Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

MJX Bugs BUGS 18 PRO brushless motoros, GPS drón 28 perc rep idő, 5G 4K. WIFI FPV dönthető kamerával, 3 tengelyes gimbal.

169.990 Ft 159.900 Ft
10.090 Ft 6%
Az akció időtartama: 2024. 05. 21. - 2024. 06. 11.
Kapható választék:
Hány akkuval kéri:
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 18 PRO 4K 3aixis gimbalos kamerával
Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 27.
Szállítási díj: Ingyenes

Az MJX legjobban várt 2022-es drónja a BUGS BUGS 18 PRO. Miért is? Modernizált méret forma, összecsukható, illetve az alapfelszereltségként hordótáskába is kapjuk, így igen praktikussá válik a szállítása. A távirányító is igen kompakt karjai behajthatóak, illetve az elemes kialakítás helyett immáron beépített akkuval rendelkezik, és szabványos TYPE-C csalatkozóval akár csak a gép akkuja.
Erőteljes Brushless motorok, megnövelt akár 25-30 perc repülési idővel. Távirányítóról dönthető kamera mely végre 3 tengelyes gimballal rendelkezik, igy a felvételek minősége rengeteget javult. GPS mellett a drón optikai szenzorral is rendelkezik.
Megnövelt hatótávolság, immár elérheti élőképpel akár a 3 km.t is, de nagyban függ a használt telefontól és a környezettől!
De aggodalomra semmi ok ha drón jelet veszít automatikusan hazatér és leszáll.
Videó terén maradt a 4K immáron 30fps, vagy full HD 60fps, és a fotó minősége is sokat javult.
A visszacsatolt élőkép minősége is bámulatos, de a még részletgazdagabb eredmények elérésére végett a drón kamerája micro SD kártyával bővíthető..
Természetesen a követő funkció, a kőrepülés, és az útvonal repülés is a csomag része mint sok minden más.
Tehát az MJX gyártó minden bravúros újdonsága elérhető ebben a szerkezetben.
Mivel ez már nem gyerekjáték 14éves kor alatt tilos a használata.

Leírás

MJX Bugs 18 PRO brushless, GPS drón 28 perc repülési idő, max 3km. hatótáv, 5G 4K. WIFI FPV dönthető kamerával, 3 tengelyes gimballal, optikai szenzorral..

A drón összecsukva 75*155*75mm kinyitva 230*180*75mm. A távirányító is nagyon kevés helyett foglal, mindössze összecsukva 140mm*70mm*39mm.

Annak idején, amikor a Bugs 4.-es modell megérkezett, egy nagyon jó modellt sikerült megalkotni gyártónak, amely igen magasra tette a mércét. Ez volt akkor a gyártó (Über) azaz zászlóshajója, amibe minden tudást belepakoltak úgy, hogy az ár ne rugaszkodjon olyan magasra és a modell versenyképes maradhasson.
Persze ezek mellett volt a modellnek két hiányosága, ami elég zavaró volt.
Mind a két dolog a kamerát érinti.
A kamera egy úgynevezett gumi ágyba lett rögzítve mely hivatott volt a kamera rázkódását repülés közben csökkenteni. Saját berkeken belül 1 tengelyes gimbalnak is csúfolták.
De evvel a megoldással a felvételek remegését nem sikerült teljesen megszüntetni, inkább kissé egyenletessé tenni, "nesze semmi fogd meg jól" eredmény. Tehát valami segített, de nem sok minőség béli változás történt.
Természetesen a szervo motor itt is már adott volt, amivel távolról lehetet a kamera dőlés szögét vezérelni.
A másik ami tényleg számunkra kissé érthetetlen volt.
A gyártó 4K-s kamerával szerelte a BUGS 4.-es modellt is.
Sajnos 4K 17fps (bitrate) és 2,5K 25fps (bitrate) mellett sajnos csak Full HD videó rögzítésére volt képes 30fps-ben. Amit a mostani jövevény már 60fps.-ben produkál.

