Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

SYMA Z6 Dual dönthető kamera 1080p+ 12MP Gesztus vezérlés, GPS, Optikai szenzor 28perc repidő

74.990 Ft
Kapható választék:
Hány akkuval kéri:
Gyártó cikkszám: SYMA Z6 1080p+ 12MP összecsukható GPS.-es drón szett
Gyártó: SYMA
Elérhetőség: Beszerzés alatt!
Szállítási díj: Ingyenes
A több legyen még több, a jó legyen még jobb és mellette az ár se legyen túl elrugaszkodó.
Ezek a mondatok lebeghettek a gyártói gárda szeme előtt mikor a SYMA Z6 megalkotásra került.
Extra hosszú 28 perc repidő, összecsukható kivitel, új kivitelezésű távirányító, hordótáska, szervó motoros kamera. 12Megapixeles fotó 1080p-s videó.
Ezen kívül a gép alján még egy 720p kamera kapott helyett, mely optikai szenzorként is szolgál, így ez felel az egyhelyben lebegésért GPS szegény környezetben (például beltérben). Kültéren a beépített GPS-nek köszönhetően van gombnyomásra történő hazatérés, akkumulátor merülésnél hazatérés és akár a követő funkciót is használható.
Nem beszélve a repülési útvonalról stb.
Végre mindent megkapunk a SYMA-tól amire vágytunk.
Egy ár-érték arányban ennyi tudással elfogadhatónak mondható drónocskát.
Még mindig nem profi liga, de ebben az ár érték arányban egy kimagasló szerkezet mely nagyon magasra rúgja a lécet a konkurenciával szemben.

Leírás

A SYMA Z6 összecsukható, hordótáskás, GPS-es drón kettő kamerával 28perc repülési idővel.

Repül, repül és repül, és még mindig repül!!!
Egyszerűen nem hittük el, mert erre vártunk a SYMA-tól már sok, sok év óta.
Az annak idején megjelent nagy kategóriájú X8PRO még a 10 percet se tudta elérni repülés idő tekintetében.
Aztán később megjelent az eggyel kisebb kategóriában az X25PRO, ami kb. 10,5 percet repült.
Aztán hosszú idő elteltével megjelent egy komolyabb masinéria, a SYMA W1 személyében,
Kb. 13 peres repülési idővel. És nem sokat kellett várni a felújított változatra a W1PRO személyében, ami nagyobb akkut kapott és jobb kamerát. A repülési idő itt elérte a 17-18 percet.
A motorok ennél a modellnél először a SYMA-nál „Brushless” azaz 3 fázisúak.
7,6V 1800mAh-s akkuval szerelték fel.
Ezt csak azért írtam le, mert a jelenlegi tesztalanyunk, a Z6 akkumulátora is 7,6V-os, viszont csak 1700mAh, tehát 100mAh-val kevesebb. Úgy harangozta be a gyártó, hogy 27 percet repül. Nem tudtam elképzelni hogyan, míg a kezembe nem kaptam az új jövevényt, mely az első teszt alkalmával pár másodperc híján 29 percet repült. Ez a drón picit könnyebb, 214 gramm a teljes súlya (akkuval együtt). Ez kb. 26 grammal könnyebb. De ez a különbözet betudható a régi drónnak, a Brushless motoroknak és az akkunak. Akku 16 grammal lett könnyebb, a gép pedig 11 grammal.
De a repülési idő különbsége az inkább a motor típusában rejlik. A gyártó egy új fajta „Crossles” motor családot használ, ami nem Brushless, de kevesebb fogyasztással rendelkezik.

