Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

YLr/c S138 összecsukható Brusless motoros drón HD++ dönthető kamerával opt. szenzorral és 360° érzékelővel hordótáskában

39.990 Ft
Kapható választék:
Szín:
Hány akkuval kéri:
Gyártó cikkszám: YLr/c S138 összecsukható drón szett
Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 1.100 Ft
YL R/C S138 összehajtható hordtáskával rendelkező modern megjelenésű korszerű, olcsó, Brushless motoros égi jövevény.
Optikai és akadályt érzékelő szenzorral is felszerelt, ezért képes egy pontban lebegni, illetve akadályt is tud érzékelni a tetejére helyezhető szenzor segítségével.
Két kamerával rendelkezik magas HD++ felbontással. Ráadásként a kamera dőlés szögé a távirányítóról vezérelhető.
Kiválóan használható kül- és beltérben egyaránt! Megnövelt akkumulátorkapacitás és repülési idő!
Optikai pozíciótartó szenzorral a még könnyebb vezethetőségért! Könnyedén összecsukható és kinyitható, így szállítása egyszerű és praktikus, az appon keresztüli vezérlés pedig lehetővé teszi akár a távirányító nélküli használhatóságot.
A moduláris akkumulátor egyszerű és praktikus cserét és töltést biztosít.
Csomag részét képezi a hordótáska mellyel könnyedén szállítható.
A könnyű kezelhetőség és a megújult automatikus pozíció tartása miatt, bármely kezdő részére bátran ajánlott.
A legnagyobb újítás a brushless azaz háromfázisú villanymotor és a tetejére helyezhető akadályt érzékelő szenzor, mely ebben az árszegmensben szinte egyedülállónak számít.

Leírás

YL R/C S138 az összecsukható drón Brushless motorral, szenzorokkal, számos kényelmi és extra funkcióval!

Praktikus és minden igényt kielégítő olcsó belépő szintű drónt igazán nehéz vásárolni, hogy a végeredmény jó is legyen. Ennél a drónnál talán minden valóra válik…

A quadcopter egy impozáns fehér karton dobozban érkezik.  A doboz belsejében egy hordótáskát találunk, amit kicipzározva találunk meg mindent.
Egy darab drónt, egy darab akkumulátor, egy távirányító, egy darab kicsi fekete doboz, amit a drón tetejébe lehet pattintani és mind a négy oldalán egy aprócska szenzor található. Ezen kívül tartalék rotorlapátokat, egy USB végződésű töltőkábelt, egy darab csavarhúzót, és távirányító botkormányainak végére helyezhető hosszabbító botok a könnyebb navigálás érdekében.
A hordótáska úgy van kialakítva, hogy két darab extra akkunak a helyéről is gondoskodtak.

A gépet kézbe igen letisztult és dizájnelemekben gazdag külsőt kölcsönöz, nyitható és csukható karok, semmi lötyögés amire nagy szükség is van mivel az új jövevény 4 darab gyönyörű Brushless motorral van szerelve, végre búcsút inthetünk a szénkefés motoroknak. Ezek az új motorok magasabb fordulaton dolgoznak, kevesebbet fogyasztanak, de legnagyobb előnyük az a szénkefés társaikkal szembe sokkal jobban bírják a terhelést, így akár 4-5 darab akkut is le tudunk meríteni rögtön egymás után, hogy a gép motorjai túlmelegednének illetve leégnének.
A magasabb fordulat hatékonyabb és stabilabb repülést és lebegést biztosít, illetve a szélellenálló képeségre is jótékony hatással van valamelyest.

A szettben található szenzoros érzékelő amit a drón tetejébe kell pattintani, eltávolításánál a bepatintótt részek felet kell kisé benyomni és akkor le is vehető. Használatához a távirányítón található gombbal lehet aktiválni tehát be és kikapcsolni.
Bevallóm ősszintén nem olyan sok értelmét látom, de attól függetlenül jól el lehet vele szórakozni.
Ha ugye aktiválom ezt a szenzoros érzékelőt a gép tetején akkor ha kb. 5 méteres távolságban bármely irányban akadályt érzékel el kezd csipogni ilyenkor a drón irányíthatóságát azaz döntéseit is lecsökkenti és ha mondjuk beltéren több irányba is akadályt érzékel akkor válik elég furcsává helyzet….
Az előre néző szenzor nagyobb hatótávolságra van kalbrálva mint a másik három.
Én inkább repülök nélküle, kezdők egész biztos megtalálják eme kiegészítő pozitív oldalát.
Kültéren nem túl nagy hatékonysággal rendelkezik mert az infra szenzorokat a nap megtöri.
A szenzoroknak köszönhetően  eggyel több extra funkció található a fedélzeten….
Egyébként pedig nem egy rossz kezdeményezés ebben az árszegmensben.

