file:///C:/Users/User/Downloads/googlea4bc4047d6089a1d.html

Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Termékek Menü

Syma X26 flexibilis védőkeretes, négy szenzoros drón, lebegő és akadály kikerülő funkcióval

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
13.990 Ft
Gyártó cikkszám: Syma X26 négyszenzoros drón
Elérhetőség: Beszerzés alatt!
Szállítási díj: 790 Ft
Kerüld el az elkerülhetetlent! A belépőszinten most már A SYMA X26 is használja a forradalmian új szenzorrendszert, mellyel el lehet automatán kerülni az ütközéseket.
A szenzorból a drón mind négy oldalán találunk egyet.
Ezek úgynevezett távolságérzékelőként műkődnek, ha ezekből valamelyik akadályt érzékel, akkor a quadcopter elindul az ellentétes irányba.
A gép nagyon masszív védőkeretet kapott, tovább a terepkerülés és drón automatikus levegőben tartása is sokkal jobban sikeredett, mint a konkurenciánál.
Repülési dinamikára mind szimplán automatikus terepkerülésnél is jelesre vizsgázott. Szóval it tényleg megéri a némi plusz befektetést, ha a Syma modelljét választjuk.
Tehát bátran ajánljuk kisebb korosztálynak is.
Kapható választék:
Hány akkuval kéri:

Paraméterek

SYMA X26 négy szenzoros drón műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság kb. 70m.
Teljes hossz/szélesség keret végéig átlóba mérve 160mm.
Teljes hosszúság a keret végéig 130mm.
Teljes széleség a keret végéig 130mm.
Keret magassága 45mm.
Főrotorátmérő 52mm.
Adó méret (H x Sz x M) 125mm x 100-115mm x 30-45mm.
Adó működés 4 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 50perc.
Repülési idő kb. 7perc.
Nettó súly akku nélkül 42g.
Teljes súly akkumulátorral együtt 54g.
Akkumulátor 3,7V 380mAh. LI-poly.
Motorok 4db főmotor
4db szenzor
 
A csomag tartalma
 
1 db SYMA X26 típusú szenzoros drónt
1 db 2,4Ghz távirányító
1db LIPO akkumulátor 3,7V 380mAh
1 db USB töltőt
4db tartalék főrotorlapát
1db angol nyelvű kézikönyv
 
Repülésre kész állapotban érkezik!

Leírás

SYMA X26 a teljes védőkerettel építkező, négy szenzoros akadályokat kikerülő drón

Alig pár éve, hogy megjelentek az első három tengelyes giroszkóppal szerelt helikopterek, amiket a kezdetleges drónok követtek. A drónok aztán megkapták a magasságtartó szenzort, hogy ne legyen olyan nehéz a közlekedés velük. Ahogy persze ment az idő, egyre ütésállóbbak is lettek.

A drágább modellekbe, jócskán százezer forint felett már a kezdetekkor pakoltak GPS szenzort. Ezek a drónok képesek voltak megtartani a pozíciójukat, és hazatalálni, ha muszáj. Idén elsőként jelent meg az optikai szenzor, ami képessé teszi a drónokat az önálló lebegésre jóval olcsóbban, mint a GPS-szenzor. Ez gyakorlatban úgy működik, hogy egy kamera lefele a talaj felé nézve automatikusan képeket készít a talajról és azokat összehasonlítja és ebből kiszámolja a drón elmozdulását.

Az eddig listázott megoldások viszont képtelenek voltak a tereptárgyak elkerülésére. A GPS drón belerepült a fába, ha olyanja volt (csak a méregdrága gépek nem), az optikai szenzoros drón alatt elhaladó autó pedig simán „magával vitte” a szenzor képe alapján a modellt.