Most ezek után térjünk vissza az elejére. A drón egy kartondobozban érkezik a már megszokott módon. A kartont felnyitva egy keményfedeles fekete táskával találkozunk és jól ismert piros SYMA felirattal. A táskát középen szétcipzározva és felnyitva tárul elénk a belső tartalom.
Egy drón, belesüllyesztve valami szivacsos tokszrerűségbe és ugyan ezzel a megoldással mellette a távirányító is. Fölül egy gumihálós rekeszelválasztó található, itt kaptak helyet a tóöltők a kézikönyv és a tartalék lapátok. A drón és a távirányító is akkumulátorral működik, így nem lesz szükségünk elemre a táv működtetéséhez. A drón nagyon szép fekete színű. Összecsukva elég picike, kinyitva akkora, mint a hagyományos X5-ös széria azzal a különbséggel, hogy nincs rajta akkora orbitális leszálló talp. Itt egész egyszerűen a hátsó két kar végén található egy-egy magasítás, ahol két gumi bak található, illetve a váz alján is kettő. Ez a gép ezekre száll le. Az első karok magasabban vannak, így ezek nem érintkeznek közvetlenül a talajjal.
A karok elég fixek, stabilan csukódnak be és nyitódnak ki, nincs velük szemben semmi kivetni való.
Elég jó minőségű összerakásról beszélhetünk.
A drón maga fekete, a tetején egy ezüst betéttel, amiből fekete színben a jól megszokott „SYMA” felirat olvasható. Végül úgy az egész nagyon dizájnosra sikeredett. A rotorlapátok áttetsző füst színűek, amivel valamikor még a régi SYMA-s heliknél találkozhattunk.

De ettől az egész hihetetlenül ízléses lett. Az akku kazetta a pereméig fekete, a belső része viszont fehér, ami szintén emel a dizájnos külsőn. Az akkunál ugyan ezzel a megoldással operál a gyártó.
A LED világítás szintén ízlésesen van megoldva: elöl a drónnak van „két fehér szeme” és a hátsó talpaknál több színben is világító információs fények találhatók.
Végre a fehér szappantartó dobozra hasonlító, minden SYMA terméknél megszokott távirányítóval szemben, ez egy jóval meggyőzőbb fekete dizájnra épülő távirányító, melynek alsó két markolata behajtható. A telefontartó konzol is a távba sülyesztett, mely az előlap felnyitásával érhető el. Itt további 3 kezelő gomb van elrejtve, amely egy elég ötletes megoldás.
A távirányítón található alapból a már jól megszokott két botkormány, azaz az irányító karok. Méretük elég nagy, érzékenységük is kimagaslóan jó. Ezek befelé is nyomhatók. A bal oldalival a trimmelés állítható, a jobb oldalival pedig a sebesség módozat választható, illetve ha hosszabb ideig (több mint három másodpercig) nyomva tartjuk, akkor a „Headless” mód csalható elő.
A táv tetején két-két gomb található; az egyik kettő a bal sarokban, a másik kettő pedig a jobb sarokban helyezkedik el. A jobb oldali a kamera le-fel mozgatása, a bal oldali fotó/videó készítése.
A telefontartó konzolt felnyitva a további három a következő (balról jobbra haladva):
1. automatikus felszállás/landolás
2. kompasz kalibráció
3. hazatérés aktiválása.
Nagyjából ennyit a távirányítóról, a többi érdekes dolog a telefonos applikációban, azaz az alkalmazáson belül érhető el.
Itt még megjegyezném, hogy a táv beépített akkumulátorral rendelkezik így használatához nem lesz szükségünk elemre. Ehhez külön USB töltőt is kapunk. 

A telefonos applikáció a neve: SYMA AIR.
Itt láthatjuk, hogy milyen magasan és milyen távol van tőlünk a drón, a GPS-es műholdak számát, a drón GPS pozícióját és a Dual band WIFI jelerőségét is. Itt tudjuk kipróbálni a repülési útvonal funkciót és a térképes útvonal rajzolását, amivel én óvatosan bánnék az elején, amíg nincs kiismerve. Csak nagy, fáktól mentes, szabad területen használnám. Itt varázsolhatóak elő a hatótávolsági beállítások is. Alapból, a gyakorló módban 30 méter magasság és távolság van megadva. A magasság 100 méterig állítható tetszőlegesen, a távolság pedig 350 méterig. Ezen az alkalmazáson keresztül tudunk váltani a két kamera között attól függően, hogy melyiknek az élőképét szeretnénk nézni. Továbbá elérhető a követő funkció, egy objektum körülötti körözés, gombnyomásra történő visszahívás, stb.

