Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

SYMA X31 GPS,, 4K, dönthető kamerás, gesztus vezérléses, optikai szenzoros, drón szett.

55.900 Ft 53.990 Ft
1.910 Ft 3%
Az akció időtartama: 2024. 06. 30. - 2024. 07. 31.
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: SYMA X31 kék színű drón szett
Gyártó: SYMA
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szállítási díj: Ingyenes

SYMA X31 – a megfizethető GPS drón. 

Már kapható a SYMA X5PRO utódmodellje a SYMA X31 személyben. Mely minden tekintettben előrelépést mutat. Maradt a kedvező ár a GPS itt már az optikai szenzorról sem kell lemondanunk.
A repülési idő 12 percről 19 perce növekedett.
A kamera felbontása HD minőségről FULL HD. -ra változott.
Persze nem össze keverendő a névtelen kínai gyártókkal, ahol 8K és 16K felbontást ígérnek bagatell pénzért, aztán a gyakorlatban kiderül a drón semmit sem tud!
Az X31 modell kék színt kapott, maradt a masszív strapabíró kivitel.
GPS. -nek köszönhetően elérhető a hazatérő funkció akár akku merülés esetén is. 
Követés (ilyenkor a drónunk követ minket), repülési útvonal (a térképen funkció használatával pontokat tud megadni, amit automatikusan lerepül), körözés egy objektum fellett (drónunk például minket körbe repül úgy, hogy közben a kamera felénk néz), no meg a gesztusvezérlés (kezével mutathat távolról a kamera felé, hogy a drón fotót vagy videót készítsen. )
Persze a telefonos applikáció számos extrával, mint például magasság távolság műholdak szám stb. van ellátva.

Leírás

  

SYMA X31 – a megfizethető GPS drón. 

Már kapható a SYMA X5PRO utódmodellje a SYMA X31 személyben. Mely minden tekintettben előrelépést mutat. Maradt a kedvező ár a GPS itt már az optikai szenzorról sem kell lemondanunk.
A repülési idő 12 percről 19 perce növekedett.
A kamera felbontása HD minőségről FULL HD. -ra változott. Persze nem össze keverendő a névtelen kínai gyártókkal, ahol 8K és 16K felbontást ígérnek bagatell pénzért, aztán a gyakorlatban kiderül a drón semmit sem tud!
Az X31 modell kék színt kapott, maradt a masszív strapabíró kivitel.
GPS. -nek köszönhetően elérhető a hazatérő funkció akár akku merülés esetén is. 
Követés (ilyenkor a drónunk követ minket), repülési útvonal (a térképen funkció használatával pontokat tud megadni, amit automatikusan lerepül), körözés egy objektum fellett (drónunk például minket körbe repül úgy, hogy közben a kamera felénk néz), no meg a gesztusvezérlés (kezével mutathat távolról a kamera felé, hogy a drón fotót vagy videót készítsen. )
Persze a telefonos applikáció számos extrával, mint például magasság távolság műholdak szám stb. van ellátva.

Már kapható a SYMA új terméke az X31 személyében, mely az X25PRO-hoz képest jobb kamerával, hosszabb repülési idővel és számos új funkcióval rendelkezik.
A kifinomultabb azaz pontosabb GPS jelenléte, és az új immáron FULL HD kamera, mely ugyanúgy a távirányítóról vagy akár már az applikáción keresztül is dönthető, sokkal jobb érzékenységgel.
A jobb pozíció tartás és pontosabb hazatérés mellett telemetria adattal is szolgál, mint például az akku töltöttsége, műholdak száma, repülési magasság stb.
Ennél a modellnél már sokkal nagyobb pontosággal elérhető a „FOLLOW ME”, azaz követő funkció.
A térkép funkció automatikus használatával pontokat tudunk megadni, ahova a drón automatikusan elrepül, ami itt már hála istenek nem béta verziós és már egész jól használható. 
Időről időre eljön a pillanat, amikor a SYMA dob egy nagyot és az egész belépőszintet letarolja azzal, hogy drága és kifinomult szerkezetek úttörő fejlesztéseit olcsó készülékekbe ágyazva széles tömegek számára elérhetővé teszi.
Ezek a modellek pedig általában évekig uralnak egy kategóriát, elég csak az X25PRO-ra gondolni, ami jóformán 3-4 évig a kategóriája királya volt az összeszerelési minőségével és az akkor még olcsóbb szegmensben egyedülálló GPS jelenlétével.
Az X31 egy olyan mezőnybe érkezett, ami már meghaladta az X25PRO bevezetésekor fennálló piaci viszonyokat.
Egyre több gyártó volt képes olyan drónnal előhozakodni, ami nem hullik darabjaira az első koccanásnál, nem zavarodik meg olyan könnyen a rádiókapcsolat.
Mind gyakoribb az is, hogy egy modellhez alkatrészeket kapunk, amik a gyári minőséget elérik. Más szóval, a SYMA-nak nagyon fel kellett kötnie a gatyáját, ha egy ilyen kompetens mezőnyben helyt szeretett volna állni.
Bevetették tehát a GPS pozicionálást és kidobták az X25PRO után négy évvel az X31.-et.

