Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

SYMA Z6G Dual dönthető kamera 1080p+ 8.8MP Gesztus vezérlés, GPS, Optikai szenzor 19perc repidő

44.990 Ft 41.990 Ft
3.000 Ft 7%
Az akció időtartama: 2024. 06. 30. - 2024. 07. 31.
Kapható választék:
Hány akkuval kéri:
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: SYMA Z6G összecsukható GPS.-es drón szett fekete-arany színű
Gyártó: SYMA
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szállítási díj: 1.100 Ft
Impozáns megjelenés, összecsukható karok, a jól bevált, megnyerő fekete szín kompozíció, és végre GPS is mely elengedhetetlenné teszi a Syma új üdvöskéjét, hogy a gyártó minőségi dolgairól elhíresülten valami olyat is alkosson, ami nem túl drága, de mégis mindent tekintetben egy jó választásnak tűnhessen eme drón kavalkádban.
Tehát van majd, 20 perces repülési idő, mely akár gyártó nagyobb teljesítményű akkujával tovább növelhető.
Gombnyomásra történő valós hazatérés, követő funkció, persze jelvesztés estén is automata hazatérés. 350 m-es hatótávolság.
Elektronikusan állítható, 4K.-nak nevezett kamera. Ami Full HD videóval és 4K-s fotókkal kecsegtet bennünket.
És a jól kézbe simuló szétnyitható távirányító akár csak a drón.
Végül is itt minden adott, amit egy kezdő drónos, nem túl magas kívánalmak mellett el tud képzelni. Szóval csak javasolni tudom.

Leírás

A SYMA Z6G összecsukható GPS-es drón elktronikusan dönthető kettős kamerával, majd 20perc repülési idővel, 350 m-es hatótávolsággal.

Mikor megkaptuk a gyártó legújabb drónját alig vártuk, hogy kipróbájuk, itt gyakorlatilag nem beszélünk másról, mint a Syma Z6-os drón olcsósított változatáról.
A Syma Z6 és Z6G drón között árban elég jelentős az eltérés, szinte a sima Z6 dupla annyiba kerül mint a jelenlegi tesztalanyunk. Viszont méretben és tudásban nagyon minimális a különbség.

A drón egy kartondobozban érkezik, ebből kivéve találunk egy fakkot, amiben a drón és a távirányító található, a másikan pedig az egyéb kiegészítők és az akkumulátor.
A gépet kézbe véve a színmintában némi eltérést leszámítva méretileg és kialakításban a két gép teljesen megegyezik.
Sőt ennél a gépnél is megvan a beépített GPS ugyanúgy 350 méteres hatótávolsággal.
No meg a GPS funkciókkal felvértezett dolgok, mint például a követő mód. Ilyenkor a drón GPS-e és a mobiltelefoné kommunikál egymással és így tud követni a drón, de ezen felül lehetőség van személy követésre és gesztus vezérléses követésre.
Ugyanúgy jelen az alsó kamera mely optikai szenzoros pozíciótartásként is üzemel.
Erre igazából csak olyan helyen van szükség, ahol gyenge vagy egyáltalán nincs GPS vétel például beltéren. Így akár bent a szobában is képes hosszú perceket egy pontban lebegni mindenféle beavatkozás nélkül.
A főkamera felbontása megőrizte a SYMA Z6.-ét. 4K azaz a fotó 4K felbontásba készül. A video pedig FULL HD 2048*1080. Egyedül a microSD memóriakártya foglalat hiányzik, így csak a telefon memóriájába tudunk menteni felvételeket, mely minőségben kicsit gyengébb.
Az alsó kamera FULL HD helyett csak HD minőségben tud rögzíteni. Ami viszont egyáltalán nem probléma mivel a főkamera minősége mind a két modellnél mérföldkövekkel jobb, ráadásként mindkét modellnél a távirányító segítségével le fel dönthető függőleges pozíciótól teljesen a vízszintesig.
A mellékelt akkumulátor moduláris 7,6V 1300mAh ez nagyjából 17-19 percre elegendő. De mivel a gép teljes kompatibilis a SYMA Z6 akkujával ez már 1700mAh kapacitású így már a repülési idő elérheti a bűvös 25 percet.
A távirányító ugyanaz, mint a Z6-nál csak némileg vastagabb lett mivel likvidálták a beépített akkumulátor és helyette 4db. micro ceruzaelemmel működik „AAA”. Nekem ezzel igazából semmi problémám én sokkal jobban preferálom, mint a beépített akkumulátort.
Ez ugyanaz az új fajta meggyőzőbb fekete dizájnra épülő távirányító, melynek alsó két markolata behajtható. A telefontartó konzol is a távba süllyesztett, mely az előlap felnyitásával érhető el. Itt további 3 kezelő gomb van elrejtve, amely egy elég ötletes megoldás.
A távirányítón található alapból a már jól megszokott két botkormány, azaz az irányító karok. Méretük elég nagy, érzékenységük is kimagaslóan jó. Ezek befelé is nyomhatók. A bal oldalival a trimmelés állítható, a jobb oldalival pedig a sebesség módozat választható illetve, ha hosszabb ideig (több mint három másodpercig) nyomva tartjuk, akkor a „Headless” mód csalható elő.
A táv tetején két-két gomb található; az egyik kettő a bal sarokban, a másik kettő pedig a jobb sarokban helyezkedik el. A jobb oldali a kamera le-fel mozgatása, a bal oldali fotó/videó készítése.