Az MJX BUGS 18 PRO-s új modellnél minden fájó pontot orvosol a gyártó.
Itt a rendes, azaz 3 tengelyes gimbal jelenléte adott, amivel tényleg drasztikusan csökken, azaz szinte teljesen eltűnik a mozgó kép rázkódása.
Természetesen a kamera itt is le-fel dönthető távolról, csak egy úgy nevezett 2 db. brushless motoros stabilizáló rendszer a drón mozgását a kameránál automatikusan kiegyenlíti.
Tehát ha például jobbra döntünk a levegőbe, akkor is a kamera tartja a normál vízszintes pozíciót a gimbalnak köszönhetően.
A videó felvétel még mindig max 4K de már 30 fps (bitrate) mellett. Illetve Full HD felvételek készítésére van még lehetőség 60, azaz 60 fps mellett!

Az új MJX BUGS 18 PRO modell kisebb és még kompaktabb is lett az BUGS 4.-hez képest. De méretileg még nem fér bele a 250 grammba. Ez nem az drón, azt agyártó BUGS 19.-esel modellel fedi le, ami gyakorlatilag BUGS 7.-es utódmodellje, amiben a két modell az összecsukható kivitelen kívül sémiben sem hasonlít egymásra.

De térjünk vissza a BUGS 18 PRO modell-hez mely a régi BUGS 4.-hez képest teljesen átalakult a távirányitón kívül szinte semmibe se hasonlít a régi modellhez, mert teste teljesen át lett szabva. Méretileg kicsit kisebb, de motor erejét tekintve szélellenálló képesége ugyan az, mint a régi modell esetében.
Mind a drón mind a távirányító méretéhez képest összecsukva nagyon kis helyen elfér. Egyszerűen csodálatos. A hordótáska itt már alapból adott tehát a csomag részét képezi.  
Az emberek a DJI Mavic 3 hoz szokták hasonlítani, hát a két drón között elég nagy a különbség! Csak ez egy olcsóbb alternatíva, mert míg a DJI 700.000ft-tól kezdődik, ennél a modellnél az ár mondjuk, csak az ötödébe se kerül. Tudásban nyilván vannak különbségek, de én úgy gondolom egy egyszerűbb usernek ez is bőven megteszi. Főleg akkor, ha a SYMA gyártó drónjainál minden téren valami fejlettebb szerkezetet szeretne megfizethető áron az ember. Mert itt minden profibb a kamera minősége a repülés ideje távolsága, élőkép hatótávolsága stb. Nem beszélve a valódi szervomotorral dönthető 3 tengelyes gimbalos kameráról. És végre van a GPS mellett optikai szenzor is.
Persze kinyitva majdnem akkora, mint az X8 pro de ott minden egyszerűbb így az ár is kb. csak a fele ehhez képest.
Tehát az új jövevénybe az MJX gyártó a piaci igényeknek megfelelően próbálta kialakítani még mindig kedvező ár mellett. Legnagyobb újítás, kompakt öszecsukható erős szenkefementes motorokkal felszerelt kivitel.
A másik gép órába épített kamera egység, ami 3 tengelyes gimballal van ellátva. Ez az jelenti gyakorlatilag a kamera egy gumi ágyban csücsül, mely egy brushless motorokban végződik gyakorlatilag ez tartja az egész kamerát. Mivel a gép elejében kapott helyett ezért ez nem is tűnik fel annyira. Ezen kívül a kamera el van látva egy szervó motorral melynek hála teljesen finoman dönthető a távirányítóval a kamera vízszintestől teljes függőleges állásig (azaz 90°.-ban) Tehát a kamera tartó brushless motorok és a kamerát közre fogó szervó motor teljesen független egymástól. Az egyik feladata a kamera le-fel döntésé a másiknak pedig kamera rázkódásának, azaz dőlésének kiegyenlítésére szolgál, hogy a készített felvétel rázkodásmenes maradhasson. Igy végre csodálatos felvételek készíthetőek.

