Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

SYMA X8W Venture 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) digitális kijelző

39.990 Ft 37.990 Ft
2.000 Ft 5%
Az akció időtartama: 2024. 06. 30. - 2024. 07. 31.
Kapható választék:
Szín:
Hány akkuval kéri:
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: SYMA X8W fekete
Gyártó: SYMA
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szállítási díj: 1.100 Ft
Hatalmas méretű és impozáns megjelenés quadcopter a népszerű SYMA gyártó műhelyéből. Igazi kültéri mindenes erőteljes, rendkívül stabil, a szelesebb időt is jól viseli. Nagy méretű Li-Poly akkumulátorral mely garantálja a hosszú repülési időt. Elszánt kezdők, vagy haladók igazi olcsó játékszere lehet légi fotózásra. Gyakorlatilag a népszerű syma x5-öt képzeljük el kétszeres méretben.
Minden pozitív tulajdonságai ebben a modellben is felfedezhető, a remek megvilágítás a könnyen cserélhető akkumulátor, stabil nagy leszállótalp, rotorvédő, könnyű szerelhetőség stb.
Élőkép közvetítésére alkalmas Wifi-s kamrával.
Android vagy Ios rendszerű okos telefonnal követhetjük nyomon az eseményeket, illetve felvételeket (fotót és videót) is készíthetünk, mely rögzítését a mobiltelefonunk memóriájába tudjuk...

Leírás

SYMA X8W FPV venture extra nagy méretű drón, élőkép közvetítésére alkalmas kamerával, 6 tengelyes giroszkóppal, 2.4GHz.-es távirányítóval LCD kijelzővel, modern aerodinamikailag letisztúlt új kasznival, és beépített led világítással.

A Syma eddigi modelljeit nem jellemezte idegesítő hiba, egytől egyig stabil és jól működő, megbízható modellek voltak. Nincs ez másként az X8c esetében sem, de azért látszik, hogy a gép már „más ligában játszik” mint a cég korábbi quadrokopterei. Méretben ugyanis meglehetősen nagy, pont akkora, mint komolyabb társai, a cheerson cx 20, vagy a DJI phantom. Nem hasonlít rájuk azonban sem vételár, sem felszereltség tekintetében: ezek drága gépek, melyekkel egy profi minden bizonnyal nagyon szép és jó dolgokat tud csinálni, de az átlagos kezdő modellezők számára több rizikót rejtenek magukban, főleg, ha a szerelési költség vonzatait nézzük. Az X8c velük szemben egyszerű és olcsó szerelhetőségével, sokkal jobb lehetőség a kezdők számára.

A nagy méret kiváló láthatósággal jár együtt. Bármelyik színt is válasszuk, megnyugodhatunk, jól döntünk. Ez alatt a kategória alatt szerintem nyugodtan kijelenthető, hogy csak kis távolságra elküldhető, kevésbé agilis gépeket találhatunk. Amelyik agilis, az pedig már annyira kicsi, hogy semmi pénzért nem repülnék vele kinn. Ezt viszont biztonságosan meg tanulhatja bárki kezelni, hiszen nem csak a méret, de az erő szempontjából is kiválóan alkalmas a kültéri viszonyoknak megfelelni.

A Syma jellegzetes ismertetőjegyei tetten érhetők minden apró részletben. A dobozból kivéve az első kézbentartás alkalmával meggyőz minket a váz selymes tapintása, hogy igen, ezzel jó dolgunk lesz. Sajnos a leszállótalp és a rotorvédő keret anyaga valamivel keményebb és törékenyebb, valószínűleg ez a kialakítás a károk minimalizálását szolgálja.

A bekapcsolást követően választhatunk, hogy a konvencióknak megfelelően repülünk a géppel, vagy kipróbáljuk az új dobást, a Headless módot. Az utóbbi esetben a gyártó új hóbortjába, a headless módba kóstolhatunk bele. A mód lényege, hogy a modell a felszállást követően egy irányt érzékel előrének, és a modell helyzetétől (elfordult-e a felszállás óta) teljesen függetlenül tartja azt. Ez tehát azt jelenti, hogy mindegy, merre fordul a gép, ha tőlem távol van: a hátrafelé kiadott döntés mindig hozzám fogja azt hozni.

