Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

SYMA W3 2K+12MP EIS dönthető kamera gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 27 perc

99.990 Ft 88.880 Ft
11.110 Ft 11%
Az akció időtartama: 2024. 06. 13. - 2024. 06. 30.
Kapható választék:
Hány akkuval kéri:
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: Syma W3 drón szett
Gyártó: SYMA
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.
Szállítási díj: Ingyenes
Itt az új trónkövetelő a Syma W3 személyében mely rengeteg innovatív megoldást tartogat számunkra. Korszerű dizájn összecsukható kivitel, és hordótáska. Beépített távirányítóról le-fel dönthető kamera. Akár 2K.-s felbontással, és végre 30fps-es videóval és képstabilizáló rendszerrel. Természetesen maradt az optikai szenzor. Korszerű Brushless motorokkal, GPS-el, közel 30 perces repidővel, némi gesztusvezérléssel. Többek között különböző repülési módokat kínál ideértve: Útvonal, útpont repülés, objektum körüli repülés, követő funkció stb. Természetesen ha merül az akku vagy hatótávon kívül vagyunk a drón képes automatán hazajönni ha megfelelő GPS jelerőséggel rendelkezünk. Korszerű led megvilágítás, az éjszakai repüléshez. Kompakt meg megjelenés mindösszesen 249 gramm tömeg. 

Leírás

Syma W3 összecsukható brushless motoros drón GPS.-el közel fél órás repidővel

Igen ő nem lenne más mint a W1pro újragondolt újratervezett változata. Annak idején mikor a syma gyártó megjelent az első Brushless motoros drónjával a 3 legnagyobb kritika ami érte.
Rövid repülési idő nem összecsukható kivitel Illetve nem dönthető kamera.
És még nem beszéltünk nem túl innovatív SYMA távról amit már rengeteg modellnél megszokhattunk.
A 14 perces repülési idő nagyon kevésnek tűnt ebben a kategóriában, aztán jött az úgynevezett ráncfelvarrott verzió mely megnövelt akku kapacitáson kívül magas felbontású 4K.-s kamerával érkezett. Ami gyakorlatban csak FULL HD. videót tudott. De a fotós kepeségek miatt rábegyeztették a 4k.-s fémjelzést!!!
Szóval kamera szinte semmit sem változott akku nőt térfogatilag így már 17 percet repült.
Aztán másfél év múlva visszatért a gyártó újabb modellekkel pl. az Z6 és X30 modellekkel.
Ami k már újabb korszerűbb dizájnosabb távot kaptak. Illetve a repülési idő jelentősen megnőt elérte 26-27 percet. Ezek a gépek már összecsukhatóak voltak illetve hordótáskát is mellékelt hozzájuk a gyártó. De mégis volt egy óriási hibájuk mindegyik szénkefés motorral rendelkezett kis teljesítménnyel mely a szélellenálló képességet csökkentette illetve a hosszú repülési idő miatt a szénkefe sokkal hamarabb kikopott illetve hajlamos volt a túlmelegedésre is.
Így elég hamar tönkre tudtak menni melynek cseréje nem tartozott a garanciális dolgok körébe. Mivel általában ezeknek a meghibásodását általában a feltekert fűcsomó vagy feltekert szőr vagy egyszerűbb odavágás okozta.

Aztán még másfél év és végre a Syma gyártó soráról legördült egy komoly kompakt innovatív drón ami minden problémát orvosolt. Összecsukható kivitel. Brusshless motor, GPS, gesztus vezérlés, 2K 30 FPS-s kamera, hordótáska  stb. stb. stb.
Gyakorlatilag szinte minden van „ami szem szájnak ingere”.

