Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

FEILUN FT011 verseny hajó 2.4GHz távval,Li-Po akkuval,brushless motorral, 55km sebességgel és proporcionális vezérléssel (650mm hosszú)

95.990 Ft
Kapható választék:
Hány akkuval kéri:
Menny.:db
Gyártó cikkszám: FEILUN FT011 brushless verseny hajó szett
Gyártó: FEILUN
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. március 05.
Szállítási díj: Ingyenes

Az FT011 egy 3 fázisú villanymotorral és egy 4 cellás akkumulátorral rendelkező szédületesen gyors hajó. Az kínálatunkban elérhető legnagyobb proporcionális vezérlésű hajó, mely akár egy rendőr-motorcsónakkal is felveszi a versenyt az 55km/h-ás csúcssebességével. Ilyen tempónál már oda kell figyelni arra, hogy a motorcsónakot csak olyan helyen használjuk, ahol a vízben nem tartózkodik ember, mert ék alakja és szédületes gyorsasága komoly sérülésekhez vezethet! Dupla rétegű szigetelése révén a hajótestbe jutó víz mennyisége csekély. Továbbfejlesztett vízhűtéses rendszer biztosítja a motor mellett a szabályzó hűtését is, ezzel hosszabb élettartamot nyújtva a hajónak.
Nagy sebessége miatt ajánlott korosztály 14. évtől. Szigorúan fürdőzőktől mentes területen használható.

Teljes proporcionális vezérléssel, ami annyit jelent amennyi gázt adunk pont annyival halad, illetve a hajólapát kitérésnél is ugyan ez. (Tehát tudunk vele épp úgy lassan haladni, mint gyorsan is)

Leírás

Feilun FT011 Brushless motoros versenyhajó 55km/h. végsebességgel

Egy közékporú férfi és egy fiú sétálnak a Balaton partján. Szürkület előtt kicsivel rájön a családok egy része, hogy érdemes a szállás felé venni az irányt. A férfinél szatyor. Valamelyik multinál lehetett kapni, ilyen szövetféle. Megérkezve lepakolnak, elővesznek egy tekintélyt parancsoló 65 centiméteres hajó-forma tárgyat, majd a stég felé indulnak. Szemük a vizet fürkészi, hogy biztosan ne jusson oda fürdőző, ahová ők céloznak. A hajó a vízen. A pisztolytávirányító ravaszán sercenő izzadt mutatóujj nyomán éktelen villanymotor-vonyítás töri meg a strand szokott zajkörnyezetét. A víz, pedig viszi a hangot. A kukoricás néni kishíján hasra esik az előtte elterülő családban, mert már hosszú másodpercek óta csak a vizet fürkészi: mi lehet ez a hang.

Az a kukoricás néni, aki a partról, foltos szemüvegén át mered a magyar tenger igéző kéksége felé, nem fogja látni azt az apró, száguldó fekete pontot, ami a parttól akár 150 méterre is eltávolodhat, de ha véletlenül mégis kiszúrná, egy szempillantás alatt elveszítheti: a hajó képes az 55 kilométeres óránkénti sebesség meghaladására.

A fürdőzők is, már messziről mind odafigyelnek. Megáll Petike, mielőtt az apja válláról a vízbe ugrana, bennreked a lélegzet, még a strandlabda is megáll a levegőben. Mindent ellepnek a jobbra-balra kapkodott tekintetek.

A férfi megszánja a fiút. Általános iskolás lehet. Titokban már régen remélte, hogy vezetheti a hajót, most végre elérkezett az Ő ideje. A pillekönnyű test egy pillanat alatt kiemelkedik a vízből és félelmetes sebességre gyorsul.

Neked is lehet egy ilyen hajód. Egyszerű és nagyszerű konstrukció, ami egy vízzel hűtött szabályzóból, háromfázisú, szénkefe nélküli villanymotorból, egy szervóból és egy vevőből áll, ék alakú ABS hajótestbe szerkesztve. A hajócsavart mindenféle stabilizáló szerepet betöltő elemek szegélyezik, és a vízhűtés kivezetése is itt található.

A hajó belsejéhez hozzáférni nem nehéz, csak pár retesz tartja a helyén a vízhatlan fedelet, melynek levételével elérjük a hajó összes berendezését. Cserélhetünk akkumulátort, tetszőlegesen alkatrészeket, ha később szükség lesz rá. Nincs több eldugott panel az egybeöntött és ragasztott hajótestben. Ez nem eldobhatónak készült.

