Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

XK INNOVATIONS

Rendezés:
55.990 Ft

XK Wltoys V912-A fémvázas négycsatornás single rotoros helikopter, magasságtartó automatával és moduláris akkuval

Raktáron

Röviden így lehetne jellemezni ezt a kezdő és haladó scale-helisek világában aduász gépet.
A V912-es helikopter közvetlen utód modellje, mely magasságtartó automatával gombnyomásra történő fel-le szállással, illetve moduláris nagy kapacitású akkumulátorával hívja fel magára a figyelmet.
Fémvázas külső kiváló minőség. 4 csatornás, egy rotoros helikopter mely precíz mechanikával, nagy hatótávolságú 2.4GHz.-es  digitális rádióval rendelkezik.
Természetesen beltéren is jól repül. A "Bell Rotor Head Design" a hagyományos helikopterekhez képest nagyobb stabilitást nyújt azáltal, hogy a stabilizátor a rotorhoz képest nem 90, hanem 45 fokban helyezkedik el.
Ha egy kezdő, 4csatornás koaxiális rotor elrendezésű helikoptert el tud vezetni, akkor ez a termék se fog nehézséget okozni.
Ezáltal akár elszánt kezdőknek is ideális választás lehet.

95.990 Ft 89.990 Ft
6.000 Ft 6%
Akcióból hátralévő idő

XK Wltoys 124016 professzionális autó Brushless motorral, hűtőventilátorral, proporcionális vezérléssel és 75km/h!

Raktáron

Az 1:12 méretarányú, 4WD azaz 4 kerék meghajtású, és 2.4Ghz.-es pisztoly távirányítóval rendelkező gépszörnyeteg.
Kettős differenciálmű, fém meghajtás és alváz, az olajos állíthatókeménységű lengéscsillaitok mind-mind arra utalnak hogy egy elég komoly járgánnyal van dolgunk.
A távirányító nagy újítása a proporcionális vezérélés mellett akár még a végsebesség mértéke is külön állítható.
Gyermekeknek nem inkább, csak haladó pilótáknak javasolt, mert a hatalmas végsebesség miatt, könnyen akár össze is törhető, főleg ha nem megfelelő helyen használjuk.
Inkább a sima útszakaszokat preferálja, ha mégis terepeznénk, állítsuk jóval lejjebb a végsebességet, míg nem vagyunk gyakorlottak illetve nem ismerjük a terepet.

57.990 Ft 53.990 Ft
4.000 Ft 7%
Akcióból hátralévő idő

XK Strom Crawler 12429+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 40km/h.

Raktáron

Az Strom Crawler egy igen impozáns megjelenésű 1:12 méretarányú autó.
Az XK új jövevénye egy vérbeli sziklamászó autó, mely állítható végsebességének és kardán vezérlése mellett szinte min den útviszony mellett feledhetetlen szórakozási élményt biztosít.
A maximális 40km/h.-s végsebesség sok mindenre elég, a keskeny kerék valódi gumiabroncsokkal, felejthetetlen játék élményt biztosít akár sima aszfalton is, mert a nagyobb sebességnél az út megtartása borulás nélkül kanyarodás közben nem egy egyszerű feladat.
A proporcionális vezérlés mellett egy tekerhető potméter segítségével beállítható a maximális végsebesség, így sziklamászásra és kezdő autósok tekintetében is sok segítséget nyújt az irányítás könnyed elsajátításában, és a játék élmény izgalmassá tételében.
A digitális szervónak köszönhetően a kormányzás is hihetetlen precizitással valósul meg.
A Strom Crawler tekintetébe a WL gyártó igen magasra helyezte azt a bizonyos lécet…
A jobb konstrukciót és a strapabíróbb alkatrészek a gyártó sok sok éves tapasztalatára vezethető vissza így az új jövevény gyermekbetegségtől, és hibáktól mentes.
Így egy hihetetlenül jól megtervezett és összerakott off road autót ismerünk meg a Storm Crawler tekintetébe, mely strapabíró, gyors, nagy hatótávolságról pedig a 2.4Ghz.-es digitális kódolású adó gondoskodik.
A kellő teljesítményről és a jó üzemidőről egy nagy kapacítású Li-po akkumulátor gondoskodik mely 7,4V és 1500mAh kapacítású.

59.990 Ft 55.990 Ft
4.000 Ft 7%
Akcióból hátralévő idő

XK Rock Crawler D7 12402-A+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 50km/h.

Raktáron
Az újított  kardán vezérlésű 1:12.-es méretarányú, négykerék meghajtású off road autó szinte minden útviszonyok között negálja a helyét.
A max. 50km/h.-s végsebességgel, szédületes tempóra képes.
A proporcionális vezérlés mellett egy tekerhető potméter segítségével beállítható a maximális végsebesség, így sziklamászásra és kezdő autósok tekintetében is sok segítséget nyújt az irányítás könnyed elsajátításában, és a játék élmény izgalmassá tételében.
A szédültes végsebesség izgalmassá teszi a sima aszfalton történő játszadozást is.
A digitális szervónak köszönhetően a kormányzás is hihetetlen precizitással valósul meg.
Sok problémát legyőzött a gyártó így sokkal ellenállóbak lettek az alkatrészek, nem darálódnak rendszerességgel a fogaskerekek, és a kerék agy és egyéb alkatrészek sem törnek úgy mint rég. Így egy hihetetlenül jól megtervezett és összerakott off road autót ismerünk meg a Rock Rover D7.-es tekintetébe, mely strapabíró, gyors, nagy hatótávolságról pedig a 2.4Ghz.-es digitális kódolású adó gondoskodik.
A jó üzemidőről pedig egy 2 cellás Lipoly akku gondoskodik, melynek kapacitása 1500mAh.  
35.000 Ft

XK X420 az akrobata repülés új úttörője 2.4G 6CH 420mm 3D6G mód

Raktáron
Az akrobata repülős koronázatlan királyaként lehetne jellemezni az XK új jövevényét.
Az XK X420 epp repülőt két főmotorral és kettő darab csűrőlappal lehet irányítani. Nagy meglepetésre 3D/6G üzemmódot kapót melynek nagy előnye, a pofonegyszerű függőleges függeszkedés és manőverezés. Amit régen csak a profi pilóták kiváltsága volt, most gyakorlatilag a 6G stabilizációnak hála bárki gyorsan elsajátíthatja. Ebben a módban akár egy kisebb szobában is lehetővé válik az irányíthatóság, míg normál vízszintes repüléshez, még mindig több tudást és nagy szabad területet igényel, persze repülés közben a két mód könnyen váltható. Így inkább repülés területen némi rutinnal rendelkezőknek javasoljuk a repülőt, vagy elszánt kezdőknek.​
3.790 Ft

RAYLINE R250/XK X250-01- Battery 3,7V 780mAh- Akkumulátor gyári 3.7V 780mAh

Beszerzés alatt!
RAYLINE R250/XK X250-01- Battery 3,7V 780mAh
Akkumulátor gyári 3.7V 780mAh