A SYMA X26 nem megy neki a falnak csak úgy. Mind a négy oldalán található egy infraszenzor, ami a közeledő falat érzékelve működésbe lép, és elirányítja a modellt a faltól. Erőszakkal, vagy nagy lendülettel is alig tudjuk falnak küldeni, ha mégis sikerül a védőkeretnek hála nem esik le, majd elindul a másik irányba. Lendületből, nekifutva sem. Az egyetlen veszélyforrás a lehetne, de a védőkeretnek köszönhetően itt tökéletes biztonságot élvez a SYMA új üdvöskéje. A modell körül ugyanis olyan merev és könnyű, egyszerre kompakt védőkeret található, ami kellő védelmet nyújt a becsapódások ellen, és nagyban megkönnyíti a modell veszélytelen szállítását.

Ha meguntuk a játékot a távirányítós repülő szerkezettel, letehetjük a távirányítót, és kézzel is terelgethetjük a modellt. A modell az elétett kézre úgy reagál, hogy megpróbál eltávolodni tőle. Így könnyedén küldözgethetjük körbe-körbe a szobában. Mivel a gép mindegyik oldalán van szenzor ez összesen 4 darabbot jelent így lehetőség nyílik akár a 4 játékos módra is. Tehát négyen körbe állva egymásnak passzolgathatjuk a szerkezetet.

A biztonságos repülésre kihegyezett drónok kerete az extra tömeg révén nagyon sokat elvesz a modellek repülési idejéből. Az X26 azonban szerves egységet alkot a védőkeretével, ami nem vonja magával a túlsúly nagybani mellékhatásait. A készülék ereje bőven elég, mozgása nyugodt. Sajnos az „állat módon tépkedem a levegőben” üzemmódot nem építették bele, hiszen nem biztos, hogy akkor is képes lenne a szenzor a fal előtt megfogni a gépet, és ez volt a fő prioritás, amikor a modellt építették.
Elsősorban beltéri szerkezet, habár magas mód van benne, ilyenkor a szenzorok kikapcsolnak és szélcsendben kint is elboldogulunk vele.

Ennek megfelelően a lusta viselkedés kellemes akkumulátoridőt szül. Nem a kategóriától megszokott 4 percet kapjuk, a modell ennél pár perccel többet tölt a levegőben. Egyik sem tűnik valami hosszúnak, de aki repült már, az tudja, hogy tíz percnél tovább egy pontra koncentrálni mereven igen fárasztó mutatvány. Olyan gépek, amik a negyed órát meghaladják, már szinte csak a profi felhasználásra készült termékek között fellelhetők, melyek nem is igényelnek folyamatos kontrollt, csupán felügyeletet.

A körítés tekintetében a szokásos adagot kapjuk. Egy USB töltőt, ami játszi könnyedséggel feltölti az akkumulátort bő háromnegyed óra alatt. Az akkumulátor egy 380mAh.-s példány természetesen LI-poly típusú, amit a gép alján található kazettaszerű lenyitható tartóba lehet betenni, illetve könnyedén eltávolítani. Kár, hogy a gyártó csak 1 darabot mellékel a csomagban, de természetesen nálunk plusz is beszerezhető. Így, ha például az emberfia kettőt vesz, belőle akkor az egyikkel repül, a másikat közben töltheti. A távirányító a syma-nál jól megismert újgenerációs táv, ami rengeteg gyártón belüli modellel kompatibilis jelenleg, amivel akár 70 méterre küldhetjük el a modellt magunktól. Ez kevésnek hangozhat, de mivel GPS nincs benne így ennél nagyobb távolságban nem igazán lenne értelme kormányozni, mivel ilyen távolságban annyira nehezen látható hogy ember legyen a talpán. aki visszakormányozza. A csomagban a kötelező tartalék rotorok mellett egy csavarhúzó és a kézikönyv is megtalálható.

