file:///C:/Users/User/Downloads/googlea4bc4047d6089a1d.html

Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Termékek Menü

SYMA X8W Venture 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) digitális kijelző

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
35.000 Ft
Gyártó cikkszám: SYMA X8W fehér
Gyártó: SYMA
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. december 07.
Szállítási díj: 790 Ft
Hatalmas méretű és impozáns megjelenés quadcopter a népszerű SYMA gyártó műhelyéből. Igazi kültéri mindenes erőteljes, rendkívül stabil, a szelesebb időt is jól viseli. Nagy méretű Li-Poly akkumulátorral mely garantálja a hosszú repülési időt. Elszánt kezdők, vagy haladók igazi olcsó játékszere lehet légi fotózásra. Gyakorlatilag a népszerű syma x5-öt képzeljük el kétszeres méretben.
Minden pozitív tulajdonságai ebben a modellben is felfedezhető, a remek megvilágítás a könnyen cserélhető akkumulátor, stabil nagy leszállótalp, rotorvédő, könnyű szerelhetőség stb.
Élőkép közvetítésére alkalmas Wifi-s kamrával.
Android vagy Ios rendszerű okos telefonnal követhetjük nyomon az eseményeket, illetve felvételeket (fotót és videót) is készíthetünk, mely rögzítését a mobiltelefonunk memóriájába tudjuk...
Kapható választék:
Hány akkuval kéri:
Szín:
Menny.:db

Paraméterek

Syma X8W venture Drón műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság Kb. 100-150m.
Teljes hossz/szélesség 585mm
Teljes hossz/szélesség rotorvédővel 595mm
Hossz/szélesség max. 385mm
Törzs magasság 190mm.
Főrotorátmérő 230mm.
Adó méret (H x Sz x M) 170mm x 155-200mm x 45mm.
Adó működés 4 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 150perc.
Repülési idő kb. 11-12perc.
Nettó súly 475g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral együtt 580g.
Teljes súly akkumulátorral együtt és rotorvédővel 605g.
Akkumulátor 7,4V 2000mAh. LI-poly.
Motorok 4db főmotor
 
A csomag tartalma
 
1 db Syma X8W típusú drónt
1db (FPV-s) élőkép közvetítésére alkalmas kamera
1 db 2,4Ghz távirányító LCD kijelzővel
1 db 220V-os balanszeres töltő
1db LIPO akkumulátor 7,4V 2000mah.
1db univerzális telefon tartó
1db csavarhúzó
1pár leszállótalp
4db. rotorvédő elem
4db. tartalék főrotorlapát
1db angol nyelvű leírás
Repülésre kész állapotban érkezik!

Leírás

SYMA X8W FPV venture extra nagy méretű drón, élőkép közvetítésére alkalmas kamerával, 6 tengelyes giroszkóppal, 2.4GHz.-es távirányítóval LCD kijelzővel, modern aerodinamikailag letisztúlt új kasznival, és beépített led világítással.

A Syma eddigi modelljeit nem jellemezte idegesítő hiba, egytől egyig stabil és jól működő, megbízható modellek voltak. Nincs ez másként az X8c esetében sem, de azért látszik, hogy a gép már „más ligában játszik” mint a cég korábbi quadrokopterei. Méretben ugyanis meglehetősen nagy, pont akkora, mint komolyabb társai, a cheerson cx 20, vagy a DJI phantom. Nem hasonlít rájuk azonban sem vételár, sem felszereltség tekintetében: ezek drága gépek, melyekkel egy profi minden bizonnyal nagyon szép és jó dolgokat tud csinálni, de az átlagos kezdő modellezők számára több rizikót rejtenek magukban, főleg, ha a szerelési költség vonzatait nézzük. Az X8c velük szemben egyszerű és olcsó szerelhetőségével, sokkal jobb lehetőség a kezdők számára.

