file:///C:/Users/User/Downloads/googlea4bc4047d6089a1d.html

Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Termékek Menü

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
19.990 Ft
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fehér színű
Gyártó: SYMA
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. december 07.
Szállítási díj: 790 Ft
Az új ideális élőképes kamerás syma drón, fotó és videó rögzítési lehetőséggel. Magas minőségű led fényekkel, magasságtartó automatával, gombnyomásra történő felszállással és landolással. Könnyen cserélhető moduláris akkumulátorral és kategóriájában kiemelkedő repülési idővel. Az új ergonomikus távirányító az elődtől eltérően jóval nagyobb érzékenységgel és hatótávolsággal rendelkezik. Így a drón irányítása játszad könnyedséggel elsajátítható. Viszonylag kompakt mérete ideális körülményeket biztosít kül és beltéri repülésre is egyaránt. Az új aerodinamikailag kialakított váz héj szerkezet pedig nagyobb stabiltást és jobb szél ellenálló képeséget kölcsönöz a szerkezetnek. Tökéletes választás kezdőknek, illetve komolyabb géppel szemezgető versenyzőknek begyakorlás céljából.
Kapható választék:
Hány akkuval kéri:
Szín:
Menny.:db

Paraméterek

SYMA X23W drón műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság Kb. 100-150m
Élőkép hatótávolsága Kb. 50m
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig átlóba mérve 250mm
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig 210mmX210mm
Teljes hossz/szélesség átlóban mérve rotorvédővel 265mm
Hossz/szélesség a váz végiég 130mm
Hossz/szélesség átlóban a váz végéig 195mm
Törzs magasság 45mm
Főrotorátmérő 98mm
Adó méret (H x Sz x M) 125mm x 100-115mm x 30-45mm.
Adó működés 4 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 50perc.
Repülési idő kb. 10-11 perc. (gyári akku)
Nettó súly 62g (akku nélkül).
Nettó súly rotorvédővel 67g (akku nélkül).
Teljes súly akkumulátorral és rotorvédővel együtt 87g.
Akkumulátor 3,7V 500mAh. LI-poly.
Motorok 4db főmotor
 
A csomag tartalma
 
1 db SYMA X23W típusú drón beépített HD kamerával
1 db 2,4Ghz távirányító
1db LIPO akkumulátor 3,7V 500mAh
1 db USB töltő
4db rotorvédő a gépre szerelve
4db tartalék főrotorlapát
1db telefont tartó konzol a távirányítóhoz
1db csavarhúzó
1db angol nyelvű kézikönyv
 
Repülésre kész állapotban érkezik!

Leírás

Syma X23W a tökéletes méretű, élőkép továbbítására alkalmas kamerás drón fotó és videó lehetőséggel

Kompakt menetkész drón mindenkinek. Hosszabb repülési idő, jobb manőverezhetőség! Extra funkciók, mint magasságtartó, Headless mód és automata fel és leszállás. Moduláris felépítés, gyors és olcsó fenntarthatóság. Új élőkép továbbítására alkalmas kamera modern applikációval ami számos új funkciót tartogat számunka. Új kedvenc lehet a Syma X5 után.

Nehéz téma a belépőszintű drón. Nüansznyi különbségek választják el egymástól a modelleket, amik csak a használat során derülnek ki, semmilyen adatbázisban nem nézhetünk utána, hogy a negyvenhetedik kínai drón mit tud. Csőbe húzhatják a tapasztalatlan vevőt az olcsó készülékekkel, amihez aztán nagyítóval keresve sem lesz alkatrészellátás. Sőt! Olcsónak sem kell lennie egy modellnek, akkor is simán előfordulhat, hogy nincs hozzá semmi, amivel gyógyítani lehetne egy esetleges komolyabb törés esetén.

Egy ilyen szedett-vedett halmazba érkezett meg Magyarországra az első Syma drón, az X1. Könnyű volt vele repülni, és az összeszerelés minősége is magasan verte a konkurens gyártók modelljeit. Egyszerű és robusztus modellek születtek a Syma tollából, és ez máig semmit nem változott. Az csupán a hab volt a tortán, hogy könnyen és gyorsan tudtuk vásárlóinkat alkatrészhez juttatni, így elejét véve a bosszúságnak, hogy a drága játékszer a kukába kerüljön.

A bizalom a márka irányába tehát nem alaptalan. A most érkező modellnél is reméljük, hogy megmaradt a szégyenfoltoktól mentes minőség, melyből vásárlóink már közel tíz éve részesülhetnek.