A fotó és videó felbontása is sokat javult. A drón oldalán van egy micro SD kártya slot, ide tudunk behelyezni memóriakártyát, amelyet az alapcsomag nem tartalmaz. A fotó videó rögzítésre alapesetben okos telefon memóriájába van lehetőség a telefonos applikáción keresztül.
Itt rosszabb a felvétel minősége mivel a visszacsatolt élőkép kerül elmentésre. Ha helyezünk a gépbe memóriakártyát, akkor a távirányító segítségével tudunk fotót és videót készíteni ilyenkor sokkal részletgazdagabb felbontást kapunk, ami már jóval meghaladja a FULL HD. minőséget....
Mivel a gép wifin keresztül kommunikál mobiltelefonunkkal (5GHz. 802.11ac) ezt kell megnéznünk vásárlás előtt telefonunk támogatja vagy sem. 
Elég nagy ez a lista (például a SAMSUNG már a galaxy S6.-tól felfelé támogatja vagy akár a J3-as modell is kompatibilis) erre a szabványra azért van szükség, mert itt az élőkép továbbítása akár tízszerese is lehet távolságban a normál wifihez képest, illetve az élőkép felbontás is magasabb. 
A másik előny hogy a micro SD kártyára készített felvételek akár a kártya kivétele nélkül wifi kapcsolaton keresztül áttölthető a telefon memóriájába. Illetve sok függ a telefon típusától az áhított 3 km.-es élkép eléréshez.

A GPS mellett helyet kapott a gépbe optika szenzor is.  Az optikai szenzor előnye, hogy olyan helyen ahol kevés a GPS vétel mondjuk például beltéren ennek e technológiának a segítségével  képes egyhelyben lebegni. Ez úgy működik, hogy drón, képeket készít a talajról, majd szoftveresen összehasonlítja azokat és ebből kiszámítja a drón elmozdulását, így tarja meg a gép pozícióját.
A gép és távirányító közti hatótávolság tovább nőtt, ami most már elérheti akár a 3 km.-t is. De itt meg kell jegyeznem, hogy már úgy működik ha 500m.-nél pl.az élőkép jele túl gyenge akkor a drón már onnan visszatér. Én például  kettő helyen teszteltem az egyiknél éjszaki és déli irányban is kb. 500-600métert tudott aztán kiírta gyenge a jel a mobil kijelzőjére ahol az élőképet néztem aztán hazatért és leszállt.
A másik helyen egy kisebb domb tetején indítottam el a drónt az egyik irányban 2,6 km.-t tett meg míg a másikba 2,4 km.-t.
Már nincs úgy mint a régi modellnél, ha megszakad az élőkép hazatér. Habár itt még nem próbáltam ha nem kapcsolom össze a mobiltelefonnal akkor mi történik. Mivel a táv nem rendelkezik már digitális kijelzővel így nem látom a távolságot meddig megy csak a telefonos app.-ban.
Ezért itt más méréshez kéne folyamodni.

Az akkumulátor egy 7,7V 2950mAh-s darabb. Ami a gyártó szerint 25 perc repülési időt tesz lehetővé, ami gyakorlatban jó néhány perccel több volt, egy perc híján majdnem elértük a 30 perces álomhatárt!
A régebbi BUGS modellekhez képest nagyon sokat fejlődött a repidő. 
Ez már több mint elfogatható. Itt már tényleg szinte jelentéktelen a repülés időbeli különbség a DJI drága drónjaihoz képest. A töltő USB-s csatlakoztatású, itt már a teljes töltés vezérlés az akkuba van építve, igy gyakorlatilag bármilyen szabványos USB type C kábellel tölthető.
Sajnos az alapcsomag csak egy akkumulátort tartalmaz.

