Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

YLr/c S109 összecsukható GPS.-es Brusless motoros drón dönthető kameráva opt. szenzorral és lézeres távolságmérővel hordótáskában

79.990 Ft 69.990 Ft
10.000 Ft 13%
Az akció időtartama: 2024. 05. 21. - 2024. 06. 11.
Kapható választék:
Hány akkuval kéri:
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: YLr/c S109 összecsukható GPS.-es drón szett
Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.
Szállítási díj: Ingyenes
YL R/C S109 lézeres akadály kikerülő funkcióval, GPS-el és Brushless motorral ellátott, két kamerás, összecsukható drón szett hordó táskában. Ebben az árszegmensben mindennel felszerelt, van optikai szenzoros pozíciótartás, a GPS-nek hála gombnyomásra, hatótáv túllépésnél, akkumulátor merülésnél is automatikusan képes hazatérni és leszállni. A front kamera elektronikusan le fel dönthető magas felbontással rendelkezik. Az alsó kamera pedig szenzorként is működik.  A tetejére szerelhető korszerű lézeres érzékelő automatikusan követi a drón mozgását és optimális körülmények között kikerüli az akadályokat. Ezen felül három sebességi módban repülhetünk, van követő funkció és az egypont körüli körzés is. A távirányító digitális kijelzővel van ellátva, mely nagyon hasznos adatokról tájékoztat, mely természetesen a telefonos applikációban is elérhető. Az élőkép hatótávolsága 400-700méter lehet. A drón hatótávolsága 3km.
A mellékelt akkumulátor nagyjából 20 perc környéki repülési időt biztosít.

Leírás

YL R/C S109 összecsukható drón GPS.-el, Brushless motorral, követő és a korszerű lézer szenzornak köszönhetően akár tereptárgy kikerülő funkcióval.

Ennek a cégnek immár a negyedik drónja mely megtalálható kínálatunkban. Ez most egy komolyabb jövevény nevezhetjük akár zászlóshajónak is, az eddig forgalmazott modellekhez képest.
Mely persze a GPS-nek és a 3 fázisú motoroknak, és a mellékelt lézeres távolságmérőnek is köszönhető.
A drón hordótáskába és azon felül dobozba van csomagolva. Kibontva a dobozt és kicipzározva a hordótáskát, rögtön elénk tárul a kicsit nagyobb méretű drón, ami még így is elég kompaktnak mondható.
Kinyitva 28cm, becsukva 14cm. A csomag részét képezi a drón a távirányító 1 db akkumulátor egy garnitúra tartalék lapát és csavarok a rögzítéséhez. 
No meg az az USB töltő kábel. Mert itt is az akkumulátorokba van beépítve a töltés vezérlő ahogy már a komolyabb modelleknél megszokhattuk.
Illetve találunk még egy fekete impozáns megjelenésű műanyag dobozkát, ami leginkább talán kamerára emlékeztett.
De ez nem más, mint egy lézeres távolságmérő, amit a gép tetejére lehet felpattintani és akkor automatikusan aktiválódik.

Első kézbevételnél megállapítható, hogy itt már egy komolyabb szerkezettel van dolgunk, de itt még a költséghatékony megoldás az elsődleges szempont, ezért némely szinten kisebb csorbát szenved.
De ár érték arányban így, kimagaslóan jónak mondható…
A drón 4 db. Brushless motorral van szerelve illetve GPS-sel és optikai szenzorral is el van látva.
A GPS előnyeire még pár szóban kitérnék.
Ha felszállás előtt megvárjuk a megfelelő műhold jelerőséget akkor a reptetés gyerekjátékká válik.
Itt megemlíteném, aki esetleg nem tudná a megfelelő GPS jel csak kültéren érhető el, beltéren csak nélküle tudunk repülni, de ezt a mérnökök jól megoldották, mert lakásban is egész kezesbárány a szerkezet ilyenkor vesszük nagy előnyét az optikai szenzornak.
Tehát visszatérve a kinti reptetéshez, ha felszállás ellőtt van elég műhold jel, és olyan helyen reptetjük, ahol nincs a közelben rádiótorony, műholdas antenna és egyéb zavaró rádióhullámok, illetve nagy leárnyékolás.
Akkor repülés közben akár letehetjük a távot és drónunk pár perc elteltével is ott fog lebegni, ahol hagytuk, ha meg elkezd merülni az akku hazatér a kiindulási pontra és leszáll.

