Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

29.990 Ft 27.990 Ft
2.000 Ft 7%
Az akció időtartama: 2024. 06. 13. - 2024. 06. 30.
Kapható választék:
Szín:
Hány akkuval kéri:
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW kék-fekete
Gyártó: SYMA
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.
Szállítási díj: 1.100 Ft
X5HW, a Syma méltán népszerű X5-ös termékcsaládjának legújabb darabja, ami mindig is etalon volt a megbízhatóságban, repülési élményben és a megfizethető árban egyaránt. Az új H széria a legutóbbi S ráncfelvarrása és wifis kamerás opciója után még több újdonságot kínál; a Syma idei termékcsaládja fel van szerelve egy korszerű barométeres magasságtartó funkcióval, és ez a headless móddal kombinálva, két árkategóriával feljebb lévő automata gépekhez hasonló repülési élményt nyújt.
Sokat javult hatótávolság terén is, mind az élőképes kamera, a gép és táv területén is... 

Leírás

SYMA X5HW FPV REAL-TIME explorers 3 új más néven mini PHANTOM 3 egyszerűbb kivitelben.

A Syma új gépe a dobozból kivéve elég hasonló élményt nyújt, mint az előző; ugyanaz az aerodinamikus forma, magas lábak a kamera védelmére, látványos fények amik jelzik a gép helyzetét akár az éjszakai égbolton is, tehát a gép majdnem ugyanaz.
De mint az előző két szériánál is megfigyelhető volt, sok apró különbség azért megfigyelhető, ami miatt így a két gép gyakorlatilag összetéveszthetetlen egymással. Ilyen első pillantásra is észrevehető változás a színséma.
Az egyszerű fekete és fehér helyett a Syma itt egy új párost alkotott meg, az egyik egy élénkebb fehér-zöld, aminek neon-zöldje a fehér alapon rikítóan élénk színhatást kölcsönöz az X5HW-nek.
A másik lehetőség egy konzervatívabb színösszeállítás, elegáns sötétkék kasztni ad alapot a fekete kiegészítőknek.
Ezt a stílusbeli váltást koronázza meg a rotorok új rögzítése, ahol helyet kapott az eddig csak a Syma nagyobb gépein megtalálható és drágább, exkluzívabb gép hatását keltő rotortengelykupak, ami krómszínnel fedi el a propeller rögzítőcsavarját.

A H széria az S-hez képest műszakilag is több újítást tartogat, ezek közül a legszembetűnőbb a barométeres magasságtartó rendszer.
Ez a változtatás a repülési élményt úgy alakítja át, hogy szinte egy több százezer forintos drón vezérlőjénél érezzük magunkat, hiszen a vezérlésben semmi sem analóg, minden digitális és automata, így már tényleg nagyon egyszerűvé tud válni a drónreptetés, és mindez még mindig nem kerül feleannyiba sem, mint egy olyan gép, ami GPS-szel lenne felszerelve, és ezen kívül a törvényi szabályozást is gyakorlatilag biztosan elkerülik ezek a viszonylag egyszerű, nagyon kevésből nagyon sokat tudó játékszerek. Ennek a gépnek és kategóriájának tényleg az a varázsa, hogy azt az élményt, amit egy profi drón irányítása során él át a pilóta, sokkal kevesebbért, egy profi drón árához képest szinte ingyen elhozza, és annak sem áll fenn a veszélye, hogy ezzel a géppel túl nagyot esnénk, hiszen rengeteget kibír a sok próbatételnek kitett, de mindenhol megfelelt kasztni.

