Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

YLr/c S151 összecsukható 3+1 kamerás Brusless motoros drón optikai szenzorral és 360° érzékelővel hordózótáskában

39.990 Ft 37.990 Ft
2.000 Ft 5%
Az akció időtartama: 2024. 06. 30. - 2024. 07. 31.
Kapható választék:
Hány akkuval kéri:
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: YLr/c S151 összecsukható 3 kamerás drón szett
Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szállítási díj: 1.100 Ft

Yl R/C S151 egy 3 kamerás, összehajtható, Brushless motorral és akadály elkerülő rendszerrel ellátott drón a hozzá adott hordózótáskával a remek hordozhatóság érdekében.

A háromkamerás rendszer lehetővé teszi a fekvő tájolású felvételek mellett már az állítottat is, amivel igazán egyedi videókat készíthetünk, vagy akár egyszerre is használhatjuk azokat, ezen felül 90 fokban dönthető is, így a kamerák nézhetnek előre és lefele is a nagyszerű légi felvételek készíthetőek bármilyen szögből.
Az optikai szenzor segítségével képes egyhelyben lebegni, és az akadályokat is képes érzékelni, a tetejére helyezhető infravörös szenzor segítségével.
Ez nagyban megkönnyíti a repülést.
A nagy kapacitású akkumulátorral párosított erős Brushless motoroknak köszönhetően kiválóan használható kültéren is, mivel képes ellenállni a légmozgásnak alacsony fogyasztás mellett, így a repülési ideje is kimagaslóan jó ebben a mezőnyben.
Az akkumulátor kivehető kialakításának köszönhetően könnyedén és kényelmesen tölthető, illetve cserélhető.
Az összecsukható kialakítás miatt könnyedén szállítható és tárolható.

Leírás

YL R/C S151 az összecsukható drón Brushless motorral, 3 kamrával, szenzorokkal, számos kényelmi és extra funkcióval!

Praktikus és minden igényt kielégítő olcsó belépő szintű drónt igazán nehéz vásárolni, hogy a végeredmény jó is legyen. Ennél a drónnál talán minden valóra válik…

A quadcopter egy impozáns fehér karton dobozban érkezik.  A doboz belsejében egy ütésálló hordótáskát találunk, ebben találunk meg mindent.
Egy darab drónt, egy darab akkumulátor, egy távirányító, egy darab kicsi fekete doboz, amit a drón tetejébe lehet pattintani és mind a négy oldalán egy aprócska szenzor található.
Ezen kívül tartalék rotorlapátokat, egy USB végződésű töltőkábelt, egy darab csavarhúzót, és távirányító botkormányainak végére helyezhető hosszabbító botok a könnyebb navigálás érdekében.
A hordótáska úgy van kialakítva, hogy két darab extra akkunak a helyéről is gondoskodtak.

A gépet kézbe igen letisztult és dizájnelemekben gazdag külsőt kölcsönöz, nyitható és csukható karok, semmi lötyögés amire nagy szükség is van mivel az új jövevény 4 darab gyönyörű Brushless motorral van szerelve, végre búcsút inthetünk a szénkefés motoroknak.
Ezek az új motorok magasabb fordulaton dolgoznak, kevesebbet fogyasztanak, de legnagyobb előnyük az a szénkefés társaikkal szembe sokkal jobban bírják a terhelést, így akár 4-5 darab akkut is le tudunk meríteni rögtön egymás után, hogy a gép motorjai túlmelegednének illetve leégnének.
A magasabb fordulat hatékonyabb és stabilabb repülést és lebegést biztosít, illetve a szélellenálló képeségre is jótékony hatással van valamelyest.