Ezeket, a dolgokat érdemes kitapasztalni és nem magára hagyni teljesen a drón hogy majd lesz, ami lesz.
Főleg, ha valami probléma adódik esetlegesen akkor még ott van a manuális irányítás, ha mi is ott vagyunk.
Illetve sose haddjuk magára a gépet a megfelelő biztonság érdekében. A gyártó azt is ígéri, ha megszűnik a gép és a táv közti rádiókapcsolat a drónunk akkor is hazatér persze ha a műhold kapcsolat megfelelő.
Hatótávolság max. 3 km. ha túl megy rajta elméletileg visszajön, megfelelő GPS jel esetén.

Magasság 150m-nél zárolva a biztonsági előírások miatt. De ez tökéletesen elég egy ilyen színtű drónnak mivel 150m-re nem fog nőni a szomszéd háza és gesztenye fája sem.

További üzemmódok: (Follow Me, POI, TapFly)

„Follow Me” azaz követő funkció
A modell kamerája a telefon helyzetét követi ebben az üzemmódban. A drón ilyenkor követi Önt, és felvételt készít. A telefon és a készülék közötti távolság ilyenkor nem változik, a modell végig a „telefonra figyel”.

„POI” Látnivaló üzemmód
Válasszon ki egy látnivalót, amit szeretne felvenni! A POI üzemmód lényege, hogy a kiválasztott pont körül a modell köröket ír le, miközben körbevideózza azt. Újszerű és szép felvételek készíthetők így még soha nem látott szemszögből! Változtassa a körözés sugarát, és kísérletezzen!

„TapFly” Útvonaltervező üzemmód
Az alkalmazás útvonaltervező részében a képernyőre koppintva adhatjuk meg a célállomásokat. Ha megváltoztatja az útvonalat, a levegőben simán korrigál a modell is.
Optikai szenzoros pozíciótartás
A drón képeket készít a talajról, majd szoftveresen összehasonlítja azokat és ebből kiszámítja a drón elmozdulását, így tarja meg a gép pozícióját.
vagy
Sodródási helyzet felismerés
A drón képeket készít az optikai szenzoron keresztül, majd az elmozdulást folyamatosan kiszámítja az optikai áramlás módszerével, így válik elérhetővé az irányítás nélküli automatikus helymeghatározás.

A melléket távirányító digitális kijelzővel rendelkezik mely számos adat megjelenítésére képes, ez egy nagyon hasznos funkció, hogyha ép nem kapcsoljuk össze a drónt a telefonos applikációval, stb.
A távirányító beépített akkumulátorral rendelkezik egy jó pont, mert így nem lesz szükség elemre az üzemeltetéséhez.
A Led-es kijelzőn olyan információkat tudunk leolvasni, hány műholdat látunk milyen magasan és milyen távol van tőlünk a drón, vagy milyen a drón és a táv akkujának töltöttségi szintje.
Fotó rögzítés vagy videó rögzítés kijelzése.
Még egy jó pont, azaz kettő, hogy a GPS mód is be-ki kapcsolható, illetve a giroszkóp reszetelésre külön gomb áll rendelkezése, így legalább a botkormányokon külön kombinációkat keresgélni hosszú perceken keresztűl.
Ezen felül vannak még külön gombok a motor zár feloldására, a headless mód aktiválására, a hazatérő funkcióra, sebességi mód választására, a kamera dőlés vezérlésére. 4 db kis led is található a távirányító jobb alsó sarkában.
Egyik a táv töltésének visszajelzője, a másik Headless mód aktív, a harmadik a GPS aktív, a negyedik pedig a táv üzemelésének visszajelző fénye.
No persze ezen felül ott van a telefonos applikáció, ami folyamatosan fejlődik és rengeteg olyan szolgáltatás érhető el pluszban, ami hagyományosan nem.
Így gyakorlatilag rengeteg hasznos és rengeteg olyan dolog, amit sokan nem igazán fognak használni.
Most itt az app-os dolgokra részletesen nem igazán térek ki.
Majd talán egy későbbi videó során.