Az X5-ösök legnagyobb erőssége mindig is a strapabíróság volt.
A Syma mindig is értette, hogy egy ilyen középkategóriás gépnél az adott vásárló általában sosem azt a kis teljesítménybeli élet, sosem azt a pát pixelt vagy kilométer per órát keresi, hanem sokkal inkább azt, hogy a befektetése tartós legyen.
Ezért van az, hogy míg például más gyártók termékei egy egy nagyobb fröccsenés után már használhatatlanok, vagy legalábbis komoly szerelésre szorulnak, a Syma gépek ütközések tucatjai után igényelnek csak kisebb javításokat.
A Syma gépek legstrapabíróbb vonala pedig mindig is az X5-ös széria volt, mivel méretben is és felépítés szempontjából is ez a kialakítás a strapabíróság szempontjából az ideális.
A gépen egy a motorokat csak lazán terhelő 3.7 V-os akkumulátor található meg, ami nagyban növeli azok élettartamát.
A kaszni 30-35 cm-es mérete zuhanásokkor ideális, mivel elég nagy ahhoz, hogy legyen hol elnyelni a keletkező energiát, mégis elég kicsi ahhoz, hogy  ez az energia ne legyen túl nagy a nagy tömegből adódóan.
Gyakorlatilag itt a maximális ebben a kategóriában a drónok túlélt zuhanásainak száma, ami tökéletessé teszi tanulógépnek, vagy arra, ha valaki nem akar rendszeres szervizköltségeket a drónja körül.

A strapabíróságot tovább növeli az új típusú motorszett.
Gyakorlatilag bármilyen drón leggyengébb pontjának a propellerek után a motortengelyek számítanak.
Az okozza ezt, hogy a drónok ha zuhannak, legtöbbször az első földetérő alkatrészük a propellerek vége. A műanyag propellerek strapabíróak, az X5HW propellereire gyakorlatilag csomót lehet kötni, annyira hajlékony, és ezt a hajlékonyságot kihasználva eséskor sokat elnyelnek a zuhanás erejéből, de mégsem keletkezik rajtuk maradandó károsodás.
Ezek a típusú rotorlapátok annyira ellenállnak mindennek, hogy még maradandó alakváltozás után sem vesztik e szilárdságukat, tehát egy X5HW, ha meggörbítjük az egyik propellerét 30 fokkal felfele, még mindig repülni fog.
Iszonyú bután fog kinézni, de azért még repülni fog.

Az X5HW megbízhatóságát tovább növeli az a tény is, hogy a Syma gyakorlatilag összes gépéhez olyan mennyiségben érhető el pótalkatrész, hogy mind árban, mind elérhetőségben ez a legszervizelhetőbb márka mind közül.
Olyan mennyiségű motor áll például rendelkezésre az X5-ös különböző altípusaihoz, hogy majdnem hogy kilóra lehetne árulni. És nem maradnak el az utángyártott marhaságok sem, az X5SC-nek például léteztek háromágú propellerei, vagy fluoreszkáló dekorelemei. Ezt egyrészt maga az X5-ös modellek, az X5C, X5SC, X5SW, X5HC, X5HW hatalmas elterjedtsége, másrészt a sok kópia szintén hatalmas elterjedtsége okozza. Nem túl meglepő módon tehát például több motor megy el a Koome K300C típusú X5C másolathoz, amit alacsonyabb árának megfelelően papírnehezéknek is alkalmatlan motorokkal szerelnek fel gyárilag, mint magához az X5C-hez.

Meglepően jó még az X5HW-hez mellékelt új típusú Syma gyári távirányító hatóköre. Az első Syma távirányítók csapnivalóan reagáltak ugyanis bármilyen kis interferenciára, ami miatt viszonylag bizonytalan volt a repülés bármilyen lakott területen az ott elszórt wifik és más 2.4 GHz-es adórendszerek miatt. Ezt a Syma mostanra viszont már megoldotta, hiszen ha megfigyeljük, ugyanúgy néznek ki a Syma távirányítók az első X1-es modell óta, de például más színű a működést jelző LED, és csendben fejlődtek a rengeteg modelliteráció alatt.
A mostani, 2016-os távirányító egy speciális változata van a géphez adva, ami annyiban más, mint például az ugyanazon generációs X9S távirányítója, hogy a magasságtartó funkció miatt a gázkar középre áll vissza. Ellenben a hatótávolság a modern Syma gépekhez hasonló, és emiatt azt teljesen nyugodtan el lehet mondani a gépről, hogy addig bőven vezethető marad, amíg az ember úgy nagyjából látja, amit csinál.