Egytől egyik újratervezve szinte minden. A távirányító ami egyedül nem változott mert az előző komolyabb szériánál újult meg. Ami egy visszafogott sötét szint kapott Illetve kivitele is némileg összecsukható hogy összhatásba legyen a drónnal. A botkormányok avagy kormánykarok érzékenysége kiemelkedően jónak mondható. A gyártó megszüntette a hagyományos ceruzaelemes működést.
Helyette beépített akkumulátorral rendelkezik amihez töltőt is kapunk.
A két karon kívül nem sok gombbal rendelkezik. Letisztult és egyértelmű a gombok tetején pedig rajzok is jelölik mi mire jó. Alapból a táv elején a baloldalon van a be-kikapcsoló gomb.
A távirányító bal és jobb tetején van 2-2 darab gomb. A baloldali páros fotó és videó.
A jobb oldali páros kamera döntése le-fel. A telefontartó konzolt felnyitva három további gomb tárul elénk. Balról jobbra haladva. Itt van a gombnyomásra történő felszállás/landolás. Aztán Headless mód. És végül a hazatérő funkció ezt ha hosszan benyomva tartjuk drónunk bárhol van visszatér a kiindulási pontra és leszáll. Természetesen kell ügyelni hogy felszálláskor meglegyen a megfelelő műhold vétel, mert ez alapján tudja a kiindulási pontot. A hazatérést úgy teszi hogy ha nincs elég magasan akkor először felemelkedik 25-30 méter magasságba, majd onnan toronyiránt elindul haza.
Visszatérve a távirányítóhoz ennyire egyszerűre és nagyszerűre sikeredett.

A további extrafunkciók a telefonos applikáción belül érhető el. Itt aztán nagyon sokrétű a felület.
Egyrészről itt jelenik meg az élőkép is fotó és videó felvételi funkcióval, amivel már a távirányítónál találkoztunk. A távon azért van ez a két gomb mert ha teszünk memóriakártyát a drónba akkor ha nem használjuk reptetés közben a telefonos appot, ugyan úgy tudunk fotót és videót készíteni. A micro SD kártyára készített felvételek sokkal magasabb minőségűek. Mert az appon készült alap rögzítésnél a visszacsatolt élőkép kerül elmentésre illetve a fotó is hasonlóan. Ezért a jó felvételnél szükségünk lesz a már jól bevált micro SD kártyára. De persze a kártyára készített felvételek akár kivétel nélkül át lehet tölteni mobilunk memóriájába. Van az alkalmazáson belül egy galéria ikon ezen beül fotó és videó mappából is 2-2 darab. Még mégis van jelölve melyik a kártyás és melyik a másik felvételeké.
Egyébként pedig ha visszacsatolt élőképet rögzítjük: 1280*720 felbontás az FPS érték itt erősen változó mert függ az épeni vételi erőségtől így rettentően ingatag is tud lenni.
A kártyára mentet felvételek pedig 2K azaz 2560*1440 30FPS.
Visszatérve az apphoz a itt ki be tudjuk kapcsolni a virtuális botkormányokat vezérléstől függően.
Aztán van itt többrétű követő funkció, útvonal vagy röppályarepülés, térképmódozat, vagy egyszerűen körözés egy objektum körül ennek akkor van jelentősege ha valakit-valamit körbe szeretnénk videózni. És számos extrával és természetesen minden alapfunkcióval.

A SYMA W3
egy karton dobozban érkezik, ezen belül lesz egy cipzáros táska amiben megtalálható a drón a távirányító akkumulátortöltők egy a drón akkuhoz egy a távhoz. A megszokott tartalék lapátok. A táska mérete elég kicsi mivel a drón és távirányító összecsukva elég kevés helyet foglal.
Természetesen már itt látszódik hogy az új jövevény korszerű Brushless motorokkal van szerelve.
Majd kihámozva dolgokat gyorsan pillanatok alatt repkész állapotba helyezhető.
A drónhoz tartozó telep egy 7,6V 2100mAh.-s példány ami nagyjából fél óra repülést tesz lehetővé és a gyártó szerint 200 perc alatt tölthető újra. Egyébként a táv akkuja 60 perc alatt tölthető újra ennek üzemidejét nem tudom de nagyjából 200 percre saccolom.
Brushless motorok nagyobb nyomatékkal és alapfordulattal rendelkeznek szénkefés társaikkal szemben. Így szélellenálló kepeségük is jobb. Tehát még kissé szeles körülmények között is reptethető. Optikai szenzor szépen korrigál ennek leginkább beltéri szerepe van. Kint elsősorban a termék a GPS.-re hagyatkozik maximum földközelben ahol rosszabb a műholdvétel ott lehet még némi szerepe. Hatótáv szempontjából az élőkép hatótava nagyjából 400 méter lehet de ez telefonfüggő is, a távirányítás hatósugara is hasonló persze az lehet nemivel több is.
De nem kell aggódnunk mert jelvesztés esetén a drón elindul automatán a kiindulási pontra.

