Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Syma X15T éjszakai cirkáló, automatikus magasságtartással és új kaszkadőrmutatványokkal

17.990 Ft 14.890 Ft
3.100 Ft 17%
Az akció időtartama: 2024. 05. 21. - 2024. 06. 11.
Kapható választék:
Szín:
Hány akkuval kéri:
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: SYMA X15T NIGHT HAWK éjszakai sólyom drón szett narancs színű
Gyártó: SYMA
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.
Szállítási díj: 1.100 Ft

Syma X15T az éjszakai sólyom…
Egy átlátszó burkolattal rendelkező drón a népszerű gyártó kínálatából.
Fények, fények, és fények ráadásul némelyik színe változtatható.
Az egész drón felülete különböző színekbe pompázik, mely teljesen egyedivé teszi az éjszakai repülést. A távirányító is teljesen új külsőt és kialakítást kapott.
Ezen kívül két új kaszkadőr elem is bevetésre került. A magasságtartó automata és a gombnyomásra történő fel-le szállás már-már alapfelszereltségnek számít, mint ahogy a 360° szaltó is.
Az új fejlesztésű 6 tengelyes giroszkóppal még stabilabb a repülés.
Minden korosztálynak javasolható, persze legfőbb képen kezdőnek, ez az éjszakai repülő szerkezet, mely minden tekintetbe játék kategóriába sorolandó így minden féle engedélyektől mentesen szabadon reptethető.

Leírás

Syma X15T átlátszó váz, káprázatos változtatható színű fények, kamera nélküli játék legijármű

Syma X15T éjszakai cirkáló, új kaszkadőrmutatványokkal. Kisméretű kamera nélküli játék legijármű.
A Syma X15-ös elég népszerű drónnak számított a gyártó kínálatában. Ennek az egyik újabb verziója lenne a jelenlegi tesztalanyunk az X15T. Amit gyakorlatilag teljesen átszabtak. Így akár teljesen új nevet is kaphatót volna. Formavilágban nyomon követhető az X15 dízájnja. A motorok elhelyezése az akku kialakítása a rotorlapát méret a teljesen átlátszó burkolat merőben más, mint az előző szerkezet.