Persze a Syma a gyártónak ez időszak alatt is jelentek meg GPS.-es drónjai csak egyik, sem kifejezetten ebben a kategóriában, inkább a drágább szegmenset képviselték.
Ez a drón pedig kifejezetten azt az űrt tömi be, amit az X25PRO után üres marad volna.
Tehát egy igen játékos drón vehetünk az X31.-es személyében, ahol a szolgáltatás és az ár megfelelő arányban párosul. így egy igazán jó vétellel van dolgunk, ha 50000ft.-ig bezárólag egy jobb képességekkel rendelkező drónt keresünk, és semmibe sem legyen hiányérzetünk.
Nem mindenkinek kell viszont egy akkora készülék, mint a hatalmas X8, így számítani lehetett rá, hogy előbb-utóbb lesz egy kisebb testvér, de az X8 minimalista GPS alkalmazásánál nem számítottunk sokkal többre.
Ekkor még nem tudtuk, hogy mekkorát tévedtünk.
Ahogy a jó sorozatepizódok, úgy az igazán jó bekezdések is nagy feszültségkeltéssel a sztori közepén érnek véget.

Ennek megfelelően még húzzuk a poént egy kicsit, nem lőhetünk le minden fontos infót a szövegtörzs legelején.
Ki olvasná el a végét, ha az elejében már mindent megtudna, amit csak akar?
Szóval, a használat szempontjából fontos részletek következnek, amik vásárláskor még nem sok embernek jelentenek szempontot, viszont, ha valaki már használt drónt, az tudni fogja, mennyire fontos egy hosszabb repülési idő, stabilabb távirányító, vagy szerelhetőbb konstrukció. 
Ezen a drónon már pedig minden igyekszik felhasználóbarát lenni.
Sok volt a vevői panasz arra, hogy elhagyják a rotorvédők és a lábak a csavarjaikat. Esetleg a sok gyepálás után a csavarhelyek kiszakadnak vagy tönkre mennek.
Használjunk csavaroktól mentes lábakat és rotorvédőt! Valahogy így gondolkodhattak a mérnökök, amikor ezt a szerkezetet megalkották. Arra is kínosan ügyeltek, hogy a lágyabb anyag, a rotorvédő legyen sérülékeny és ne a váz.
A lábak cseréje egyszerű, bedugós rendszerben történik, ami a négy szimmetrikus lábbal nagyon könnyen kivitelezhető.
A rotorok felfogatása is azt a filozófiát követi, hogy amihez nem kell, ne használjunk csavarhúzót.
A torok körüli apró gallért lehúzva és elfordítva a rotor egyszerűen old. Mondjuk, még nem tudjuk, mennyire lesz tartós ez a megoldás, de az anyaghasználat és a nulla kotyogás miatt egyelőre bizakodunk.
Egy drónnal nem csak lezuhanni kell tudni, hanem repülni is, ráadásul azt minél tovább.
Ahogy a nullszériás tesztpéldányt csomagoltuk ki, kezünkbe akadt a boldogság kulcsa, ami a repülési időt illeti.
Az akkumulátor ugyanis két cellás, 1300 mAh kapacitásával, ez némi teljesítmény növekedést jelent az elődmodellhez képest. Ez pontosan 30%. -ot jelent 1000mAh helyett 1300mAh.
Ehhez képest a repülési idő az új X31 esetében 60%. -al több mint a régi X25PRO esetében.
Itt a merülést jelző LED fények kigyulladása után is még percek vannak a tényleges kinyiffanásig. Biztonságosra hangolták mondjuk az egész gépet, nem csak a merülés visszajelzést.
Most pedig rá is térek, hogy mennyi mindenre is képes az X31 a beépített GPS vevővel, amit már a nullszériás példány is demonstrált nekünk.
