Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

MJX Bugs 19EIS brushless motoros, GPS drón 25 perc repülési idő, 5G 2,5K. WIFI FPV dönthető kamerával.

99.990 Ft
Kapható választék:
Hány akkuval kéri:
Menny.:db
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 19EIS kamerás GPS brushless motoros drón szett zöld
Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.
Szállítási díj: Ingyenes
Kicsi a bors, de erős, hogy is lehetne pár mondatban megfogalmazni az MJX új összecsukható (foldable) drónját. Ép nem éri el a 250 grammos súlyhatárt. Erős Brushless motorok, GPS, optikai szenzor. Távról vezérelhető kamera döntés, 1 tengelyes gimbal, valós 2,5K kamera 30fps.-el! És elektronikus képstabilizátorral van ellátva.
Az új és érzékenyebb műhold vevő jóval nagyobb pontosággal dolgozik akár automatikus, vagy akár manuális hazatérésnél.
Az új nagyobb hatótávú úgynevezett „Dual band” csatornát használ az élőkép továbbításra, mely mind minőségre mind pedig hatótávolságra jóval felülmúlja a hagyományos verziót. A melléket távirányítóval és a mobilos applikációval is irányítható. Az applikáció számos további lehetőséget kínál mely a hagyományos módban nem érhető el. Ilyen lehet a számos beállítási lehetőségek mellett a követő, vagy ép térképen rajzolt útvonal funkció stb.
A repülési idő kiváló elérte a 25 percet!
Javasolt korosztály 14év. Színt: kezdő/haladó

Leírás

MJX Bugs 19 mini összecsukható drón GPS-el 2,5K-s szervomotoros kamerával, egy tengelyes gimbalal, optikai szenzorral,249 gramm súllyal.

Mikor nem oly nagyon régen előrukkolt a gyártó a vadonatúj Bugs 19-s összecsukható drónjával, már akkor lehetett tudni, hogy egy kicsit elhamarkodott lépés volt.

Igazából két nagy fájópontja volt az egyik a kamerát le-fel csak manuálisan lehet dönteni tehát ahogy felszállás előtt beállítottuk arra nézet. Ilyen ár szegmensben elvárható volt az automatikus szervomotoros kamera. A másik pedig a repülési idő, amely még a beharangozott 15 percet sem érte el!

Az új jövevényen ezek a dolgok orvosolva lettek nem is, akár hogy. Az új távirányitoról dönthető szervomotoros kamera, egytengelyes gimbalal és 25 perces repülési idővel!

Mondhatnánk a drón tényleg kicsi maradt összecsukva tényleg igazán kis helyen elfér, és belefér, az úgy mond 250 gramm súly kategóriába. 

A kamera hardverének tekintetében a következő:

A régi Bugs 7:

Gyakorlatban 4K=  3840x2160 (16fps) videó.

                   2.5K=  2560x1440 (25fps) videó.

Fotó: 3840x2160= 8,3 megapixel. 

Az új modell Bugs 19:

Gyakorlatban 2.5K=  2560x1440 (30fps) videó.

                   Full HD= 1920x1080  (fps ismeretlen) videó.

Fotó: 25600x1440= 3,7 megapixel.

Tehát jól látszik az új modell fejlődési útja: Ezen kívül az új egység nagyobb optikával, és elektronikus képstabilizáló rendszerrel (EIS) is el lett látva. Az egytengelyes gimbal mellett képstabilizátor hívatott még a kamera rázkódását csökkenteni.

Alap esetben az okostelefonunk memóriába tudunk HD minőségű felvételeket készíteni. Ilyenkor egész egyszerűen a mobiltelefonra visszasugárzott élőkép kerül elmentésre.  Ha ennél többről van szó, akkor egy hagyományos mikro SD kártyára lesz szükségünk, amit a gép oldalába kell, behelyezi, és ilyenkor jöhetnek a nagyfelbontású tartalmak, no meg a jó fotók ezeket akár memóriakártya kivétele nélkül wifin keresztül át tudjuk tölteni a telefon memóriájába.

A drón egyébként egy impozáns dobozban érkezik, ezt kibontva tárul elénk a hordótáska mely belső részét képezi, maga a repülő szerkezet, távirányító, akkumulátor és a töltő. Maga a töltő egy USB C kábelből áll, mivel a töltésvezérlés itt már az akkumulátorba került beépítésre. Persze jár még a szinte már kötelező 4 db. tartalék lapát és egy csavarhúzó.