A telefontartó konzolt felnyitva a további három a következő (balról jobbra haladva):
1. automatikus felszállás/landolás
2. kompasz kalibráció
3. hazatérés aktiválása.
Nagyjából ennyit a távirányítóról, a többi érdekes dolog a telefonos applikációban, azaz az alkalmazáson belül érhető el.

A telefonos applikáció a neve: SYMA AIR.
Itt láthatjuk, hogy milyen magasan és milyen távol van tőlünk a drón, a GPS-es műholdak számát, a drón GPS pozícióját és a Dual band WIFI jelerőségét is. Itt tudjuk kipróbálni a repülési útvonal funkciót és a térképes útvonal rajzolását, amivel én óvatosan bánnék az elején, amíg nincs kiismerve. Csak nagy, fáktól mentes, szabad területen használnám. Itt varázsolhatóak elő a hatótávolsági beállítások is. Alapból, a gyakorló módban 30 méter magasság és távolság van megadva. A magasság 100 méterig állítható tetszőlegesen, a távolság pedig 350 méterig. Ezen az alkalmazáson keresztül tudunk váltani a két kamera között attól függően, hogy melyiknek az élőképét szeretnénk nézni. Továbbá elérhető a követő funkció, egy objektum körülötti körözés, gombnyomásra történő visszahívás, stb.

Repülés:
Az igazi bevetésre egy erdőben került sor épp úgy, mint a SYMA Z6 esetében, mindösszesen egy pár négyzetméternyi tisztás közepén.
Sajnos a teszt időszak alatt a szél eléggé fújdogált ami megnehezítette a repülést.
Felszállás előtt a LED jelzőfényei informálnak bennünket a gép állapotáról.
Itt már van külön gomb erre a célra távirányítón és nincs végre elrejtve, mint a régi daraboknál, melyeknél csak egy bizonyos kombináció alapján hívható elő. Beállítottam a maximálisan megadható magasságot (100 méter) és távolságot (350 méter). 20 méternél, ahogy kezdtem elhagyni a fák lombkoronáit, a szél eléggé megnehezítette a repülést. A GPS folyamatosan korrigálta a drón kilengéseit, de a szél a gép kis mérete miatt eléggé dobálta. Bevallom ez kissé megijesztett, hogy nem fogja bírni a nagyobb megpróbáltatásokat. Viszont mivel egy tesztről van szó, úgy gondoltam kipróbálok mindent, végtére is ezért jöttem ki. A problémát azt jelentette, hogy minden felé erdő volt, ha leesik, maximum a fények és a telefonos alkalmazás segítségével találhatom meg.
Szóval második nekifutásra felengedtem 50 méterig. Csodálatos panoráma tárult elém. A nagy szélből csak azt lehetet érezni, hogy a rotorlapát kissé kerreg, mivel néha elérte a vázat. Az élőkép kb. 30 fokos dőléssel lett közvetítve mivel a Z6G így tudta csak korrigálni a szél mozgását. Minél magasabbra engedtem, lentről annál kevésbé lehetett látni a kilengéseket. Aztán csodák csodájára a szél elkezdett gyengülni, mert kezdett beesteledni. Most már maximális magasságig vittem a drónt, 100 méterig. Ez az érték, amit korábban beállítottam rajta. Ha nem lenne telemetriás visszajelzés az ember észre se venné, hogy nem megy magasabbra. Fontos tudni, hogy elméletileg a légtér normál körülmények között (nyílt kategória) max 120 méterig használható, efelett külön engedélyre van szükség. Az élőkép is tökéletesen működött.
Aztán néztünk egy távolsági tesztet is. A maximális beállítás (mint fentebb is említettem) 350 méter volt. 250 méterig nagyjából jó volt az élőkép, ez fölött elkezdett szaggatni, majd nem sokkal ezután megszűnt. Azért a 350 méteres távolságig elküldtem a drónt, aztán később csak megnyomtam a hazahívást. Egy-két másodperc után a drón megfordult a levegőben automatikusan, majd elindult visszafelé. Az élőkép kb. 230-240 méternél jött vissza. A leszállásnál a kiindulási pontól számítva nagyjából 1,5-2 méterrel arrébb szállt le. Ez teljesen jónak mondható, a jelenlegi GPS technológia „pontatlansága” miatt van.

