Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

YLR/C AIZHIYI

Rendezés:
79.990 Ft 69.990 Ft
10.000 Ft 13%
Akcióból hátralévő idő

YLr/c S109 összecsukható GPS.-es Brusless motoros drón dönthető kameráva opt. szenzorral és lézeres távolságmérővel hordótáskában

Raktáron
YL R/C S109 lézeres akadály kikerülő funkcióval, GPS-el és Brushless motorral ellátott, két kamerás, összecsukható drón szett hordó táskában. Ebben az árszegmensben mindennel felszerelt, van optikai szenzoros pozíciótartás, a GPS-nek hála gombnyomásra, hatótáv túllépésnél, akkumulátor merülésnél is automatikusan képes hazatérni és leszállni. A front kamera elektronikusan le fel dönthető magas felbontással rendelkezik. Az alsó kamera pedig szenzorként is működik.  A tetejére szerelhető korszerű lézeres érzékelő automatikusan követi a drón mozgását és optimális körülmények között kikerüli az akadályokat. Ezen felül három sebességi módban repülhetünk, van követő funkció és az egypont körüli körzés is. A távirányító digitális kijelzővel van ellátva, mely nagyon hasznos adatokról tájékoztat, mely természetesen a telefonos applikációban is elérhető. Az élőkép hatótávolsága 400-700méter lehet. A drón hatótávolsága 3km.
A mellékelt akkumulátor nagyjából 20 perc környéki repülési időt biztosít.
39.990 Ft

YLr/c S138 összecsukható Brusless motoros drón HD++ dönthető kamerával opt. szenzorral és 360° érzékelővel hordótáskában

Előrendelhető
YL R/C S138 összehajtható hordtáskával rendelkező modern megjelenésű korszerű, olcsó, Brushless motoros égi jövevény.
Optikai és akadályt érzékelő szenzorral is felszerelt, ezért képes egy pontban lebegni, illetve akadályt is tud érzékelni a tetejére helyezhető szenzor segítségével.
Két kamerával rendelkezik magas HD++ felbontással. Ráadásként a kamera dőlés szögé a távirányítóról vezérelhető.
Kiválóan használható kül- és beltérben egyaránt! Megnövelt akkumulátorkapacitás és repülési idő!
Optikai pozíciótartó szenzorral a még könnyebb vezethetőségért! Könnyedén összecsukható és kinyitható, így szállítása egyszerű és praktikus, az appon keresztüli vezérlés pedig lehetővé teszi akár a távirányító nélküli használhatóságot.
A moduláris akkumulátor egyszerű és praktikus cserét és töltést biztosít.
Csomag részét képezi a hordótáska mellyel könnyedén szállítható.
A könnyű kezelhetőség és a megújult automatikus pozíció tartása miatt, bármely kezdő részére bátran ajánlott.
A legnagyobb újítás a brushless azaz háromfázisú villanymotor és a tetejére helyezhető akadályt érzékelő szenzor, mely ebben az árszegmensben szinte egyedülállónak számít.
3.500 Ft

YLR/C S68-03/04 motor szett 2 db. A+B.

Raktáron

A szett tartalma 2 db. motor 

1 db. barna-piros vezetékes motor
1 db. barna-fehér vezetékes motor

790 Ft

YLR/C S68-05 fogaskerék szett

Raktáron
A csomag tartalma:
1 db. nagy fogaskerék
1 db. kicsi fogaskerék

Tehát:
1+1 db.
4.500 Ft

YLR/C S93-03/04 motor szett A+B

Raktáron

A szett 2 db. motort tartalmazz!

1 db. sárga-szürke motor 
1 db. sárga-zöld motor