Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

YLr/c S93 összecsukható drón HD++ élőképes távról dönthető kamerával opt. szenzorral hordótáskában

35.000 Ft 29.990 Ft
5.010 Ft 14%
Az akció időtartama: 2024. 06. 13. - 2024. 06. 30.
Kapható választék:
Szín:
Hány akkuval kéri:
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: YLr/c S93 összecsukható drón szett
Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.
Szállítási díj: 1.100 Ft

YL R/C S93, Összehajtható csodabogár!
Automata egypontos lebegésre képes közepes méretű drón élő kép közvetítésére alkalmas magas HD++ minőségű FPV (élőképes) kamerával!
Ráadásként a kamera dőlésszöge távról automatán vezérelhető.
Kiválóan használható kül- és beltérben egyaránt! Növelt akkumulátorkapacitás és repülési idő! Optikai pozíciótartó szenzorral a még könnyebb vezethetőségért! Könnyedén összecsukható és kinyitható, így szállítása egyszerű és praktikus, az appon keresztüli vezérlés pedig lehetővé teszi akár a távirányító nélküli használhatóságot. A moduláris akkumulátor egyszerű és praktikus cserét és töltést biztosít. Csomag részét képezi a hordótáska mellyel könnyedén szállítható.
A könnyű kezelhetőség és a megújult automatikus pozíció tartása miatt, bármely kezdő részére bátran ajánlott.

Leírás

YL R/C S93 az összecsukható drón számos kényelmi és extra funkcióval

Olcsó drónt venni nehéz úgy, hogy tényleg jó legyen a végeredmény. A vásárló az üzletbe tévedve általában két véglettel szembesül: van egy fajta, amihez alkatrészt hírből sem látott az eladó, de amúgy is mit érdekel ez Téged, kedves vásárló, hiszen vagy valamelyik telefonos zugüzletben láttad meg a drónt, esetleg játékboltban, vagy valamelyik – tetszőleges – élelmiszeripartól kerti gépeken át mindent forgalmazó multinál emelted le a polcról, hogy két rúd szalámi mellett a futószalagra kerülve diadalittas örömujjongást váltson ki a család többnyire férfitagjaiból a kasszagépek elhagyása. Aztán van a másik véglet, amikor az érdeklődő az ezer féle modell láttán megretten, és nem csak azt nem tudja már, hogy mit szeretett volna, de az igényeit is elfelejti, ha az eladó kicsit rámenősebb, akkor talán az is kiesik a tudatából, hogy ő most fiú-e avagy lány. Mi tisztában vagyunk vele, hogy az utolsó esethez állunk közelebb, ezért is írunk ennyit, hogy megfelelő vezetőfonalat biztosíthassunk ebben az útvesztőben, amit a számtalan érdekes és különböző szerkezet kipróbálása közben felhúztunk.

Magától értetődő volt eddig, hogy ha kis drón kell olcsón, ami megfelelően strapabíró és könnyen vezethető, agilis, a Syma termékeit ajánljuk. Az összecsukható testtel rendelkező modellek esetén viszont sajnos nem állt módunkban ezt az ajánlást megfogalmazni, mert sorra jöttek a gyalázatosnál gyalázatosabb minőségű vackok, amik a nyitogatástól elfáradtak, lötyögtek, összetörtek, tönkrementek. Meglepődtünk rajta, hogy a legelső olyan olcsó szerkezet, ami megfelelően strapabírónak is bizonyult, és kellően könnyen vezethetőnek, pont nem a SYMA, MJX vagy egyéb nevesebb gyártó terméke, hanem előszőr egyszerűbb nem oly ismertes gyártók kínálatában jelent meg, így nehéz volt megtalálni köztük a jobb modelleket. Mint ahogy máshol is lenni szokott, például régen voltak divathullámok telefon területén mindenki például „SLIM” vagy „összecsukható telefont gyártott már szinte a csapból is az folyt, mire az akkori legnagyobb gyártó a NOKIA reagálta a legkésőbb.
Vagy például az APPLE volt az úttörője az az érintőkijelzős telefonoknak, most hogy elindult egy divathullám hogy mindenki hajlítható telefonokon dolgozik vajon mennyi idő kell eltelnie míg az IPHONE-ból is lesz hasonló…

Most tesztelt gyártó terméke, viszont viszonylag olcsóra-egyszerűre és nagyszerűre sikeredet. Rengeteg extra és kényelmi funkcióval számos új hasznos és kevésbé hasznos dolgokat felvonultatva.

