file:///C:/Users/User/Downloads/googlea4bc4047d6089a1d.html

Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

42.990 Ft
Gyártó cikkszám: SYMA X8SW-D távról dönthető FPV WIFI HD kamerával
Gyártó: SYMA
Elérhetőség: Beszerzés alatt!
Szállítási díj: 790 Ft

A SYMA X8SW-D a méltán népszerű hatalmas méretű SYMA X8 sorozat legújabb tagja. Az elődjéhez képest rengeteg újítást kapott. Új külső, jobb aerodinamikai tulajdonságok, jobban ellenáll a szélnek. Modern letisztult távirányítója sokkal jobban vezérelhető a botkormányokkal, nagyobb érzékenységgel és több átgondolt funkcióval van ellátva. A moduláris akkumulátor egyszerű akku cserét tesz lehetővé, és sokkal biztonságosabb. A rotorvédő, a talp, a rotorlapát csavar nélkül rögzülnek, így felrakásuk és levételük pillanatok alatt elvégezhető. A magasságtartó automata is sokkal kifinomultabb lett és a felszállást, illetve a landolást most már egy gombnyomással vezérelhetjük. A távirányítóról dönthető kamerája új dimenzióba helyezi az élőkép, a fotó és a videó használatát. A korszerűsített HD kamera részletgazdagabb, élénkebb videót tesz lehetővé, az FPV rendszer képfrissítése is sokat javult, most már a fotózást és a videó készítést is távirányítóról és mobiltelefonról egyaránt vezérelhetjük. A fotót és a videót a mobilunk memóriájába, vagy micro SD kártyára is rögzíthetjük.

SYMA X8SW-D 4CH+ távról dönthető FPV HD kamera+automata magasságtartó+ fel-le szálló funkció

42.990 Ft
Kapható választék:
Hány akkuval kéri :
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

SYMA X8SW-D drón műszaki adatok
 
-Maximális hatótávolság kb. 150m
-Teljes hossz/szélesség 585mm
-Teljes hossz/szélesség rotorvédővel 595mm
-Hossz/szélesség max. 385mm
-Törzs magasság 190mm
-Fő rotor átmérő 230mm
-Adó méret (H x Sz x M) 155mm x 125-155mm x 25-55mm
-Adó működés 4db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék)
-Töltési idő kb. 120 perc
-Repülési idő kb. 10-11 perc
-Nettó súly 460g (akku nélkül)
-Teljes súly akkumulátorral együtt (rotorvédő és kamera nélkül) 580g
-Teljes súly akkumulátorral, kamerával és rotorvédővel együtt 630g
-Akkumulátor 7,4V 2000mAh Li-Poly
-Motorok 4db fő motor
A csomag tartalma
 
1 db SYMA X8SW-D típusú drón
1db élőkép közvetítésére alkalmas dönthető 720p HD gyári kamera
1 db megnövelt hatótávolságú 2,4Ghz távirányító
1 db 220V töltő
1db Li-Poly akkumulátor 7,4V 2000mAh
1db univerzális telefon tartó
1db csavarhúzó
1db villáskulcs
4db leszállótalp
4db rotorvédő elem
4db tartalék fő rotor lapát
1db angol nyelvű leírás
Micro SD kártyát és kártyaolvasót a szett nem tartalmaz!
 
Repülésre kész állapotban érkezik!

Leírás

A SYMA X8SW-D távról dönthető élőképes kamerával és számos innovatív funkcióval.

A SYMA X8 széria fejlődése:
2015: A SYMA piacra dobta az X8W személyében nagy méretű drónját, ami már akkor előképes kamerával volt felszerelve, de HD minőségű videó rögzítésére még nem volt alkalmas.
2016: Az X8HW megjelenése, mely már új kamerát kapott micro SD kártya foglalattal, így már alkalmassá vált HD minőségű videók rögzítésére, de a kamera még mindig egy úgymond öszvér megoldás volt. Ezen kívül nagy újításként még bekerült az új barometrikus szenzor, azaz az automata magasságtartás.
2017: Az X8SW megjelenése, melynél a magasságtartó automata új, jóval kifinomultabb szenzort kapott és bekerült új funkcióként a gombnyomásra történő automatikus felszállás és landolás. A teljes vázat is újra cserélték, ami átszabásának köszönhetően aerodinamikailag is megújult. Így sokat javult a légellenálló képessége. A moduláris kiegészítők pedig sokkal egyszerűbb használatot biztosítottak. A kamera elhagyta régi megoldását, most már teljes funkcionalitással volt használható, mind micro SD kártya, vagy mobil memória esetén. A fotó és videó minőségénél is némi előrelépés volt tapasztalható.
2018: Az X8SW-D megjelenése, mely a SYMA X8SW-hez képest egy nagyon hasznos újítást kapott, mégpedig egy új kamerát. A távirányító ehhez a trendhez igazodva plusz két darab nyomógombbal is gazdagodott. Az új drónnál lehetőségünk nyílik a távirányító segítségével távolról vezérelni a kamera dőlés szögét a vízszintestől teljesen a függőleges állásig. Tehát a kamera 90°-ban dönthető.
Itt is megörökölte a kamera a dual funkcionalitást, ami annyit jelent, hogy lehetőségünk van az élőkép közvetítés mellett videó és fotó rögzítésére a mobiltelefon memóriájába, vagy micro SD kártyára HD minőségben. A két rögzítési folyamat egymástól külön állóan is használható. Ha teszünk a kamera foglalatba micro SD kártyát és a telefonnal nem kapcsoljuk össze a drónt, akkor is a távirányító segítségével gombnyomásra tudunk videót és fotó készíteni. A kész felvételek lementésére nincs szükség kivenni az SD kártyát a kamerából, hanem WIFI-n keresztül is át tudjuk másolni a felvételeket okostelefonunk memóriájába.