A táviránytó, ami nagyon kompaktra sikeredett a két botkormányán kívül tényleg semmi zsúfoltság a legfontosabb és legegyértelműbb gombkiosztással van ellátva. A távirányítón alul bal oldalt van a motor indító gomb jobb oldalt a ki-be kapcsoló gomb, felül bal oldalt a fotó/videó gomb (rövid megnyomás fotó hosszan lenyomva videó), jobb oldalt felül a hazatérő gomb, amikor a drón automatikusan a kiindulási pontra haza repül.
A távirányító tetején bal és jobb oldalt is egy-egy gomb található és egy-egy pótméteres, azaz tekerhető gomb. Bal oldalt a gomb az automatikus fel-le szállás indítható vele a potis gomb itt nem működik. Jobb oldalt gombot röviden lenyomva sebességi módot választhatunk hosszan pedig a föld felé néző led fények, kapcsolhatók be-ki. A potis gombbal pedig a kamera dőlésszöge állítható.

A régi modellhez képest mérete kisebb és kompaktabb lett, de a szél ellenálló képessége a gyártó szerint maradt a régi a BUGS 4W.-nél megszokott. A középen félbehajló rotorok, amelyeket a centrifugális erőtől feszülnek ki repülés közben azért kapta a drón, hogy szállításnál ne kelljen bajlódni a rotorlapátok állandó körülményes le illetve felszerelésével.
Magas módozatban lehetőség van az igazi sportos repülésre is, na, jó nem lesz olyan fürge, mint egy verseny drón, de az irányítás begyakorlására tökéletes lesz.
Ez a drón elsősorban kamerázásra van kihegyezve, a nagyobb méret kompakttá tehető kialakítás a könnyed hordozhatóság érdekében. Mégis legfontosabb maga a játék, mert legfőképpen egy drónt a repülés izgalmai miatt veszünk meg.

Összességében: Az MJX-nek tényleg sikerült egy olyan drónt megalkotnia, ami minden téren fejlődést mutat az előd modellekhez képest. Jobb kamera, jobb gimbal, hosszabb repülési idő, nagyobb hatótávolság, optikai szenzor könnyen kicsivé varázsolható. Végre a hordótáska is az alapcsomag része. És legfőbb alternatíváka az igazán kedvező ár.

Biztonsági figyelmeztetés:

Ez az RC modell nem gyerekjáték!
Nem alkalmas a 14 év alatti gyermekek számára.
Alaposan olvassa el a használati utasítást, mielőtt használatba venné a szerkezetet, ha kezdő valami egyszerű tanuló drónnal kezdjen az elején.
Illetve, ha lehetősége van, kérje ki egy tapasztalt drón vezető pilóta segítségét.

Repülés felelősségteljesen:

Ez egy kifinomult hobbi termék, mely elektronikus és mechanikus alkatrészekkel van felszerelve. Óvatosan és józanésszel kell működtetni. A pilótának minden ésszerű lépést meg kell tennie annak érdekében, hogy megvédje magát, másokat, állatokat és vagyoni tárgyakat.
Mert, ezekre sem a gyártó sem pedig a forgalmazó nem vállal felelősséget.
Kérjük, ellenőrizze az állami vagy helyi követelményeket és szabályokat a repülő szerkezet megvásárlása előtt.
A termék újratölthető akkumulátorral működik.
Akkumulátorokra vonatkozó utasítások:
Az akku behelyezése és eltávolítása az előírásnak megfelelően történjen!
Ügyeljen a megfelelő polaritásra!
Soha ne zárja rövidre az áramkört!
A drón összeszerelését csak felnőtt végezheti el, és csak felnőt használhatja!
A lemerült akkumulátort a modellből el kell távolítani!
A töltők csatlakozóit és vezetékeit rendszeresen ellenőrizni kell, sérülésük esetén tilos használni őket, amíg meg nem javították!
Ne dobja az akkumulátorokat tűzbe, mert felrobbanhatnak, vagy kifolyhatnak!
Ne dobja őket kukába, csak szelektív hulladékgyűjtő ládába!
Ne töltse, túl vagy ne merítse túl az akkumulátort, mert ez akku teljes károsodásához vezethet.
Ne tegye ki magas hőmérsékletnek.