Úgy összességében ez egy kiváló kezdő gép bárkinek, aki ki akarja tapasztalni egy automata vezérlésű gép irányítását, de a magasságtartó funkció miatt második gépnek sem rossz választás, hiszen tud újat kínálni egy alapgéphez képest.
Mindenképpen érdemes kipróbálni, mert egy „oda van szegezve az égre” kategóriájú magasságtartót kínál a Syma X5SC-től megszokott minőséggel, elpusztíthatatlansággal. Mutatós gép úgy megjelenéssel, a megszokott hihetetlenül magas minőséggel és támogatottsággal, problémamentes kamerával és megfizethető árral, egy olyan méretű márkával a háta mögött, ami már akkor név volt amikor a drónőrület még bőven el se kezdődött.

Megmagasították az egész modellt. A hosszú lábak jobban kiemelik az alacsony fűből, kisebb az elakadás veszélye. Ez az apró újítás mindenhol jól jön, de kiváltképp az FPV-vel szerelt változatok profitálnak majd belőle.

A gép váza valamennyit veszített rugalmasságából, de nem vált törékennyé. Ennek, és a megújított motoroknak köszönhetően a gép emelkedési sebessége egy nagyságrendet javult. Az egész gép dinamikusabbá, és széllel szemben is jóval ellenállóbbá vált. Az új vázban a régivel azonos védőkeret ül, de sokkal biztosabban. Nem fenyeget már, hogy egy erősebb ütközésnél a keret kitépje a vázból a menetet, vagy tőben deformálódjon.

Az irányíts egy manapság nagyon divatos funkcióval egészült ki: a mágneses szenzorral ellátott modell headless módban is reptethető, ezzel kiemelten megkönnyítve mindenki dolgát, aki „csak kamerázni” szeretne vele. Tapasztalatok alapján a „csak kamerázás” általában nem jön be, mindenki rákap magára a reptetésre, hiszen kifejezetten egyszerű és kiváló rekreációs szórakozási lehetőség.

Aki még nem ismerné, annak röviden: a headless mód egy olyan beállítási lehetőség, ahol a modell forgatása elválik a döntések irányától. Ha tehát szembefordul velem a tőlem eltávolodó modell, nem előre paranccsal hívom vissza, hanem magam felé húzom a gázt, és a gép visszajön.

Nézzük csak meg, hogy pontosan hogyan is működik ez az új barometrikus magasságtartó technológia, és hogyan fogja ez befolyásolni a gép repülését. Első körben ugye legalacsonyabb szinten a hattengelyű giroszkopikus stabilizációs rendszer vezeti a drónt, ami egyrészt három gyorsulásmérővel méri a gép különböző irányokba történő gyorsulását, a síkban való mozgást vezérlő kar elengedésével ugye ezek fogják a gépet egy helyben való lebegésig fékezni, illetve korlátozni a gyorsulását.
A három másik tengely szöggyorsulásmérőkből áll, amik minden körülmények között azonos szögben képesek a drónt tartani, ami azt takarja, hogy ha kidöntjük a gépet az egyensúlyából, és aztán a mozgatásért felelős kart visszaengedjük, akkor a gép visszaáll, és nem fog elrepülni magától sehova.

Az új modell kidolgozása is sokat javult, főleg a távirányító minőségét tekintve. Az új, fehér és fekete távok mintha nem is a Symánál készültek volna. Nincs több sorjás él, nincs több pillekönnyű, nulla minőségérzetet kommunikáló távirányító. És a hatótávolság is javult.

Irányítás:

gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetett megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.
Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.

A rögzített videó és fotó minősége nem HD ahhoz képest hogy majd mindenhol úgy hirdetik, mivel a kamera élőkép közvetítésére alkalmas, és közvetített kép kerül rögzítésre a telefon memóriájába, de a minőség így is elfogadható.