A szettben található szenzoros érzékelő amit a drón tetejébe kell pattintani, eltávolításánál a bepatíntótt részek felet kell kisé benyomni és akkor le is vehető.
Használatához a távirányítón található gombbal lehet aktiválni tehát be és kikapcsolni.
Egész jól el lehet vele szórakozni. De nem a legprecízebb égi biztosítás.
Ha ugye aktiválom ezt a szenzoros érzékelőt a gép tetején akkor ha kb. 5 méteres távolságban bármely irányban akadályt érzékel el kezd csipogni ilyenkor a drón irányíthatóságát azaz döntéseit is lecsökkenti és ha mondjuk beltéren több irányba is akadályt érzékel akkor válik elég furcsává helyzet….
Az előre néző szenzor nagyobb hatótávolságra van kalbrálva mint a másik három.
Én inkább repülök nélküle, kezdők egész biztos megtalálják eme kiegészítő pozitív oldalát.
Kültéren nem túl nagy hatékonysággal rendelkezik mert az infra szenzorokat a nap megtöri.
A szenzoroknak köszönhetően  eggyel több extra funkció található a fedélzeten….
Egyébként pedig nem egy rossz kezdeményezés ebben az árszegmensben.

A drón négy kamerával van ellátva az alsó kameráját pozíciótartásra is tudja használni oly módon, hogy képeket készít a talajról, majd szoftveresen összehasonlítja azokat és ebből kiszámítja a drón elmozdulását, így tarja meg a gép pozícióját.
Ennek működéséhez szükség van némi fényre, tehát este nem működik, illetve víz felett, és túl nagy magasságban.
Az előre néző Három kamera le-fel dönthető és fekvő és álló módba is forgatható a távirányító vagy a mobilos applikáció segítségével.
A front kamera a gyártó szerint 4K nyilván ebben az árszegmensben nem is lehetne. Már amikor hozzá alkarunk kapcsolódni, akkor úgy jelenik meg a listába hogy 4K.
Gyakorlatilag a kamera tesztelés során HD++ felbontású tehát egy csekély mértékkel több mint a 720p. A 4K titulust azért kapja mert a fényképek felbontását szoftveresen fel tudja skálázni.
A főkameránál akár 50x-es nagyítás is elérhető, amely drámain rontja az alap kép minőségét.

A drón elején egy pár szemre emlékeztető led található, a karok alján pedig egy-egy zöld illetve piros led található. Igy bámulatosan jól lehet tájékozódni a szerkezettel akár sötét este is.
A quadcopter Bushless motorral rendelkezik így minden egyes bekapcsolásnál csipogó hangjelzés jelzi a motorok és a szabályzók helyes működését.
Ami így az eszköznek nagyobb tekintélyt parancsol.
Illetve minden egyes indításnál van egy külön gomb a motorok elindítására úgy mint a drágább árszegmensbe tartozó Brushless motoros csodáknál.
Az új motor magasabb fordulaton dolgozik, kevesebbet fogyaszt, és sokkal jobban bírja a terhelést mint a hagyományos szénkefés társaié.
Így nem kell aggódnunk, ha esetleg egymás után jó pár akkumulátort kimerítenénk.

A drón dobozban rotorvédőt nem találunk, és nem is szerelhető vele, ez nem is baj mivel a Brushess motoros drónoknál ez inkább csak problémát okozz.
Mivel ezek a védők nem védik meg a sérüléstől, sőt inkább a magas fordulatú motorok lapátjába bele érnek, vagy akár rátekerednek ennek köszönhetően akár a komplett szabályzó is ki éghet. Mert gyengébb ellenállásnál az elektronika nem tilt le, mert ez a helye működést befolyásolná.
A 360°-os forgás avagy bukfenc funkció megmaradt attól függetlenül, hogy ennél a komolyabb motor típusnál ritkaság számba megy.
Természetesen van Headless mód és az ehhez kapcsolódó visszahívás ami nem összekeverendő a hazatéréssel attól függetlenül, hogy ezt a funkciót máshól hazug módon annak hívják.
A mellékelt moduláris akkumulátor 3,7V 2000mAh.-kapacítású mellyel akár 18 percet repülhetünk. 
De ha ez kevésnek bizonyul akkor vehetünk belőle pluszban akár 2-3 darabot is, és avval már rengeteget repülhetünk maga a hordótáska úgy van kiképezve hogy egyszerre három akkunak tud otthont teremteni egyet a gépbe a másik kettőt pedig a nekik kialakított helyen.