Többször megemlítettük már, hogy a drónon két kamera is található. A főkamera, mely alapból előre néz, szervo motoros, tehát fel/le állítható 90 fokban. Ennek a felbontása FULL HD 1080p. és 30fps.-ben tud videót rögzíteni. A mellékkamera, ami a gép aljára van építve, gyakorlatilag optikai szenzorként funkciónál. Működése, aki még nem ismerné: ezzel a drón folyamatosan a talajt nézi, melyről automatikusan fényképeket készít. Ezeket szoftveresen összehasonlítja, és ennek segítségével tudja olyan helyen egyhelyben tartani a magát, ahol nincs GPS jel. Ilyen mondjuk legfőképp a beltér. Ez mondjuk sok konkurencia újabb drónjaiban is megtalálható, viszont ez legtöbb esetben élőkép közvetítésére és kamerázásra nem alkalmas.
Az előd modell a W1 PRO volt, ahol a fő kamera fixen előre nézett és teljesen a gépbe volt építve (nem volt dönthető). A SYMA mérnökei gondoltak egyet és így az alsó kamera méretesebb darabot kapott, illetve kiképezték arra is, hogy tudjunk vele kamerázni is.
(Ennek a modulnak viszont a felbontása már nem 1080p, csak 720p.)
Az új jövevénynél erre nem igazán van szükség, mivel a főkamera a szervo motor segítségével akár 90 fokos, teljes függőleges döntésre is képes. Végül is jobb ha van, mintha nem lenne…
Az alkalmazáson belül tetszőlegesen válthatunk, hogy melyik kamerát szeretnénk használni.

Repülés:
Az igazi bevetésre egy erdőben került sor, mindösszesen egy pár négyzetméternyi tisztás közepén.
Felszállás előtt a LED jelzőfényei informálnak bennünket a gép állapotáról.
Itt már van külön gomb erre a célra távirányítón és nincs végre elrejtve, mint a régi daraboknál, melyeknél csak egy bizonyos kombináció alapján hívható elő. Beállítottam a maximálisan megadható magasságot (100 méter) és távolságot (350 méter). 20 méternél, ahogy kezdtem elhagyni a fák lombkoronáit, a szél eléggé megnehezítette a repülést. A GPS folyamatosan korrigálta a drón kilengéseit, de a szél a gép kis mérete miatt eléggé dobálta. Bevallom ez kissé megijesztett, hogy nem fogja bírni a nagyobb megpróbáltatásokat. Viszont mivel egy tesztről van szó, úgy gondoltam kipróbálok mindent, végtére is ezért jöttem ki. A problémát azt jelentette, hogy minden felé erdő volt, ha leesik, maximum a fények és a telefonos alkalmazás segítségével találhatom meg.
Szóval második nekifutásra felengedtem 50 méterig. Csodálatos panoráma tárult elém. A nagy szélből csak azt lehetet érezni, hogy a rotorlapát kissé kerreg, mivel néha elérte a vázat. Az élőkép kb. 30 fokos dőléssel lett közvetítve mivel a Z6 így tudta csak korrigálni a szél mozgását. Minél magasabbra engedtem, lentről annál kevésbé lehetett látni a kilengéseket. Aztán csodák csodájára a szél elkezdett gyengülni, mert kezdett beesteledni. Most már maximális magasságig vittem a drónt, 100 méterig. Ez az érték amit korábban beállítottam rajta. Ha nem lenne telemetriás visszajelzés az ember észre se venné, hogy nem megy magasabbra. Fontos tudni, hogy elméletileg a légtér normál körülmények között (nyílt kategória) max 120 méterig használható, efelett külön engedélyre van szükség. Az élőkép is tökéletesen működött.
Aztán néztünk egy távolsági tesztet is. A maximális beállítás (mint fentebb is említettem) 350 méter volt. 250 méterig nagyjából jó volt az élőkép, ez fölött elkezdett szaggatni, majd nem sokkal ezután megszűnt. Azért a 350 méteres távolságig elküldtem a drónt, aztán később csak megnyomtam a hazahívást. Egy-két másodperc után a drón megfordult a levegőben automatikusan, majd elindult visszafelé. Az élőkép kb. 220 méternél jött vissza. A leszállásnál a kiindulási pontól számítva nagyjából 1,5-2 méterrel arrébb szállt le. Ez teljesen jónak mondható, a jelenlegi GPS technológia „pontatlansága” miatt van.