A mellékelt távirányító jól kézbe illeszkedő normál darab, nem valami miniatűr, mint más gyártóknál érzékenysége és nyomáspontja is kiváló, működéséhez 4db „AA” méretű elemre lesz szükségünk, vagy mehet ugyan ilyen típusú akkumulátorral is esetlegesen.
A távvezérlő, mint ahogy feljebb leírtok több syma modellel kompatibilis, de mivel 2.4GHz.-es digitális jelkódolású így akár több mint egy tucat modellt is lehet egyszere irányítani minden féle jelzavar nélkül egymás mellett.
Mivel a drónba a barometrikus szenzor beépítésre került, azaz másnéven magaságtartó automata, a távról a gombnyomásra történő felszállás és landolás is elérhető. Ilyenkor a gép a földtől kb. 1 méterre felszáll aztán abban a magasságban lebeg míg más parancsot nem kap.
Van egy úgynevezett vészfék funkció is, ha a kétbotkormányt lefelé össze húzzuk, a gép azonnal megáll.
Ez akkor nyújt nagy segítséget, ha esetleg a gép fejre esne vagy netalántán mégis sikerül neki valahova berepülni, mert így gyorsan leállítható. Ha nagy magaságban alkalmazzuk ezt a funkciót nem túl szerencsés, mert gépünk, mint egy darab féltégla lezuhan.
Ezen kívül van még headless módot is használhatunk. Aki még nem tudná Headless mód, az annyit jelent, hogy gép pozíciójától függetlenül az irányítási irányok nem változnak, természetesen, ha a funkció helyesen van aktiválva.
Két sebességi fokozat közül is tudunk választani magas módban a szenzorok kikapcsolódnak, itt már nagyobb szükség lesz a manuális irányítás elsajátítására, így tanulásra is jó választás.

Szeretne egy drónt, de vannak kétségei? Tart tőle, hogy az első megvett készülék a kukában landol, miután nagyon gyorsan sikerült összetörni? Esetleg nem bízik a kézügyességében és a reflexeiben? Ne aggódjon, mi sem! Ezért ajánljuk Önnek és családtagjainak a Syma X26! Kiváló ütésállósága mellett még önerőből is megpróbálja elkerülni a koccanásokat. Nincs a belépőszintű modellek között még egy, ami ennyire vigyázna az Ön berendezési tárgyaira, és családja, illetve háziállatai épségére! Rendelje meg most, és legyen az Öné a jövő nem ön-összetörő drónja még ma!

Irányítás:

gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.
Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.


SYMA X26 szenzoros drón főbb jellemzők:

-Forradalmi újítás 4db. szenzor került beépítésre, az akadályok automatikus elkerülésére.
-Szenzoroknak köszönhetően akár távirányító nélkül kézzel is tökéletesen navigálható.
- Interaktív játék mód 1-4 játékos részére.
-Lassú/Gyors mód választás (kezdő-haladó).
 -Magas módban a szenzorok lekapcsolnak így adva teret az irányítás jó elsajátításához.
-Magasságtartó automata (gép automatikusan képes egy magaságban önállóan lebegni)
-Automata le-és fel szállási képesség.
-Headles mód (az irányítás mindig ugyan az marad).
-Egyszerű és praktikus kezelhetőség, nagyon könnyen elsajátítható.
-Nincs többé akadály, észlelésekor a drón az ellentétes irányba elindul.
-Első drónnak a legjobb választás, vagy nagy mellé kicsi játékszernek, a téli unalmas estéken beltére tökéletes.
-A teljes védőkeret mely megvédi a gépet a sérülésektől.
-Az újratervezett ABS kaszni könnyen ellenál az ütődéseknek és borulásoknak.
-Kettős védelem: Védi a gépet beszorulás és beakadás közben, ilyenkor az elektronika kikapcsol, hogy megvédje a drónt a sérüléstől. Ha az akku pedig merül a gép automatikusan leszál.
-Új sokkal érzékenyebb 2.4GHz.-es távirányító, jobb hatótávolsággal.
-Könnyen cserélhető akkumulátor.
 

További tulajdonságok

 

Mások ezeket is megvásárolták

Gyártó: SYMA
Raktáron
3.590 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
1.190 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S5H helikopter zöld-fekete
12.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Gyártók