Repülés közben: A drón három különböző sebesség móddal rendelkezik, amit a távirányítón való kapcsolásnál a módnak megfelelő mennyiségű csipogás jelez.
A legmagasabb módban igen agilis repülés és nagy döntések érhetők el a Brushless motoroknak és aerodinamikus váznak köszönhetően.
A telefonos appos vezérlés ép ugyan úgy, mint a végletekig ellátott ki nem meríthet funkciók sokasága jelen van. A sportos manőverezhetőségnél sokkal nagyobb hasznát vesszük a mellékelt távirányítónak a mobilunkat meg csak tegyük be a távirányító tartó konzoljába és élvezzük a három kamera adta élőkép, és extra funkció sokaságát.
Javasoljuk kezdő és haladó drónosoknak egyaránt. Ha már valakinek volt már egyszerűbb belépő színtű drónja annak minden tekinteteben valami pluszt hoz a folytatáshoz…

Összeségében: Egy nagyon korszerű modern megjelenéssel ellátott drón ismerhetünk meg az YL/RC kínálatában, amivel ebben az árszeggmensben nehéz lesz versenyezni. Brushless motor, hármas kamera rendszer mely a távirányítóval dönthető fel-le, magasságtartó automata, optikai szenzor és minden más amit elég hosszú lenne itt felsorolni.
Ha valaki ebben az árkategóriában keresi a legjobb vételt akkor ebben a modellben a számításának megfelelően mindent megtalál.

Irányítás:

gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

YL R/C S151 drón főbb tulajdonságai:

-tripla kamerás rendszer extravagáns modern funkciókkal.
-ezen kívül egy negyedik kamera a gép alján, mely optikai szenzorként is funkcionál.
-nagy teljesítményű korszerű (szénkefe mentes) Brushless motorok.
-a csomag tartalmazz egy négyirányú szenzoros érzékelőt ami a gép tetejére helyezhető.
- az infraszenzoros érzékelő képes figyelmeztetni hangjelzéssel a közelben felmerülő akadályokra, illetve megpróbálja azokat figyelembe venni repülés közben, ha a funkció aktiválva van.
-nagyon precíz optikai szenzoros pozíció tartás az egypontban lebegésért.
-stabilan működő barommetrikus szenzor (magasságtartó automata).
-nagy kapacitású tokozott akkumulátor.
-hosszú repülési idő kb. 17-18 perc.
- moduláris akkumulátor mely biztonságosabb és villámgyorsan cserélhető vagy tölthető.
-a kamera dőlés szögé vízszintestől a teljes függőleges pozícióig vezérelhető távolról.
-egyszerű kezelhetőség és toleráns viselkedés
-olcsó karbantartás és üzemeltetés.
-kicsire, összecsukható kivitel a könnyű szállíthatóság érdekében.
-kellő erősségű led fények a tökéletes éjszakai repüléshez.
-tripla kamera melyek között könnyen válthatunk.
-három sebességi mód úgymint kezdő, haladó, avagy profi.
-kültéri agilis és dinamikus repülés magas módban.
-3D akrobatikus mutatványok.
-csodás külső és igen impozáns megjelenés.

Paraméterek

YL R/C S151 műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság Kb. 150 m.
A wifi hatótávolsága Kb. 80 m.
Méretek összecsukva 130*75*42mm
Méretek kinyitva 325*295*42mm
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig átlóba mérve 325mm
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig (kinyitva) 300*215mm
Hossz/szélesség a váz végiég 120mm és 50mm
Hossz/szélesség átlóban a váz végéig 215mm
Törzs magasság (kinyitva) 42mm
Főrotorátmérő 120mm
Adó méret (H x Sz x M) 150mm x 60-70mm x 38-50mm
Adó működés 3 db. AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 60perc.
Repülési idő minimum. 17-18perc. (standard akku)
Nettó súly beépített kamerával 102g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral együtt 127g.
Teljes súly akkumulátorral és a tetejére pattintható érzékelővel 135g.
Akkumulátor 3,7V 2000mAh. Li-poly. moduláris standard
Motorok 4db Brushless főmotor
 
A csomag tartalma
 
1 db YL R/C S151 típusú drónt tripla kamerás rendszerrel felszerelve
1 db 2,4Ghz távirányítót
1 db USB töltő a drón akkumulátorához
1 db LIPO akkumulátor 3,7V 2000mAh moduláris
1 db négyirányú szenzoros érzékel, mely a drón tetejére helyezhető
4 db tartalék főrotorlapát és csavarok
1 db csavarhúzó
1 db angolnyelvű leírás
 
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

Kapcsolódó termékek

YLR/C S151-01 akkumulátor gyári 3,7V 2000mAh.