Az új X8SW-D más téren nem változott, ugyanaz maradt, mint a jól bevált X8SW modell.

A drón, mint már megszoktuk, önmagában van elhelyezve a kartonban helytakarékoság miatt, az egyéb kiegészítők: akkumulátor, rotorlapát, rotorvédő külön vannak csomagolva. A talp és rotorvédő felhelyezése hihetetlenül egyszerű, nincsenek csavarok, csak be kell csúsztatni a helyükre és a végén automatikusan bepattan. A levételük is ilyen egyszerűséggel zajlik, csak a záró patentet kell benyomni és már ki is lehet őket csúsztatni. A rotorlapátot is csak rá kell nyomni a tengelyre, szorulásig el kell fordítani és már meg is vagyunk. Hogy ne csússzon el, egy hozzá illő villás kulcsot is mellékelt a gyártó, így könnyedén ellen lehet tartani.
Az akkumulátor moduláris, ami azt jelenti, hogy egy tokba van beépítve, illetve a kábel csatlakoztatása is az akku helyrecsúsztatásával automatikusan rögzül, így legalább nem kell minden akku berakásánál a kábelek összedugásával és azok begyürködésével foglalkoznunk, hogy a záróajtót be tudjuk csukni. Nyilván ennek hátránya is van, mert így a drón csak saját akkuval használható, másik utángyártottal már nehézkesebb.
A csomag következő fontos tartalma az ergonomikusan kialakított távvezérlő, mely a drágább, több százezres gépek távirányítójára hasonlít leginkább. Anyaghasználata kifejezetten jónak mondható, főleg ebben a kategóriában. A finom trimm kapcsolók a távirányító botkormányán érhetők el, használatuk kissé furcsa, de könnyen megszokható. Ezekre a funkciókra azonban nem igazán van szükség, helyette a gyro reset egyből megoldja az ilyen jellegű problémákat. A távirányító fotó és videó gombjával felvételt lehet készíteni micro SD kártyára. A kártyára készített képek 1 megapixelesek és nem csak a telefonra mentett VGA, azaz 640x480 áll rendelkezésre. Videót viszont csak az SD kártyára tudunk rögzíteni, melynek felbontása 1280x720, tehát HD. Kamerája ezen felül több állásban dönthető, a távirányító segítségével vízszintestől egészen a függőleges állásig, ami egy hatalmas plusz szolgáltatást jelent az élőkép használatakor.
Az LCD kijelző ugyanúgy nincs jelen, mint a drága kategóriás drónoknál. Igazából eddig sem volt sok értelme, mert a trimm állásokon és a távirányító elem feszültségén kívül nem sok minden másra volt használható.

Most pedig térjünk ki a repülésre…

Első felszállás előtt érdemes a girot resetelni, tehát letesszük a gépet olyan helyre, ahol teljesen vízszintes a pozíciója. Összehangoljuk a távot a géppel, aztán lehúzzuk a két kart a jobb alsó sarokba és már meg is vagyunk.
Automatikus felszállásnál a gépen benyomjuk az automata felszállás vezérlő gombot és a gép felemelkedik kb. 1 méter magasba. Ha a gázkar nyomásával felemeljük a gépet, némi korrekciót igényel néha. Mivel GPS nincs benne, ezért egyhelyben még teljesen biztosan nem tudja megtartani magát. Viszont itt épp az az érdekes, hogy lehet a gépet irányítani. Ha nyomunk neki egy automatikus leszállás funkciót, a gép szépen leteszi magát. Ezen funkciók használatánál azonban tisztában kell lennünk azzal, hogy legyen fel- és leszálláskor elég üres hely, mert, ha nincs és ráadásul kezdő pilóták vagyunk, könnyen fel tudjuk borítani. Ha leszálláskor elér valamit a rotorvédő, vagy ha nem egyenletes a talaj, el tud akadni például az úttest vagy járda közötti részben. Ilyenkor aztán tud érdekes dolgokat művelni! Ilyen esetben a vészfék funkciót (a karok alulra való összetolását) vagy a gázkart folyamatosan lefelé kell húzni. Egyébként, ha ennél jóval drágább GPS drónt veszünk és házak között próbáljuk meg automatikusan letenni a szerkezetet, ahol nem olyan jó a műhold vétel, az is simán tévedhet 4-5 métert.

