file:///C:/Users/User/Downloads/googlea4bc4047d6089a1d.html

Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Termékek Menü

Távirányítós tank / Munkagép

Nézet:
Rendezés:
16.990 Ft
Raktáron

A HUINA DUMP TRUCK 1:18 méretű távirányítós dömper tökéletes mása az igazinak. 6 csatornás vezérlésének köszönhetően nem csak előre-hátra, jobbra-balra irányítható, de még a platója is fel-le billenthető, illetve 360 fokban el is forgatható. Fém kialakításának köszönhetően hosszú élettartamú.  Az élethűségéről a realisztikus hang és fényhatások gondoskodnak. 2.4GHz távirányítója több jármű szimultán vezérlését teszi lehetővé. Játék előtt a gépet a távval párosítani kell, melyet úgy tudunk elérni, hogy az autó bekapcsolása után 5 másodpercen belül a távot is bekapcsoljuk. Ekkor a távirányító jelzőfényei nem villognak tovább és indulhat is a játék!

Akcióból hátralévő idő
23.990 Ft 17.990 Ft
Raktáron

A JAKI TROOPERS VELOCITY transzformer betonkeverő autó kiváló 2 az 1-ben gyerekjáték. Ha a gyerkőc megunja az autókázást, gombnyomásra transzformerré alakítható. Zenél, világít és még egy DEMO mód is van rajta, ha egyszerűen csak csodálni szeretnénk ezt a masinát. Előre-hátra, jobbra-balra irányítható.

Akcióból hátralévő idő
27.990 Ft 22.990 Ft
Raktáron

A JAKI TROOPERS VELOCITY transzformer úthenger kiváló 2 az 1-ben gyerekjáték. Ha a gyerkőc megunja az autókázást, gombnyomásra transzformerré alakítható. Zenél, világít és még egy DEMO mód is van rajta, ha egyszerűen csak csodálni szeretnénk ezt a masinát. Előre-hátra, jobbra-balra irányítható.

24.990 Ft
Beszerzés alatt!
Mi lehet nagyobb móka egy távirányítós tanknál? Két távirányítós tank! A két tankot tartalmazó szett aligha nem a legkirályabb dolog a világon! A tankokkal lehet egymást lőni, az infra jeladón leadott lövéseket pedig az ellenséges tank számolja is. Lődd le négyszer az ellenfél tankját és nyertél! Ennyire egyszerű az egész! 

Most 2.4 GHz-es távirányítóval! 

A csomag tartalmazza a tankokat, két távirányítót, és a két akkumulátor töltéséhez szükséges töltőt, azonban nem tartalmazza a távirányítóba szükséges elemeket (2 x 2db AA típusú ).