumulátor 3,7V 500mAh. LI-poly.
Motorok 4db főmotor
 
A csomag tartalma
 
1 db Syma X5HC típusú drónt kamerával szerelve
1 db 2,4Ghz távirányító LCD kijelzővel
1 db USB töltő
1db LIPO akkumulátor 3,7V 500mah.
1db 4GB micro SD kártya
1db USB portós kártyaolvasó
1db csavarhúzó
1pár leszállótalp
4db. rotorvédő elem
4db. tartalék főrotorlapát
1db angol nyelvű leírás
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

Kapcsolódó termékek

SYMA X5HC/X5HW-02B-Blades black- Rotorlapát fekete

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.390 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW-03B-Protecting frames black- Rotorvédő fekete

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.290 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW-03C-Protecting frames green- Rotorvédő zöld

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.290 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW/X5SC/X5SW-04B-Landing skids black- Leszállótalp fekete

Gyártó: SYMA
Raktáron
990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW/X5UW/X5UW-D-13-Plating object- Rotor díszítő kupak

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.390 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW/X5SC/X5SW-04C-Landing skids green- Leszállótalp zöld

Gyártó: SYMA
Raktáron
990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW/X5SC/X5SW-06-Motor A- Fekete-fehér vezetékes motor

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW/X5SC/X5SW-07-Motor B- Piros- kék vezetékes motor

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5C/X5SC/X5SW/X5HC/X5HW-06-Lampshades- Világításburkolat

Gyártó: SYMA
Raktáron
790 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5C/X5SC/X5SW/X5HC/X5HW-09-Light boards- Led világítás

Gyártó: SYMA
Raktáron
790 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW/X5UW/X5UW-D-04-USB cable - USB töltő piros csatlakozós

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.390 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5C/X5SC/X5HC/X54HC/K300C-23-Reader -SD kártyaolvasó

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW-30- 5:1 töltő+ 4db gyári akku 3,7V 500mAh +5db konvertáló kábel

Gyártó: SYMA
Raktáron
11.000 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW-03A-Protecting frames white- Rotorvédő fehér

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.290 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW-02A-Blades white- Rotorlapát fehér

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.390 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW-03D-Protecting frames blue- Rotorvédő kék

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.290 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW-03E-Protecting frames red- Rotorvédő piros

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.290 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW-02D-Blades blue -Rotorlapát kék

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.390 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW-02E-Blades red- Rotorlapát piros

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.390 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW/X5SC/X5SW-04A-Landing skids white- Leszállótalp fehér

Gyártó: SYMA
Raktáron
990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW/X5SC/X5SW-04D-Landing skids blue- Leszállótalp kék

Gyártó: SYMA
Raktáron
990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW/X5SC/X5SW-04E-Landing skids red- Leszállótalp piros

Gyártó: SYMA
Raktáron
990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW/X5SC/X5SW-06/07-Motor-A+B

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW-15-Remote control-Távirányító

Gyártó: SYMA
Raktáron
8.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW-16-PCB board-Vevő

Gyártó: SYMA
Raktáron
5.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW-17-Camera-Kamera normál SD kártyás verzió

Gyártó: SYMA
Raktáron
9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW-17-Camera-Kamera WIFI (élőképes) verzió

Gyártó: SYMA
Raktáron
9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5C/X5SC/X5SW/X5HC/X5HW Led+burkolat szett

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.080 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC/X5HW-02C-Blades green- Rotorlapát zöld

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.390 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

Hasonló termékek

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC fehér-zöld
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW fehér-zöld
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW kék-fekete
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5C (mini PHANTOM) 720p. HD kamerával, 6 tengelyes giroszkóppal, 2.4GHz.-es távirányítóval LCD kijelzővel.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: syma x5c drón szett
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA Z4W drón élőképes kamerával automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z4W drón szett
25.990 Ft 20.890 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA Z1 összecsukható drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás, mobilos irányítás

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z1 előképes HD kamera fekete
25.990 Ft 23.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fehér-kék színű
23.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fekete-arany színű
23.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fehér színű
22.990 Ft 21.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fekete színű
22.990 Ft 21.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

Syma Z3 Összecsukható Drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z3 kamerás összecsukható drön szett
35.000 Ft 32.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA Z5 Heliquad drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z5 drón szett
19.990 Ft 14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fekete
18.990 Ft 17.790 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fehér
18.990 Ft 17.790 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

Syma X15T éjszakai cirkáló, automatikus magasságtartással és új kaszkadőrmutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15T NIGHT HAWK éjszakai sólyom drón szett narancs színű
17.990 Ft 14.890 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X25PRO FPV távról dönthető HD kamerával, GPS-el, követő, hazatérő, lebegő, fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X25PRO FPV HD kamerával, GPS-el
54.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X31 GPS,, 4K, dönthető kamerás, gesztus vezérléses, optikai szenzoros, drón szett.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X31 kék színű drón szett
55.900 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA Z6 Dual dönthető kamera 1080p+ 12MP Gesztus vezérlés, GPS, Optikai szenzor 28perc repidő

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA Z6 1080p+ 12MP összecsukható GPS.-es drón szett
74.990 Ft 65.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA W1 PRO, Dulal kamera, 4K 12MP. gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 18 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA W1 PRO 4k 12MP, GPS. drón szett
85.000 Ft 77.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA W3 2K+12MP EIS dönthető kamera gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 27 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma W3 drón szett
99.990 Ft 88.880 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

Mások ezeket is megvásárolták

MJX Bugs 19EIS brushless motoros, GPS drón 25 perc repülési idő, 5G 2,5K. WIFI FPV dönthető kamerával.

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 19EIS kamerás GPS brushless motoros drón szett zöld
99.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X20P maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X20P drón szett
12.990 Ft 9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 2.4Ghz,-es távirányítóval rendelkező, 25km/h végsebességű R/C autó.

Gyártó: Winyea
Raktáron
Gyártó cikkszám: Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 25km/h végsebességű R/C autó.narancs színű
19.990 Ft 17.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

XK Strom Crawler 12429+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 40km/h.

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK Sorm Crawler 12429 1:12 autó szett
57.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

XLH Truggy +Lipo+2.4Ghz.+2WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 38km/h.+ zöld-fekete színű

Gyártó: XLH
Raktáron
Gyártó cikkszám: XLH Truggy 1:12 autó zöld-fekete színű
41.990 Ft 36.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett piros-ezüst színű
14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

XK Wltoys V912-A fémvázas négycsatornás single rotoros helikopter, magasságtartó automatával és moduláris akkuval

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK WLtoys V912-A helikopter szett
55.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

Double Horse 7007 R/C hajó (Tracer-2 útod modell) (810mm hosszú) 2.4Ghz.-es távirányító Li-Poly akku max:20km/h.

Gyártó: SHUANG MA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Double Horse 7007 R/C hajó szett
39.990 Ft 35.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

Krokodil hajó kétmotoros elektromos hajó, 2.4GHz.-es távval, Li-Po akkuval, 9-10km sebességel (300mm hosszú) Piros-fekete színű

Gyártó: Alamodell
Raktáron
Gyártó cikkszám: Krokodil hajó RH702 Piros-fekete színű
15.990 Ft 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!