Összeségében: A Z6 személyében egy olyan drónt ismerhetünk meg a SYMA portfóliójában, amire eddig még nem volt példa. Innovatív összecsukható dizájn, elegáns hordótáskában tálalva. 28 perces repülési idő és új modern megjelenésű távirányító. Szervo motorral dönthető kamera, mely FULL HD videó rögzítésére képes, állókép területen pedig 12 megapixel áll rendelkezésre. GPS-szel és optikai szenzorral is fel van szerelve. Minden meg van benne, amire szükség lehet: Követő funkció, körözés egy objektum vagy személy körül, térképen megrajzolt útvonal lekövetése, sima útvonal rajzolásának lekövetése és még sok más.

A teszt során megfigyelt néhány negatívum:
Negatívumként a kamera rázkódásvédelmét tudnám felhozni. Mondjuk ebben az árkategóriában a le-fel döntés is kimagaslónak bizonyul.
A másik dolog a szélellenálló képessége. Nem a legjobb, viszont tűrhetően irányítható. Azok a kilengések, amelyeket nagyobb szelek okoznak, betudhatók a drón kis méretének.

Hazatérő funkció: melynél a drón visszarepül a kiindulási pontra, majd automatán leszáll és megáll. A helyes működéshez azonban meg kell várnunk a megfelelő mennyiségű műhold jelet és a visszaindítás előtt is meg kell győződnünk a megfelelő műholdak számáról. Ezen kívül hazatérés folyamán figyelnünk kell, hogy ne legyen a drón útjában valami tereptárgy, mert azt nem fogja kikerülni. Természetesen, ha ilyen helyzetben belenyúlunk a távirányítóba, akkor a mi parancsunkra is reagál a drón.
A Z6 abban az esetben is megpróbál hazatérni, ha az akkumulátor lemerülés közelébe kerül, vagy ha a távirányító és drón között megszűnik a kommunikáció (azaz kilép a hatótávolságból).

Követő funkció: melynél, ha megfelelő távolságban vagyunk a dróntól és megnyomjuk a gombot, a drón kamerával felénk fordul és beáll egy pozícióba. Ha mi elindulunk, a drón követ minket. Azonban a funkcióval először csak teljesen üres területen próbálkozzunk, ahol semmilyen akadályba nem ütközhetünk. A funkció használata előtt ellenőrizzük a megfelelő műhold jelet és legyünk vele tisztában, hogy ha a drón útjába bármilyen akadály kerül, a drón egész egyszerűen nekimegy.

Körberepülő funkció: melynek használatakor drónunk kamerával felénk fordul, majd amilyen távolságban van tőlünk, akkora kört fog körülöttünk repülni úgy, hogy a kamera mindvégig felénk néz. Az alkalmazás használata előtt ki tudjuk választani, hogy gépünk az óramutató járásával megegyező vagy ellentétes irányba tegye-e ezt. Figyelmeztetésként itt is a 2-es pontban leírtak érvényesek.

Térképes repülés: melynél, ha felszállás előtt frissítjük a térképet és utána rányomunk az indításra, akkor a térképen megjelenik a drón helye. Majd, ha kijelölünk egy vagy több pontot a térképen, a drón azokon végigrepül. Vagy legyen meg a megfelelő magasság, vagy olyan helyen próbálkozzunk vele, ahol semmilyen tereptárgy vagy akadály nincs a környéken.

Útvonal repülés: A telefon kijelzőjére rajzolt útvonalat a gép robotpilótája lerepüli. Vigyázzunk a tereptárgyakkal, ha alacsonyan vagyunk, mert a gép nekisodródhat, ami ütközéssel járhat.

Gesztus vezérlés: Lehetőség nyílik fotó és videó készítésére. Ehhez mindössze egy adott távolságon belül három másodpercig a megfelelő kéztartással a kamera felé kell fordulnunk.