Irányítás: 

gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?
3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert, ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe. 
Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.

Bugs 18 PRO főbb tulajdonságok:

Automatikus felszállás és landolás.
A távirányítón bal sarkán található gomb megnyomásával a gép automatikusan felszáll kb. 1,5 méter magasságba és ott lebeg várva utasításunkra, ha még egyszer megnyomjuk ugyan ezt a gombot akkor pedig automatikusan leszáll. 
Hazatérés funkció
Nem kell aggódnunk, hogy túl messzire vezetjük a drónt és már fogalmunk sincs, hogy jöjjünk vele vissza mert ilyenkor a távirányító jobb oldalon található hazatérő gomb megnyomásával a Bugs egész egyszerűen automatán hazatér a kiindulási pontra majd leszáll és meg áll. Így legalább nem áll fent az veszély, mint régebben, órák hosszat bolyongva a szántóföldön keresve az elveszített drónt.
Természetesen a manőver működéséhez felszállás előtt meg kell várnunk, míg a bogár elég műholdat lát.
Intelligens hazatérés
A Bus drón repülés közben valami oknál fogva kevés műholdat lát, de felszálláskor megvolt a megfelelő erősségű GPS jel akkor hazahívó parancsra képes visszatérni. Ilyenkor is bele tudunk nyúlni a kormányzásba, ha például valami tereptárgy van az utunkban, vagy a drón vissza is kapcsolható kézi vezérlésre.
 Jelvesztéses hazatérés
Hosszabb ideig tartó jelvesztés esetén (ez körülbelül 6-8 másodperc) a bogár drónunk el indul vissza hozzánk és leszáll. Ha pedig menet közben a kapcsolat helyreáll, akkor természetesen folytathatjuk a repülést, ha deaktiváljuk a hazatérés folytatását.
 Alacsony akkufeszültség esetén történő hazatérés
Az akkumulátor kapacitása a kritikus szín alá csökken, akkor a távirányító elkezd csipogni, ha mi erre nem reagálunk, két vonásnál a gép robotpilóta módba kapcsol, majd hazatér és leszáll a kiindulási pontra. Ilyenkor is beleszólhatunk a hazatérésbe, de jobb ha nem nagyon húzzuk az időt, mert az akku lemerülése a levegőben végzetes következményekkel járhat. Illetve az akkumulátor túlmerítése jelentős mértében károsítja a telep élettartalmát. 
Optikai szenzor
Az optikai szenzor előnye, hogy olyan helyen ahol kevés a GPS vétel mondjuk például beltéren ennek e technológiának a segítségével madarunk képes egyhelyben lebegni. Ez úgy működik, hogy drón, képeket készít a talajról, majd szoftveresen összehasonlítja azokat és ebből kiszámítja a drón elmozdulását, így tarja meg a gép pozícióját. 
Magasságtartás
A GPS-nek és a barometrikus szenzornak köszönhetően még szeles időben is elég szépen tartja a pozícióját a drón. Ez persze nem elég ahhoz, hogy rezdülésmentes videókat készítsünk. A két tengelyes gimbal teszi a felvételt tökéletessé, úgy hogy a drón kamerájának rázkódását, szinte teljes mértékben csillapítja. Igy a felvételek szinte teljesen, rázkodásmentesek lesznek.
Headless mód
Headless módban nem kell, hogy a modell forgásával foglalkozzon, mindegy merre áll drón, a kar hátrafelé húzásával mindig felénk fog jönni. Tehát ha aktiváljuk, a funkciót az irányok mindig ugyan azok maradnak.
Követő funkció (Follow me)
Ha megfelelő távolságban vagyunk a dróntól és megnyomjuk a gombot, a drón kamerával felénk fordul és beáll egy pozícióba. Ha mi elindulunk, a drón követ minket. Azonban a funkcióval először csak teljes üres területen próbálkozzunk, ahol semmilyen akadályba nem ütközhetünk. A funkció használata előtt ellenőrizzük a megfelelő műhold jelet és legyünk vele tisztába, hogy ha a drón útjába bármilyen akadály kerül, a drón egész egyszerűen nekimegy.
Kőrepülés (Orbiting)
A pont feletti körözés funkcióval 360°-ban le tudja videózni a kiszemelt tárgyat vagy akár saját magát.
Alapesetben azt hiszem 10 métert jelent, de a kör nagysága módosítható. Ez a funkció nagyon praktikus, ha valamiről panoráma felvételt akarunk készíteni.
Útvonal (Waypoint)
A térkép funkció használatával meg tudjuk tervezni oly módon a repülést, hogy a térképen, amely pontjaira rábökünk Bugs drónunk arra fog haladni.