- Figyelem! Az YL R/C S109 kamerája Dual Band WiFi (802.11ac) kommunikációt használ, ami mérföldkövekkel gyorsabb, mint a 2,4 GHz-es technológia és a hatótávolsága is többszöröse ellenben nem minden telefon támogatja.
(most már ott tartunk, hogy 5 évig visszamenőleg, felső középkategóriás telefonok szinte minden darabja támogatja, csak a hatótávolság lehet némileg kisebb)
A gép 2 darab kamerával van szerelve az elülső kamera szervó motoros le-fel dönthető a távirányító vagy a mobilos app segítségével. A felbontás tekintetében a gyártó szerint 4K. gyakorlatban a front kamerával videó tekintetében :2048*1080 felbontás bír. fotó tekintetében pedig :4096*2160 max. felbontás. Az alsó kamera pedig 1920*1080. A gép memóriakártyafoglalattal nem rendelkezik, így gyakorlatilag a telefon kijelzőjére visszacsatolt élőképet menti el fotó és videó formátumban a mobiltelefon memóriájába.
A főkameránál akár 50x-es nagyítás is elérhető, amely drámain rontja az alap kép minőségét.

A mellékelt akkumulátor a gép alsó részébe pattintható bele. Kapacitása 7,4V 2200mAh. 16.28Wh.
A gyártó szerint akár 25 perc repülési idő. De sajnos jó ha 20 percet megközelítjük, illetve talán optimális körülmények.
A normál drónoknál a nagyából 7-10 perces repülési időkhöz képest jónak mondható.
Az akku kazettában van némi hely így akár nagyobb akkuval még többet repülhetünk.
De egy két darab tartalék akku beszerzése se a világ vége és mindjárt akár 1 órácskát is repülhetünk egyszerre.
A töltés vezérlés az akku belsejébe van építve, így ha több akkut vásárlunk nem baj, hogy csak egy töltőkábelünk van. Mert egy hagyományos micro USB kábel segítségével, amivel régeben szinte minden androidos telefon ilyennel működött egytől egyik. Az egyidejű több akkutöltés is könnyedén megoldható.
A drón tetejére pattintható lézeres távolágmérő egy nagyon hasznod dolognak mondható.
Sajnos, ha drón tetejére van csatlakoztatva azonnal aktiválódik, a távirányító segítségével nem inaktiválható csak ha egész egyszerűen levesszük róla.
Amihez a két oldalát kell kissé összenyomni, hogy sikerüljön, tehát az elején némi gyakorlás igényel. De utána már könnyedén fog menni. Ez a távolságmérő nagyon praktikus kültéri használatkor. Van az aljában egy apró motor, ami mindig ara mozdítja el a szenzort amerre repülünk. Ha előre repülünk előre nézz, ha hirtelen irányt váltunk például hátra vagy jobbra rögtön ara fordul. És kb. 15 méter távolságból érzékeli az akadályt és akkor abba az irányba nem akar tovább menni.
Három különböző intenzivitású repülési mód áll rendelkezésre. Minél feljebb kapcsolunk annál erőteljesebbek a döntések irányítás közben. Így a szélnek is jobban ellenál.
A hatalmas hatótáv az automatikus hazajutás nagyon szép teljesítmény.
Összeségében: Igazán mindennel felszerelt felsőbb kategóriás drónt ismerhetünk meg YL/RC kínálatában, minden van GPS Brushless motor, lézeres távolságmérő stb.
3km hatótávolság az élőkép kb. 500méter telefon függő. Ár érték arányban kimagaslóan jónak mondható. A kamera minősége viszont lehetne még hová fejlődni.