SYMA X5HW FPV REAL-TIME drón főbb jellemzők:

-Magasságtartó funkció segíti a könnyen elsajátítható repülést

-A kezdőknek szánt, tökéletesen strapabíró termékeiről ismert Syma eredeti terméke

-Strapabíró méretkivitel, optimális méret az esetleges balesetek túlélésére

-Automata motorkezelés, a gép gyakorlatilag magától repül, így nem igényel előzetes tudást

-Headless mód segíti a tájékozódást, a gép bármely irányában tartani tudja az eredeti vezérlést

-Látványos automata egy gombos bukfencfunkcióval kápráztatja el a nézelődőket

-Rendkívül strapabíró anyagok biztosítják, kivételes kezdőmodell

-Vadi új látványos szín összeáítások, messziről látható kivilágítás

-Wifiről vehető jeladójú kamera nyújt felejthetetlen repülési élményt

-Nagy hatótávolságú 2.4 GHz-es LCD kijelzős modern távirányító

Paraméterek

Syma X5HW Drón műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság Kb. 70-80m.
Teljes hossz/szélesség 365mm
Teljes hossz/szélesség rotorvédővel 395mm
Hossz/szélesség max. 265mm
Törzs magasság 105mm.
Főrotorátmérő 135mm.
Adó méret (H x Sz x M) 140mm x 140mm x 45mm.
Adó működés 4 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 50perc.
Repülési idő kb. 7-9perc.
Nettó súly 99g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral együtt 111g.
Teljes súly akkumulátorral együtt és rotorvédővel 116g.
Akkumulátor 3,7V 500mAh. LI-poly.
Motorok 4db főmotor
 
A csomag tartalma
 
1 db Syma X5HW típusú drónt FPV kamerával szerelve
1 db 2,4Ghz távirányító LCD kijelzővel
1 db USB töltő
1db LIPO akkumulátor 3,7V 500mah.
1db Univerzális telefon rögzítő modul a távirányítóhoz
1db csavarhúzó
1pár leszállótalp
4db. rotorvédő elem
4db. tartalék főrotorlapát
1db angol nyelvű leírás
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

Kapcsolódó termékek

SYMA X5HC/X5HW-02B-Blades black- Rotorlapát fekete

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.390 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW-03B-Protecting frames black- Rotorvédő fekete

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.290 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW-03C-Protecting frames green- Rotorvédő zöld

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.290 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW/X5SC/X5SW-04B-Landing skids black- Leszállótalp fekete

Gyártó: SYMA
Raktáron
990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW/X5UW/X5UW-D-13-Plating object- Rotor díszítő kupak

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.390 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW/X5SC/X5SW-04C-Landing skids green- Leszállótalp zöld

Gyártó: SYMA
Raktáron
990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW/X5SC/X5SW-06-Motor A- Fekete-fehér vezetékes motor

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW/X5SC/X5SW-07-Motor B- Piros- kék vezetékes motor

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5C/X5SC/X5SW/X5HC/X5HW-06-Lampshades- Világításburkolat

Gyártó: SYMA
Raktáron
790 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5C/X5SC/X5SW/X5HC/X5HW-09-Light boards- Led világítás

Gyártó: SYMA
Raktáron
790 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW/X5UW/X5UW-D-04-USB cable - USB töltő piros csatlakozós

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.390 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW-30- 5:1 töltő+ 4db gyári akku 3,7V 500mAh +5db konvertáló kábel

Gyártó: SYMA
Raktáron
11.000 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW-03A-Protecting frames white- Rotorvédő fehér

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.290 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW-02A-Blades white- Rotorlapát fehér

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.390 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW-03D-Protecting frames blue- Rotorvédő kék

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.290 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW-03E-Protecting frames red- Rotorvédő piros

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.290 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW-02D-Blades blue -Rotorlapát kék

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.390 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW-02E-Blades red- Rotorlapát piros

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.390 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW/X5SC/X5SW-04A-Landing skids white- Leszállótalp fehér

Gyártó: SYMA
Raktáron
990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW/X5SC/X5SW-04D-Landing skids blue- Leszállótalp kék

Gyártó: SYMA
Raktáron
990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW/X5SC/X5SW-04E-Landing skids red- Leszállótalp piros

Gyártó: SYMA
Raktáron
990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW/X5SC/X5SW-06/07-Motor-A+B

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW-15-Remote control-Távirányító

Gyártó: SYMA
Raktáron
8.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW-16-PCB board-Vevő

Gyártó: SYMA
Raktáron
5.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW-17-Camera-Kamera normál SD kártyás verzió

Gyártó: SYMA
Raktáron
9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW-17-Camera-Kamera WIFI (élőképes) verzió