A kevésbé kezdők számára ott a normál repülési mód és egyéb finomságok: a hatalmas testtel bukfenceket végezhetünk, és légifelvételeket készíthetünk. A felvételek minősége ebben az árszegmensben már HD minőségű tehát 1280X720-as videót rögzít, és 3,6Megapixeles fotókat, ez megfelel az alapvető elvárásoknak. Aki kicsit komolyabban gondolja a dolgot, úgyis rá fog barkácsolni egy Go Pro-t, vagy valami komolyabb akciókamerát, mivel a quadcopter nagy ezért komolyabb súllyal is megbírkozik mit a gyári kameráé.

Strapabíróság tekintetébe, mivel a gép nagy és komoly súllyal párosul, ezért nem igazán fogja jól bírni a borulásokat és becsapódásokat, de ebben a méretben olyan quadcoptert nem is fogunk találni.
Ha valaki kezdésből valami masszívabb modellt keres, ami könnyedén átvészeli, 3-4méteres magasságból a fűbe potyogást stb. az inkább válassza jóval kisebb méretű X5SC-t.

A gyártó hozzáállását a témához az is mutatja, hogy az új x8c akár FPV szettel is elérhető! Ugyan a szett felhasználása korlátok közé szorítja a modell felhasználását, (némileg csökkent hatótávolság és gyengébb képminőség) de kijelenthető, hogy a belépőszintű FPV termékek között nem sok kihívója akad ár érték arányban. A rögzített videó és fotó minősége az FPV-s verziónál nem HD, mivel a kamera élőkép közvetítésére alkalmas, és közvetített kép kerül rögzítésre a telefon memóriájába, de van viszont élő képünk.
Sok honlap azt írja 2Megapixeles HD kamerával van szerelve az X8W modell, de sajnos ilyen típus nincs belőle csak az X8C modellnél, mely nem élőképes.

A közvetített kép folyamatósága már jobb, mint az X5SW modellnél hatótávolság tekintetébe is előrelépést mutat.

Az új SYMA X8-as modell új távirányítóval is érkezik mely végre nem a megszokott standard verzió, hanem egy teljesen új, méretileg jóval nagyobb funkció kiosztásban nagy hasonlóságot mutat a régi verziókkal. Viszont hatótávolságban jóval többet tud az X8C verzió optimális körülmények között még 150m-en sem jött zavarba. A botkormányok nyomás pontja sokkal kifinomultabb és érzékenyebb, fogásra ez nagyobb méret nem volt zavaró inkább sokkal kézbe illőbbnek bizonyult.

Repülés tekintetében az új gyártású nagy teljesítményű kefés motoroknak köszönhetően erőteljes és dinamikus. A 7,4v-os 2000mAh-s nagy méretű akkunak köszönhetően a repülési idő 10-12percre tehető. A töltés a mellékelt 220V-os balanszeres töltővel történik, mely a nagy kapacitású akku miatt viszonylag sok időt vesz igénybe. De mivel az akku könnyedén cserélhető illetve töltésnél praktikusabb kihúzni a gépből, ezért érdem mindjárt egy plusz akkumulátort rendelni hozzá.

A modell mérete meglehetősen impozáns, és sajnos veszélyeket is rejt magában. Megkérjük Önöket, hogy ne ez legyen az ötödikes ballagási ajándék, kezdésnek érdemesebb valami kisebbet választani!
Kedves barátnők! Amennyiben párotok egyszerűbb háztartási tennivalókkal, műszaki problémákkal nem igazán tudnak mit kezdeni, ne vegyetek neki ilyet! Érdemesebb a kisebb, kevesebb rizikót magukban rejtő példányok közül szemezni. Hegyi beszédnek is tűnhet ez a bekezdés, de inkább megkérjük, telefonáljon! A modell választását nagyban megkönnyítheti, ha ismerjük, hogy ki, hol és hogyan szeretné használni!

Főbb jellemzői:

-Hatalmas méret és impozáns megjelenés, gyönyörű gépházba bújtatva.
- Kettő ízlés szerint választható szín: elegáns fehér, illetve tekintélyt parancsoló fekete.

-A csomag tartalmaz az X8W modell esetén, egy élőkép továbbítására alkalmas kamerát (FPV). Mely közvetítésére egy android vagy ios rendszerű okostelefonra  lesz szükségünk. Ennél a megoldásnál a fotó és videó rögzítés a telefon memóriájába történik.
- Kezdőként remek választás lég fotózásra
-Nagy méretű színes világító Ledek, mellyel akár teljes sötétségben is tökéletes a navigálás.
- Headless mód egy olyan beállítási lehetőség, ahol a modell forgatása elválik a döntések irányától. Ha tehát szembefordul velem a tőlem eltávolodó modell, nem előre paranccsal hívom vissza, hanem magam felé húzom a gázt, és a gép visszajön. Tehát helyzettől függetlenül az előre, előre lesz a hátra pedig, hátra.

Irányítás:

gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.

Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.

Élőkép közvetítésére alkalmas Wifi-s kamrával.
Android vagy Ios rendszerű okos telefonnal követhetjük nyomon az eseményeket, illetve felvételeket (fotót és videót) is készíthetünk, mely rögzítését a mobiltelefonunk memoriájába tudjuk.

AZ FPV a First Person View kifejezés rövidítése.
Jelentése: kamera segítségével irányított légi jármű. A pilóta és a gép közötti kapcsolat egy vezeték nélküli rendszeren jön létre.
A WIFI Wireless Fidelity kifejezés rövidítése.
Jelentése: vezeték nélküli kapcsolat

A rögzített videó és fotó minősége nem HD, mivel a kamera élőkép közvetítésére alkalmas, és közvetített kép kerül rögzítésre a telefon memóriájába, de van viszont élő képünk.
Mikkor az élőképes kamerát is használjuk repülés közben némileg csökkenhet a hatótávolság.
De ennél a modellnél amúgy is elég nagy a hatótáv.

Paraméterek

Syma X8W venture Drón műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság Kb. 100-150m.
Teljes hossz/szélesség 585mm
Teljes hossz/szélesség rotorvédővel 595mm
Hossz/szélesség max. 385mm
Törzs magasság 190mm.
Főrotorátmérő 230mm.
Adó méret (H x Sz x M) 170mm x 155-200mm x 45mm.
Adó működés 4 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 150perc.
Repülési idő kb. 11-12perc.
Nettó súly 475g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral együtt 580g.
Teljes súly akkumulátorral együtt és rotorvédővel 605g.
Akkumulátor 7,4V 2000mAh. LI-poly.
Motorok 4db főmotor
 
A csomag tartalma
 
1 db Syma X8W típusú drónt
1db (FPV-s) élőkép közvetítésére alkalmas kamera
1 db 2,4Ghz távirányító LCD kijelzővel
1 db 220V-os balanszeres töltő
1db LIPO akkumulátor 7,4V 2000mah.
1db univerzális telefon tartó
1db csavarhúzó
1pár leszállótalp
4db. rotorvédő elem
4db. tartalék főrotorlapát
1db angol nyelvű leírás
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

Kapcsolódó termékek

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -10-Motor A- Fekete-piros motor

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -11-Motor B- Piros-kék motor

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -12-Main stand- Főtengely +tartó

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -13-Blade cover- Rotorfedő

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.790 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -14-Spindle sleeve- Tengelytartó

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.590 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -20-Lampshades- Lámpaburkolat

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.790 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -25-Iron shaft- Rotor rögzítő tengely

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.390 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -16-Battery cover black- Akkufedő fekete

Gyártó: SYMA
Raktáron
790 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -16-Battery cover white -Akkufedő fehér

Gyártó: SYMA
Raktáron
790 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -03-Landing skids black-Leszállótalp fekete

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.300 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -03-Landing skids white- Leszállótalp fehér

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.300 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -03-Landing skids orange- Leszállótalp narancs