Optikai szenzoros pozíciótartás: A drón az alsó kameráját pozíciótartásra is tudja használni oly módon, hogy képeket készít a talajról, majd szoftveresen összehasonlítja azokat és ebből kiszámítja a drón elmozdulását. Így tarja meg a gép a pozícióját. Az optikai szenzornak beltéren és olyan helyeken vesszük hasznát, ahol kevés a GPS jel.

ÚJ SYMA AIR applikáció: A drón új telefonos kezelőfelületet kapott, tehát nem a már meglévő X8PRO-ra vagy az X25PRO-ra építkezett a gyártó, hanem egy teljesen új applikációt készített hozzá. Ez nemcsak az FPV (élőkép) vezérléshez szükséges kapcsolatért felelős, hanem egyéb számos hasznos funkcióval rendelkezik. Ilyenek például a beállítási lehetőségek, melyek között megtalálhatjuk a maximális repülési távolság/magasság beállítását, a drón irányítása, ami itt már nemcsak a szokásos módon történhet, hanem számos extra lehetőséget kínál, mint az útvonal rajzolás, a telefon döntésével történő vezérlés és még sorolhatnám. Persze maga az applikáció telemetriás adatokról is tud informálni minket. Ilyen lehet például a repülési távolság, magasság, a drón töltöttsége, műholdak száma stb.

Kettő kamera: a gép elején egy Full HD-s le-fel dönthető kamera kapott helyet. (Mely a gyártó szerint 4K érzékenységű) A gép alján meg egy 720P.-s.
Minkét kamera használható fotó és videó rögzítésére, és mindkettő élőkép (FPV) megjelenítésére is alkalmas. Akár osztott képernyőn is, melynél egyszerre látjuk mindkét kamera élőképét.

Biztonsági figyelmeztetés:
Ez az RC modell nem gyerekjáték!
Nem alkalmas 14 év alatti gyermekek számára.
Alaposan olvassa el a használati utasítást, mielőtt használatba venné a szerkezetet. Ha kezdő, akkor valami egyszerű tanuló drónnal kezdjen az elején.
Illetve, ha lehetősége van, kérje ki egy tapasztalt drón vezető pilóta segítségét.

Repülés felelősségteljesen:
Ez egy kifinomult hobbi termék, mely elektronikus és mechanikus alkatrészekkel van felszerelve. Óvatosan és józan ésszel kell működtetni. A pilótának minden ésszerű lépést meg kell tennie annak érdekében, hogy megvédje magát, másokat, állatokat és vagyoni tárgyakat.
Mert ezekre sem a gyártó sem pedig a forgalmazó nem vállal felelősséget.
Kérjük, ellenőrizze az állami vagy helyi követelményeket és szabályokat a repülő szerkezet megvásárlása előtt.

A termék újratölthető akkumulátorral működik.
Akkumulátorokra vonatkozó biztonsági utasítások:

Az akku behelyezése és eltávolítása az előírásnak megfelelően történjen!
Ügyeljen a megfelelő polaritásra!
Soha ne zárja rövidre az áramkört!
A drón összeszerelését csak felnőtt végezheti el, és csak felnőtt használhatja!
A lemerült akkumulátort a modellből el kell távolítani!
A töltők csatlakozóit és vezetékeit rendszeresen ellenőrizni kell, sérülésük esetén tilos használni őket, amíg meg nem javították!
Ne dobja az akkumulátorokat tűzbe, mert felrobbanhatnak, vagy kifolyhatnak!
Ne dobja őket kukába, csak szelektív hulladékgyűjtő ládába!
Ne töltse túl vagy ne merítse túl az akkumulátort, mert ez akku teljes károsodásához vezethet.
Ne tegye ki magas hőmérsékletnek.

Irányítás:


gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert, ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.
Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.

