Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

TKKJ M78 védőkeretes, négy szenzoros drón, lebegő és akadály kikerülő funkcióval

14.990 Ft 12.990 Ft
2.000 Ft 13%
Az akció időtartama: 2024. 05. 21. - 2024. 06. 11.
Kapható választék:
Hány akkuval kéri:
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: TKKJ M78 szenzoros drón
Gyártó: TKKJ
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 27.
Szállítási díj: 1.100 Ft

Kerüld el az elkerülhetetlent! A belépőszinten elsőként az M78 alkalmazza a forradalmian új szenzorrendszert, mellyel elkerülhető a falnak menés. A drón minden oldalán találunk egyet. Távolságérzékelő, ami a felbukkanó akadályok elől is elrántja a kormányt az ellentétes irányba! Az egész ráadásul zsebrevágható méretben és formában! Teljes védőkerettel kiváló minőségben összeszerelve! A strapabíróbb még strapabíróbb lett. Ráadásul védőkeretnek és a szenzoroknak köszönhetően most már a kisebb korosztály is bele kóstolhat a drónozás rejtelmeibe.

Szeretne egy drónt, de vannak kétségei? Tart tőle, hogy az első megvett készülék a kukában landol, miután nagyon gyorsan sikerült összetörni? Esetleg nem bízik a kézügyességében és a reflexeiben? Ne aggódjon, mi sem! Ezért ajánljuk Önnek és családtagjainak a TKKJ M78-at! Kiváló ütésállósága mellett még önerőből is megpróbálja elkerülni a koccanásokat. Nincs a belépőszintű modellek között még egy, ami ennyire vigyázna az Ön berendezési tárgyaira, és családja, illetve háziállatai épségére! Rendelje meg most, és legyen az Öné a jövő nem ön-összetörő drónja még ma!

Leírás

TKKJ M78 a teljes védőkerettel építkező, négy szenzoros akadályokat kikerülő drón

Alig pár éve, hogy megjelentek az első három tengelyes giroszkóppal szerelt helikopterek, amiket a kezdetleges drónok követtek. A drónok aztán megkapták a magasságtartó szenzort, hogy ne legyen olyan nehéz a közlekedés velük. Ahogy persze ment az idő, egyre ütésállóbbak is lettek.

A drágább modellekbe, jócskán százezer forint felett már a kezdetekkor pakoltak GPS szenzort. Ezek a drónok képesek voltak megtartani a pozíciójukat, és hazatalálni, ha muszáj. Idén elsőként jelent meg az optikai szenzor, ami képessé teszi a drónokat az önálló lebegésre jóval olcsóbban, mint a GPS-szenzor. Ez gyakorlatban úgy működik, hogy egy kamera lefele a talaj felé nézve automatikusan képeket készít a talajról és azokat összehasonlítja és ebből kiszámolja a drón elmozdulását.

Az eddig listázott megoldások viszont képtelenek voltak a tereptárgyak elkerülésére. A GPS drón belerepült a fába, ha olyanja volt (csak a méregdrága gépek nem), az optikai szenzoros drón alatt elhaladó autó pedig simán „magával vitte” a szenzor képe alapján a modellt.

Az M78 nem megy neki a falnak csak úgy. Mind a négy oldalán található egy infraszenzor, ami a közeledő falat érzékelve működésbe lép, és elirányítja a modellt a faltól. Erőszakkal sem sikerült a falba küldenünk. Lendületből, nekifutva sem. Az egyetlen veszélyforrás a mennyezet és a padló lehet, de ezek ellen is fantasztikusan védekeztek a készülék alkotói. A modell körül ugyanis olyan merev és könnyű, egyszerre kompakt védőkeret található, ami kellő védelmet nyújt a becsapódások ellen, és nagyban megkönnyíti a modell veszélytelen szállítását.

Ha meguntuk a játékot a távirányítós repülő szerkezettel, letehetjük a távirányítót, és kézzel is terelgethetjük a modellt. A modell az elétett kézre úgy reagál, hogy megpróbál eltávolodni tőle. Így könnyedén küldözgethetjük körbe-körbe a szobában. Mivel a gép mindegyik oldalán van szenzor ez összesen 4 darabbot jelent így lehetőség nyílik akár a 4 játékos módra is. Tehát négyen körbe állva egymásnak passzolgathatjuk a szerkezetet.