A drón két kamerával van ellátva az alsó kameráját pozíciótartásra is tudja használni oly módon, hogy képeket készít a talajról, majd szoftveresen összehasonlítja azokat és ebből kiszámítja a drón elmozdulását, így tarja meg a gép pozícióját. Ennek működéséhez szükség van némi fényre, tehát este nem működik, illetve víz felett, és túl nagy magasságban.
Az előre néző kamera le-fel dönthető a távirányító vagy a mobilos applikáció segítségével.
A front kamera a gyártó szerint 4K nyilván ebben az árszegmensben nem is lehetne. Már amikor hozzá alkarunk kapcsolódni, akkor úgy jelenik meg a listába hogy 4K. Gyakorlatilag a kamera tesztelés során HD++ felbontású tehát egy csekély mértékkel több mint a 720p. A 4K titulust azért kapja mert a képeket 4096*2160 menti.
A másodlagos kamera ennél valamelyest nyilván gyengébb minőségű.
A főkameránál akár 50x-es nagyítás is elérhető, amely drámain rontja az alap kép minőségét.


A drón egész elejét egy hosszúkás nagyobb méretű kék led található ami körbe öleli a drón elejét, a hátulján pedig a törzs széleinél egy-egy zöld led található. Igy bámulatosan jól lehet tájékozódni a szerkezettel akár sötét este is.
A quadcopter Bushless motorral rendelkezik így minden egyes bekapcsolásnál csipogó hangjelzés jelzi a motorok és a szabályzók helyes működését.
Ami így az eszköznek nagyobb tekintélyt parancsol.
Illetve minden egyes indításnál van egy külön gomb a motorok elindítására úgy mint a drágább árszegmensbe tartozó Brushless motoros csodáknál.
Az új motor magasabb fordulaton dolgozik, kevesebbet fogyaszt, és sokkal jobban bírja a terhelést mint a hagyományos szénkefés társaié.
Így nem kell aggódnunk, ha esetleg egymás után jó pár akkumulátort kimerítenénk.

A drón dobozban rotorvédőt nem találunk, és nem is szerelhető vele, ez nem is baj mivel a Brushess motoros drónoknál ez inkább csak problémát okozz. Mivel ezek a védők nem védik meg a sérüléstől, sőt inkább a magas fordulatú motorok lapátjába bele érnek, vagy akár rátekerednek ennek köszönhetően akár a komplett szabályzó is ki éghet. Mert gyengébb ellenállásnál az elektronika nem tilt le, mert ez a helye működést befolyásolná.
A 360°-os forgás avagy bukfenc funkció megmaradt attól függetlenül, hogy ennél a komolyabb motor típusnál ritkaság számba megy.
Természetesen van Headless mód és az ehhez kapcsolódó visszahívás ami nem összekeverendő a hazatéréssel attól függetlenül, hogy ezt a funkciót máshól hazug módon annak hívják.
A mellékelt moduláris akkumulátor 3,7V 1600mAh.-kapacítású mellyel maximum 14-15 percet repülhetünk. Mivel az akku tartó doboz sokkal nagyobb mint az akku így akár kétszer akkora akku is beleférhet és a Brushless motornak köszönhetően simán bírná a megpróbáltatást.
De mivel a gyári akkuból van jelenleg készleten ebből veszünk max 2-3 darabot pluszba és avval már rengeteget repülhetünk maga a hordótáska úgy van kiképezve hogy egyszerre három akkunak tud otthont teremteni egyet a gépbe a másik kettőt pedig a nekik kialakított helyen.

Repülés közben: A drón három különböző sebesség móddal rendelkezik, amit a távirányítón való kapcsolásnál a módnak megfelelő mennyiségű csipogás jelez. A legmagasabb módban igen agilis repülés és nagy döntések érhetők el a Brushless motoroknak és aerodinamikus váznak köszönhetően.
A telefonos appos vezérlés ép ugyan úgy, mint a végletekig ellátott ki nem meríthet funkciók sokasága jelen van. A sportos manőverezhetőségnél sokkal nagyobb hasznát vesszük a mellékelt távirányítónak a mobilunkat meg csak tegyük be a távirányító tartó konzoljába és élvezzük az élőkép és extra funkció sokaságát.
Javasoljuk kezdő és haladó drónosoknak egyaránt. Ha már valakinek volt már egyszerűbb belépő színtű drónja annak minden tekinteteben valami pluszt hoz a folytatáshoz…

Összeségében: Egy nagyon korszerű modern megjelenéssel ellátott drón ismerhetünk meg az YL/RC kínálatában, amivel ebben az árszeggmensben nehéz lesz versenyezni. Brushless motor, kettős kamera amiből a fő távirányítóval dönthető fel-le, magasságtartó automata, optikai szenzor és minden más amt elég hosszú lenne itt felsorolni.
Ha valaki ebben az árkategóriában keresi a legjobb vételt akkor ebben a modellben a számításának megfelelően mindent megtalál.