A kiváló jellemzők között megtalálható az új finomított optikai szenzor, a nagy max 3 km.-es hatótávolság. 4K-s kamera nagyobb látószögű valós 3 tengelyes gimballal van ellátva. Illetve a GPS modul és az erős brushless motorok, még hosszabb repidővel.
Magas hatékonyságú brushless motorokkal szerelték. Az alap GPS funkciókon (RTH, pozíciótartás, Failsafe) túl a Bugs 18 PRO modell-ben megtalálhatóak a legfejlettebb GPS alapú repülési üzemmódok, amelyek segítségünkre lehetnek a felvételek készítésénél is. Bugs 18 három tengelyes automatikus gimballal van ellátva a drón belsejében, ami segítségével, jóval stabilabb felvételeket készíthetünk, ráadásul a kamera dőlés szögét távvezérlővel is beállíthatjuk. A drónnak 4k-s kamerája van, ami 30fps-el tud rögzíteni, vagy Full HD 60fps, míg a fényképező 8,3MP-es CMOS szenzorral van szerelve. Az élőképet max 3000 méterig tudja sugározni, de ez telefon és helyszín függő.

Specifikáció:

- GPS funkciók: 
- Egyhelyben lebegés azaz pozíció tartás
- Automatikus hazatérés
- A drón képes automatikus hazatérést végrehajtani a következő helyzetekben: 

Az akkumulátor töltöttségi szintje már túl alacsony
Vagy ha a távirányító és a drón között megszakad a kapcsolat

- Optikai és ultrahangos pozíció felismerés
- Követő funkció (Followme)
- Keringés egy megadott objektum vagy pont körül (Orbiting)
- Automatikus útvonal repülés (Waypoint)
- Repülési idő: kb. 25-30 perc
- Akkumulátor: 7.7V 2950mAh 22.715Wh
- Hatótáv: max.: 3000 méter. (azaz 3 km)
- FPV hatótáv: max. 3000 méter (mobiltelefon függő)
- Kefe nélküli motorok (Brushless)
- Max. Repülési sebességéter: 40 km/h
- Méretek: Becsukva: 75*155*75mm kinyitva 230*180*75mm
- Elkülönített motorvezérlők
- Figyelem! Az MJX Bugs kamerája Dual Band WiFi (802.11ac) kommunikációt használ, ami mérföldkövekkel gyorsabb, mint a 2,4 GHz-es technológia és a hatótávolsága is többszöröse ellenben nem minden telefon támogatja.
(a 4-5 éves felső középkategoriás telefonok mindend darabja támogatja csak a hatótávolság lehet némileg kisebb)