A gyártók több olyan hajtogatható karos modellt kínál, amik gombnyomásra oldják a reteszelést és teszik lehetővé az összecsomagolást. Az LS93 esetén a váz újdonságai között számon tarthatjuk, hogy már nincs gombnyomás meg gomb sem, anélkül nyílnak és csukódnak be a karok. Könnyen hihetnénk, hogy egy ilyen rendszer lógásra, kotyogásra sokkal hajlamosabb, de erre a tesztelés során sikerült rácáfolnunk. Egy olyan ütközést sem sikerült elszenvednünk a modellel, amikor a karok mechanikája megsérült volna, maximum a nagyobb ütődésnél valamelyik kar kissé vissza csukódott. Ilyenkor csak visszatoljuk a helyére és mehet tovább a repülés. De ilyen nagy ütközés után a drón már úgyis újra kell indulni ilyenkor meg tök mindegy ha esetlegesen valamelyik kart ki kell húzni. Pedig, haj, de sok csúnya esésen vagyunk túl! További újdonság a váz körül a tokozott akkumulátor. Kisebb a sérülés veszélye, nincs több kiszakított csatlakozó – és tényleg, kényelmes és gyors cserét tesz lehetővé a fiók, ahová pontosan passzol a lítium-cella, mely könnyedén kihúzható és visszatolható a helyére. Nem úgy mit a másik modell esetében ahol az akkutartó ajtaját el is kell oldalra csúsztatni, majd felnyitni, hogy hozzá férjünk az akkumulátorhoz amit alap esetben még csavarral is rögzítenek.

Az erős kínzásnak az ABS alkatrészek kiválóan ellenálltak, és ez nem csak a váz alkatrészeire igaz. A rotorok, a fogaskerekek kiválóan tűrték a kiképzést. Ha mégis sikerül valamit megnyekkenteni, nem szabad kétségbeesni. A modell alkatrészei beszerezhetők és olcsók. A fenntartása még egy notórius bénázónak sem vág elképesztő lyukat a költségvetésén.

A modell legnagyobb újdonsága is a kezdők segítését szolgálja. A modell alján egy igen apró kamera figyeli a földet, és modern képfeldolgozó algoritmus segítségével igyekszik mindig „ugyanazt látni”, tehát a helyzetét megtartani. Beavatkozik, ha szél van, ha meglökjük kézzel a modellt oldalra, egész pontosan korrigál. Ráadásként ez a másodkamera valódi kamerázásra és élőkép továbbításra alkalmas. Így repülés közben a két kamera között is szabadon váltogathatunk.


Mind a 2000 mAh-t kirepülhetjük az akkumulátorból, ha elég optimálisak a körülmények anélkül, hogy az irányításba bele nyúlnánk. Így a kezdő sofőröknek nagyon sok idő áll a rendelkezésére reagálni, a karok elengedése pedig nem jár súlyos és azonnali következményekkel, mert a magasságtartó szenzor a gépet a levegőben, az optika pedig a helyén tatja.

A két szenzor arra is alkalmassá tette a készüléket, hogy az automata fel és leszállásokat végezhessen, gombnyomásra. A pozíciótartó optikával kiegészülve így tökéletesen jóindulatú modellt kaptunk, ami megfelelően strapabíró. A hab a tortán az eddig még meg sem említett kamera és a hosszú extralista.

A kézikönyvön található QR kód segítségével az alkalmazást letöltve, majd telefonunkat Wi-Fi segítségével a drónra csatlakoztatva az extra funkciók széles tárháza nyílik meg előttünk. A modell kamerájának a képét repülés közben is nézhetjük és felvételeket rögzíthetünk vele a telefon memóriájába valós időben és azonnal. Az optikai szenzorral a modell olyan stabil, hogy nyugodtan ott is „felejthetjük” a levegőben, amíg szétnézünk vele. A kezeléshez a telefon gyorsulásmérőit is használhatjuk, ilyenkor a modell arra fog dőlni, amerre a telefonunkat döntjük. Ha ez, vagy az irányítókarok nem lennének elég, akkor úgy is irányíthatjuk a modellt, hogy egy alakzatot rajzolunk a telefon képernyőjén, amit a drón a levegőben méretarányosan leutánoz.