A drón egy elől átlátszó dobozban érkezett hozzánk. Amiben már kibontás előtt a drón tejeségében megcsodálható. A doboz bal oldalán egy nagy piros gomb található „TRY ME” azaz próbálj ki felirattal.
Ha ezt megnyomjuk szemügyre vehessük teljes pompájában a váltakozó fényű és színű világítást.
A próbavilágítás kapcsolójának kábele a drón akkujához van csatlakoztatva egy elosztó kábel segítségével. Tehát ha elcsúsztatjuk az akkumulátor tartó fedelét akkor tudjuk lehúzni az akkuról.
A drónt ha kihámozzuk a csomagolásból, kézbe fogva megcsodálhatjuk a teljesen áttetsző avagy átlátszó dizájnt. A termék kétféle színben érhető el kék és narancssárga. A két modell különbsége a rotorlapátban illetve a váz tetején lévő halvány kis mintázatban különbözik.
A gépen található akkumulátor végre nem moduláris, tehát visszatértek a hagyományos megoldáshoz így könnyebben beszerezhető illetve pótolható illetve ára is kedvezőbb. Aki nem tudná a különbséget a moduláris akku egy dobozban található és a neki kialakított helyre mint egy kazetta csúszik be. És általában már úgy rakják össze hogy ne lehessen szétszedni a tokot esetlegesen az akku kicserlésének céljából. A hagyományos akku tok nélkül van a kábel ami a végén van azt kell összedugni a drón kábelével rácsukni az akku záró ajtót és kész. A gyári akku 400mAh.-s teljesítményű ennek a géphez teljesen megfelelő egy feltöltéssel kb. 11 perc repülési időre elegendő. Ami teljesen megfelelő.
Sajnos kissé kicsi ez a hely szűkebb a hagyományos 500mAh-s X5C akkumulátor aszélesége miatt pont nem fér bele. Így az egyik szemem sír a másik meg nevet, mert így megint újabb újabb  akkumulátorokra lesz szükség. Mert ha tartalékot szeretnénk a megszokott méretű akkumulátor nem jó mert ez keskenyebb és ducibb. De még mindig jobb szerintem mint a moduláris.
Az X15T egy teljesen új modell. A gyökeres váltások, amikor egy modellnél nem csak „feljavítják” az elődöt, nagy előkészületekkel járnak. Ilyenkor sok esetben teljesen elvész a korábbi alkatrészekkel való kompatibilitás. Ez elsőre nem szembetűnő, csak a szétszerelés után, hogy minden megváltozott. Ez volt a gyártó célja is, hogy egy még megbízhatóbb és jobb platformra építhesse a megújuló modellpalettát. Ez az új platform pedig jelentős fejlesztéseket tartogat az elődhöz képest, ugyanakkor alacsonyan tartva az árat.
Nem mellesleg az új fejlesztésű 6 tengelyes giroszkóp, még könnyedebbé és stabilabbá teszi repülést.
De valahogy az új modell sokkal könnyedebb és filigránabb természetű sokkal jobban harap a levegőben könnyedebben fordul süllyed és emelkedik.
Az egész repülési élmény teljesen más.
Az új szerkezet sokkal virgoncabb elődjéhez képest.
A bevált és repüléskönnyítő funkciók mind mind megmaradtak. Gondolok itt a magasságtartó automatára és a gombnyomásra történő fel-le szállásra. A Headless módra mikor egy kezdő pilótának nem kell az irányókkal bajlódnia és mégis könnyedén vezeti akkor is a gépet ha pont szemben repül. Van a két sebességi módozat a kezdő haladó. A haladó módban nagyobbat dönt a drón a levegőben ez által kültéren gyengébb szélben is reptethető. Illetve ha már jobban megy a drónozás akkor beltéren is villámgyorsan manőverezhetünk. A 360°-os bukfenc funkció ugyanúgy elérhető ha megnyomjuk az aktiváló gombot a levegőben és addig nyomva tartjuk míg a jobb oldali botkormányt valamelyik irányba teljesen eltoljuk akkor abba az irányba drónunk csinál egy teljes 360°°-os átfordulást.
Két új funkció is beépítésre került, melyet a gyártó úgynevezett kaszkadőr mutatványoknak emleget.
Az egyik tengely körülötti forgás jobbra vagy balra.
A másik egy hasonló forgási funkció csak az nagyobb körben történik mivel a gép óra mindig úgy néz  mintha egy oszlopot szeretnénk körbe kamerázni.


A távirányító egy fekete színű darab a gomboknál és a botkormányoknál narancssárga betétekkel díszítve. Az új dizájnú távirányító teljesen jól kézre áll, jól használható . A botkormányok érzékenysége hasonló az elődhöz képest evvel nincs is semmi probléma. Itt igazából csak az újítás amivel próbáltak valami újszerű divatosat letenni az asztalra ami sikerült is. A gombok és a karok kiosztása nagyjából ugyan az maradt mint az elődnél. Így legalább nem okoz idegesítő belekeveredést..


Repülés közben: Nagyon dinamikus nagyon könnyedén repül, minden nagyon rendben van. A teljes fedélzeti világítástól nem kell meg ijedni egyáltalán nem jár semmi plusz fogyasztással, és a dinamika rovására sem megy, mivel jóval fürgébb és dinamikusabb mint az előd modell amin jóval kevesebbek voltak a fények. A repülési idő a régi modellnél a 10 percet nyaldosta, az új modell már a 13 percet is elérheti. Az újfejlesztésű hat tengelyes giroszkóp avagy stabilizáló elektronika jóval stabilabb így még könnyebb irányítási manöverezést kölcsönöz.

Összeségében: Egy új egyszerű impozáns színfoltot ismerhetünk meg a gyártó kínálatából. Amit minden kezdőnek és szinte minden korosztálynak bátran ajánlunk. 7-99 éves korig ☺

Az éjszakai sólyom újra éled…

Irányítás:

gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.
Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.