SYMA W1 PRO GPS-es élőképes 4K. kamerás drón főbb jellemzői:

-Ideális kompakt méret és impozáns megjelenés
-Teljes mértékben összecsukható kivitel
-Erőteljes Brushless motorok
-Hosszabbnál is hosszabb repülési idő: 28 perc.
- A SYMA kamerája Dual Band WiFi (802.11ac) kommunikációt használ, ami mérföldkövekkel gyorsabb, mint a 2,4 GHz-es technológia és a hatótávolsága is többszöröse ellenben nem minden telefon támogatja.
(a 3-4 éves felső középkategóriás telefonok minden darabja támogatja, csak a hatótávolság lehet némileg kisebb)
-Telemetrikus adatok megjelenítése, mint magasság, távolság, akku töltöttség stb.
-A beépített GPS-nek köszönhetően a drón képes megtartani saját pozícióját mindenféle beavatkozás nélkül
-Gombnyomásra történő hazatérés és automatikus leszállás.
-Akkumulátor lemerülésénél automatikus hazatérés és leszállás.
-FOLLOW ME funkció, a drón képes követni, ha összekapcsolod okostelefonoddal.
-CIRCLE FLIGHT 360°-ban körbe repül a drón kamerával feléd fordulva.
-Térképes repülési képességek.
-Előre beprogramozható maximális magasság és távolság repülés.
-Gesztus vezérlés fotó és videó készítése egyszerű kézmozdulat segítségével
-Barometrikus magasságtartó funkció, gombnyomásra történő fel-le szállással
-Headless mód, mely egy olyan beállítási lehetőség, ahol a modell forgatása elválik a döntések irányától.
-Mobiltelefonról és Tabletről is irányítható, melynek használata számos további szolgáltatást kínál.
-Dual kamera: egy a drón elején (FULL HD) 1080P és egy az alján 720P.
-A fő kamera szervomotorral rendelkezi, így repülés közben a kamera dőlés szöge állítható, így gyakorlatilag könnyedén bármi filmezhető.
-Osztott képernyős élőkép megjelenítés mellyel egyszerre láthatjuk mindkét kamerát.
-Új technológiájú FPV rendszer, mely az élőkép közvetítése mellett lehetőséget kínál felvételek (fotó/videó) készítésére SD kártyára és mobil memóriájába egyaránt
-Nagy hatótávolságú távirányító
-A gépházzal teljes összhangban lévő LED megvilágítás, mellyel akár teljes sötétségben is tökéletes a navigálás
-Moduláris akkumulátor melynek cseréje könnyű és biztonságos.

Paraméterek

Syma Z6 drón műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság magasság szoftveresen 100 méter, távolság szoftveresen:350 méter.
Teljes hossz átlóban mérve rotor végéig 385 mm.
Teljes hossz átlóban mérve rotorvédővel 420 mm.
Teljes hossz átlóba mérve összecsukva 135mm.
Hossz/széleség összecsukva 80-140mm.
Teljes hossz/szélesség rotor végéig 385-327 mm.
Hossz/szélesség 180-205 mm.
Törzs magasság 64 mm.
Főrotor átmérő 145 mm.
Adó méret (H x Sz x M) 135mm x 65mm x 25-55mm
Adó működés 4 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék)
Töltési idő kb. 200 perc
Repülési idő kb. 28 perc.
Nettó súly 144 g. (akku nélkül)
Teljes súly akkumulátorral együtt (rotorvédő nélkül) 213 g.
Teljes súly akkumulátorral, rotorvédővel együtt 221 g.
Akkumulátor drón 7,6V 1700mAh Li-Poly.
Távirányító akkuja beépített 3,7V 380mAh.
Motorok 4db nagyteljesítményű Crossles fő motor.
Kamera videó max:2048*1080p
Fotó 4096x3072 azaz 12 megapixel
 
A csomag tartalma
  
1 db SYMA Z6 típusú drón beépített GPS vevővel és kamerákkal (Front 1080p. alsó 720p.)
1 db 2,4GHz távirányító beépített akkuval és telefon tartóval
1 db USB töltő a drón akkujához
1 db USB töltő a távirányítóhoz
1db Li-Poly akkumulátor drónhoz 7,6V 1700mAh
4db rotorvédő elem
1 szett tartalék fő rotorlapát
1db angol nyelvű leírás
Micro SD kártyát és kártyaolvasót a szett nem tartalmaz!
 