A kamerából kettő darabot is kapunk amelyek között szabadon váltogathatunk. A front kamera azaz elülső távolról vezérelhetően automatikusan le-feldöntető. Ebben az esetben a másodlagos kamerára igazából nincs szükség, de mivel az optikai szenzor szerepét ez tölti be így evvel a pozitív tulajdonsággal is ellátták. A front kamera a gyártó szerint 4K nyilván ebben az árszegmensben nem is lehetne. Már amikor hozzá alkarunk kapcsolódni, akkor úgy jelenik meg a listába hogy 4K. Gyakorlatilag a kamera tesztelés során HD++ felbontású tehát egy csekély mértékkel több mint a 720p. A 4K titulust azért kapja mert a képeket 3840*2160 menti.
A másodlagos kamera ennél valamelyest nyilván gyengébb minőségű.
A főkameránál akár 50x-es nagyítás is elérhető, amely drámain rontja az alap kép minőségét.

További funkciós a hagyományos Headless mód, a jól megszokott akrobatikus kepeségnek hívott „360°-os forgás. Az úgynevezett visszahívó funkció amely nem összekeverendő a GPS-drónóknál megszokott valódi hazatéréssel.

A gép hatótávolsága pont elég. Sajnos a kamerakép továbbításának a telefon már eléggé szaggat 30 méter felett, de az irányítás egészen 80 méterig kiválóan üzemel. A repülési idő is alkalmassá teszi az általános használatra, már rég nem 5-6 percekről beszélünk, a modell kis híján hozza a tripláját is, ami valljuk be egész szép eredmény.

A mellékelt távirányító már avval az egyszerű tetris kvarcjátékot idéző mini kijelzővel nem rendelkezik, hanem a táv a kor jegyében született újjá mely a drónhoz passzoló fekete színben díszeleg habár a 90-es évek korszerű műanyag szappantartó dobozára emlékeztet, a telefon tartó konzol egész egyszerűen a távirányítóba épített és onnan hajtható ki. ha normál vezérlés mellett az élő eseményeket is nyomon akarjuk követni. Egyébként a távirányító botkormányainak nyomáspontja kellően finomak jó érzékenységgel rendelkeznek. A táv működéséhez 3db AA típusú ceruza elemre lesz szükségünk.

Repülés közben
. Az S93 drón az újonnan beépített optikai szenzornak köszönhetően nagyon stabilan képes egypontban lebegni, beltéren ha például felszállunk vele hihetetlen stabilan tartja magát akár le is tehetjük a távirányítót és ott is hagyhatjuk a drón a levegőben, ha merül az akkumulátor automatikusan megáll és leszáll. Kültéri körülmények között a drón gyenge szélben is képes magát stabilizálni a levegőben. Itt már három sebességi mód közül választhatunk alacsony, normál, magas módban nagyon gyorsan és sportosan lehet vele repülni, ha a felhasználó már népi tapasztalattal rendelkezik. A SYMA márkájú gépekhez képest gyorsabb és mozgékonyabb még lengedező szélben, is ha a légmozgás irányába döntjük kellő lendülettel és ellenállással képes repülni, ha a legmagasabb módba kapcsolunk.
Kezdő pilóták jó, ha tudják, hogy az optikai szenzoros pozíciótartás este, víz felett, nagy magasságba stb. nem működik ilyenkor a saját tudásunkra kell támaszkodni.

Mindent összegezve egy nagyon jó belépőszintű drónt találtunk, ami végre becsukható karokkal is tisztességesen egyben marad. A rajta lévő kamera hozza az árban és korban elvárható minőséget, a repülési idő és a hatótávolság szintén megfelelő. Egész kellemes hordótáskát kapunk hozzá amivel a szállítása jóval egyszerűbb és biztonságosabb.

YL R/C S93 drón főbb tulajdonságai:

- nagyon precíz optikai szenzoros pozíció tartás az egypontban lebegésért.
-stabilan működő barommetrikus szenzor (magasságtartó automata).
-nagy kapacitású tokozott akkumulátor.
-hosszú repülési idő kb. 15 perc.
- moduláris akkumulátor mely biztonságosabb és villámgyorsan cserélhető vagy tölthető.
-legendás ütésállóság és strapabírás.
-3D akrobatikus mutatványok.
-a kamera dőlés szögé vízszintestől a teljes függőleges pozícióig vezérelhető távolról.
-egyszerű kezelhetőség és toleráns viselkedés
-olcsó karbantartás és üzemeltetés.
-kicsire, összecsukható kivitel a könnyű szállíthatóság érdekében.
-kellő erősségű led fények a tökéletes éjszakai repüléshez.
-dupla kamera melyek között könnyen válthatunk.
-három sebességi mód úgymint kezdő, haladó, avagy profi.
-kültéri agilis és dinamikus repülés magas módban
-diszkrét fekete szín választás mely tekintélyt parancsoló megjelenést kölcsönöz

Irányítás:

gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.
Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.