A biztonságos repülésre kihegyezett drónok kerete az extra tömeg révén nagyon sokat elvesz a modellek repülési idejéből. Az M78 azonban szerves egységet alkot a védőkeretével ami nem vonja magával a túlsúly nagybani mellékhatásait. A készülék ereje bőven elég, mozgása nyugodt. Sajnos az „állat módon tépkedem a levegőben” üzemmódot nem építették bele, hiszen nem biztos, hogy akkor is képes lenne a szenzor a fal előtt megfogni a gépet, és ez volt a fő prioritás, amikor a modellt építették.
Ez egy törzsgyökeres beltéri szerkezet, kinti reptetésre a magas mód hiánya a szenzorok miatt és könny súlya nem igazán teszi alkalmassá.  

Ennek megfelelően a lusta viselkedés kellemes akkumulátoridőt szül. Nem a kategóriától megszokott 4 percet kapjuk, a modell ennél pár perccel többet tölt a levegőben. Egyik sem tűnik valami hosszúnak, de aki repült már, az tudja, hogy tíz percnél tovább egy pontra koncentrálni mereven igen fárasztó mutatvány. Olyan gépek, amik a negyed órát meghaladják, már szinte csak a profi felhasználásra készült termékek között fellelhetők, melyek nem is igényelnek folyamatos kontrollt, csupán felügyeletet.

A körítés tekintetében a szokásos adagot kapjuk. Egy USB töltőt, ami játszi könnyedséggel feltölti az akkumulátort bő fél óra alatt. Az akkumulátor egy 300mAh.-s példány természetesen LI-poly típusú, amit a gép alján található kazetta szerű tartóba lehet beledugni, illetve egy mozdulattal el is távolítani. Kár, hogy a gyártó csak 1 darabot mellékel a csomagban, de természetesen nálunk plusz is beszerezhető. Így, ha például az emberfia kettőt vesz belőle akkor az egyikkel repül a másikat közben töltheti. Egy a tenyérben szinte eltűnő méretű távirányítót, amivel akár 50 méterre küldhetjük el a modellt magunktól. Ez kevésnek hangozhat, de érdemes megjegyezni, hogy az alig tíz centis drónból harminc méteren túl már alig látszik valami, az 50 métert közelítve pedig igencsak hunyorognom kellett, hogy ne veszítsem el a haladási irányt egy ennyire szimmetrikus szerkezet esetén.

A csomagban a kötelező tartalék rotorok mellett egy csavarhúzó és a kézikönyv is megtalálható. Ismét minden, ami feltétlenül szükséges, semmi, ami nem. Kivéve 4 darab papírpajzs amit a kezünkre húzva terelgethetjük a szerkezetet.

A mellékelt távirányító elég kicsi, de kézre álló, amelynek működéséhez 3db „AAA” méretű elemre lesz szükségünk. Mivel a drónba a barometrikus szenzor beépítésre került, azaz másnéven magaságtartó automata, a távról a gombnyomásra történő felszállás és landolás is elérhető. Ilyenkor a gép a földtől kb. 1 méterre felszáll aztán abban a magasságban lebeg míg más parancsot nem kap.
Van egy úgynevezett vészfék gomb is a funkciók között ezt, ha megnyomjuk a gép azonnal megáll.
Ez akkor nyújt nagy segítséget, ha esetleg a gép fejre esne vagy netalántán mégis sikerül neki valahova berepülni, mert így azonnal leállítható. Ha nagy magaságban megnyomjuk ez a gombot nem túl szerencsés mert gépünk, mint egy darab féltégla lezuhan.
Ezen kívül van még headless mód és visszatérő funkció, ha megfelelően használjuk. Aki még nem tudná Headless mód, az annyit jelent, hogy gép pozíciójától függetlenül az irányítási irányok nem változnak, természetesen, ha a funkció helyesen van aktiválva.

Szeretne egy drónt, de vannak kétségei? Tart tőle, hogy az első megvett készülék a kukában landol, miután nagyon gyorsan sikerült összetörni? Esetleg nem bízik a kézügyességében és a reflexeiben? Ne aggódjon, mi sem! Ezért ajánljuk Önnek és családtagjainak a TKKJ M78-at! Kiváló ütésállósága mellett még önerőből is megpróbálja elkerülni a koccanásokat. Nincs a belépőszintű modellek között még egy, ami ennyire vigyázna az Ön berendezési tárgyaira, és családja, illetve háziállatai épségére! Rendelje meg most, és legyen az Öné a jövő nem ön-összetörő drónja még ma!

Irányítás:


gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.
Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.