Az X23W egy teljesen új modell. A gyökeres váltások, amikor egy modellnél nem csak „feljavítják” az elődöt, nagy előkészületekkel járnak. Ilyenkor sok esetben teljesen elvész a korábbi alkatrészekkel való kompatibilitás. Ez elsőre nem szembetűnő, csak a szétszerelés után, hogy minden megváltozott. Ez volt a gyártó célja is, hogy egy még megbízhatóbb és jobb platformra építhesse a megújuló modellpalettát. Ez az új platform pedig jelentős fejlesztéseket tartogat az elődhöz képest, ugyanakkor alacsonyan tartva az árat.

A Syma X23W natívan rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amivel az elődök repülésvezérlőjét ellátták. A magasságtartó szenzor a nevéhez hűen stabilan megtartja a modell magasságát, és lehetővé teszi, hogy egy gombos fel és leszállás funkció is kerülhessen a modellbe. Ez a két funkció nagyon megkönnyíti minden kezdő dolgát, hiszen sokkal kevesebb dologra kell aktívan figyelni, könnyebb az irányítás során arra koncentrálni, hogy közeledik a kerítés vagy a diófa, amit valahogy ki kell kerülni.

A modell egy további repüléskönnyítő funkciót kapott, a Headless módot. Ez egy olyan automatika, ami függetlenné teszi a modell forgási helyzetétől azt, hogy merre indul el, ha előre irányt adunk neki a kontrolleren. Headless módban az előre irány mindig azt jelenti, hogy a modell távolodik tőlünk, akkor is, hogyha történetesen velünk szembefordul.

Az új váz új rotorvédőkkel, motorokkal és rotorlapátokkal járt. A váz könnyebb és némileg kisebb, mint az X5 széria, a rotorok átmérője is valamelyest csökkent. A rotorok és rotorvédők a megszokott ABS műanyagból készülnek, de a rotorvédők kisebbek és ezáltal ellenálóbbak lettek, ami nem a legolcsóbb tejfölösdoboz anyagból készült, és megfelelő merevséget és duktilitást biztosít ezeknek a fontos szerkezeti elemeknek. A rotorvédő nem nagyon deformálódott a nyúzótesztünk alatt, valószínűleg szebben öregszik majd, mint az első X5 rotorvédők, amik pár koccanás után már hajlamosak voltak beleérni a forgó rotor síkjába. Az új modellnél ez a veszély nem áll fen.

A villanymotor külsőleg megegyezik bármelyik méretben azonos villanymotorral, de más azonos méretű motorral nem csereszabatos. Az új motorok néhány paraméterükben eltérnek a szokványostól. Sajnos ennyire mélyen mi sem értünk hozzá, csak annyi tűnik fel: a modell szokatlanul sokat repül. A gyári akkumulátorral 10 percet meghaladó repülési idő jelentősen több, mint a 7 perc, amit az X5 produkál.

A távirányító is megújult. A régi műanyag öntőforma végleg a múlt homályába veszik, és egy ergonomikus, tenyérbe simuló eszközt kapunk, ami megújult kezelőszervekkel rendelkezik. A legfőbb új funkció az egy gombos fel és leszállás. Megmaradt a headless mód, és teljesen átalakult a trimm funkció. A trimmelést az új vezérlőn a bal oldali botkormány benyomásával, és jobb oldali irányító botkormány mozgatásával érhető el, hangjelzés kíséretében. A magasságtartó funkcióval párosulva pedig nem okoz nehézséget a levegőben való trimmelés, már ha egyaltalán szükség van rá. Mert az egyszerű giroszkóp kalibráció felszállás előtt esetek többségében minden féle trimmelési problémát megold.

A váz is bővült egy hasznos újdonsággal. A bekapcsolást már nem a hason található pöcökkel végezhetjük, hanem a gép tetején egy nyomógombbal. Ennek a megoldásnak hála repülés előtt letesszük vízszintes felületre a gépet csak be kell nyomnunk a gombot a tetején és már kezdődhet is a móka és nem kell a gép alján kotorászni többé.

Az akkumulátor pedig egy moduláris darab, ami annyit jelent, hogy az akku egy műanyag tokban helyezkedik el mely a drónba helyezésnél beilleszkedik a gép vázába. Nincs többi idegesítő vezetékgyürködés és pattintós akufedél ajtó mely a használat során egy idő után elfárad. Az akkut csak be kell csúsztatni a helyére és végén automatikusan a helyére berögzül Kivételkor az akku tetején találunk egy nyomógombot mely megnyomásával az akku kiold és egész egyszerűen kicsúszik a helyéről. Ennek a megoldásnak hátránya csupán annyi, ha több akkut szeretnénk vásárolni hozzá csak gyárit tudunk választani hozzá a tokozás végett.
A töltője egy sima USB töltő melynek az akku csatlakozó vége egy csipesz, ami ráakaszkodik az akkura töltés közben. Na még ilyen megoldást nem látunk a gyártótól, de mindenesetre érdekes és valamelyest praktikus koncepció.