A csomagból a gépet kivéve teljesen készen áll a repülésre csak a karjait kell kihajtani, és a távirányítóba kell csupán 2 db. ceruza elem a működéshez. A távirányító karjai, amit meg lehet fogni akárcsak a dróné kihajthatók, illetve a telefon tartó konzol is a távba rejthető és az antennák is a táv síkjába tudnak csukódni így nagyon kis helyen elfér. A távirányító közepén található egy „LCD” kijelző, amiről minden fontosabb adat leolvasható. Láthatjuk rajta a drón akkujának és magának a távnak a töltöttséget, ezen felül a repülési magasságot, és távolságot, a látott műholdak számát meg persze azt, hogy a GPS ki vagy be van kapcsolva. Továbbá a drón lassú/magas módban van, és a mód, azaz a karkiosztás milyen módozatban van. Amit meg az „LCD”-n nem találunk, mert többre vágyunk a telefonos applikáció egyre több meglepetéssel szolgál.

A táviránytó, ami nagyon kompaktra sikeredett a két botkormányán kívül tényleg semmi zsúfoltság a legfontosabb és legegyértelműbb gombkiosztással van ellátva. A távirányítón alul bal oldalt van a motor indító gomb jobb oldalt a ki-be kapcsoló gomb, felül bal oldalt a fotó/videó gomb (rövid megnyomás fotó hosszan lenyomva videó), jobb oldalt felül a hazatérő gomb, amikor a drón automatikusan a kiindulási pontra haza repül.

A távirányító tetején bal és jobb oldalt is egy-egy gomb található. Bal oldalt a gomb az automatikus fel-le szállás indítható vele. Jobb oldalt gombot röviden lenyomva sebességi módot választhatunk hosszan pedig a föld felé néző led fények, kapcsolhatók be-ki. Ezen kívül a távirányító jobb oldalán van még egy fontos gombunk ez a GPS be-ki kapcsolása. Azaz robotpilótás, avagy manuális vezérlés. Hála istennek erről a tulajdonságról a gyártó az új jövevénynél sem mondott le.

Az akkumulátor a gép testében kapott helyet, így teljesen a vázzal megegyező színezét kapott, hogy ne törje meg az összhatást. Csak egész egyszerűen bele kell nyomni a drón hátuljában található orbitális nagy hiányba, azaz lyukba az akku pedig egész egyszerűen bepattan a helyére és kész. Az akku két oldalán található 1-1 gomb, amit összenyomva felfelé a telep könnyen levehető. Illetve a hátulján 4 db apró led mely plusz információval szolgál a telep töltöttségi szintjéről.  Nem mellesleg az akku a géptest 40-45%-át teszi ki.

Kapacitásra 7,7V 1820 mAh. ami most már végre az új modell esetében nagyjából 25 perc repülésre elegendő. Ami végre kiválónak mondható! Ha persze ez sem elég és még többet szeretnénk repülni pótakkura, lesz szükség. 

Repülés:

Tehát az alapcsomagból a gépet kivéve csak bele tesszük az akkut illetve a mellékelt távirányítóba a 2 db. ceruzaelemet, és ha az akkuba van, elég töltés már mehet is a móka. Letesszük a drónt egy fix felületre tehát mondjuk a földre a távirányítót bekapcsoljuk oly módon, ha nem volt párosítva még a drónnal, hogy bekapcsolás közben a piros lakat gombot benyomva tartjuk. Majd a drón tetején lévő bekapcsoló gombot 3 másodpercig benyomva tartjuk. Aztán önmagától megtörténik a párosodás. Ha sikerrel jártunk a drón lévő hosszú led narancssárgán villog.  A táv bal felső sarkában megjeleni egy villogó drón ikon, ami az elvégzendő kalibrálásra utal. Ilyenkor 3X vízszintesen óramutató járásával megegyező irányban megforgatjuk a drónt. Ezek után a Led fény zölden fog villogni. Utána függőlegesen az óramutató járásával megegyező irányban forgatom meg a drónt. Ha jól sikerült folyamatosan narancssárgán világít a LED a távon pedig eltűnik a kalibrálást jelző ikon. 

Ilyenkor vissza tesszük a földre a drónt megnyomjuk a piros lakat irányú gombot a távon a motorok feloldása véget. Ilyenkor felpörögnek a motorok egy alap sebességre. Ha fel akarok szállni vagy a gázkart felfelé nyomom, vagy a táv bal felső sarkában található gombnyomásra történő felszállás gombot kell megnyomni és a drón felemelkedik a levegőbe. Ha van megfelelő GPS vétel erősség ezt a távról le is lehet olvasni akkor egyhelyben fog lebegni a drón kültéren. Ha nincs akkor is földközelben az optikai szenzor gondoskodik a drón megfelelő pozicionálásról és egyhelyben tartásról. 