SYMA X15T drón főbb jellemzők:

- Teljesen átlátszó váz
- Változtatható színekben teljes felületén megvilágított váz, ami hatalmas élményt és könnyű szórakozást biztosít teljes sötétségben is.-A népszerű X15 széria újabb kiadása, ami mind külsőleg és belsőleg is teljes mértékben megújult.
-Magasságtartó automata (barometrikus szenzor).
-Automata le- és fel szállási képesség.
-Headless mód (az irányítás mindig ugyan az marad).
-Új dizájn, jobb aerodinamikai képességek
-3D akrobatikus mutatványok, és új forgási képeségek!
-Az újratervezett ABS kaszni könnyen ellenál a kisebb ütődéseknek és borulásoknak.
-Új sokkal érzékenyebb 2.4GHz.-es távirányító, jobb hatótávolsággal.
-Modern Led megvilágítás, mely éjszakai repülés során nyújtanak nagy segítséget.
-Akkumulátor merülést jelző led fények.
-Könnyedén cserélhető normál akkumulátor.
Jó repülési idő, a gyári akkuval 12-13 perc, tuning akkuval akár 16 percig reptethető.

Paraméterek

SYMA X15T műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság Kb. 100-150m
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig átlóba mérve 320mm
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig 260mmX260mm
Teljes hossz/szélesség átlóban mérve rotorvédővel 335mm
Hossz/szélesség a váz végiég 160mm
Hossz/szélesség átlóban a váz végéig 230mm
Törzs magasság 50mm
Főrotor átmérő 120mm
Adó méret (H x Sz x M) 130mm x 55-90mm x 35-50mm.
Adó működés 4 db AAA elem vagy AAA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 50perc.
Repülési idő kb. 13perc. (gyári akku)
Tuning akku kb. 16perc
Nettó súly 48g (akku nélkül).
Nettó súly rotorvédővel 50g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral együtt 60g.
Akkumulátor 3,7V 400mAh. Li-Poly.
Motorok 4db főmotor
 
A csomag tartalma
 
1 db SYMA X15T típusú drón
1 db 2,4Ghz távirányító
1db LIPO akkumulátor 3,7V 400mAh
1 db USB töltő
4db rotorvédő
4db tartalék főrotor lapát
4db rotor díszítő elem
1db angol nyelvű kézikönyv
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

Hasonló termékek

Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fekete
18.990 Ft 17.790 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fehér
18.990 Ft 17.790 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA Z5 Heliquad drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z5 drón szett
19.990 Ft 14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fehér színű
22.990 Ft 21.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fekete színű
22.990 Ft 21.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fehér-kék színű
23.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fekete-arany színű
23.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA Z4W drón élőképes kamerával automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z4W drón szett
25.990 Ft 20.890 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA Z1 összecsukható drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás, mobilos irányítás

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z1 előképes HD kamera fekete
25.990 Ft 23.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW fehér-zöld
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW kék-fekete
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5C (mini PHANTOM) 720p. HD kamerával, 6 tengelyes giroszkóppal, 2.4GHz.-es távirányítóval LCD kijelzővel.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: syma x5c drón szett
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC fehér-zöld
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC kék-fekete
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

Syma Z3 Összecsukható Drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z3 kamerás összecsukható drön szett
35.000 Ft 32.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X25PRO FPV távról dönthető HD kamerával, GPS-el, követő, hazatérő, lebegő, fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X25PRO FPV HD kamerával, GPS-el
54.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X31 GPS,, 4K, dönthető kamerás, gesztus vezérléses, optikai szenzoros, drón szett.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X31 kék színű drón szett
55.900 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA Z6 Dual dönthető kamera 1080p+ 12MP Gesztus vezérlés, GPS, Optikai szenzor 28perc repidő

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA Z6 1080p+ 12MP összecsukható GPS.-es drón szett
74.990 Ft 65.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA W1 PRO, Dulal kamera, 4K 12MP. gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 18 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA W1 PRO 4k 12MP, GPS. drón szett
85.000 Ft 77.990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA W3 2K+12MP EIS dönthető kamera gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 27 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma W3 drón szett
99.990 Ft 88.880 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

Mások ezeket is megvásárolták

SYMA X15-12-Battery Li-Po 300 mAh -Akkumulátor Li-Po 300 mAh

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.590 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

SYMA X11C-08-Tuning Battery Akkumulátor tuning 3,7V 380mAh

Gyártó: SYMA
Raktáron
3.500 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!