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: YLR/C S151-01 akkumulátor gyári 3,7V 2000mAh.
4.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

Hasonló termékek

YLr/c S138 összecsukható Brusless motoros drón HD++ dönthető kamerával opt. szenzorral és 360° érzékelővel hordótáskában

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: YLr/c S138 összecsukható drón szett
39.990 Ft 35.990 Ft
4.000 Ft 10%
Várható szállítás: 2024. július 16.

YLr/c S93 összecsukható drón HD++ élőképes távról dönthető kamerával opt. szenzorral hordótáskában

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: YLr/c S93 összecsukható drón szett
35.000 Ft 29.990 Ft
5.010 Ft 14%
Várható szállítás: 2024. július 16.

YLr/c S80-Max hibrid drón+repülő 4 csatornás,6 tengelyes giroszkóppal,2.4GHz.

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: YLr/c S80-Max hibrid repülő szett zöld
14.790 Ft 12.790 Ft
2.000 Ft 14%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

YLr/c S80-Max hibrid drón+repülő 4 csatornás,6 tengelyes giroszkóppal,2.4GHz.

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: YLr/c S80-Max hibrid repülő szett piros
14.790 Ft 12.790 Ft
2.000 Ft 14%
Várható szállítás: 2024. július 16.

YLr/c S109 összecsukható GPS.-es Brusless motoros drón dönthető kameráva opt. szenzorral és lézeres távolságmérővel hordótáskában

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: YLr/c S109 összecsukható GPS.-es drón szett
79.990 Ft 69.990 Ft
10.000 Ft 13%
Várható szállítás: 2024. július 16.

Mások ezeket is megvásárolták

Akcióból hátralévő idő

MJX Bugs 19EIS brushless motoros, GPS drón 25 perc repülési idő, 5G 2,5K. WIFI FPV dönthető kamerával.

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 19EIS kamerás GPS brushless motoros drón szett zöld
99.990 Ft 92.990 Ft
7.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X20P maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X20P drón szett
12.990 Ft 9.990 Ft
3.000 Ft 23%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
1.090 Ft 6%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 2.4Ghz,-es távirányítóval rendelkező, 25km/h végsebességű R/C autó.

Gyártó: Winyea
Raktáron
Gyártó cikkszám: Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 25km/h végsebességű R/C autó.narancs színű
19.990 Ft 17.990 Ft
2.000 Ft 10%
Várható szállítás: 2024. július 16.

XK Strom Crawler 12429+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 40km/h.

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK Sorm Crawler 12429 1:12 autó szett
56.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

XLH Truggy +Lipo+2.4Ghz.+2WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 38km/h.+ zöld-fekete színű

Gyártó: XLH
Raktáron
Gyártó cikkszám: XLH Truggy 1:12 autó zöld-fekete színű
41.990 Ft 36.990 Ft
5.000 Ft 12%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett piros-ezüst színű
14.990 Ft 13.990 Ft
1.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

XK Wltoys V912-A fémvázas négycsatornás single rotoros helikopter, magasságtartó automatával és moduláris akkuval

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK WLtoys V912-A helikopter szett
59.990 Ft 54.990 Ft
5.000 Ft 8%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

Double Horse 7007 R/C hajó (Tracer-2 útod modell) (810mm hosszú) 2.4Ghz.-es távirányító Li-Poly akku max:20km/h.

Gyártó: SHUANG MA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Double Horse 7007 R/C hajó szett
39.990 Ft 35.990 Ft
4.000 Ft 10%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

Krokodil hajó kétmotoros elektromos hajó, 2.4GHz.-es távval, Li-Po akkuval, 9-10km sebességel (300mm hosszú) Piros-fekete színű

Gyártó: Alamodell
Raktáron
Gyártó cikkszám: Krokodil hajó RH702 Piros-fekete színű
15.990 Ft 12.990 Ft
3.000 Ft 19%
Várható szállítás: 2024. július 16.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!