Az akkumulátoron máris megütközhetünk. Az egység négy cellája összesen 14.8 voltot tesz ki, a kapacitás 7-8 perc zavartalan száguldásra elegendő. Mi az, hogy csak 7-8 perc? Hiszen tehettek volna bele két és félszer ekkora energiaforrást, hogy elmenjen 20 percet, vagy még többet! Egyszerű a válasz. Az akkumulátor nehéz, a fürge hajó rosszabbul teljesítene ha emiatt nagyobb lenne a merülése, és a tömege. Egyszerűen agilisebb ekkora akkumulátorral. Ha tehát szeretnénk még kétszer ennyit játszani, érdemesebb még két akksit beszerezni, és akkor nem romlik a teljesítmény/tömeg arány.

Standard, egyszerű pisztolytávirányító tartozik a készlethez, aminek megvan az az előnye, hogy a hajóban külön vevő tartozik hozzá a szabályzótól elkülönítve: ha szükséges, használhatunk másik távirányító/vevő párost is, de erre valószínűleg csak veterán modellezőknek lesz igénye a csodatávirányítóikkal, amin nagyobb az LCD, mint egy mostanában divatos okostelefonon. A felhasználók igényeit bőségesen ki fogja szolgálni ez az egyszerű távirányító is, benne az alapfunkciókkal, mint a csatornák trimmelése (középérték beállítása), a kormányzás érzékenységének az állítási lehetősége. Emellett a 9 voltról (6xAA) üzemelő távirányító biztos, zavarmentes átvitelt nyújt 100 méterig, de megfelelő körülmények mellett ennek a másfélszerese is simán elérhető.

Megvan a hajó, az akkumulátor, a távirányító. Mi kellhet még? Igen, a csomagban az apró sallang és a kézikönyv mellett egy töltő is megtalálható. Ez is a távirányítóhoz hasonló elvet követ: mindenre elég, de aki komolyan modellezik, a saját töltőjét fogja használni (ami annyiba is kerülhet, mint egy ilyen hajó, szóval ne irigyeljük azokat a nagy modellezőket). Ez a töltő arra elég, hogy a hajó mellé kapott akkumulátort, és még a később mellé vásárolt pár darabot feltöltse. Visszajelzéssel rendelkezik, és a töltés végén csepptöltésre áll át, tehát nem tudunk vele kárt okozni. A töltés ideje az, amire „panaszunk” lehet, hiszen az a 4+ óra, ameddig az elektronokat a cellákba szuszakoljuk, meglehetősen sok idő. Azt sem szabad azonban elfelejteni, hogy a lassú töltés kevésbé amortizálja a cellákat, hatékonyabban és kíméletesebben lehet így kezelni a kényes lítium-polimer pakkokat.

Az elején lefestett jelenetben nem véletlenül volt felnőtt is jelen. Egy ilyen hajó nem megfelelő helyen és kezekben komoly veszélyt hordozhat, ezért mindenképpen ajánljuk, hogy vagy szülő felügyeletével menjen a játék, vagy csak idősebb, 14. életévét meghaladott csemetének adjunk ilyet a kezébe. Sajnos a legtöbb szórakoztató és király dolog vagy függőséget okoz, vagy veszélyes (esetleg a kettő egyszerre), de a megfelelő óvatossággal biztonságosan használható hobbitermék. Vásárlás előtt mindenképp javasoljuk a személyes vagy telefonos megkeresést, vásárlást követően pedig a termék használatba vétele előtt a kézikönyvben foglaltak elolvasását.

Tulajdonságok:

Szédületes tempó 55km/h
Hatalmas méret ebben a kategóriában
Brushless 3 fázisú villanymotor
Kifinomult proporcionális vezérlés
Nagy hatótávolságú 2.4GHz-es rádió távirányító
Ha felborul akkor sincs probléma a távirányítóval visszaállítható
Vízhűtéses rendszer külön a motor és a vezérlő elektronika hűtésére
Nagy teljesítményű 4 cellás LI-poly akkumulátor
Hatékony szervós vezérlésű kormánylapát
Ék alakú hajótest ami úgy halad mint a rakéta
Kormánylapát középállás és érzékenység finomhangolás

Paraméterek

Fei lun FT011 műszaki adatok
 
Állapot RTR (100%-ban kész)
Nehézségi fok haladó
Maximális hatótávolság kb. 150m.
Végsebesség 55km
Teljes hossza 650mm.
Törzs hossz 560mm.
Törzs magasság 130mm.
Törzs szélesség 160mm.
Hajócsavar átmérő 30mm
Hajólapát mérete 80mmx25mm
Adó méret (H x Sz x M) 160mmx230mm x 50mmx150mm x 20-90mm.
Adó működés 6 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 150perc.
Menet idő kb. 10perc.
Nettó súly 1020g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral együtt 1245g.
Akkumulátor 14,8V 2200mAh. LI-poly.
Működés egy Brushless főmotor + 1db szervóval vezérelt kormány lapát
Végsebesség 55km/h.
Gyártó Fei lun
Modell név FT011
Állapot komplett készlet
 