Szóval a drón az optikai szenzornak köszönhetően képes már egyhelyben beltéren lebegni, sőt a gép alján található Be-Ki kapcsolható fehér led fény pedig az éjszakai pozícionálásért van jelen.

Kültéren persze ha megfelelő a műholdvétel nagyon stabil és báámulatosan jól tudja tartani a pozícióját. Az automatikus haza térés is nagyon olajozottan működik. Meglátszik, hogy az MJX az elmúlt években sokat szánt fejlesztésre. Hogy pénztárcabárát drónokat tudjon piacra dobni. Amiben minden megtalálható elfogadható ár-érték arányban.

Összeségében: Nagyon kompakt méretű Brushless motoros drónt ismerhetünk meg a Bugs 19-es személyében. Mely nagyon jó minőségi érzetet sugall. A távirányító is tökéletesre sikeredett. A kamera adottságai is nagyon jók lettek, melyben az előző modellben ért csorbákat egytől egyik kiküszöbölt a gyártó.
 

Biztonsági figyelmeztetés:

Ez az RC modell nem gyerekjáték!

Nem alkalmas a 14 év alatti gyermekek számára.

Alaposan olvassa el a használati utasítást, mielőtt használatba venné a szerkezetet, ha kezdő valami egyszerű tanuló drónnal kezdjen az elején.

Illetve, ha lehetősége van, kérje ki egy tapasztalt drón vezető pilóta segítségét.

Repülés felelősségteljesen:

Ez egy kifinomult hobbi termék, mely elektronikus és mechanikus alkatrészekkel van felszerelve. Óvatosan és józan ésszel kell működtetni. A pilótának minden ésszerű lépést meg kell tennie annak érdekében, hogy megvédje magát, másokat, állatokat és vagyoni tárgyakat.

Mert, ezekre sem a gyártó sem pedig a forgalmazó nem vállal felelősséget.

Kérjük, ellenőrizze az állami vagy helyi követelményeket és szabályokat a repülő szerkezet megvásárlása előtt.

A termék újratölthető akkumulátorral működik.

Akkumulátorokra vonatkozó utasítások:

Az akku behelyezése és eltávolítása az előírásnak megfelelően történjen!

Ügyeljen a megfelelő polaritásra!

Soha ne zárja rövidre az áramkört!

A dóron összeszerelését csak felnőtt végezheti el, és csak felnőt használhatja!

A lemerült akkumulátort a modellből el kell távolítani!

A töltők csatlakozóit és vezetékeit rendszeresen ellenőrizni kell, sérülésük esetén tilos használni őket, amíg meg nem javították!

Ne dobja az akkumulátorokat tűzbe, mert felrobbanhatnak, vagy kifolyhatnak!

Ne dobja őket kukába, csak szelektív hulladékgyűjtő ládába!

Ne töltse túl vagy ne merítse túl az akkumulátort, mert ez akku teljes károsodásához vezethet.

Ne tegye ki magas hőmérsékletnek.

Irányítás: 

gázkar (fel-le) gáz adagolás

gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül

irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés

irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert, ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe. 

Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.

Bugs 19EIS főbb tulajdonságok:

Automatikus felszállás és landolás.

A távirányítón bal sarkán található gomb megnyomásával a gép automatikusan felszáll kb. 1,5 méter magasságba és ott lebeg várva utasításunkra, ha még egyszer megnyomjuk ugyan ezt a gombot, akkor pedig automatikusan leszáll. 

Hazatérés funkció

Nem kell aggódnunk, hogy túl messzire vezetjük a drónt és már fogalmunk sincs, hogy jöjjünk vele vissza, mert ilyenkor a távirányító jobb oldalon található hazatérő gomb megnyomásával a Bugs egész egyszerűen automatán hazatér a kiindulási pontra majd leszáll és meg áll. Így legalább nem áll fent az veszély, mint régebben, órák hosszat bolyongva a szántóföldön keresve az elveszített drónt.

Természetesen a manőver működéséhez felszállás előtt meg kell várnunk, míg a bogár elég műholdat lát.

Intelligens hazatérés

A Bus drón repülés közben valami oknál fogva kevés műholdat lát, de felszálláskor megvolt a megfelelő erősségű GPS jel akkor hazahívó parancsra képes visszatérni. Ilyenkor is bele tudunk nyúlni a kormányzásba, ha például valami tereptárgy van az utunkban, vagy a drón vissza is kapcsolható kézi vezérlésre.