TKKJ M78 szenzoros drón főbb jellemzők:

-Forradalmi újítás 4db. szenzor került beépítésre, az akadályok automatikus elkerülésére
-Szenzoroknak köszönhetően akár távirányító nélkül kézzel is irányítható
- Interaktív játék mód 1-4 játékos részére
-Maroknyi méret extrém stabilitás.
-Magasságtartó automata (barometrikus szenzor)
-Automata le-és fel szállási képesség.
-Headles mód (az irányítás mindig ugyan az marad)
- Gombnyomásra történő visszahívás
-Egyszerű és praktikus kezelhetőség, nagyon könnyen elsajátítható
-Nincs többé akadály, észlelésekor a drón az ellentétes irányba elindul
-Első drónnak a legjobb választás, vagy nagy mellé kicsi játékszernek, a téli unalmas estéken beltére tökéletes.
-A teljes védőkeret mely megvédi a gépet a sérülésektől
-Az újratervezett ABS kaszni könnyen ellenál az ütődéseknek és borulásoknak
-Kettős védelem: Védi a gépet beszorulás és beakadás közben, ilyenkor az elektronika kikapcsol, hogy megvédje a drónt a sérüléstől. Ha az akku pedig merül a gép automatikusan leszál.
-2.4Ghz. -es mini távirányító vészleállító funkcióval
-Könnyen cserélhető akkumulátor

Paraméterek

TKKJ M78 négy szenzoros drón műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság kb. 50m
Teljes hossz/szélesség keret végéig átlóba mérve 120mm
Teljes hosszúság a keret végéig 104mm
Teljes széleség a keret végéig 91mm
Keret nettó magassága 17mm
Törzs magasság 31mm
Főrotorátmérő 35mm
Adó méret (H x Sz x M) 75-90mm x 55-75mm x 35-55mm.
Adó működés 3 db AAA elem vagy AAA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 30perc.
Repülési idő kb. 6-7perc.
Nettó súly akku nélkül 26g.
Teljes súly beépített akkumulátorral együtt 36g.
Akkumulátor 3,7V 300mAh. LI-poly.
Motorok 4db főmotor
4db szenzor
 
A csomag tartalma
 
1 db TKKJ M78 típusú szenzoros drónt
1 db 2,4Ghz távirányító
1db LIPO akkumulátor 3,7V 300mAh
1 db USB töltőt
4db tartalék főrotorlapát
4db papír pajzs
1db csavarhúzó
1db angol nyelvű kézikönyv
 
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

Hasonló termékek

TKKJ A2 azaz kettő az egyben drón+drift autó avagy sikló. 4ch. 6Aixis 2.4Ghz!

Gyártó: TKKJ
Raktáron
Gyártó cikkszám: TKKJ A2 azaz kettő az egyben drón+drift autó
14.990 Ft 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.

Mások ezeket is megvásárolták

Akcióból hátralévő idő

MJX Bugs 19EIS brushless motoros, GPS drón 25 perc repülési idő, 5G 2,5K. WIFI FPV dönthető kamerával.

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 19EIS kamerás GPS brushless motoros drón szett zöld
99.990 Ft 92.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X20P maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X20P drón szett
12.990 Ft 9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Akcióból hátralévő idő

Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 2.4Ghz,-es távirányítóval rendelkező, 25km/h végsebességű R/C autó.

Gyártó: Winyea
Raktáron
Gyártó cikkszám: Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 25km/h végsebességű R/C autó.narancs színű
19.990 Ft 17.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Akcióból hátralévő idő

XK Strom Crawler 12429+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 40km/h.

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK Sorm Crawler 12429 1:12 autó szett
57.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Akcióból hátralévő idő

XLH Truggy +Lipo+2.4Ghz.+2WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 38km/h.+ zöld-fekete színű

Gyártó: XLH
Raktáron
Gyártó cikkszám: XLH Truggy 1:12 autó zöld-fekete színű
41.990 Ft 36.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Akcióból hátralévő idő

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett piros-ezüst színű
14.990 Ft 13.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Akcióból hátralévő idő

XK Wltoys V912-A fémvázas négycsatornás single rotoros helikopter, magasságtartó automatával és moduláris akkuval

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK WLtoys V912-A helikopter szett
55.990 Ft 47.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Akcióból hátralévő idő

Double Horse 7007 R/C hajó (Tracer-2 útod modell) (810mm hosszú) 2.4Ghz.-es távirányító Li-Poly akku max:20km/h.

Gyártó: SHUANG MA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Double Horse 7007 R/C hajó szett
39.990 Ft 35.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Akcióból hátralévő idő

Krokodil hajó kétmotoros elektromos hajó, 2.4GHz.-es távval, Li-Po akkuval, 9-10km sebességel (300mm hosszú) Piros-fekete színű

Gyártó: Alamodell
Raktáron
Gyártó cikkszám: Krokodil hajó RH702 Piros-fekete színű
15.990 Ft 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!