Összeségében: A Z6G személyében egy olyan drónt ismerhetünk meg a SYMA portfóliójában, amire eddig még nem volt példa. Innovatív összecsukható dizájn, 17-19 perces repülési idő és új modern megjelenésű távirányító. Szervo motorral dönthető kamera, mely FULL HD videó rögzítésére képes, állókép területen pedig 8,3 megapixel áll rendelkezésre. GPS-szel és optikai szenzorral is fel van szerelve. Minden meg van benne, amire szükség lehet: Követő funkció, körözés egy objektum vagy személy körül, térképen megrajzolt útvonal lekövetése, sima útvonal rajzolásának lekövetése és még sok más.

A teszt során megfigyelt néhány negatívum:
Negatívumként a kamera rázkódásvédelmét tudnám felhozni. Mondjuk ebben az árkategóriában a le-fel döntés is kimagaslónak bizonyul.
A másik dolog a szélellenálló képessége. Nem a legjobb, viszont tűrhetően irányítható. Azok a kilengések, amelyeket nagyobb szelek okoznak, betudhatók a drón kis méretének.
De méretét figyelembe véve és a motorjait teljesen jónak mondható.

Hazatérő funkció: melynél a drón visszarepül a kiindulási pontra, majd automatán leszáll és megáll. A helyes működéshez azonban meg kell várnunk a megfelelő mennyiségű műhold jelet és a visszaindítás előtt is meg kell győződnünk a megfelelő műholdak számáról. Ezen kívül hazatérés folyamán figyelnünk kell, hogy ne legyen a drón útjában valami tereptárgy, mert azt nem fogja kikerülni. Természetesen, ha ilyen helyzetben belenyúlunk a távirányítóba, akkor a mi parancsunkra is reagál a drón.
A Z6G abban az esetben is megpróbál hazatérni, ha az akkumulátor lemerülés közelébe kerül, vagy ha a távirányító és drón között megszűnik a kommunikáció (azaz kilép a hatótávolságból).

Követő funkció: melynél, ha megfelelő távolságban vagyunk a dróntól és megnyomjuk a gombot, a drón kamerával felénk fordul és beáll egy pozícióba. Ha mi elindulunk, a drón követ minket. Azonban a funkcióval először csak teljesen üres területen próbálkozzunk, ahol semmilyen akadályba nem ütközhetünk. A funkció használata előtt ellenőrizzük a megfelelő műhold jelet és legyünk vele tisztában, hogy ha a drón útjába bármilyen akadály kerül, a drón egész egyszerűen nekimegy.
Vagy akár kiegészülhet személy, vagy gesztusvezérléses követésre, de ebben az esetben is szükség van az okostelefonra is. Mert ilyenkor is a drón beépített GPS kommunikál az okostelefon GPS.-ével.

Körberepülő funkció: melynek használatakor drónunk kamerával felénk fordul, majd amilyen távolságban van tőlünk, akkora kört fog körülöttünk repülni úgy, hogy a kamera mindvégig felénk néz. Az alkalmazás használata előtt ki tudjuk választani, hogy gépünk az óramutató járásával megegyező vagy ellentétes irányba tegye-e ezt. Figyelmeztetésként itt is a 2-es pontban leírtak érvényesek.

Térképes repülés: melynél, ha felszállás előtt frissítjük a térképet és utána rányomunk az indításra, akkor a térképen megjelenik a drón helye. Majd, ha kijelölünk egy vagy több pontot a térképen, a drón azokon végigrepül. Vagy legyen meg a megfelelő magasság, vagy olyan helyen próbálkozzunk vele, ahol semmilyen tereptárgy vagy akadály nincs a környéken.