Összességben:

Egy régóta várt Syma drónt ismerhetünk meg a W3 személyében. Ami szinte minden kompromisszumoktól mentes. Jó minőségű távról dönthető kamera, összecsukható kialakítás, hordótáska.
Optikai szenzor és GPS és nagyteljesítményű BRUSHLESS motorok hosszú max 30 perces repülési idő.
És szinte minden amit itt már elvárhatunk.
14 év felett szinte mindeninek ajánlható irányítása magas stabilitása miatt akár tapasztalatokkal nem rendelkező újoncoknál is szóba jöhet.


Biztonsági figyelmeztetés:
Ez az RC modell nem gyerekjáték!
Nem alkalmas a 14 év alatti gyermekek számára.
Alaposan olvassa el a használati utasítást, mielőtt használatba venné a szerkezetet, ha kezdő valami egyszerű tanuló drónnal kezdjen az elején.
Illetve, ha lehetősége van, kérje ki egy tapasztalt drón vezető pilóta segítségét.

Repülés felelősségteljesen:
Ez egy kifinomult hobbi termék, mely elektronikus és mechanikus alkatrészekkel van felszerelve. Óvatosan és józanésszel kell működtetni. A pilótának minden ésszerű lépést meg kell tennie annak érdekében, hogy megvédje magát, másokat, állatokat és vagyoni tárgyakat.
Mert, ezekre sem a gyártó sem pedig a forgalmazó nem vállal felelősséget.
Kérjük, ellenőrizze az állami vagy helyi követelményeket és szabályokat a repülő szerkezet megvásárlása előtt.

A termék újratölthető akkumulátorral működik.
Akkumulátorokra vonatkozó utasítások:

Az akku behelyezése és eltávolítása az előírásnak megfelelően történjen!
Ügyeljen a megfelelő polaritásra!
Soha ne zárja rövidre az áramkört!
A dóron összeszerelését csak felnőtt végezheti el, és csak felnőtt használhatja!
A lemerült akkumulátort a modellből el kell távolítani!
A töltők csatlakozóit és vezetékeit rendszeresen ellenőrizni kell, sérülésük esetén tilos használni őket, amíg meg nem javították!
Ne dobja az akkumulátorokat tűzbe, mert felrobbanhatnak, vagy kifolyhatnak!
Ne dobja őket kukába, csak szelektív hulladékgyűjtő ládába!
Ne töltse túl vagy ne merítse túl az akkumulátort, mert ez akku teljes károsodásához vezethet.
Ne tegye ki magas hőmérsékletnek.


Irányítás:


gázkar (fel-le) gáz adagolás
gázkar (jobbra-balra) forgás a tengely körül
irányváltó kar előre hátra mozgatásával előre-hátra döntés
irányváltó kar jobbra balra mozgatásával jobbra-balra döntés

Mit jelent pontosan a 3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp?

3 vagy 6 tengelyes Giroszkóp azt jelenti, hogy a giroszkóp nem csak a tengely körüli forgást vezérli, hanem az Y és Z tengely, azaz előre-hátra dőlés és jobbra-balra dőlést a levegőben giroszkóp egyenlíti, tehát próbálja mindig a nulla ponthoz a vízszinteshez viszonyítani és lebegéskor ugyan erre a pontra visszaállni. Ez egy modern új technológia, mert, ha ezekbe a szerkezetekbe nem lenne 3 vagy 6 tengelyes giroszkóp egyszerűen reptethetetlené válna, és egész egyszerűen felborulna. Régebben az ilyen szerkezeteket csak röpsúlyos kiegyenlítő tengellyel lehetet megoldani, több kevesebb sikerrel melyek anno egész egyszerűen vagy nem voltak elég stabilak a repüléshez vagy a legkisebb szél gátolta őket a repülésbe.
Nem úgy, mint most akár már szélben is elreptethetőek.