Paraméterek

MJX Bugs 18 PRO műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság 3000 m.
A wifi azaz FPV (élőkép) hatótávolsága Kb. 3000 m. (telefon függő)
Méretek összecsukva 75*155*75mm
Méretek kinyitva 230*180*75mm
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig átlóba mérve 410mm
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig (kinyitva) 310*350mm.
Teljes hossz/szélesség átlóban mérve (kinyitva) 410mm.
Hossz/szélesség a váz végéig 230mm és 180mm.
Hossz/szélesség átlóban a váz végéig 290mm.
Törzs magasság (kinyitva) 70mm.
Főrotorátmérő 145mm.
Adó méret (H x Sz x M) 140mm x 70-80mm x 39-50mm.
Adó működés beépített akkumulátor.
Töltési idő drón akkumulátora kb. 3óra.
Töltési idő távirányító teljesen lemerülve max 90 perc.
Repülési idő kb. 25-30perc.
Nettó súly beépített kamerával 260g (akku nélkül).
Nettó súly beépített kamerával és akkumulátorral együtt 375g
Akkumulátor 7,7V 2950mAh. LI-poly. moduláris.
Motorok 4db nagy teljesítményű Brushless főmotor.
 
MJX Bugs 18 PRO csomag tartalma
 
1 db MJX Bugs 18 PRO drón.
1 db 2,4Ghz távirányító beépített akkumulátorral.
1 db USB.-s töltőkábel.
1db LIPO akkumulátor 7,7V 2950mAh. a drónba.
1db telefon tartó konzol a távirányítóba építve.
4 db tartalék rotorlapát.
1db rotorlapát cserélő szerszám azaz csavarhúzó .
1db hordó táska.
1db angol nyelvű leírás.
Memória kártyát és kártya olvasót a csomag nem tartalmazz!
 
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

Mások ezeket is megvásárolták

Akcióból hátralévő idő

MJX Bugs 19EIS brushless motoros, GPS drón 25 perc repülési idő, 5G 2,5K. WIFI FPV dönthető kamerával.

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 19EIS kamerás GPS brushless motoros drón szett zöld
99.990 Ft 92.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X20P maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X20P drón szett
12.990 Ft 9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Akcióból hátralévő idő

Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 2.4Ghz,-es távirányítóval rendelkező, 25km/h végsebességű R/C autó.

Gyártó: Winyea
Raktáron
Gyártó cikkszám: Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 25km/h végsebességű R/C autó.narancs színű
19.990 Ft 17.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Akcióból hátralévő idő

XK Strom Crawler 12429+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 40km/h.

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK Sorm Crawler 12429 1:12 autó szett
57.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Akcióból hátralévő idő

XLH Truggy +Lipo+2.4Ghz.+2WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 38km/h.+ zöld-fekete színű

Gyártó: XLH
Raktáron
Gyártó cikkszám: XLH Truggy 1:12 autó zöld-fekete színű
41.990 Ft 36.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Akcióból hátralévő idő

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett piros-ezüst színű
14.990 Ft 13.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Akcióból hátralévő idő

XK Wltoys V912-A fémvázas négycsatornás single rotoros helikopter, magasságtartó automatával és moduláris akkuval

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK WLtoys V912-A helikopter szett
55.990 Ft 47.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Akcióból hátralévő idő

Double Horse 7007 R/C hajó (Tracer-2 útod modell) (810mm hosszú) 2.4Ghz.-es távirányító Li-Poly akku max:20km/h.

Gyártó: SHUANG MA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Double Horse 7007 R/C hajó szett
39.990 Ft 35.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Akcióból hátralévő idő

Krokodil hajó kétmotoros elektromos hajó, 2.4GHz.-es távval, Li-Po akkuval, 9-10km sebességel (300mm hosszú) Piros-fekete színű

Gyártó: Alamodell
Raktáron
Gyártó cikkszám: Krokodil hajó RH702 Piros-fekete színű
15.990 Ft 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!