Útvonal repülés: A telefon kijelzőjére rajzolt útvonalat a gép robotpilótája lerepüli. Vigyázzunk a tereptárgyakkal, ha alacsonyan vagyunk, mert a gép nekisodródhat, ami ütközéssel járhat.

Gesztus vezérlés: Lehetőség nyílik fotó és videó készítésére. Ehhez mindössze egy adott távolságon belül három másodpercig a megfelelő kéztartással a kamera felé kell fordulnunk.

Optikai szenzoros pozíciótartás: A drón az alsó kameráját pozíciótartásra is tudja használni oly módon, hogy képeket készít a talajról, majd szoftveresen összehasonlítja azokat és ebből kiszámítja a drón elmozdulását. Így tarja meg a gép a pozícióját. Az optikai szenzornak beltéren és olyan helyeken vesszük hasznát, ahol kevés a GPS jel.

ÚJ SYMA AIR applikáció: A drón új telefonos kezelőfelületet kapott, tehát nem kőkorszaki applikációra építkezett a gyártó, hanem egy teljesen új applikációt készített hozzá. Ez nemcsak az FPV (élőkép) vezérléshez szükséges kapcsolatért felelős, hanem egyéb számos hasznos funkcióval rendelkezik. Ilyenek például a beállítási lehetőségek, melyek között megtalálhatjuk a maximális repülési távolság/magasság beállítását, a drón irányítása, ami itt már nemcsak a szokásos módon történhet, hanem számos extra lehetőséget kínál, mint az útvonal rajzolás, a telefon döntésével történő vezérlés és még sorolhatnám. Persze maga az applikáció telemetriás adatokról is tud informálni minket. Ilyen lehet például a repülési távolság, magasság, a drón töltöttsége, műholdak száma stb.

Kettő kamera: a gép elején egy Full HD-s le-fel dönthető kamera kapott helyet. (Mely a gyártó szerint 4K érzékenységű mivel a fotók legalább olyan felbontásban készülnek.) A gép alján meg egy 720P.-s.
Minkét kamera használható fotó és videó rögzítésére, és mindkettő élőkép (FPV) megjelenítésére is alkalmas. Akár osztott képernyőn is, melynél egyszerre látjuk mindkét kamera élőképét.

Biztonsági figyelmeztetés:
Ez az RC modell nem gyerekjáték!
Nem alkalmas 14 év alatti gyermekek számára.
Alaposan olvassa el a használati utasítást, mielőtt használatba venné a szerkezetet. Ha kezdő, akkor valami egyszerű tanuló drónnal kezdjen az elején.
Illetve, ha lehetősége van, kérje ki egy tapasztalt drón vezető pilóta segítségét.

Repülés felelősségteljesen:
Ez egy kifinomult hobbi termék, mely elektronikus és mechanikus alkatrészekkel van felszerelve. Óvatosan és józan ésszel kell működtetni. A pilótának minden ésszerű lépést meg kell tennie annak érdekében, hogy megvédje magát, másokat, állatokat és vagyoni tárgyakat.
Mert ezekre sem gyártó, sem pedig a forgalmazó nem vállal felelősséget.
Kérjük, ellenőrizze az állami vagy helyi követelményeket és szabályokat a repülő szerkezet megvásárlása előtt.

A termék újratölthető akkumulátorral működik.
Akkumulátorokra vonatkozó utasítások:

Az akku behelyezése és eltávolítása az előírásnak megfelelően történjen!
Ügyeljen a megfelelő polaritásra!
Soha ne zárja rövidre az áramkört!
A drón összeszerelését csak felnőtt végezheti el, és csak felnőtt használhatja!
A lemerült akkumulátort a modellből el kell távolítani!
A töltők csatlakozóit és vezetékeit rendszeresen ellenőrizni kell, sérülésük esetén tilos használni őket, amíg meg nem javították!
Ne dobja az akkumulátorokat tűzbe, mert felrobbanhatnak, vagy kifolyhatnak!
Ne dobja őket kukába, csak szelektív hulladékgyűjtő ládába!
Ne töltse túl vagy ne merítse túl az akkumulátort, mert ez akku teljes károsodásához vezethet.
Ne tegye ki magas hőmérsékletnek.