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

Hasonló termékek

SYMA W1 PRO, Dulal kamera, 4K 12MP. gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 18 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA W1 PRO 4k 12MP, GPS. drón szett
85.000 Ft 77.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X31 GPS,, 4K, dönthető kamerás, gesztus vezérléses, optikai szenzoros, drón szett.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X31 kék színű drón szett
55.900 Ft 53.990 Ft
1.910 Ft 3%
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X25PRO FPV távról dönthető HD kamerával, GPS-el, követő, hazatérő, lebegő, fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X25PRO FPV HD kamerával, GPS-el
54.990 Ft 53.990 Ft
1.000 Ft 2%
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA W3 2K+12MP EIS dönthető kamera gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 27 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma W3 drón szett
99.990 Ft 88.880 Ft
11.110 Ft 11%
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Syma Z3 Összecsukható Drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z3 kamerás összecsukható drön szett
35.000 Ft 32.490 Ft
2.510 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X5C (mini PHANTOM) 720p. HD kamerával, 6 tengelyes giroszkóppal, 2.4GHz.-es távirányítóval LCD kijelzővel.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: syma x5c drón szett
29.990 Ft 27.990 Ft
2.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC fehér-zöld
29.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC kék-fekete
29.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW fehér-zöld
29.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW kék-fekete
29.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z1 összecsukható drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás, mobilos irányítás

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z1 előképes HD kamera fekete
25.990 Ft 23.990 Ft
2.000 Ft 8%
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA Z4W drón élőképes kamerával automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z4W drón szett
25.990 Ft 20.890 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fehér-kék színű
24.990 Ft 22.990 Ft
2.000 Ft 8%
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fekete-arany színű
24.990 Ft 22.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fekete színű
22.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fehér színű
22.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z5 Heliquad drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z5 drón szett
19.990 Ft 14.990 Ft
5.000 Ft 25%
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fekete
18.990 Ft 17.790 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fehér
18.990 Ft 17.790 Ft
1.200 Ft 6%
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Syma X15T éjszakai cirkáló, automatikus magasságtartással és új kaszkadőrmutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15T NIGHT HAWK éjszakai sólyom drón szett narancs színű
17.990 Ft 14.890 Ft
3.100 Ft 17%
Várható szállítás: 2024. április 26.

Mások ezeket is megvásárolták

Akcióból hátralévő idő

MJX Bugs 19EIS brushless motoros, GPS drón 25 perc repülési idő, 5G 2,5K. WIFI FPV dönthető kamerával.

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 19EIS kamerás GPS brushless motoros drón szett zöld
99.990 Ft 92.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X20P maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X20P drón szett
12.990 Ft 9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 2.4Ghz,-es távirányítóval rendelkező, 25km/h végsebességű R/C autó.

Gyártó: Winyea
Raktáron
Gyártó cikkszám: Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 25km/h végsebességű R/C autó.narancs színű
19.990 Ft 17.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

XK Strom Crawler 12429+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 40km/h.

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK Sorm Crawler 12429 1:12 autó szett
57.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

XLH Truggy +Lipo+2.4Ghz.+2WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 38km/h.+ zöld-fekete színű

Gyártó: XLH
Raktáron
Gyártó cikkszám: XLH Truggy 1:12 autó zöld-fekete színű
41.990 Ft 36.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett piros-ezüst színű
14.990 Ft 13.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

XK Wltoys V912-A fémvázas négycsatornás single rotoros helikopter, magasságtartó automatával és moduláris akkuval

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK WLtoys V912-A helikopter szett
55.990 Ft 47.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Double Horse 7007 R/C hajó (Tracer-2 útod modell) (810mm hosszú) 2.4Ghz.-es távirányító Li-Poly akku max:20km/h.

Gyártó: SHUANG MA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Double Horse 7007 R/C hajó szett
39.990 Ft 35.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Krokodil hajó kétmotoros elektromos hajó, 2.4GHz.-es távval, Li-Po akkuval, 9-10km sebességel (300mm hosszú) Piros-fekete színű

Gyártó: Alamodell
Raktáron
Gyártó cikkszám: Krokodil hajó RH702 Piros-fekete színű
15.990 Ft 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!