 Jelvesztéses hazatérés

Hosszabb ideig tartó jelvesztés esetén (ez körülbelül 6-8 másodperc) a bogár drónunk el indul vissza hozzánk és leszáll. Ha pedig menet közben a kapcsolat helyreáll, akkor természetesen folytathatjuk a repülést, ha deaktiváljuk a hazatérés folytatását.

 Alacsony akkufeszültség esetén történő hazatérés

Az akkumulátor kapacitása a kritikus szín alá csökken, akkor a távirányító elkezd csipogni, ha mi erre nem reagálunk, két vonásnál a gép robotpilóta módba kapcsol, majd hazatér és leszáll a kiindulási pontra. Ilyenkor is beleszólhatunk a hazatérésbe, de jobb, ha nem nagyon húzzuk az időt, mert az akku lemerülése a levegőben végzetes következményekkel járhat. Illetve az akkumulátor túlmerítése jelentős mértében károsítja a telep élettartalmát. 

Optikai szenzor

Az optikai szenzor előnye, hogy olyan helyen ahol kevés a GPS vétel mondjuk például beltéren ennek e technológiának a segítségével madarunk képes egyhelyben lebegni. Ez úgy működik, hogy drón, képeket készít a talajról, majd szoftveresen összehasonlítja azokat és ebből kiszámítja a drón elmozdulását, így tarja meg a gép pozícióját. 

Magasságtartás

A GPS-nek és a barometrikus szenzornak köszönhetően még szeles időben is elég szépen tartja a pozícióját a drón. Ez persze nem elég ahhoz, hogy rezdülésmentes videókat készítsünk. A gumibakos mechanikus gimbal biztos csillapít valamennyit de videopályázatot nem fogunk nyerni a felvételeinkkel.

Headless mód

Headless módban nem kell, hogy a modell forgásával foglalkozzon, mindegy merre áll drón, a kar hátrafelé húzásával mindig felénk fog jönni. Tehát ha aktiváljuk a funkciót az irányok mindig ugyan azok maradnak.

Követő funkció (Follow me)

Ha megfelelő távolságban vagyunk a dróntól és megnyomjuk a gombot, a drón kamerával felénk fordul és beáll egy pozícióba. Ha mi elindulunk, a drón követ minket. Azonban a funkcióval először csak teljes üres területen próbálkozzunk, ahol semmilyen akadályba nem ütközhetünk. A funkció használata előtt ellenőrizzük a megfelelő műhold jelet és legyünk vele tisztába, hogy ha a drón útjába bármilyen akadály kerül, a drón egész egyszerűen nekimegy.

Kőrepülés (Orbiting)

A pont feletti körözés funkcióval 360°-ban le tudja videózni a kiszemelt tárgyat vagy akár saját magát.

Alapesetben azt hiszem 10 métert jelent, de a kör nagysága módosítható. Ez a funkció nagyon praktikus, ha valamiről panoráma felvételt akarunk készíteni.

Útvonal (Waypoint)

A térkép funkció használatával meg tudjuk tervezni oly módon a repülést, hogy a térképen, amely pontjaira rábökünk Bugs drónunk arra fog haladni.

A kiváló jellemzők között megtalálható az optikai szenzor, a praktikus összecsukható kivitel, a 2K kamera, erőteljes Brushless motorok, no meg persze a GPS jelenléte, ami igen csak könnyeddé teszi a repülést. Ezáltal rengeteg funkcióra nyílik lehetőség az automatikus hazatéréstől kezdve a követő funkción át gyakorlatilag minden jóval felszerelték, ha lehet írni.
 

Specifikáció:

- GPS funkciók: 

- Egyhelyben lebegés, azaz pozíció tartás.

- Automatikus hazatérés.

- A drón képes automatikus hazatérést végrehajtani a következő helyzetekben is: 

Az akkumulátor töltöttségi szintje már túl alacsony.
 

Vagy ha a távirányító és a drón között megszakad a kapcsolat.

- Optikai és ultrahangos pozíció felismerés.

- Követő funkció. (Followme)

- Keringés egy megadott objektum vagy pont körül. (Orbiting)

- Automatikus útvonal repülés. (Waypoint)

- Repülési idő: kb. 25 perc.

-Töltési idő: 150-180 perc.

- Akkumulátor: 7.7V 1820mAh.