Irányítás:

gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.
Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.

Biztonsági figyelmeztetés:
Ez az RC modell nem gyerekjáték!
Nem alkalmas a 14 év alatti gyermekek számára.
Alaposan olvassa el a használati utasítást, mielőtt használatba venné a szerkezetet, ha kezdő valami egyszerű tanuló drónnal kezdjen az elején.
Illetve, ha lehetősége van, kérje ki egy tapasztalt drón vezető pilóta segítségét.

Repülés felelősségteljesen:
Ez egy kifinomult hobbi termék, mely elektronikus és mechanikus alkatrészekkel van felszerelve. Óvatosan és józan ésszel kell működtetni. A pilótának minden ésszerű lépést meg kell tennie annak érdekében, hogy megvédje magát, másokat, állatokat és vagyoni tárgyakat.
Mert, ezekre sem gyártó, sem pedig a forgalmazó nem vállal felelősséget.
Kérjük, ellenőrizze az állami vagy helyi követelményeket és szabályokat a repülő szerkezet megvásárlása előtt.
A termék újratölthető akkumulátorral működik.

Akkumulátorokra vonatkozó utasítások:
Az akku behelyezése és eltávolítása az előírásnak megfelelően történjen!
Ügyeljen a megfelelő polaritásra!
Soha ne zárja rövidre az áramkört!
A dóron összeszerelését csak felnőtt végezheti el, és csak felnőt használhatja!
A lemerült akkumulátort a modellből el kell távolítani!
A töltők csatlakozóit és vezetékeit rendszeresen ellenőrizni kell, sérülésük esetén tilos használni őket, amíg meg nem javították!
Ne dobja az akkumulátorokat tűzbe, mert felrobbanhatnak, vagy kifolyhatnak!
Ne dobja őket kukába, csak szelektív hulladékgyűjtő ládába!
Ne töltse túl vagy ne merítse túl az akkumulátort, mert ez akku teljes károsodásához vezethet.
Ne tegye ki magas hőmérsékletnek.

YL R/C S109 drón főbb tulajdonságai:

  GPS funkciók:
- Egyhelyben lebegés, azaz pozíció tartás.
- Automatikus hazatérés.
 - A drón képes automatikus hazatérést végrehajtani a következő helyzetekben is:
  az akkumulátor töltöttségi szintje már túl alacsony.
  vagy ha a távirányító és a drón között megszakad a kapcsolat.
- Optikai és ultrahangos pozíció felismerés.
- Követő funkció. (Followme)
- Keringés egy megadott objektum vagy pont körül. (Orbiting)
- Automatikus útvonal repülés. (Waypoint)
- Nagyteljesítményű szénkefe mentes azaz Brushless motorok
- A csomag tartalmazz egy lézeres távolságtartót ami a gép tetejére helyezhető.
  ez megakadályozza hogy a drón nagy sebességgel akadályba repüljön.
- Stabilan működő barommetrikus szenzor (magasságtartó automata).
- Kicsire, összecsukható kivitel a könnyű szállíthatóság érdekében.
- Kellő erősségű led fények a tökéletes éjszakai repüléshez.
- Dupla kamera melyek között könnyen válthatunk.
- Három sebességi mód úgymint kezdő, haladó, avagy profi.
- Kültéri agilis és dinamikus repülés magas módban.
- Csodás külső és igen impozáns megjelenés.
- Moduláris nagy kapacitású moduláris akkumulátor, mely biztonságosabb és villámgyorsan cserélhető vagy tölthető.
- A kamera dőlés szögé vízszintestől a teljes függőleges pozícióig vezérelhető távolról.

