file:///C:/Users/User/Downloads/googlea4bc4047d6089a1d.html

Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Termékek Menü

Alkatrészek / Tartozékok

Nézet:
Rendezés:
2.990 Ft
Raktáron

Helikopter távirányító jel elveszítés érzékelő és jelző

A távirányító és a helikopter közötti kapcsolat elveszítése esetén hangosan csipogással jelzi a helikopter hollétét. Jelzi továbbá, ha repülés után véletlenül áram alatt felejtjük a helikopter, így védve az akkumulátorunkat a teljes lemerüléstől, ami az akku tönkretételét jelentheti. Beépítése egyszerű, valamelyik szervó motor közé kell tenni ezt a hasznos kis szerkezetet. Bármely szervó motoros helikopterrel kompatibilis.

Leírás: 
Hang erősség: 85dB 
Fogyasztás:< 35 mA (működéskor) < 1 mA (készenlétben) 
Súly:4.5 g 

 

2.500 Ft
Raktáron

A cellaőr használata: 
A cellaőr két kerek hangszóróval ellátott digitális kijelző, melynek alján egy 9 tüskéből álló tüskesor található. Erre a tüskesorra balról jobbra sorakoznak a tüskék, a negatív pólus az első tüske. Az első tüskére kell rádugni az akkumulátor fehér, úgynevezett balanszer csatlakozóját úgy, hogy az akkumulátor fekete vezetéke essen a cellaőr negatív pólusára. Ekkor fülsüketítő csiviteléssel a cellaőr bekapcsol. A cellaőrön található egy gomb, a tüskesorral ellentétes oldalon, a hangszórók felett. Ezt a gombot megnyomva tudjuk beállítani a feszültséget. Addig kell nyomkodni a gombot, amíg a kijelzőn a 3.50 érték jelenik meg. Ekkor a cellaőr beállítása nagyjából megfelelő.
Az elküldött cellaőrt előzetesen beállítjuk. Az ön feladata,hogy rögzítse a cellaőrt a géptesthez tetszés szerint ( gyorskötöző  vagy kétoldalú ragasztószalag használata javasolt). Repülés előtt rá kell dugni a balanszer csatlakozót a cellaőrre.