A nagy méret kiváló láthatósággal jár együtt. Bármelyik színt is válasszuk, megnyugodhatunk, jól döntünk. Ez alatt a kategória alatt szerintem nyugodtan kijelenthető, hogy csak kis távolságra elküldhető, kevésbé agilis gépeket találhatunk. Amelyik agilis, az pedig már annyira kicsi, hogy semmi pénzért nem repülnék vele kinn. Ezt viszont biztonságosan meg tanulhatja bárki kezelni, hiszen nem csak a méret, de az erő szempontjából is kiválóan alkalmas a kültéri viszonyoknak megfelelni.

A Syma jellegzetes ismertetőjegyei tetten érhetők minden apró részletben. A dobozból kivéve az első kézbentartás alkalmával meggyőz minket a váz selymes tapintása, hogy igen, ezzel jó dolgunk lesz. Sajnos a leszállótalp és a rotorvédő keret anyaga valamivel keményebb és törékenyebb, valószínűleg ez a kialakítás a károk minimalizálását szolgálja.

A bekapcsolást követően választhatunk, hogy a konvencióknak megfelelően repülünk a géppel, vagy kipróbáljuk az új dobást, a Headless módot. Az utóbbi esetben a gyártó új hóbortjába, a headless módba kóstolhatunk bele. A mód lényege, hogy a modell a felszállást követően egy irányt érzékel előrének, és a modell helyzetétől (elfordult-e a felszállás óta) teljesen függetlenül tartja azt. Ez tehát azt jelenti, hogy mindegy, merre fordul a gép, ha tőlem távol van: a hátrafelé kiadott döntés mindig hozzám fogja azt hozni.

A kevésbé kezdők számára ott a normál repülési mód és egyéb finomságok: a hatalmas testtel bukfenceket végezhetünk, és légifelvételeket készíthetünk. A felvételek minősége ebben az árszegmensben már HD minőségű tehát 1280X720-as videót rögzít, és 3,6Megapixeles fotókat, ez megfelel az alapvető elvárásoknak. Aki kicsit komolyabban gondolja a dolgot, úgyis rá fog barkácsolni egy Go Pro-t, vagy valami komolyabb akciókamerát, mivel a quadcopter nagy ezért komolyabb súllyal is megbírkozik mit a gyári kameráé.

Strapabíróság tekintetébe, mivel a gép nagy és komoly súllyal párosul, ezért nem igazán fogja jól bírni a borulásokat és becsapódásokat, de ebben a méretben olyan quadcoptert nem is fogunk találni.
Ha valaki kezdésből valami masszívabb modellt keres, ami könnyedén átvészeli, 3-4méteres magasságból a fűbe potyogást stb. az inkább válassza jóval kisebb méretű X5SC-t.

A gyártó hozzáállását a témához az is mutatja, hogy az új x8c akár FPV szettel is elérhető! Ugyan a szett felhasználása korlátok közé szorítja a modell felhasználását, (némileg csökkent hatótávolság és gyengébb képminőség) de kijelenthető, hogy a belépőszintű FPV termékek között nem sok kihívója akad ár érték arányban. A rögzített videó és fotó minősége az FPV-s verziónál nem HD, mivel a kamera élőkép közvetítésére alkalmas, és közvetített kép kerül rögzítésre a telefon memóriájába, de van viszont élő képünk.
Sok honlap azt írja 2Megapixeles HD kamerával van szerelve az X8W modell, de sajnos ilyen típus nincs belőle csak az X8C modellnél, mely nem élőképes.

A közvetített kép folyamatósága már jobb, mint az X5SW modellnél hatótávolság tekintetébe is előrelépést mutat.

Az új SYMA X8-as modell új távirányítóval is érkezik mely végre nem a megszokott standard verzió, hanem egy teljesen új, méretileg jóval nagyobb funkció kiosztásban nagy hasonlóságot mutat a régi verziókkal. Viszont hatótávolságban jóval többet tud az X8C verzió optimális körülmények között még 150m-en sem jött zavarba. A botkormányok nyomás pontja sokkal kifinomultabb és érzékenyebb, fogásra ez nagyobb méret nem volt zavaró inkább sokkal kézbe illőbbnek bizonyult.