Irányítás:


gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

SYMA Z6 G GPS-es élőképes 4K. kamerás drón főbb jellemzői:

-Ideális kompakt méret és impozáns megjelenés
-Teljes mértékben összecsukható kivitel
-Erőteljes Coreless motorok
-Remek repülési idő 17-19perc tuning akkuval 25-26perc.
- A SYMA kamerája Dual Band WiFi (802.11ac) kommunikációt használ, ami mérföldkövekkel gyorsabb, mint a 2,4 GHz-es technológia és a hatótávolsága is többszöröse.
-Telemetrikus adatok megjelenítése, mint magasság, távolság, akku töltöttség stb.
-A beépített GPS-nek köszönhetően a drón képes megtartani saját pozícióját mindenféle beavatkozás nélkül
-Gombnyomásra történő hazatérés és automatikus leszállás.
-Akkumulátor lemerülésénél automatikus hazatérés és leszállás.
-FOLLOW ME funkció, a drón képes követni, ha összekapcsolod okostelefonoddal.
-CIRCLE FLIGHT 360°-ban körbe repül a drón kamerával feléd fordulva.
-Térképes repülési képességek.
-Előre beprogramozható maximális magasság és távolság repülés.
-Gesztus vezérlés fotó és videó készítése egyszerű kézmozdulat segítségével
-Barometrikus magasságtartó funkció, gombnyomásra történő fel-le szállással
-Headless mód, mely egy olyan beállítási lehetőség, ahol a modell forgatása elválik a döntések irányától.
-Mobiltelefonról és Tabletről is irányítható, melynek használata számos további szolgáltatást kínál.
-Dual kamera: egy a drón elején (FULL HD) és egy az alján 720P.
-A fő kamera szervomotorral rendelkezi, így repülés közben a kamera dőlés szöge állítható, így gyakorlatilag könnyedén bármi filmezhető.
-Osztott képernyős élőkép megjelenítés mellyel egyszerre láthatjuk mindkét kamerát.
-Új technológiájú FPV rendszer, mely az élőkép közvetítése mellett lehetőséget kínál felvételek (fotó/videó) készítésére SD kártyára és mobil memóriájába egyaránt
-Nagy hatótávolságú távirányító
-A gépházzal teljes összhangban lévő LED megvilágítás, mellyel akár teljes sötétségben is tökéletes a navigálás
-Moduláris akkumulátor melynek cseréje könnyű és biztonságos.

Paraméterek

Syma Z6G drón műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság 350 méter.
Teljes hossz átlóban mérve rotor végéig 385 mm.
Teljes hossz átlóban mérve rotorvédővel 420 mm.
Teljes hossz átlóba mérve összecsukva 135mm.
Hossz/széleség összecsukva 80-140mm.
Teljes hossz/szélesség rotor végéig 385-327 mm.
Hossz/szélesség 180-205 mm.
Törzs magasság 64 mm.
Főrotor átmérő 145 mm.
Adó méret (H x Sz x M) 135mm x 65mm x 35-65mm
Adó működés 4 db AAA elem vagy AAA típusú akkumulátor (nem tartozék)
Töltési idő kb. 120 perc
Repülési idő kb. 17-19 perc (standard akkumulátor.
Nettó súly 144 g. (akku nélkül)
Teljes súly akkumulátorral együtt (rotorvédő nélkül) 205 g.
Teljes súly akkumulátorral, rotorvédővel együtt 215 g.
Akkumulátor drón 7,6V 1300mAh Li-Poly.
Motorok 4db nagyteljesítményű Coreless fő motor.
Kamera videó max:1080P
Fotó 4096x2160 azaz 8,8 megapixel
 
A csomag tartalma
 
1 db SYMA Z6G típusú drón beépített GPS vevővel és kamerákkal (Front 4K?. alsó 720p.)
1 db 2,4GHz távirányító beépített telefon tartóval
1 db USB töltő a drón akkujához
1db Li-Poly akkumulátor drónhoz 7,6V 1300mAh
4db rotorvédő elem
1 szett tartalék fő rotorlapát
1db angol nyelvű leírás
 
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

Hasonló termékek

Syma Z3 Összecsukható Drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z3 kamerás összecsukható drön szett
35.000 Ft 32.490 Ft
2.510 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X5C (mini PHANTOM) 720p. HD kamerával, 6 tengelyes giroszkóppal, 2.4GHz.-es távirányítóval LCD kijelzővel.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: syma x5c drón szett
29.990 Ft 27.990 Ft
2.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC fehér-zöld
29.990 Ft 27.990 Ft
2.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC kék-fekete
29.990 Ft 27.990 Ft
2.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW fehér-zöld
29.990 Ft 27.990 Ft
2.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW kék-fekete
29.990 Ft 27.990 Ft
2.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X25PRO FPV távról dönthető HD kamerával, GPS-el, követő, hazatérő, lebegő, fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X25PRO FPV HD kamerával, GPS-el
54.990 Ft 53.990 Ft
1.000 Ft 2%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X31 GPS,, 4K, dönthető kamerás, gesztus vezérléses, optikai szenzoros, drón szett.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X31 kék színű drón szett
55.900 Ft 53.990 Ft
1.910 Ft 3%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA Z1 összecsukható drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás, mobilos irányítás