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp?

A 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz az előre-hátra és a jobbra-balra dőlést is a levegőben a giroszkóp egyenlíti ki. Tehát próbál mindig a nulla ponthoz, a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyanerre a pontra visszaállni. Ez egy modern technológia, mert, ha ezekben a szerkezetekben nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp, akkor reptethetetlenné válnának és felborulnának. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetett megoldani, több kevesebb sikerrel, melyek vagy nem voltak elég stabilok a repüléshez, vagy a legkisebb szél is gátolta őket a repülésben. Most pedig már akár szélben is reptethetők.

Irányítás:

gázkar (fel-le): gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra): forgás a tengely körül
irányváltó kar előre-hátra mozgatása: előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra-balra mozgatása: jobbra-balra döntés

SYMA X8SW-D FPV drón főbb jellemzői:

-Hatalmas méret és impozáns megjelenés gyönyörű gépházba bújtatva
-Aerodinamikailag megújult géptest, ami jobban ellenáll a szélnek
-Új fehér-meggymetál design, mely nagy távolságból is jó rálátást biztosít
-Nagy teljesítményű, mégis olcsón cserélhető motorok
-Stabil, mégis gyors és könnyű vezérlés
-Barommetrikus magasságtartó funkció, gombnyomásra történő fel/le szállással
-Headless mód, egy olyan beállítási lehetőség, ahol a modell forgatása elválik a döntések irányától
-HD minőségű kamerafelvétel
-Új technológiájú FPV rendszer, mely az élőkép közvetítése mellett lehetőséget kínál felvételek (fotó/videó) készítésére SD kártyára és a mobil memóriájába egyaránt
-A 720p felbontású kamera dőlésszöge repülés közben a távirányítóról állítható
-Nagy hatótávolságú LCD kijelzős távirányító
-Rotorvédők védik a propellereket a kisebb ütközésektől
-A gépházzal teljes összhangban lévő LED megvilágítás, mellyel akár teljes sötétségben is tökéletes a navigálás

Kapcsolódó termékek

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-18-LiPo Battery 7,4V 2000mAh- Akkumulátor gyári LiPo 7,4V 2000mAh

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
11.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-23-Mobile phone fixed mounting -Telefontartó csipesz

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-03-Blades- Rotorlapát

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.590 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-04-Landing skids- Leszállótalp

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.590 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-05-Protecting frame -Rotorvédő

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.590 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-06A-Motor yellow-white- Sárga-fehér motor

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-06B-Motor red-black -Piros-fekete motor

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-12-Main gear- Főfogaskerék tengellyel

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.790 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-15A-Main blades cover red- Rotorfedő kupak piros

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.290 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-19-Camera hanger- Kamera tartó doboz

Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-15B-Main blades cover silver- Rotorfedő kupak ezüst

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.290 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-10-Charger Töltő

Gyártó: SYMA
Raktáron
5.500 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

Hasonló termékek

SYMA X8SW 4CH+ FPV HD CAM+automata magasságtartó+ fel-le szálló funkció

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X8SW WIFI HD kamerával
42.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X8SC normál HD kamerával,automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X8SC drón normál HD kamerával
42.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X8HW 4CH+FPV HD CAM+automata magasságtartó funkció

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X8HW WIFI HD kamerával
42.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X8W Venture 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) digitális kijelző

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X8W fekete
39.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X8W Venture 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) digitális kijelző

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X8W fehér
39.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X8PRO 4CH+FPV dönthető HD kamera+GPS-el ellátott automatikus lebegő, hazatérő, fel-le szálló funkció

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X8PRO GPS dönthető élőképes HD kamerával
59.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

Mások ezeket is megvásárolták

SKYTECH TK110 összecsukható drón élőképes kamerával , magasságtartó funkcióval, útvonal tervezővel

Gyártó: SKYTECH
Raktáron
Gyártó cikkszám: SKYTECH TK110 FPV bordó
24.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X54HW 4CH+6-tengelyes giroszkóp +FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X54HW fekete-zöld
27.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW kék-fekete
27.990 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére