file:///C:/Users/User/Downloads/googlea4bc4047d6089a1d.html

Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

19.990 Ft 17.900 Ft
2.090 Ft 10%
Az akció időtartama: 2023. 05. 24. - 2023. 06. 15.
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
Gyártó: SYMA
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 06.
Szállítási díj: 790 Ft

Bevezető:
Megújult színvilággal, könnyített összecsukható praktikus vázzal rendelkező, kis-középméretű multikopter.
A modernizált távirányítóval akár 100 m hatótávolság is elérhető, a kezelőszervek pedig ergonómiai szempontból előnyösebb formát öltöttek!
A játék most még biztonságosabb az automatikus leszállás és felszállás funkcióknak köszönhetően, reptetés közben pedig a magasságszenzor segít a vezérlésben.
360° bukfenc avagy forgás funkción több új forgási mutatvánnyal kápráztatja el a felhasználót.
A gyári akkumulátorral elérhető a bő tízperces repülési idő.
Kis súlya és mivel kamerával nem rendelkezik így teljes mértékben szabadon reptethető.

Leírás

Syma Z4  összecsukható kis méretű kamera nélküli játék legijármű

Kompakt összecsukható menetkész drón mindenkinek. Hosszabb repülési idő, jobb manőverezhetőség! Extra funkciók, mint magasságtartó, Headless mód és automata fel és leszállás.
Különböző forgású és akrobatikus képeségek.
Moduláris felépítés, gyors és olcsó fenntarthatóság. Új kedvenc lehet a Syma X5 után.

Nehéz téma a belépőszintű drón. Nüansznyi különbségek választják el egymástól a modelleket, amik csak a használat során derülnek ki, semmilyen adatbázisban nem nézhetünk utána, hogy a negyvenhetedik kínai drón mit tud. Csőbe húzhatják a tapasztalatlan vevőt az olcsó készülékekkel, amihez aztán nagyítóval keresve sem lesz alkatrészellátás. Sőt! Olcsónak sem kell lennie egy modellnek, akkor is simán előfordulhat, hogy nincs hozzá semmi, amivel gyógyítani lehetne egy esetleges komolyabb törés esetén.

Egy ilyen szedett-vedett halmazba érkezett meg Magyarországra az első Syma drón, az X1. Könnyű volt vele repülni, és az összeszerelés minősége is magasan verte a konkurens gyártók modelljeit. Egyszerű és robusztus modellek születtek a Syma tollából, és ez máig semmit nem változott. Az csupán a hab volt a tortán, hogy könnyen és gyorsan tudtuk vásárlóinkat alkatrészhez juttatni, így elejét véve a bosszúságnak, hogy a drága játékszer a kukába kerüljön.

A bizalom a márka irányába tehát nem alaptalan. A most érkező modellnél is reméljük, hogy megmarad a szégyenfoltoktól mentes minőség, melyből vásárlóink már közel tíz éve részesülhetnek.

Az Z4 egy teljesen új modell. A gyökeres váltások, amikor egy modellnél nem csak „feljavítják” az elődöt, nagy előkészületekkel járnak. Ilyenkor sok esetben teljesen elvész a korábbi alkatrészekkel való kompatibilitás. Ez elsőre nem szembetűnő, csak a szétszerelés után, hogy minden megváltozott. Ez volt a gyártó célja is, hogy egy még megbízhatóbb és jobb platformra építhesse a megújuló modellpalettát. Ez az új platform pedig jelentős fejlesztéseket tartogat az elődhöz képest, ugyanakkor alacsonyan tartva az árat.

A Syma Z4 natívan rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amivel az elődök repülésvezérlőjét ellátták. A magasságtartó szenzor a nevéhez hűen stabilan megtartja a modell magasságát, és lehetővé teszi, hogy egy gombos fel és leszállás funkció is kerülhessen a modellbe. Ez a két funkció nagyon megkönnyíti minden kezdő dolgát, hiszen sokkal kevesebb dologra kell aktívan figyelni, könnyebb az irányítás során arra koncentrálni, hogy közeledik a kerítés vagy a meggyfa, amit valahogy ki kell kerülni.

A modell egy további repüléskönnyítő funkciót kapott, a Headless módot. Ez egy olyan automatika, ami függetlenné teszi a modell forgási helyzetétől azt, hogy merre indul el, ha előre irányt adunk neki a kontrolleren. Headless módban az előre irány mindig azt jelenti, hogy a modell távolodik tőlünk, akkor is, hogyha történetesen velünk szembefordul.

Az új váz új rotorvédőkkel, motorokkal és rotorlapátokkal járt. A váz valamelyest kisebb és könnyebb lett. Első ránézésre méretileg szinte minimális az eltérés. A rotorok és rotorvédők a megszokott ABS műanyagból készülnek, ami nem a legolcsóbb tejfölösdoboz anyag, és megfelelő merevséget és duktilitást biztosít ezeknek a fontos szerkezeti elemeknek. A rotorvédő nem nagyon deformálódott a nyúzótesztünk alatt, valószínűleg szebben öregszik majd, mint az első X5 rotorvédők, amik pár koccanás után már hajlamosak voltak beleérni a forgó rotor síkjába.

A Z4 új színvilága a narancs-fehér konklúzió, mely messziről nézve is remek láthatóságot biztosít.
A modern jegyben született ki és behajtható karelemek teljesen fixek és kotyogástól mentesek.
Így bámulatosan jól teszik dolgukat, és mint egyéb kínai gyártónál nem nyeklik és nyiklik az egész.
Tehát parádés kivitelezést és anyaghasználatot tudhat a magáénak.

A villanymotor külsőleg megegyezik bármelyik méretben azonos villanymotorral, de más azonos méretű motorral nem csereszabatos. Az új motorok néhány paraméterükben eltérnek a szokványostól. Sajnos ennyire mélyen mi sem értünk hozzá, csak annyi tűnik fel: a modell szokatlanul sokat repül. A gyári akkumulátorral 10 percet meghaladó repülési idő jelentősen több, mint a 7 perc, amit az X5 produkál.

A távirányító is megújult. A régi műanyag öntőforma végleg a múlt homályába veszik, és egy ergonomikus, tenyérbe simuló eszközt kapunk, ami megújult kezelőszervekkel rendelkezik. A legfőbb új funkció az egy gombos fel és leszállás. Megmaradt a headless mód, és teljesen átalakult a trimm funkció. A trimmelést már egyetlen gombbal végezhetjük, és a hozzá tartozó irányítókarral. A magasságtartó funkcióval így könnyebbé vált a levegőben trimmelés.

A váz is bővült egy hasznos újdonsággal. A bekapcsolást már nem a hason található pöcökkel végezhetjük, hanem a gép tetején egy nyomógombbal. Ennek a hasznossága vitatható egy olyan méretű gép esetén, amit könnyen bevágunk a hátizsákba, főleg hogy a karjait behajtva kis méretre csukható. Mi minden esetre azt javasoljuk, hogy szállításra húzzuk szét az akkumulátort.

A felhasználói élmény egy ilyen olcsóbb drón esetén általában „az egészet felgyújtom és kivágom a kukába”-tól a „kell nekem egy nagyobb, minél hamarabb”-ig terjedhet. Gondolom, mondanom sem kell, hogy a rossz első benyomás az egész hobbitól eltántoríthat bárkit, aki egyébként élvezné a reptetést. A Syma termékeire általánosan elmondható, hogy agilis, könnyen kezelhető, robusztus szerkezetek, melyek irányítása egyszerű és gyorsan elsajátítható. Egy-egy borulás alkalmával nem kell egyből az alkatrészkatalógust böngészni a kézikönyv végén, hogy vajon mit tettünk már megint tönkre. Ha szeretnénk egy jó belépést a quadrokopterek világába, akkor az Z4 és Z4W modelleket bátran ajánljuk. A kettő közti különbség csupán annyi az egyik rendelkezik beépített kamerával a másik meg nem.

A Z4 egy egyszerű belépőmodell, melyet a repülés öröme ihletett. Modern színvilággal és összecsukható vázzal. Kecses és fordulékony, lendületes modell, mely jóindulatú viselkedésével hamar kiérdemli a kezdő pilóták szeretetét.