- Hatótáv: max.: 1000 méter.

- FPV hatótáv max.: 300-600  méter. (mobiltelefon függő)

- Kefe nélküli motorok: 2750kv Brushless.

-Szabályzó: 4A Brushless.

- Max. Repülési sebesség: 32 km/h.

- Méretek: Becsukva: 7 x 14 x 7 cm, Kinyitva: 35.5 x 31 x 6 cm.

- Elkülönített motorvezérlők.

- Figyelem! Az MJX Bugs kamerája Dual Band WiFi (802.11ac) kommunikációt használ, ami mérföldkövekkel gyorsabb, mint a 2,4 GHz-es technológia és a hatótávolsága is többszöröse ellenben nem minden telefon támogatja.

(a 4 éves felső középkategóriás telefonok minden darabja támogatja, csak a hatótávolság lehet némileg kisebb)

Kamera képességek: 

2.5K=  2560x1440 (30fps) videó.

Full HD= 1920x1080  (fps ismeretlen) videó.

Fotó: 25600x1440= 3,7 megapixel.

Paraméterek

MJX Bugs 19 műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság 1000m.
A wifi azaz FPV (élőkép) hatótávolsága Kb. 300-600m (telefon függő).
Méretek összecsukva 70*140*70mm.
Méretek kinyitva 355*310*60mm.
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig átlóba mérve (becsukva) 135*80mm.
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig (kinyitva) 355*305mm.
Teljes hossz/szélesség átlóban mérve (kinyitva) 255*205mm.
Hossz/szélesség a váz végéig 135mm és 80mm.
Hossz/szélesség átlóban a váz végéig 195mm.
Törzs magasság (kinyitva) 55mm.
Főrotorátmérő 125mm.
Adó méret (H x Sz x M) 140mm x 70-80mm x 39-50mm.
Adó működés 2 db. AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 3,5óra.
Repülési idő kb. 25perc.
Nettó súly beépített kamerával 169g (akku nélkül).
Nettó súly beépített kamerával és akkumulátorral együtt 248g
Akkumulátor 7,7V 1820mAh. LI-poly. moduláris
Motorok 4db nagy teljesítményű Brushless főmotor (2350kv)
 
MJX Bugs 7 csomag tartalma
 
1 db MJX Bugs 19EIS drón
1 db 2,4Ghz távirányító LCD kijelzővel
1 db töltőkábel (USB C)
1 db LIPO akkumulátor 7,7V 1820 mAh. a drónba
1 db telefon tartó konzol a távirányítóba építve
4 db tartalék rotorlapát
1 db csavarhúzó
1db angol nyelvű leírás
 
Memória kártyát és kártya olvasót a csomag nem tartalmazz!
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

Mások ezeket is megvásárolták

MJX Bugs 19EIS brushless motoros, GPS drón 25 perc repülési idő, 5G 2,5K. WIFI FPV dönthető kamerával.

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 19EIS kamerás GPS brushless motoros drón szett zöld
99.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X20P maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X20P drón szett
12.990 Ft 9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 2.4Ghz,-es távirányítóval rendelkező, 25km/h végsebességű R/C autó.

Gyártó: Winyea
Raktáron
Gyártó cikkszám: Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 25km/h végsebességű R/C autó.narancs színű
19.990 Ft 17.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

XK Strom Crawler 12429+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 40km/h.

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK Sorm Crawler 12429 1:12 autó szett
57.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

XLH Truggy +Lipo+2.4Ghz.+2WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 38km/h.+ zöld-fekete színű

Gyártó: XLH
Raktáron
Gyártó cikkszám: XLH Truggy 1:12 autó zöld-fekete színű
41.990 Ft 36.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett piros-ezüst színű
14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

XK Wltoys V912-A fémvázas négycsatornás single rotoros helikopter, magasságtartó automatával és moduláris akkuval

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK WLtoys V912-A helikopter szett
55.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

Double Horse 7007 R/C hajó (Tracer-2 útod modell) (810mm hosszú) 2.4Ghz.-es távirányító Li-Poly akku max:20km/h.

Gyártó: SHUANG MA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Double Horse 7007 R/C hajó szett
39.990 Ft 35.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

Krokodil hajó kétmotoros elektromos hajó, 2.4GHz.-es távval, Li-Po akkuval, 9-10km sebességel (300mm hosszú) Piros-fekete színű

Gyártó: Alamodell
Raktáron
Gyártó cikkszám: Krokodil hajó RH702 Piros-fekete színű
15.990 Ft 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!