SYMA W3 főbb tulajdonságok:

Automatikus felszállás és landolás.
A távirányítón bal sarkán található gomb megnyomásával a gép automatikusan felszáll kb. 1,5 méter magasságba és ott lebeg várva utasításunkra, ha még egyszer megnyomjuk ugyan ezt a gombot, akkor pedig automatikusan leszáll.
Hazatérés funkció
Nem kell aggódnunk, hogy túl messzire vezetjük a drónt és már fogalmunk sincs, hogy jöjjünk vele vissza, mert ilyenkor a távirányító jobb oldalon található hazatérő gomb megnyomásával a Syma egész egyszerűen automatán hazatér a kiindulási pontra majd leszáll és meg áll. Így legalább nem áll fent az veszély, mint régebben, órák hosszat bolyongva a szántóföldön keresve az elveszített drónt.
Természetesen a manőver működéséhez felszállás előtt meg kell várnunk, míg a bogár elég műholdat lát.
Intelligens hazatérés
A Bus drón repülés közben valami oknál fogva kevés műholdat lát, de felszálláskor megvolt a megfelelő erősségű GPS jel akkor hazahívó parancsra képes visszatérni. Ilyenkor is bele tudunk nyúlni a kormányzásba, ha például valami tereptárgy van az utunkban, vagy a drón vissza is kapcsolható kézi vezérlésre.
 Jelvesztéses hazatérés
Hosszabb ideig tartó jelvesztés esetén (ez körülbelül 6-8 másodperc) a bogár drónunk elindul vissza hozzánk és leszáll. Ha pedig menet közben a kapcsolat helyreáll, akkor természetesen folytathatjuk a repülést, ha deaktiváljuk a hazatérés folytatását.
 Alacsony akkufeszültség esetén történő hazatérés
Az akkumulátor kapacitása a kritikus szín alá csökken, akkor a távirányító elkezd csipogni, ha mi erre nem reagálunk, két vonásnál a gép robotpilóta módba kapcsol, majd hazatér és leszáll a kiindulási pontra. Ilyenkor is beleszólhatunk a hazatérésbe, de jobb, ha nem nagyon húzzuk az időt, mert az akku lemerülése a levegőben végzetes következményekkel járhat. Illetve az akkumulátor túlmerítése jelentős mértében károsítja a telep élettartalmát.
Optikai szenzor és ki-be kapcsolható LED fény
Az optikai szenzor előnye, hogy olyan helyen ahol kevés a GPS vétel mondjuk például beltéren ennek e technológiának a segítségével madarunk képes egyhelyben lebegni. Ez úgy működik, hogy drón, képeket készít a talajról, majd szoftveresen összehasonlítja azokat és ebből kiszámítja a drón elmozdulását, így tarja meg a gép pozícióját. A Be-Ki kapcsolható led fénynek hála lehetőség van az esti pozicionálásra is.
Magasságtartás
A GPS-nek és a barometrikus szenzornak köszönhetően még szeles időben is elég szépen tartja a pozícióját a drón. Ez persze nem elég ahhoz, hogy rezdülésmentes videókat készítsünk. A gumibakos mechanikus gimbal biztos csillapít valamennyit de video pályázatot nem fogunk nyerni a felvételeinkkel.
Headless mód
Headless módban nem kell, hogy a modell forgásával foglalkozzon, mindegy merre áll drón, a kar hátrafelé húzásával mindig felénk fog jönni. Tehát ha aktiváljuk a funkciót az irányok mindig ugyan azok maradnak.
Követő funkció (Follow me)
Ha megfelelő távolságban vagyunk a dróntól és megnyomjuk a gombot, a drón kamerával felénk fordul és beáll egy pozícióba. Ha mi elindulunk, a drón követ minket. Azonban a funkcióval először csak teljes üres területen próbálkozzunk, ahol semmilyen akadályba nem ütközhetünk. A funkció használata előtt ellenőrizzük a megfelelő műhold jelet és legyünk vele tisztába, hogy ha a drón útjába bármilyen akadály kerül, a drón egész egyszerűen nekimegy.
Kőrepülés (Orbiting)
A pont feletti körözés funkcióval 360°-ban le tudja videózni a kiszemelt tárgyat vagy akár saját magát.
Alapesetben azt hiszem 10 métert jelent, de a kör nagysága módosítható. Ez a funkció nagyon praktikus, ha valamiről panoráma felvételt akarunk készíteni.
Útvonal (Waypoint)
A térkép funkció használatával meg tudjuk tervezni oly módon a repülést, hogy a térképen, amely pontjaira rábökünk Syma drónunk arra fog haladni.

A kiváló jellemzők között megtalálható az optikai szenzor, a praktikus összecsukható kivitel, a 2K kamera, erőteljes Brushless motorok, no meg persze a GPS jelenléte, ami igen csak könnyeddé teszi a repülést. Ezáltal rengeteg funkcióra nyílik lehetőség az automatikus hazatéréstől kezdve a követő funkción át gyakorlatilag minden jóval felszerelték, ha lehet írni.