Alaphelyzetben félautomata módban működik, ami azt jelenti, hogy ha megtalálta a GPS jelet, akkor a modellt automatikusan egyhelyben tartja, amíg hozzá nem nyúlunk. Ha felszállás előtt megvárjuk, hogy meglegyen minimum  8-9 műhold, akkor a startpozícióra is visszahívhatjuk a gépet.
Ez eddig a dolgok egyszerű része, nagyjából az összes GPS drón eljut eddig. Az extrák csak most következnek. 
Az előző bekezdésekben volt szó az akkumulátor kímélő, lemerülést jelző funkcióról.
Ez a drága szerkezet olyan felvilágosult, hogy amikor érzi, hogy le fog merülni, hűségesen visszatér gazdájához.
Ha szeretnénk, természetesen megszakítható a folyamat, de hát milyen elegáns is az, amikor a drón maga jön haza és száll le elénk kérve a következő akkumulátort, hogy repüljünk még!
Hihetetlen, hová jutottunk ez alatt a pár év alatt. Ha esetleg olyan perverzióink lennének, hogy a jelzés után még a közel üres akkumulátorral is repkedünk, akkor sem kell tartanunk semmitől, ugyanis a modell a kritikus pillanatban nem veszíti el a kontrollt, egyszerűen nyugodt, lassú tempóval leszáll és megáll. Nincs leállás a levegőben, nincs hirtelen teljesítményvesztés. Nyugodt leszállás van.
Azonban nem csak a leszállást tette a SYMA nyugodtabbá, hanem a reptetés minden aspektusát.
Megszokott és gyakori funkció az automata fel-leszállás, ami itt is fellelhető. Sokkal izgalmasabb a drón elveszítését korlátozó funkció.
Szándékosan írtam azt, hogy korlátozó, mert szinte biztos vagyok benne, hogy így is lesznek egyes vásárlóink olyan tehetségesek, hogy valahogy elveszítsék a modellt.
Azt nem tudom, hogyan, de általában nem is szokták szeretni elmagyarázni.
A modellel felszállva ugyanis a GPS és a magasságtartó úgy igyekszik vigyázni ránk, hogy maximalizálja a magasságot, ameddig felengedhetjük a gépet, illetve megszab a felszállás helyétől egy kört, amin nem tudunk kirepülni.
Ezt nem mértük, de beállítás függő, mely a telefonos applikációban elérhető.
Gondolom, ezt is úgy szabályozták, hogy a hatótávolságból ne nagyon lehessen kirepülni normális körülmények között.
A rádiójel ennek a körnek a peremén is rendkívül reszponzív volt és stabil, biztonsággal kezelhető maradt a készülék a távolban is.
Az egyszerű WIFI kamerát, amit az X5 óta úgy tűnik, hogy örök marad, végre elfelejthetjük.
A friss modell videofelvételekre és fényképezésre alkalmas modulja is megújult, a funkciók listája pedig hasznos újdonságokkal egészült ki.
A lencse buktathatóvá vált a táviránytóról, így menet közben korrigálhatjuk a kamera szögét, valamint a megszokott duális funkció meglétét már nélkülözni kell.
Itt már mind a fotó és a videó is az okostelefonunkban rögzülnek, megszüntetve a külső tároló jelenlétét, azaz a micro SD kártyát.
Ebben a szegmensben ez az új trend, ez nem is baj hisz manapság mindent a mobilunkkal csinálunk.

A videó minősége az X25PRO-hoz képest több mint kétszer jobb lett. Tehát 1280*720 helyett 1920*1080.
Fotók tekintetébe meg nyolcszorosa. 1 Megapixel helyett lett 8,3Megapixel.