Repülés tekintetében az új gyártású nagy teljesítményű kefés motoroknak köszönhetően erőteljes és dinamikus. A 7,4v-os 2000mAh-s nagy méretű akkunak köszönhetően a repülési idő 10-12percre tehető. A töltés a mellékelt 220V-os balanszeres töltővel történik, mely a nagy kapacitású akku miatt viszonylag sok időt vesz igénybe. De mivel az akku könnyedén cserélhető illetve töltésnél praktikusabb kihúzni a gépből, ezért érdem mindjárt egy plusz akkumulátort rendelni hozzá.

A modell mérete meglehetősen impozáns, és sajnos veszélyeket is rejt magában. Megkérjük Önöket, hogy ne ez legyen az ötödikes ballagási ajándék, kezdésnek érdemesebb valami kisebbet választani!
Kedves barátnők! Amennyiben párotok egyszerűbb háztartási tennivalókkal, műszaki problémákkal nem igazán tudnak mit kezdeni, ne vegyetek neki ilyet! Érdemesebb a kisebb, kevesebb rizikót magukban rejtő példányok közül szemezni. Hegyi beszédnek is tűnhet ez a bekezdés, de inkább megkérjük, telefonáljon! A modell választását nagyban megkönnyítheti, ha ismerjük, hogy ki, hol és hogyan szeretné használni!

Főbb jellemzői:

-Hatalmas méret és impozáns megjelenés, gyönyörű gépházba bújtatva.
- Kettő ízlés szerint választható szín: elegáns fehér, illetve tekintélyt parancsoló fekete.

-A csomag tartalmaz az X8W modell esetén, egy élőkép továbbítására alkalmas kamerát (FPV). Mely közvetítésére egy android vagy ios rendszerű okostelefonra  lesz szükségünk. Ennél a megoldásnál a fotó és videó rögzítés a telefon memóriájába történik.
- Kezdőként remek választás lég fotózásra
-Nagy méretű színes világító Ledek, mellyel akár teljes sötétségben is tökéletes a navigálás.
- Headless mód egy olyan beállítási lehetőség, ahol a modell forgatása elválik a döntések irányától. Ha tehát szembefordul velem a tőlem eltávolodó modell, nem előre paranccsal hívom vissza, hanem magam felé húzom a gázt, és a gép visszajön. Tehát helyzettől függetlenül az előre, előre lesz a hátra pedig, hátra.

Irányítás:

gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.

Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.

Élőkép közvetítésére alkalmas Wifi-s kamrával.
Android vagy Ios rendszerű okos telefonnal követhetjük nyomon az eseményeket, illetve felvételeket (fotót és videót) is készíthetünk, mely rögzítését a mobiltelefonunk memoriájába tudjuk.

AZ FPV a First Person View kifejezés rövidítése.
Jelentése: kamera segítségével irányított légi jármű. A pilóta és a gép közötti kapcsolat egy vezeték nélküli rendszeren jön létre.
A WIFI Wireless Fidelity kifejezés rövidítése.
Jelentése: vezeték nélküli kapcsolat

A rögzített videó és fotó minősége nem HD, mivel a kamera élőkép közvetítésére alkalmas, és közvetített kép kerül rögzítésre a telefon memóriájába, de van viszont élő képünk.
Mikkor az élőképes kamerát is használjuk repülés közben némileg csökkenhet a hatótávolság.
De ennél a modellnél amúgy is elég nagy a hatótáv.

További tulajdonságok

 

Kapcsolódó termékek

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.500 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
2.490 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
2.490 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
790 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
790 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
1.790 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
1.790 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
1.790 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
1.500 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
1.500 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
790 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
1.790 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
6.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.

Hasonló termékek

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X8W fekete
35.000 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X8SW-D távról dönthető FPV WIFI HD kamerával
36.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X8SC drón normál HD kamerával
37.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X8SW WIFI HD kamerával
38.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X8HW WIFI HD kamerával
39.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X8PRO GPS dönthető élőképes HD kamerával
45.990 Ft
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X8HG akció kamerával bordó
49.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.

Mások ezeket is megvásárolták

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X21W beépített élőképes kamerával kék
17.990 Ft
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X54HW fekete-zöld
26.990 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Gyártók