A felhasználói élmény egy ilyen olcsóbb drón esetén általában „az egészet felgyújtom és kivágom a kukába”-tól a „kell nekem egy nagyobb, minél hamarabb”-ig terjedhet. Gondolom mondanom sem kell, hogy a rossz első benyomás az egész hobbitól eltántoríthat bárkit, aki egyébként élvezné a reptetést. A Syma termékeire általánosan elmondható, hogy agilis, könnyen kezelhető, robusztus szerkezetek, melyek irányítása egyszerű és gyorsan elsajátítható. Egy-egy borulás alkalmával nem kell egyből az alkatrészkatalógust böngészni a kézikönyv végén, hogy vajon mit tettünk már megint tönkre. Ha szeretnénk egy jó belépést a quadrokopterek világába, akkor az X23W modelleket bátran ajánljuk.

Az X23W  WiFi kamerát tartalmaz, amit a telefonunkra köthetünk – feltéve hogy Android vagy iOs (Apple) rendszerű készülékünk van. A telefonnal összehangolva a kamera képe azonnal látható és követhető, felvételeket készíthetünk a telefonunk memóriájába (fotót és videót). A telefonos kapcsolat fő vonzereje tehát a kamera használata, de ettől független előnyökkel is rendelkezik a szoftver használata. A telefonunk gyorsulásmérőjével is irányíthatjuk a modellt, vagy a kijelzőre rajzolt nyomvonalat tápláljuk a drónba, amit az zokszó nélkül lekövet. Hatalmas móka a kamera használata, amivel a modellünk akár még kényelmesebben hordozhatóvá válik, hiszen a drón akár telefonnal is irányítható, nem szükséges távirányítót magunkkal cipelni.

Az X23W egy egyszerű belépőmodell, melyet a repülés öröme ihletett. Kecses és fordulékony, lendületes modell, mely jóindulatú viselkedésével hamar kiérdemli a kezdő pilóták szeretetét.

Irányítás:

gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.
Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.


SYMA 23W drón főbb jellemzők:

A népszerű X5 szeriánál valamelyest kompaktabb méret, mely teljesen ideális kültéri és beltéri repülésre egyaránt
Beépített élőképes kamera fotó és videó készítéssel telefonunk memóriájába
Okos telefonnal is irányítható
Az új telefonos applikáció számos extra és kényelmi funkcióval kecsegtet
Útvonal tervező funkcióval
Baromertikus szenzor mely a magassági botkormány elengedésekor is automatikusan tartja a drón magasságát
Gombnyomásra történő automatikus felszállás és landolás
Headless mód (az irányítás mindig ugyan az marad)
Új dizájn jobb aerodinamikai képességek
A korszerű és rugalmas műanyagból készült váz könnyen ellenál a kisebb eséseknek és borulásoknak
Új sokkal érzékenyebb 2.4GHz.-es távirányító, jobb hatótávolsággal
360fokos műrepülési képesség
Magas minőségű led fények mely teljes tájékozódást nyújtanak éjszakai repülés során
Akkumulátor merülést jelző led fények
Moduláris igen könnyen cserélhető akkumulátor
Kiemelkedő repülési idő, mely meghaladja a 10 percet is

 

További tulajdonságok

 

Kapcsolódó termékek

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.100 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
1.290 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
7.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Elfogyott!
1.500 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.

Hasonló termékek

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fekete színű
19.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fehér-kék színű
21.990 Ft 18.790 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fekete-arany színű
21.990 Ft 18.790 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC kék-fekete
22.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW fehér-zöld
22.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA Z1 előképes HD kamera fekete
22.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC fehér-zöld
22.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fekete
15.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fehér
15.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X54HW fekete-zöld
26.990 Ft
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X54HW fehér- piros
26.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5UW-D WIFI HD kamera optikai szenzor fehér
27.990 Ft
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z3 kamerás összecsukható drön szett
29.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X25PRO FPV HD kamerával, GPS-el
37.990 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.
Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA W1 PRO 4k 12MP, GPS. drón szett
69.990 Ft 64.500 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.

Mások ezeket is megvásárolták

Gyártó: SYMA
Elfogyott!
1.500 Ft
Várható szállítás: 2021. december 07.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Gyártók