Persze ha a Syma is egy egyszerű kínai gyártó lenne akkor itt is az lenne feltüntetve, hogy 4K.
Mivel a fotók 8,3Megapixelesek és a 4K felbontás 3840X2160= 8,294400Mpixel.
És a 8K kínai drón ugyan úgy tovább van húzva 33Megapixelre fotó minősége szoftveresen, ami teljes mértékben élvezhetetlen annyira rossz, és akkor rögzítünk egy nagy pacát. És soknál módunkba sincs lejjebb venni a fotó felbontását, hogy legalább élvezhető legyen.
Most térjünk ki az újítások tárházára…
A funkciók kiaknázása érdekében szükségünk lesz a SYMA AIR alkalmazás letöltésére okostelefonunkra, ami ingyenes. Utána WIFI-n keresztül kapcsolódunk a drón hálózatához, majd megnyitjuk az SYMA alkalmazást és ámulunk-bámulunk a rengeteg extra dologtól, ami elérhető.
A telefon felső sávjában egy hatalmas információ halmaz jelenik meg, ami balról jobbra a következőket tartalmazza:
1. ikon a WIFI jelerőssége
2. ikon a műholdak száma, mely a szimbólum mellett számmal kiírva is megjelenik
3. ikon a drón akkujának töltöttsége, mely több lépcsőbe mutatja a drón akkujának merülését, amikor már nagyon gyenge, a színét is megváltoztatja. Először zöldről narancssárgára, majd pirosra vált. 
4. ikon ( Longitude ) a hosszúsági fok adatait írja ki számokban
5. ikon ( Latitude ) a széllességi fok adatait írja ki számokban
6. ikon ( High ) a repülési magasság méterben
7. ikon ( Distance ) a repülési távolság méterben
8. ikon ( Speed V ) a vertikális repülési sebesség m/s-ban megadva
9. ikon ( Speed H ) a horizontális repülési sebesség m/s-ban megadva
10. ikon ( V/R ) a virtuális szemüveg használata
11. ikon a jegyzet, ahol az elmentett repülési paraméterek nézhetők vissza, mint magasság, távolság, sebesség stb. 
12.  ikon a repülési paraméter beállítás ,ahol az alap beállítás 30 méter magasság és távolság. Ez a gyakorló szint és ezek az értékek változtathatók. A repülési távolság 30-350 méter között állítható, a
repülési magasság pedig 30-100 méter között.
A kijelző jobb oldalán 4 ikon jelenik meg egy más alatt, melyek fentről lefelé a következők:
1. ikon a hazatérő funkció, melynél a drón visszarepül a kiindulási pontra, majd automatán leszáll és megáll. Viszont a helyes működéshez meg kell várnunk a megfelelő mennyiségű műhold jelet és a visszaindítás előtt is meg kell győződnünk a megfelelő műholdak számáról. Illetve hazatérés folyamán figyelnünk kell, hogy ne legyen a drón útjában valami tereptárgy, mert azt nem fogja kikerülni. Természetesen, ha ilyen helyzetben belenyúlunk a távirányítóba, akkor a mi parancsunkra reagál a drón.
2. ikon a követő funkció, melynél, ha megfelelő távolságban vagyunk a dróntól és megnyomjuk a gombot, a drón kamerával felénk fordul és beáll egy pozícióba. Ha mi elindulunk, a drón követ minket. Azonban a funkcióval először csak teljes üres területen próbálkozzunk, ahol semmilyen akadályba nem ütközhetünk. A funkció használata előtt ellenőrizzük a megfelelő műhold jelet és legyünk vele tisztába, hogy ha a drón útjába bármilyen akadály kerül, a drón egész egyszerűen nekimegy.
3. ikon a körberepülő funkció, melynek használatakor drónunk kamerával felénk fordul, majd amilyen távolságban van tőlünk, akkora kört fog körülöttünk repülni úgy, hogy a kamera mindvégig felénk néz. Az alkalmazás használata előtt ki tudjuk választani, hogy gépünk az óramutató járásával megegyező vagy ellentétes irányba tegye ezt. Figyelmeztetésként itt is a 2.-es pontban leírtak érvényesek.
4. ikon a térképes repülés, melynél, ha felszállás előtt frissítjük a térképet és utána rányomunk az indításra, akkor a térképen megjelenik a drón helye. Majd, ha kijelölünk egy pontot a térképen, a drón oda repül. Azonban a funkció jelenleg csak béta verzióban érhető el, illetve csakis olyan helyen próbálkozzunk vele, ahol semmilyen tereptárgy vagy akadály nincs a környéken.
A telefon kijelzőjének bal oldalán pedig következő ikon található egymás alatt: 
1. ikon a távirányító és a mobiltelefon irányítás közti váltás. (mellette lévő ikon teljes képernyő, ahol eltűnek a paraméter ikonok)
2. ikon sebességi mód, mint lassú vagy gyors százalékos kiírásba jelenik meg 50% vagy 100%.
3. ikon az úgynevezett csúszka, amivel a fotózás és a videó készítés között tudunk váltani
4. ikon a felvételek indítása és leállítása
5. ikon motorzár feloldása.
6. ikon automatikus felszállás / landolás.
7. ikon az utolsó 3 ikon mellett függőlegesen egy csúszka, ezzel a kamera dőlés szöget lehet vezérelni.
Ezenkívül a telefon jobb alsó sávjában egy kisebb térképrészlet látható, ahol a drón térképes helyzetéről tudunk tájékozódni