Gyártó: SYMA
Raktáron
9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5C/X5SC/X5SW/X5HC/X5HW Led+burkolat szett

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.080 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC/X5HW-02C-Blades green- Rotorlapát zöld

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.390 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

Hasonló termékek

SYMA X5C (mini PHANTOM) 720p. HD kamerával, 6 tengelyes giroszkóppal, 2.4GHz.-es távirányítóval LCD kijelzővel.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: syma x5c drón szett
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC fehér-zöld
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC kék-fekete
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW fehér-zöld
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fekete színű
25.990 Ft 23.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fehér színű
25.990 Ft 23.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA Z4W drón élőképes kamerával automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z4W drón szett
25.990 Ft 20.890 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA Z1 összecsukható drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás, mobilos irányítás

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z1 előképes HD kamera fekete
25.990 Ft 23.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fehér-kék színű
23.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fekete-arany színű
23.990 Ft 22.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

Syma Z3 Összecsukható Drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z3 kamerás összecsukható drön szett
35.000 Ft 32.490 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA Z5 Heliquad drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z5 drón szett
19.990 Ft 14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fekete
18.990 Ft 17.790 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fehér
18.990 Ft 17.790 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

Syma X15T éjszakai cirkáló, automatikus magasságtartással és új kaszkadőrmutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15T NIGHT HAWK éjszakai sólyom drón szett narancs színű
17.990 Ft 14.890 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X25PRO FPV távról dönthető HD kamerával, GPS-el, követő, hazatérő, lebegő, fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X25PRO FPV HD kamerával, GPS-el
54.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X31 GPS,, 4K, dönthető kamerás, gesztus vezérléses, optikai szenzoros, drón szett.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X31 kék színű drón szett
55.900 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA Z6 Dual dönthető kamera 1080p+ 12MP Gesztus vezérlés, GPS, Optikai szenzor 28perc repidő

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z6 1080p+ 12MP összecsukható GPS.-es drón szett
74.990 Ft 69.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA W1 PRO, Dulal kamera, 4K 12MP. gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 18 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA W1 PRO 4k 12MP, GPS. drón szett
85.000 Ft 77.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA W3 2K+12MP EIS dönthető kamera gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 27 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma W3 drón szett
99.990 Ft 88.880 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

Mások ezeket is megvásárolták

Akcióból hátralévő idő

MJX Bugs 19EIS brushless motoros, GPS drón 25 perc repülési idő, 5G 2,5K. WIFI FPV dönthető kamerával.

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 19EIS kamerás GPS brushless motoros drón szett zöld
99.990 Ft 92.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X20P maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X20P drón szett
12.990 Ft 9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 2.4Ghz,-es távirányítóval rendelkező, 25km/h végsebességű R/C autó.

Gyártó: Winyea
Raktáron
Gyártó cikkszám: Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 25km/h végsebességű R/C autó.narancs színű
19.990 Ft 17.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

XK Strom Crawler 12429+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 40km/h.

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK Sorm Crawler 12429 1:12 autó szett
57.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

XLH Truggy +Lipo+2.4Ghz.+2WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 38km/h.+ zöld-fekete színű

Gyártó: XLH
Raktáron
Gyártó cikkszám: XLH Truggy 1:12 autó zöld-fekete színű
41.990 Ft 36.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett piros-ezüst színű
14.990 Ft 13.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

XK Wltoys V912-A fémvázas négycsatornás single rotoros helikopter, magasságtartó automatával és moduláris akkuval

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK WLtoys V912-A helikopter szett
59.990 Ft 54.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

Double Horse 7007 R/C hajó (Tracer-2 útod modell) (810mm hosszú) 2.4Ghz.-es távirányító Li-Poly akku max:20km/h.

Gyártó: SHUANG MA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Double Horse 7007 R/C hajó szett
39.990 Ft 35.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

Krokodil hajó kétmotoros elektromos hajó, 2.4GHz.-es távval, Li-Po akkuval, 9-10km sebességel (300mm hosszú) Piros-fekete színű

Gyártó: Alamodell
Raktáron
Gyártó cikkszám: Krokodil hajó RH702 Piros-fekete színű
15.990 Ft 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!