A csomag tartalma
 
1db dekorált műanyag hajótest, motorral, szervóval és elektronikával teljesen menet készre szerelve
1db 2,4GHz rádió távirányító (pisztoly formájú)
1db Brushless kefe nélküli villanymotor (171109-2400 KV) a hajóba szerelve
1db szervo a hajóba szerelve
1db szabályzó (65A) a hajóba szerelve
1db Li-Poly 14,8V 2200mAh 25C akkumulátor
1db 220V-os balanszeres akkumulátortöltő
1db hajó tartó állvány
1db gumi orrkúp
3db tartalék hajólapát
2db szerszám
2db csavar
 
A dobozból csak ki kell venni, az akkumulátort feltölteni, és már mehet is a móka.....
 
Szükséges kiegészítők
 
Távirányító működtetése 6 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor szükséges. (nem tartozék).

További tulajdonságok

 

Hasonló termékek

FEILUN FT009 verseny hajó 2.4GHz távval,Li-Po akkuval, 30km sebességgel és proporcionális vezérléssel. (470mm hosszú)

Gyártó: FEILUN
Raktáron
Gyártó cikkszám: FEILUN FT009 verseny hajó szett zöld színű
42.990 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.

FEILUN FT009 verseny hajó 2.4GHz távval,Li-Po akkuval, 30km sebességgel és proporcionális vezérléssel. (470mm hosszú)

Gyártó: FEILUN
Raktáron
Gyártó cikkszám: FEILUN FT009 verseny hajó szett narancs színű
42.990 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.

FEILUN FT007 verseny hajó 2.4GHz távval,Li-Po akkuval, 20km sebességgel és proporcionális vezérléssel. (360mm hosszú)

Gyártó: FEILUN
Raktáron
Gyártó cikkszám: FEILUN FT007 verseny hajó szett bordó színű
29.990 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.

FEILUN FT007 verseny hajó 2.4GHz távval,Li-Po akkuval, 20km sebességgel és proporcionális vezérléssel. (360mm hosszú)

Gyártó: FEILUN
Raktáron
Gyártó cikkszám: FEILUN FT007 verseny hajó szett sárga szinű
29.990 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.

FEILUN FT008 verseny hajó MHz távval,Li-Po akkuval, 15km sebességel (285mm hosszú)

Gyártó: FEILUN
Raktáron
Gyártó cikkszám: FEILUN FT008 hajó szett piros színű
16.990 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.

FEILUN FT008 verseny hajó MHz távval,Li-Po akkuval, 15km sebességel (285mm hosszú)

Gyártó: FEILUN
Raktáron
Gyártó cikkszám: FEILUN FT008 hajó szett zöld színű
16.990 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.

Mások ezeket is megvásárolták

Akcióból hátralévő idő

MJX Bugs 19EIS brushless motoros, GPS drón 25 perc repülési idő, 5G 2,5K. WIFI FPV dönthető kamerával.

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 19EIS kamerás GPS brushless motoros drón szett zöld
99.990 Ft 89.990 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X20P maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X20P drón szett
12.990 Ft 9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.
Akcióból hátralévő idő

Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 2.4Ghz,-es távirányítóval rendelkező, 25km/h végsebességű R/C autó.

Gyártó: Winyea
Raktáron
Gyártó cikkszám: Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 25km/h végsebességű R/C autó.narancs színű
19.990 Ft 17.990 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.
Akcióból hátralévő idő

XK Strom Crawler 12429+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 40km/h.

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK Sorm Crawler 12429 1:12 autó szett
56.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.
Akcióból hátralévő idő

XLH Truggy +Lipo+2.4Ghz.+2WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 38km/h.+ zöld-fekete színű

Gyártó: XLH
Raktáron
Gyártó cikkszám: XLH Truggy 1:12 autó zöld-fekete színű
39.990 Ft 35.000 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett piros-ezüst színű
14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.

XK Wltoys V912-A fémvázas négycsatornás single rotoros helikopter, magasságtartó automatával és moduláris akkuval

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK WLtoys V912-A helikopter szett
55.990 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.

Double Horse 7007 R/C hajó (Tracer-2 útod modell) (810mm hosszú) 2.4Ghz.-es távirányító Li-Poly akku max:20km/h.

Gyártó: SHUANG MA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Double Horse 7007 R/C hajó szett
39.990 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.

Krokodil hajó kétmotoros elektromos hajó, 2.4GHz.-es távval, Li-Po akkuval, 9-10km sebességel (300mm hosszú) Piros-fekete színű

Gyártó: Alamodell
Raktáron
Gyártó cikkszám: Krokodil hajó RH702 Piros-fekete színű
15.990 Ft
Várható szállítás: 2024. március 05.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!