Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

SYMA X8PRO 4CH+FPV dönthető HD kamera+GPS-el ellátott automatikus lebegő, hazatérő, fel-le szálló funkció

65.000 Ft 64.990 Ft
10 Ft 0%
Az akció időtartama: 2024. 04. 03. - 2024. 04. 30.
Kapható választék:
Hány akkuval kéri :
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: SYMA X8PRO GPS dönthető élőképes HD kamerával
Gyártó: SYMA
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 26.
Szállítási díj: Ingyenes

A SYMA új zászlóshajója radikális változtatásokkal. Elsőként került GPS és távirányítóról dönthető élőképes 720P HD kamera a X8PRO drónba. Funkciók tárházát kínálva.
A magasságtartás mellett a GPS-nek köszönhetően, elérhetővé vált az egyhelyben lebegés mindenféle beavatkozás nélkül! Akkumulátor merülés vagy jelvesztés esetén a drón hazatér a kiinduló pontra és ott leszáll, ha megfelelő a műholdvétel. A hazatérő funkció gombnyomásra is vezérelhető természetesen.
Új technológiájú FPV rendszer, mely az élőkép közvetítése mellett lehetőséget kínál felvételek (fotó/videó) készítésére SD kártyára és a mobil memóriájába egyaránt.
A moduláris akkumulátor egyszerű akku cserét tesz lehetővé, és sokkal biztonságosabb. A rotorvédő, a talp, a rotorlapát csavar nélkül rögzülnek, így felrakásuk és levételük pillanatok alatt elvégezhető.
Ezek mellett a gép új külsőt kapott és jobb aerodinamikai tulajdonságokkal lett felruházva, mely kültéri reptetés során szelesebb időben, jobb vezérlést tesz lehetővé a régi modellekhez képest.

Leírás

Syma X8 Pro: Fejlesztés a javából!

Radikális újítások kerültek a márkánál bevezetésre a Syma X8 pro köntösében. Elsőként kapott a modell GPS-t, ami valódi, és pontos hazatérési funkcióval látja el a készüléket. Szintén elsőként jelent meg a Syma berkein belül a mozgatható kamera, ami a távirányítóról külön csatornán keresztül buktatható.

A dobozból türelmetlenül kirángatva a gépet és annak alkatrészeit, feltűnt, hogy nincs többé idegőrlő összeszerelési procedúra. A kicsi, szűk helyre bejátszandó csavarok helyét átvették csavarmentes rögzítések, melyek mentén az alkatrész egy mozdulattal a helyére pattintható vagy eltávolítható.

A modell reptetése ráadásul a márkához hűen igen könnyű, a szerkezet nagyon kezesen viselkedik a levegőben. Új funkció az automata fel és leszállás és az automata hazatérés. Megmaradt a magasságtartó automatika is, így még könnyebbé téve a használatot az amatőr reptetők számára.

A Syma X8 modellcsalád első generációjával már mindenki találkozhatott, aki valaha behatóbban foglalkozott drónokkal. Aki nem, annak elég annyit tudni, hogy nagyon jó anyagminőség jellemezte őket, olcsó fenntartás és kellemes kezelhetőség. Volt azonban egy-két bosszantó részlet, amik a magasságtartós változatok megjelenésével sem tűntek el. Ennek megfelelően a vevői elégedettség csökkent és egyenesen muszáj volt valami nagyot gurítani, hogy a cég termékei újra keresetté váljanak. Ennek a nagy gurításnak a végeredményét üdvözölhetjük most, a Syma X8 Pro személyében. Hogy mennyire sikerült előrelépni, az a továbbiakban kiderül.

Máshol kétségekbe vonható, de a drónoknál teljesen megállja a helyét az állítás, hogy nem a méret a lényeg, hanem a tartalom. Ennek megfelelően megkülönböztethetjük a profi felhasználásra szánt modelleket, és a hobbigépeket. Persze átjárás van, tapasztaltuk már, hogy hobbigép erősen átépítve látott el feladatokat, és természetesen az ellenkezőjére is volt példa bőven. A hobbigép és a profi felszerelés között azonban tátong egy szakadék. A rengeteg különbség közül elég csak a legkézenfekvőbbeket említeni: három fázisú villanymotorok, gps-vezérlés, kamerahelyzet vezérlése, programozható repülésvezérlő. Általánosságban elmondható, hogy a profi felhasználóknak is csak a töredéke használja ki a fenti adottságokat. Ennek megfelelően a Syma fogta a gyakorlatban használt legfontosabb extrákat, és az új zászlóshajó modelljébe, a Syma X8-ba pakolta őket, hogy a nagyközönség számára is olcsón elérhetőek legyenek.