YL R/C S93 drón főbb tulajdonságai:
nagy teljesítményű korszerű (szénkefe mentes) Brushless motorok.
-a csomag tartalmazz egy négyirányú szenzoros érzékelőt ami a gép tetejére helyezhető.
- az infraszenzoros érzékelő képes figyelmeztetni hangjelzéssel a közelben felmerülő akadályokra, illetve megpróbálja azokat figyelembe venni repülés közben, ha a funkció aktiválva van.
-nagyon precíz optikai szenzoros pozíció tartás az egypontban lebegésért.
-stabilan működő barommetrikus szenzor (magasságtartó automata).
-nagy kapacitású tokozott akkumulátor.
-hosszú repülési idő kb. 14-15 perc.
- moduláris akkumulátor mely biztonságosabb és villámgyorsan cserélhető vagy tölthető.
-a kamera dőlés szögé vízszintestől a teljes függőleges pozícióig vezérelhető távolról.
-egyszerű kezelhetőség és toleráns viselkedés
-olcsó karbantartás és üzemeltetés.
-kicsire, összecsukható kivitel a könnyű szállíthatóság érdekében.
-kellő erősségű led fények a tökéletes éjszakai repüléshez.
-dupla kamera melyek között könnyen válthatunk.
-három sebességi mód úgymint kezdő, haladó, avagy profi.
-kültéri agilis és dinamikus repülés magas módban.

-3D akrobatikus mutatványok.
-csodás külső és igen impozáns megjelenés.
-Két színben érhető el egy nagyon mély sötét szűrke árnyalat, vagy egy nagyon világos szűrke árnyalat.

Irányítás:

gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.
Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.

Paraméterek

YL R/C S138 műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság Kb. 150 m.
A wifi hatótávolsága Kb. 80 m.
Méretek összecsukva 130*75*42mm
Méretek kinyitva 325*295*42mm
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig átlóba mérve 325mm
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig (kinyitva) 300*215mm
Hossz/szélesség a váz végiég 120mm és 50mm
Hossz/szélesség átlóban a váz végéig 215mm
Törzs magasság (kinyitva) 42mm
Főrotorátmérő 120mm
Adó méret (H x Sz x M) 150mm x 60-70mm x 38-50mm
Adó működés 3 db. AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 60perc.
Repülési idő minimum. 15perc. (standard akku)
Nettó súly beépített kamerával 99g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral együtt 122g.
Teljes súly akkumulátorral és a tetejére pattintható érzékelővel 132g.
Akkumulátor 3,7V 1600mAh. Li-poly. moduláris standard
Motorok 4db Brushless főmotor
 
A csomag tartalma
 
1 db YL R/C S138 típusú drónt kamerával felszerelve
1 db 2,4Ghz távirányítót
1 db USB töltő a drón akkumulátorához
1 db LIPO akkumulátor 3,7V 1600mAh moduláris
1 db négyirányú szenzoros érzékel, mely a drón tetejére helyezhető
4 db tartalék főrotorlapát és csavarok
1 db csavarhúzó
1 db angolnyelvű leírás
 
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

 

Hasonló termékek

YLr/c S93 összecsukható drón HD++ élőképes távról dönthető kamerával opt. szenzorral hordótáskában

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: YLr/c S93 összecsukható drón szett
35.000 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

YLr/c S109 összecsukható GPS.-es Brusless motoros drón dönthető kameráva opt. szenzorral és lézeres távolságmérővel hordótáskában

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: YLr/c S109 összecsukható GPS.-es drón szett
79.990 Ft 69.990 Ft
10.000 Ft 13%
Várható szállítás: 2024. április 26.

Mások ezeket is megvásárolták

Akcióból hátralévő idő

MJX Bugs 19EIS brushless motoros, GPS drón 25 perc repülési idő, 5G 2,5K. WIFI FPV dönthető kamerával.

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 19EIS kamerás GPS brushless motoros drón szett zöld
99.990 Ft 92.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X20P maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X20P drón szett
12.990 Ft 9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 2.4Ghz,-es távirányítóval rendelkező, 25km/h végsebességű R/C autó.

Gyártó: Winyea
Raktáron
Gyártó cikkszám: Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 25km/h végsebességű R/C autó.narancs színű
19.990 Ft 17.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

XK Strom Crawler 12429+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 40km/h.

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK Sorm Crawler 12429 1:12 autó szett
57.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

XLH Truggy +Lipo+2.4Ghz.+2WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 38km/h.+ zöld-fekete színű

Gyártó: XLH
Raktáron
Gyártó cikkszám: XLH Truggy 1:12 autó zöld-fekete színű
41.990 Ft 36.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett piros-ezüst színű
14.990 Ft 13.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

XK Wltoys V912-A fémvázas négycsatornás single rotoros helikopter, magasságtartó automatával és moduláris akkuval

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK WLtoys V912-A helikopter szett
55.990 Ft 47.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Double Horse 7007 R/C hajó (Tracer-2 útod modell) (810mm hosszú) 2.4Ghz.-es távirányító Li-Poly akku max:20km/h.

Gyártó: SHUANG MA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Double Horse 7007 R/C hajó szett
39.990 Ft 35.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Krokodil hajó kétmotoros elektromos hajó, 2.4GHz.-es távval, Li-Po akkuval, 9-10km sebességel (300mm hosszú) Piros-fekete színű

Gyártó: Alamodell
Raktáron
Gyártó cikkszám: Krokodil hajó RH702 Piros-fekete színű
15.990 Ft 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!