Paraméterek

YL R/C S93 műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság Kb. 120 m.
A wifi hatótávolsága Kb. 50 m.
Méretek összecsukva (rotorvédő nélkül) 135*175*60mm
Méretek kinyitva (rotorvédő nélkül) 405*335*60mm
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig átlóba mérve (kinyitva) 405mm
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig (kinyitva) 335*335mm
Teljes hossz/szélesség átlóban mérve rotorvédővel (kinyitva) 420mm
Hossz/szélesség a váz végiég 150mm és 65mm
Hossz/szélesség átlóban a váz végéig 285mm
Törzs magasság (kinyitva) 60mm
Főrotorátmérő 145mm
Adó méret (H x Sz x M) 150mm x 60-70mm x 38-50mm
Adó működés 3 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 80perc.
Repülési idő kb. 15perc.
Nettó súly beépített kamerával 137g (akku nélkül).
Nettó súly beépített kamerával és rotorvédővel 142g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral együtt és rotorvédővel 185g.
Akkumulátor 3,7V 2000mAh. LI-poly. moduláris
Motorok 4db főmotor
 
A csomag tartalma
 
1 db YL R/C S93 típusú drónt kamerával felszerelve
1 db 2,4Ghz távirányítót
1 db USB töltő a drón akkumulátorához
1db LIPO akkumulátor 3,7V 2000mAh moduláris
4db rotorvédő
4db rotordíszítő elem
4db tartalék főrotorlapát
1db csavarhúzó
1db angol nyelvű leírás
 
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

Kapcsolódó termékek

YLR/C S93-01 akkumulátor gyári 3,7V 2000mAh.

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: S93-01 akkumulátor gyári 3,7V 2000mAh.
5.500 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

YLR/C S93-02 rotorlapát szett 4 db.

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: S93-02 rotorlapát szett 4 db.
1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

YLR/C S93-03/04 motor szett A+B

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: S93-03/04 motor szett A+B
4.500 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

YLR/C S93-03 motor A sárga zöld vezetékes

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: S93-03 motor A sárga zöld vezetékes
2.690 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

YLR/C S93-04 motor B sárga-szürke vezetékes

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: S93-04 motor B sárga-szürke vezetékes
2.690 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

YLR/C S93-05 fogaskerék szett

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: S93-05 fogaskerék szett
790 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

Hasonló termékek

YLr/c S138 összecsukható Brusless motoros drón HD++ dönthető kamerával opt. szenzorral és 360° érzékelővel hordótáskában

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: YLr/c S138 összecsukható drón szett
39.990 Ft 35.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

YLr/c S151 összecsukható 3+1 kamerás Brusless motoros drón optikai szenzorral és 360° érzékelővel hordózótáskában

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: YLr/c S151 összecsukható 3 kamerás drón szett
39.990 Ft 37.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

YLr/c S80-Max hibrid drón+repülő 4 csatornás,6 tengelyes giroszkóppal,2.4GHz.

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: YLr/c S80-Max hibrid repülő szett piros
14.790 Ft 12.790 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

YLr/c S80-Max hibrid drón+repülő 4 csatornás,6 tengelyes giroszkóppal,2.4GHz.

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: YLr/c S80-Max hibrid repülő szett zöld
14.790 Ft 12.790 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

YLr/c S109 összecsukható GPS.-es Brusless motoros drón dönthető kameráva opt. szenzorral és lézeres távolságmérővel hordótáskában

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: YLr/c S109 összecsukható GPS.-es drón szett
79.990 Ft 69.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

Mások ezeket is megvásárolták

SYMA X20/X20P/X20S-10-Rotor blade- Rotorlapát

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

YLR/C S93-01 akkumulátor gyári 3,7V 2000mAh.

Gyártó: YLR/C AIZHIYI
Raktáron
Gyártó cikkszám: S93-01 akkumulátor gyári 3,7V 2000mAh.
5.500 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!