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z1 előképes HD kamera fekete
25.990 Ft 23.990 Ft
2.000 Ft 8%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fekete színű
25.990 Ft 23.990 Ft
2.000 Ft 8%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fehér színű
25.990 Ft 23.990 Ft
2.000 Ft 8%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA Z4W drón élőképes kamerával automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z4W drón szett
25.990 Ft 20.890 Ft
5.100 Ft 20%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fehér-kék színű
23.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fekete-arany színű
23.990 Ft 22.990 Ft
1.000 Ft 4%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA Z5 Heliquad drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z5 drón szett
19.990 Ft 14.990 Ft
5.000 Ft 25%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
1.090 Ft 6%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fekete
18.990 Ft 17.790 Ft
1.200 Ft 6%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fehér
18.990 Ft 17.790 Ft
1.200 Ft 6%
Várható szállítás: 2024. július 16.

Syma X15T éjszakai cirkáló, automatikus magasságtartással és új kaszkadőrmutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15T NIGHT HAWK éjszakai sólyom drón szett narancs színű
17.990 Ft 14.890 Ft
3.100 Ft 17%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA Z6 Dual dönthető kamera 1080p+ 12MP Gesztus vezérlés, GPS, Optikai szenzor 28perc repidő

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z6 1080p+ 12MP összecsukható GPS.-es drón szett
74.990 Ft 69.990 Ft
5.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA W1 PRO, Dulal kamera, 4K 12MP. gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 18 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA W1 PRO 4k 12MP, GPS. drón szett
85.000 Ft 77.990 Ft
7.010 Ft 8%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA W3 2K+12MP EIS dönthető kamera gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 27 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma W3 drón szett
99.990 Ft 88.880 Ft
11.110 Ft 11%
Várható szállítás: 2024. július 16.

Mások ezeket is megvásárolták

Akcióból hátralévő idő

MJX Bugs 19EIS brushless motoros, GPS drón 25 perc repülési idő, 5G 2,5K. WIFI FPV dönthető kamerával.

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 19EIS kamerás GPS brushless motoros drón szett zöld
99.990 Ft 92.990 Ft
7.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X20P maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X20P drón szett
12.990 Ft 9.990 Ft
3.000 Ft 23%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
1.090 Ft 6%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 2.4Ghz,-es távirányítóval rendelkező, 25km/h végsebességű R/C autó.

Gyártó: Winyea
Raktáron
Gyártó cikkszám: Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 25km/h végsebességű R/C autó.narancs színű
19.990 Ft 17.990 Ft
2.000 Ft 10%
Várható szállítás: 2024. július 16.

XK Strom Crawler 12429+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 40km/h.

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK Sorm Crawler 12429 1:12 autó szett
56.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

XLH Truggy +Lipo+2.4Ghz.+2WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 38km/h.+ zöld-fekete színű

Gyártó: XLH
Raktáron
Gyártó cikkszám: XLH Truggy 1:12 autó zöld-fekete színű
41.990 Ft 36.990 Ft
5.000 Ft 12%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett piros-ezüst színű
14.990 Ft 13.990 Ft
1.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

XK Wltoys V912-A fémvázas négycsatornás single rotoros helikopter, magasságtartó automatával és moduláris akkuval

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK WLtoys V912-A helikopter szett
59.990 Ft 54.990 Ft
5.000 Ft 8%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

Double Horse 7007 R/C hajó (Tracer-2 útod modell) (810mm hosszú) 2.4Ghz.-es távirányító Li-Poly akku max:20km/h.

Gyártó: SHUANG MA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Double Horse 7007 R/C hajó szett
39.990 Ft 35.990 Ft
4.000 Ft 10%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

Krokodil hajó kétmotoros elektromos hajó, 2.4GHz.-es távval, Li-Po akkuval, 9-10km sebességel (300mm hosszú) Piros-fekete színű

Gyártó: Alamodell
Raktáron
Gyártó cikkszám: Krokodil hajó RH702 Piros-fekete színű
15.990 Ft 12.990 Ft
3.000 Ft 19%
Várható szállítás: 2024. július 16.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!