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.300 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -04-Protecting frames black- Rotorvédő fekete

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.300 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -04-Protecting frames white- Rotorvédő fehér

Gyártó: SYMA
Raktáron
23.000 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -04-Protecting frames orange- Rotorvédő narancs

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.300 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -05-Blades black-Rotorlapát fekete

Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -05-Blades white- Rotorlapát fehér

Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -05-Blades orange- Rotorlapát narancs

Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -07-Ornament part black- Díszítő elem fekete

Gyártó: SYMA
Raktáron
990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -07-Ornament part white -Díszítő elem fehér

Gyártó: SYMA
Raktáron
990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -08-Motor holder black- Motortartó fekete

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.500 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -08-Motor holder white- Motortartó fehér

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.500 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -08-Motor holder orange- Motortartó narancs

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.500 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -16-Battery cover orange -Akkufedő narancs

Gyártó: SYMA
Raktáron
790 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8W/X8HW-26 -Mobile Phone Mount- Telefontartó

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.790 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G -17-Receiver board- Vevőlap

Gyártó: SYMA
Raktáron
7.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8C/X8W/X8G/X8HC/X8HW/X8HG -01-Upper body gold- Felső géptest arany

Gyártó: SYMA
Raktáron
4.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

Hasonló termékek

SYMA X8W Venture 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) digitális kijelző

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X8W fehér
39.990 Ft 37.990 Ft
2.000 Ft 5%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X8PRO 4CH+FPV dönthető HD kamera+GPS-el ellátott automatikus lebegő, hazatérő, fel-le szálló funkció

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X8PRO GPS dönthető élőképes HD kamerával
65.000 Ft 63.500 Ft
1.500 Ft 2%
Várható szállítás: 2024. július 16.

Mások ezeket is megvásárolták

Akcióból hátralévő idő

MJX Bugs 19EIS brushless motoros, GPS drón 25 perc repülési idő, 5G 2,5K. WIFI FPV dönthető kamerával.

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 19EIS kamerás GPS brushless motoros drón szett zöld
99.990 Ft 92.990 Ft
7.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X20P maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X20P drón szett
12.990 Ft 9.990 Ft
3.000 Ft 23%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
1.090 Ft 6%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 2.4Ghz,-es távirányítóval rendelkező, 25km/h végsebességű R/C autó.

Gyártó: Winyea
Raktáron
Gyártó cikkszám: Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 25km/h végsebességű R/C autó.narancs színű
19.990 Ft 17.990 Ft
2.000 Ft 10%
Várható szállítás: 2024. július 16.

XK Strom Crawler 12429+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 40km/h.

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK Sorm Crawler 12429 1:12 autó szett
56.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

XLH Truggy +Lipo+2.4Ghz.+2WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 38km/h.+ zöld-fekete színű

Gyártó: XLH
Raktáron
Gyártó cikkszám: XLH Truggy 1:12 autó zöld-fekete színű
41.990 Ft 36.990 Ft
5.000 Ft 12%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett piros-ezüst színű
14.990 Ft 13.990 Ft
1.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

XK Wltoys V912-A fémvázas négycsatornás single rotoros helikopter, magasságtartó automatával és moduláris akkuval

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK WLtoys V912-A helikopter szett
59.990 Ft 54.990 Ft
5.000 Ft 8%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

Double Horse 7007 R/C hajó (Tracer-2 útod modell) (810mm hosszú) 2.4Ghz.-es távirányító Li-Poly akku max:20km/h.

Gyártó: SHUANG MA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Double Horse 7007 R/C hajó szett
39.990 Ft 35.990 Ft
4.000 Ft 10%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

Krokodil hajó kétmotoros elektromos hajó, 2.4GHz.-es távval, Li-Po akkuval, 9-10km sebességel (300mm hosszú) Piros-fekete színű

Gyártó: Alamodell
Raktáron
Gyártó cikkszám: Krokodil hajó RH702 Piros-fekete színű
15.990 Ft 12.990 Ft
3.000 Ft 19%
Várható szállítás: 2024. július 16.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!