Irányítás:

gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés


Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.
Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.SYMA Z4 drón főbb jellemzők:

-A népszerű X5 szeriánál valamelyest kompaktabb méret, mely teljesen ideális kültéri és beltéri repülésre egyaránt.
-Praktikus összecsukható kivitel.
-Magasságtartó automata (barometrikus szenzor).
-Automata le- és fel szállási képesség.
-Headless mód (az irányítás mindig ugyan az marad).
Új dizájn jobb aerodinamikai képességek
-3D akrobatikus mutatványok, és új forgási képeségek!
-Az újratervezett ABS kaszni könnyen ellenál a kisebb ütődéseknek és borulásoknak.
-Új sokkal érzékenyebb 2.4GHz.-es távirányító, jobb hatótávolsággal.
-Modern Led megvilágítás, mely éjszakai repülés során nyújtanak nagy segítséget.
-Akkumulátor merülést jelző led fények.
-Könnyedén cserélhető normál akkumulátor.
Jó repülési idő, a gyári akkuval 10-11 perc, tuning akkuval akár 15 percig reptethető.

Paraméterek

SYMA Z4 műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság Kb. 100m.
A wifi hatótávolsága Kb. 50-70m.
Méretek összecsukva (rotorvédő nélkül) 120*150*50mm.
Méretek kinyitva (rotorvédő nélkül) 365*300*50mm.
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig átlóba mérve (kinyitva) 365mm.
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig (kinyitva) 300*300mm.
Teljes hossz/szélesség átlóban mérve rotorvédővel (kinyitva) 380mm.
Hossz/szélesség a váz végiég 185mm és 180mm.
Hossz/szélesség átlóban a váz végéig 250mm
Törzs magasság (kinyitva) 50mm
Főrotorátmérő 145mm
Adó méret (H x Sz x M) 155mm x 125-155mm x 25-55mm.
Adó működés 4 db. AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 60perc.
Repülési idő kb. 10-11perc.
Nettó súly 88g (akku nélkül).
Nettó rotorvédővel 93g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral együtt és rotorvédővel 112g.
Akkumulátor 3,7V 400mAh. LI-poly.
Motorok 4db főmotor.
 
A csomag tartalma
 
1 db SYMA Z4 típusú drónt
1 db 2,4Ghz távirányítót.
1 db USB töltő a drón akkumulátorához.
1db LIPO akkumulátor 3,7V 400mAh.
4db rotorvédő.
1db univerzális telefontartó konzol a távirányítóhoz.
4db tartalék főrotorlapát.
1db angol nyelvű leírás.
 
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

Hasonló termékek

Syma X15T éjszakai cirkáló, automatikus magasságtartással és új kaszkadőrmutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15T NIGHT HAWK éjszakai sólyom drón szett narancs színű
17.990 Ft 15.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fekete
19.990 Ft 18.900 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fehér
19.990 Ft 18.900 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.

SYMA Z5 Heliquad drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z5 drón szett
22.490 Ft 17.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fekete színű
25.990 Ft 22.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fehér színű
25.990 Ft 22.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fehér-kék színű
25.990 Ft 23.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fekete-arany színű
25.990 Ft 23.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z1 összecsukható drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás, mobilos irányítás

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z1 előképes HD kamera fekete
25.990 Ft 23.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.

SYMA Z4W drón élőképes kamerával automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z4W drón szett
26.990 Ft 22.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC kék-fekete
29.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW fehér-zöld
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW kék-fekete
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC fehér-zöld
29.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X5UW-D távról dönthető élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5UW-D WIFI HD kamera optikai szenzor fehér
35.990 Ft 33.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.
Akcióból hátralévő idő

Syma Z3 Összecsukható Drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z3 kamerás összecsukható drön szett
36.490 Ft 33.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X25PRO FPV távról dönthető HD kamerával, GPS-el, követő, hazatérő, lebegő, fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X25PRO FPV HD kamerával, GPS-el
54.990 Ft 49.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.

SYMA Z6 Dual dönthető kamera 1080p+ 12MP Gesztus vezérlés, GPS, Optikai szenzor 28perc repidő

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z6 1080p+ 12MP összecsukható GPS.-es drón szett
79.990 Ft 74.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.
Akcióból hátralévő idő

SYMA W1 PRO, Dulal kamera, 4K 12MP. gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 18 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA W1 PRO 4k 12MP, GPS. drón szett
84.990 Ft 79.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.
Akcióból hátralévő idő

SYMA W3 2K dönthető kamera gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 27 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma W3 drón szett
109.990 Ft 103.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.

Mások ezeket is megvásárolták

Akcióból hátralévő idő

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW kék-fekete
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 06.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!