Belekerült tehát a gps-vezérlés, az egy gombos hazatérés, az automata fel és leszállás, a kártyára rögzítő és buktatható 720p HD kamera, és elhagyták az első perceket megkeserítő csavaros rögzítéseket, amik mentén idegállapotba kerülhetett a modellt összeállító tulaj.

A kamera is változtatásokon ment keresztül, ami a működést és a minőséget illeti. A rögzített felvétel egy 720p-s videó. Papíron nagyon jó felvételt várnánk, de mindig fenntartásokkal kell kezelnünk a gyártói számokat. A vibráció, ami ellen a kamera gimbal-al nincs védve, így kissé elmossa a légi felvételeket. Jó hír, hogy a rögzítés a fedélzeten és a memóriakártyán is egyaránt történhet, és így nem csak az élőkép rögzítésére ad lehetőséget. A telefonra kerül ugyanis egy élő képközvetítés, ami arra tökéletesen alkalmas, hogy lássuk, mit veszünk fel éppen. A memóriakártyán pedig a jobb minőségű felvétel vár, amint leszálltunk a géppel. Vagy hazahívtuk, mert ugye hazatalál. Ezek mellett nagyon hasznos funkció lett hogy repülés közben a távirányítóról lehetőség nyílik a kamera döntésére is.

A modell gyári kamerája ugyan nem fog kristálytiszta felvételeket készíteni, amin a hangyaboly népességét megszámolhatjuk, ami felett elrepültünk, de kiválóan alkalmas, hogy egy akciókamerát ráaggatva szebb felvételeket készítsünk, kevesebb rázkódással.

Lassan már senki nem fog tudni repülni. Így is kezdhetném, pesszimista felhanggal a mondandómat, mi szerint a modern drón elpuhítja azt, aki már helikopterekkel, komolyabb szerkezetekkel kifogástalanul repül. A dolognak viszont tagadhatatlan előnyei, hogy az ügyetlenebb, fiatalabb kezek is biztonságosan vezethetik ezeket a repülő szerkezeteket, míg helikoptert vezetni talán soha nem tanultak volna meg. Rengeteget segít a barometrikus szenzor, ami a magasságtartásért felel, és az automata fel és leszállás funkciók is megkönnyítik a kezelést. A szélben kínált extra stabilitás, helyzetkorrekció pedig igen kívánatossá teszi ezt a modellt azok számára, akik tartanak a saját bénaságuktól. Ha valaki tanul, bizonytalan. Ezt nem kell szégyellni, hanem támogatni kell. Jól ráéreztek erre a Syma termékfejlesztői is.
A GPS előnyeire még pár szóban kitérnék.
Ha felszállás előtt megvárjuk a megfelelő műhold jelerőséget akkor a reptetés gyerekjátékká válik. Itt megemlíteném, aki esetleg nem tudná a megfelelő GPS jel csak kültéren érhető el, beltéren csak nélküle tudunk repülni, de ezt a mérnökök jól megoldották, mert lakásban is egész kezesbárány a szerkezet persze ilyenkor irányítása folyamatos apró kis korrekciókat igényel. Tehát visszatérve a kinti reptetéshez, ha felszállás ellőtt van elég műhold jel, és olyan helyen reptetjük, ahol nincs a közelben rádiótorony, műholdas antenna és egyéb zavaró rádióhullámok, illetve nagy leárnyékolás. Akkor repülés közben akár letehetjük a távot és drónunk pár perc elteltével is ott fog lebegni, ahol hagytuk, ha meg elkezd merülni az akku hazatér a kiindulási pontra és leszáll.
Ezeket a dolgokat érdemes kitapsztalni és nem magára hagyni teljesen a drón hogy majd lesz, ami lesz. Főleg, ha valami probléma adódik esetlegesen akkor még ott van a manuális irányítás, ha mi is ott vagyunk. Illetve sose haddjuk magára a gépet a megfelelő biztonság érdekében.
A gyártó azt is ígéri, ha megszűnik a gép és a táv közti rádiókapcsolat a drónunk akkor is hazatér persze ha a műhold kapcsolat megfelelő.
Hatótávolság kb. 200méter ha túl megy rajta elméletileg visszajön, megfelelő GPS jel esetén. Magasság 100m-nél zárolva a biztonsági előírások miatt. De ez tökéletesen elég egy ilyen színtű drónak mivel 100m-re nem fog nőni a szomszéd háza és gesztenye fája sem.