Összességében
ez egy nagyon jó kompakt gépezet, ami azért olyan parányinak nem mondható, így szélellenálló képessége is bámulatos.
Az előd modellhez képest minden tekintetbe rengeteget fejlődőt.
Az optikai szenzor jelenléte, a jobb pontosságú GPS, a minőségileg fejlettebb kamera, a jóval hosszabb repülési idő, mind mind, hatalmas előrelépés. Ehhez képest az árszint semmit sem változott. 
Nagyon strapabíró és igazán tud dinamikusan repülni. Rengeteg az extra funkció és az új telefonos applikáció, amit eddig ezen kívül a syma még drágább modelljei használtak.
A gyártónak sikerült egy olyan drónt letenni az asztalra, amiben szinte mindent megtalálunk, ugyanúgy, mint a jóval drágább drónóknál, viszont itt mindent egyszerűbben, de mégis nagyszerűen és praktikusan tudunk használni.
Ha 50000 Ft körül keresünk GPS-es kamerás drónt sok extrával, jelenleg ez a modell a legjobb választás.

SYMA X31 GPS-es élőképes FULLHD kamerás drón főbb jellemzői:


-Ideális kompakt méret és impozáns megjelenés
-GPS-el felszerelt
-Telemetrikus adatok megjelenítése, mint magasság, távolság, akku töltöttség stb.
-A beépített GPS-nek köszönhetően a drón képes megtartani saját pozícióját mindenféle beavatkozás nélkül
-Gombnyomásra történő hazatérés és automatikus leszállás
-Akkumulátor lemerülésénél automatikus hazatérés és leszállás
-FOLLOW ME funkció, a drón képes követni, ha összekapcsolod okostelefonoddal
-CIRCLE FLIGHT 360°-ban körbe repül a drón kamerával feléd fordulva
-Térképes repülési képességek
-Előre beprogramozható maximális magasság és távolság repülés
-Optikai szenzor jelenléte, mely  rossz GPS  vétel vagy teljes hiány esetén például beltéren képes akár egy pontban megtartani gépünket.
-Aerodinamikailag megújult géptest, ami jobban ellenál a szélnek
-Barometrikus magasságtartó funkció, gombnyomásra történő fel-le szállással 
-Headless mód, mely egy olyan beállítási lehetőség, ahol a modell forgatása elválik a döntések irányától
-Kettős kamera rendszer a gép elején egy dönthető és a gép alján egy fix kamerával, mely optikai szenzorként is funkcionál.
-FULLHD minőségű kamerafelvétel 8,3Megapixeles fotó.
-Távirányitóról gombnyomásra fel-le dönthető kamera
-Új technológiájú FPV rendszer, mellyel FULLHD.-s mozgóképet tud távolról közvetíteni.
-Nagy hatótávolságú távirányító
-Rotorvédők védik a propellereket a kisebb ütközésektől
-A gépházzal teljes összhangban lévő LED megvilágítás, mellyel akár teljes sötétségben is tökéletes a navigálás
-Moduláris akkumulátor és alkatrészek, melyek nagyon könnyű cserét, illetve fel-le szerelést tesznek lehetővé