Paraméterek

YL R/C S109 műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság Kb. 3 km.
A wifi azaz élőkép hatótávolsága Kb. 300-700 m. (telefon függő)
Méretek összecsukva 150*120*58mm
Méretek kinyitva 290*290*58mm
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig átlóba mérve 360mm
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig (kinyitva) 290*290mm
Hossz/szélesség a váz végiég 155mm és 50mm
Hossz/szélesség átlóban a váz végéig 160mm
Törzs magasság (kinyitva) 58mm
Főrotorátmérő 120mm
Adó méret (H x Sz x M) 145mm x 70-80mm x 40-60mm
Adó működés Beépített akkumulátor
Töltési idő kb. 100 perc.
Repülési idő max. 20 perc. (standard akku)
Nettó súly beépített kamerával 142g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral együtt 202g.
Teljes súly akkumulátorral és a tetejére pattintható érzékelővel 216g.
Akkumulátor 7,4V 2200mAh. Li-poly. 16.28Wh. moduláris standard
Motorok 4db Brushless főmotor
 
A csomag tartalma
 
1 db YL R/C S109 típusú drónt beépített GPS.-el és kamerával felszerelve
1 db 2,4Ghz LCD kijelzős távirányítót
1 db USB töltő a drón akkumulátorához
1 db LIPO akkumulátor 7,4V 2200mAh moduláris
1 db Lézeres távolság érzékelő, mely a drón tetejére helyezhető
4 db tartalék főrotorlapát és csavarok
1 db csavarhúzó
1 db angolnyelvű leírás
 
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

Hasonló termékek

Akcióból hátralévő idő

YLr/c S138 összecsukható Brusless motoros drón HD++ dönthető kamerával opt. szenzorral és 360° érzékelővel hordótáskában

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Előrendelhető
Gyártó cikkszám: YLr/c S138 összecsukható drón szett
39.990 Ft 35.990 Ft
4.000 Ft 10%
Várható szállítás: 2024. május 23.

YLr/c S93 összecsukható drón HD++ élőképes távról dönthető kamerával opt. szenzorral hordótáskában

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: YLr/c S93 összecsukható drón szett
35.000 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

Mások ezeket is megvásárolták

MJX Bugs 19EIS brushless motoros, GPS drón 25 perc repülési idő, 5G 2,5K. WIFI FPV dönthető kamerával.

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 19EIS kamerás GPS brushless motoros drón szett zöld
99.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X20P maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X20P drón szett
12.990 Ft 9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 2.4Ghz,-es távirányítóval rendelkező, 25km/h végsebességű R/C autó.

Gyártó: Winyea
Raktáron
Gyártó cikkszám: Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 25km/h végsebességű R/C autó.narancs színű
19.990 Ft 17.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

XK Strom Crawler 12429+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 40km/h.

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK Sorm Crawler 12429 1:12 autó szett
57.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

XLH Truggy +Lipo+2.4Ghz.+2WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 38km/h.+ zöld-fekete színű

Gyártó: XLH
Raktáron
Gyártó cikkszám: XLH Truggy 1:12 autó zöld-fekete színű
41.990 Ft 36.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett piros-ezüst színű
14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

XK Wltoys V912-A fémvázas négycsatornás single rotoros helikopter, magasságtartó automatával és moduláris akkuval

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK WLtoys V912-A helikopter szett
55.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

Double Horse 7007 R/C hajó (Tracer-2 útod modell) (810mm hosszú) 2.4Ghz.-es távirányító Li-Poly akku max:20km/h.

Gyártó: SHUANG MA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Double Horse 7007 R/C hajó szett
39.990 Ft 35.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

Krokodil hajó kétmotoros elektromos hajó, 2.4GHz.-es távval, Li-Po akkuval, 9-10km sebességel (300mm hosszú) Piros-fekete színű

Gyártó: Alamodell
Raktáron
Gyártó cikkszám: Krokodil hajó RH702 Piros-fekete színű
15.990 Ft 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!