A modell sok szempontból hasonlít az elődeire. Az akkumulátor ugyanúgy 2000 mAh és két cella, a modell ezzel ugyanúgy 9 perc körüli repülési időket produkál. A váz ugyanúgy ABS, ami meglehetős strapabírást ad a robosztus szerkezetnek. A régi, jól bevált, és az új, eddig hiányzó tulajdonságok és extrák egyvelege kitűnő összképet alkot. A kamera lehetne jobb is, de nem szabad elfelejteni, hogy amivel tényleg értékelhető felvételek születnek, az már jócskán vetekszik egy ilyen drón árával. És akkor még az a kamera legfeljebb úgy repül, ha dobáljuk.

Összességében ezt a használható készletet bátran ajánljuk mindenkinek, aki nagyobbra váltana korábbi gépe mellé, vagy csak most ismerkedik a drónok és a repülés világával. A konstrukció szervizelése sem nehézkes, egy csavarhúzóval legrosszabb esetben bármilyen bonyolult szervizművelet megvalósítható. Ideális hobbidrón tehát, ami már bele-belekóstol a profi felhasználásra szánt készülékek világába.

Irányítás:

gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert, ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.
Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.

SYMA X8PRO FPV GPS drón főbb jellemzők:

-A megbízható gépeiről ismert Syma terméke
-Hatalmas méret és impozáns megjelenés, gyönyörű gépházba bújtatva
-Aerodinamikailag megújult géptest ami jobban ellenál a szélnek
-Stabil mégis gyors és könnyen vezethető vezérlés
-Barommetrikus magasságtartó funkció, gombnyomásra történő fel/le szállással
-Headless mód egy olyan beállítási lehetőség, ahol a modell forgatása elválik a döntések irányától.
-720P. HD minőségű kamerafelvétel
-Távirányitoról gombnyomásra le-fel dönthető kamera
-Új technológiájú FPV rendszer, mely az élőkép közvetítése mellett lehetőséget kínál felvételek (fotó/videó) készítésére SD kártyára és a mobil memóriájába egyaránt
-Nagy hatótávolságú modern SYMA távirányító
-Rotorvédők védik a propellereket a kisebb ütközésektől
-A gépházzal teljes összhangban lévő LED megvilágítás, mellyel akár teljes sötétségben is tökéletes a navigálás.


A drón beépített GPS-el rendelkezik így a további extra funkciókat nyújtja:
Lebegési funkció a gép képes egymagasságba és egyhelyben lebegni mindenféle beavatkozás nélkül
Nem kontrolálható, ha távirányító és gép közti kapcsolat megszakad vagy ha távot egész egyszerűen kikapcsoljuk ekkor se kell aggódnunk mert a drónunk egész egyszerűen visszatér automatán a felszállási pontra
Alacsony akkuszínt ha a gép akkuja lemerülő állapotban van a GPS-nek köszönhetően drónunk visszatér a felszállási pozícióba
Figyelmeztetés: ha felszállás előtt nem várjuk ki a megfelelő GPS kapcsolatot, illetve a terület ahol
repülünk antennák illetve más interferenciát okozó tényezők vannak, a fent leírt funkciók nem
megfelelően működnek, ilyenkor csak a manuális repülési tudásunkra tudunk támaszkodni.