Paraméterek

Syma X31 drón műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság több mint 350m
Teljes hossz/szélesség 365mm
Teljes hossz/szélesség rotorvédővel 395mm
Hossz/szélesség 250mm
Törzs magasság 70mm
Fő rotor átmérő 145mm
Adó méret (H x Sz x M) 155mm x 125-140mm x 25-55mm
Adó működés 4 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék)
Töltési idő kb. 150 perc
Repülési idő kb. 17-19 perc
Nettó súly 133 g (akku nélkül)
Teljes súly akkumulátorral, kamerával és rotorvédővel együtt 195g
Akkumulátor 7,6V 1300mAh Li-Poly
Motorok 4db nagyteljesítményű fő motor
 
A csomag tartalma
 
1 db SYMA X31 típusú drón beépített kamerákkal GPS vevővel
1 db 2,4GHz távirányító
1 db USB töltő kábel az akkumulátorhoz
1db Li-Poly akkumulátor 7,6 1300mAh
1db univerzális telefontartó
4db rotordíszítő kupak
4db tartalék fő rotor lapát
1db csavarhúzó
1db angol nyelvű leírás
 
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

 

Kapcsolódó termékek

SYMA X31 -19- Battery akkumulátor 7,6V 1300mAh

Gyártó: SYMA
Raktáron
8.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

Hasonló termékek

SYMA X25PRO FPV távról dönthető HD kamerával, GPS-el, követő, hazatérő, lebegő, fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X25PRO FPV HD kamerával, GPS-el
54.990 Ft 53.990 Ft
1.000 Ft 2%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA Z6G Dual dönthető kamera 1080p+ 8.8MP Gesztus vezérlés, GPS, Optikai szenzor 19perc repidő

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z6G összecsukható GPS.-es drón szett fekete-arany színű
44.990 Ft 41.990 Ft
3.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.

Syma Z3 Összecsukható Drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z3 kamerás összecsukható drön szett
35.000 Ft 32.490 Ft
2.510 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA Z6 Dual dönthető kamera 1080p+ 12MP Gesztus vezérlés, GPS, Optikai szenzor 28perc repidő

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z6 1080p+ 12MP összecsukható GPS.-es drón szett
74.990 Ft 69.990 Ft
5.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC kék-fekete
29.990 Ft 27.990 Ft
2.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW fehér-zöld
29.990 Ft 27.990 Ft
2.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW kék-fekete
29.990 Ft 27.990 Ft
2.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X5C (mini PHANTOM) 720p. HD kamerával, 6 tengelyes giroszkóppal, 2.4GHz.-es távirányítóval LCD kijelzővel.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: syma x5c drón szett
29.990 Ft 27.990 Ft
2.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC fehér-zöld
29.990 Ft 27.990 Ft
2.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fehér színű
25.990 Ft 23.990 Ft
2.000 Ft 8%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA Z4W drón élőképes kamerával automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z4W drón szett
25.990 Ft 20.890 Ft
5.100 Ft 20%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA Z1 összecsukható drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás, mobilos irányítás

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z1 előképes HD kamera fekete
25.990 Ft 23.990 Ft
2.000 Ft 8%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fekete színű
25.990 Ft 23.990 Ft
2.000 Ft 8%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fehér-kék színű
23.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fekete-arany színű
23.990 Ft 22.990 Ft
1.000 Ft 4%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA W1 PRO, Dulal kamera, 4K 12MP. gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 18 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA W1 PRO 4k 12MP, GPS. drón szett
85.000 Ft 77.990 Ft
7.010 Ft 8%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA Z5 Heliquad drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z5 drón szett
19.990 Ft 14.990 Ft
5.000 Ft 25%
Várható szállítás: 2024. július 16.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
1.090 Ft 6%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fekete
18.990 Ft 17.790 Ft
1.200 Ft 6%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fehér
18.990 Ft 17.790 Ft
1.200 Ft 6%
Várható szállítás: 2024. július 16.

Syma X15T éjszakai cirkáló, automatikus magasságtartással és új kaszkadőrmutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15T NIGHT HAWK éjszakai sólyom drón szett narancs színű
17.990 Ft 14.890 Ft
3.100 Ft 17%
Várható szállítás: 2024. július 16.

SYMA W3 2K+12MP EIS dönthető kamera gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 27 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma W3 drón szett
99.990 Ft 88.880 Ft
11.110 Ft 11%
Várható szállítás: 2024. július 16.

Mások ezeket is megvásárolták

SYMA X31 -19- Battery akkumulátor 7,6V 1300mAh

Gyártó: SYMA
Raktáron
8.990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!