Paraméterek

Syma X8SPRO Drón műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság Kb. 200m.
Teljes hossz/szélesség 585mm
Teljes hossz/szélesség rotorvédővel 595mm
Hossz/szélesség max. 385mm
Törzs magasság 190mm.
Főrotorátmérő 230mm.
Adó méret (H x Sz x M) 155mm x 125-155mm x 25-55mm.
Adó működés 4 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 100-120perc.
Repülési idő kb. 9perc.
Nettó súly 470g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral együtt (rotorvédő és kamera nélkül) 585g.
Teljes súly akkumulátorral kamerával és rotorvédővel együtt 640g.
Akkumulátor 7,4V 2000mAh. LI-poly.
Motorok 4db nagyteljesítményű főmotor
 
A csomag tartalma
 
1 db Syma X8PRO típusú drónt beépített GPS vevővel
1 db Előkép közvetítésére alkalmas dönthető 720P. HD gyári kamera
1 db 2,4Ghz modern távirányító nagyobb hatótávolsággal
1 db 220V-os töltő
1db LIPO akkumulátor 7,4V 2000mah.
1db univerzális telefon tartó
1db 4GB micro SD kártya
1db USB portós kártyaolvasó
1db csavarhúzó
1db villáskulcs
4db leszállótalp
4db. rotorvédő elem
4db. tartalék főrotorlapát
1db angol nyelvű leírás
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

Kapcsolódó termékek

SYMA X8PRO 4CH+FPV dönthető HD kamera+GPS-el ellátott automatikus lebegő, hazatérő, fel-le szálló funkció

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X8PRO GPS dönthető élőképes HD kamerával
65.000 Ft 64.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-18-LiPo Battery 7,4V 2000mAh- Akkumulátor gyári LiPo 7,4V 2000mAh

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
11.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-23-Mobile phone fixed mounting -Telefontartó csipesz

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-03-Blades- Rotorlapát

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.590 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-04-Landing skids- Leszállótalp

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.590 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-05-Protecting frame -Rotorvédő

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.590 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-06A-Motor yellow-white- Sárga-fehér motor

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-06B-Motor red-black -Piros-fekete motor

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X8SC/X8SW-11-WIFI camera- WIFI kamera

Gyártó: SYMA
Raktáron
14.490 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-12-Main gear- Főfogaskerék tengellyel

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.790 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-15A-Main blades cover red- Rotorfedő kupak piros

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.290 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-19-Camera hanger- Kamera tartó doboz

Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-15B-Main blades cover silver- Rotorfedő kupak ezüst

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.290 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X8SC/X8SW/X8SW-D/X8PRO-10-Charger Töltő

Gyártó: SYMA
Raktáron
5.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

Hasonló termékek

SYMA X8W Venture 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) digitális kijelző

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X8W fekete
39.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X8W Venture 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) digitális kijelző

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X8W fehér
39.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

Mások ezeket is megvásárolták

Akcióból hátralévő idő

MJX Bugs 19EIS brushless motoros, GPS drón 25 perc repülési idő, 5G 2,5K. WIFI FPV dönthető kamerával.

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 19EIS kamerás GPS brushless motoros drón szett zöld
99.990 Ft 92.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X20P maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X20P drón szett
12.990 Ft 9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 2.4Ghz,-es távirányítóval rendelkező, 25km/h végsebességű R/C autó.

Gyártó: Winyea
Raktáron
Gyártó cikkszám: Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 25km/h végsebességű R/C autó.narancs színű
19.990 Ft 17.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

XK Strom Crawler 12429+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 40km/h.

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK Sorm Crawler 12429 1:12 autó szett
57.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

XLH Truggy +Lipo+2.4Ghz.+2WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 38km/h.+ zöld-fekete színű

Gyártó: XLH
Raktáron
Gyártó cikkszám: XLH Truggy 1:12 autó zöld-fekete színű
41.990 Ft 36.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett piros-ezüst színű
14.990 Ft 13.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

XK Wltoys V912-A fémvázas négycsatornás single rotoros helikopter, magasságtartó automatával és moduláris akkuval

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK WLtoys V912-A helikopter szett
55.990 Ft 47.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Double Horse 7007 R/C hajó (Tracer-2 útod modell) (810mm hosszú) 2.4Ghz.-es távirányító Li-Poly akku max:20km/h.

Gyártó: SHUANG MA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Double Horse 7007 R/C hajó szett
39.990 Ft 35.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Krokodil hajó kétmotoros elektromos hajó, 2.4GHz.-es távval, Li-Po akkuval, 9-10km sebességel (300mm hosszú) Piros-fekete színű

Gyártó: Alamodell
Raktáron
Gyártó cikkszám: Krokodil hajó RH702 Piros-fekete színű
15.990 Ft 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!