Specifikáció:

- GPS funkciók: 
- Egyhelyben lebegés, azaz pozíció tartás.
- Automatikus hazatérés.
- A drón képes automatikus hazatérést végrehajtani a következő helyzetekben is:

Az akkumulátor töltöttségi szintje már túl alacsony.
Vagy ha a távirányító és a drón között megszakad a kapcsolat.

- Optikai és ultrahangos pozíció felismerés.
- Követő funkció. (Followme)
- Keringés egy megadott objektum vagy pont körül. (Orbiting)
- Automatikus útvonal repülés. (Waypoint)
- Repülési idő: kb. 27-30 perc.
-Töltési idő max: 200 perc.
- Akkumulátor: 7.7V 2100 mAh.
- Hatótáv: több mint: 400 méter.
- FPV hatótáv kb.: 400  méter. (mobiltelefon függő)
- Kefe nélküli motorok: 2750kv Brushless.
-Szabályzó: 4A Brushless.
- Max. Repülési sebesség: 32 km/h.
- Méretek: Becsukva: 7 x 14 x 7 cm, Kinyitva: 35.5 x 31 x 6 cm.
- Elkülönített motorvezérlők.
- Figyelem! Az SYMA W3 kamerája Dual Band WiFi (802.11ac) kommunikációt használ, ami mérföldkövekkel gyorsabb, mint a 2,4 GHz-es technológia és a hatótávolsága is többszöröse ellenben nem minden telefon támogatja.
(a 4 éves felső középkategóriás telefonok minden darabja támogatja, csak a hatótávolság lehet némileg kisebb)
Kamera képességek:
2K=  2560x1440 (30fps) videó.
Full HD= 1920x1080  (fps ismeretlen) videó.
Fotó: 25600x1440= 3,7 megapixel.

Paraméterek

Syma W3 műszaki adatok
 
Hatótávolság minimum 400m.
A wifi azaz FPV (élőkép) hatótávolsága Kb. 400m (telefon függő).
Méretek összecsukva 70*140*70mm.
Méretek kinyitva 355*310*60mm.
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig átlóba mérve (becsukva) 135*80mm.
Teljes hossz/szélesség rotorok végéig (kinyitva) 355*305mm.
Teljes hossz/szélesség átlóban mérve (kinyitva) 255*205mm.
Hossz/szélesség a váz végéig 135mm és 80mm.
Hossz/szélesség átlóban a váz végéig 195mm.
Törzs magasság (kinyitva) 53mm.
Főrotorátmérő 120mm.
Adó méret (H x Sz x M) 140mm x 70-80mm x 39-50mm.
Adó működés 2 db. AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék).
Töltési idő kb. 3,5óra.
Repülési idő kb. 27-30 perc.
Nettó súly beépített kamerával 165g (akku nélkül).
Nettó súly beépített kamerával és akkumulátorral együtt 249g
Akkumulátor 7,7V 2100mAh. LI-poly. moduláris
Motorok 4db nagy teljesítményű Brushless főmotor (2350kv)
 
Syma W3 csomag tartalma
 
1 db SYMA W3 drón beépített kamerával.
1 db 2,4Ghz távirányító beépített akkumulátorral.
1 db töltőkábel a drónhoz.
1 db töltőkábel a távirányítóhoz.
1 db LIPO akkumulátor 7,7V 2100 mAh. a drónba.
1 db telefon tartó konzol a távirányítóba építve.
4 db tartalék rotorlapát.
1db angol nyelvű leírás.
Memória kártyát és kártya olvasót a csomag nem tartalmazz!
 
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

Kapcsolódó termékek

SYMA W3 -19- Battery akkumulátor 7,7V 2100mAh

Gyártó: SYMA
Raktáron
13.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

Hasonló termékek

SYMA W1 PRO, Dulal kamera, 4K 12MP. gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 18 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA W1 PRO 4k 12MP, GPS. drón szett
85.000 Ft 77.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA Z6 Dual dönthető kamera 1080p+ 12MP Gesztus vezérlés, GPS, Optikai szenzor 28perc repidő

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z6 1080p+ 12MP összecsukható GPS.-es drón szett
74.990 Ft 69.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X31 GPS,, 4K, dönthető kamerás, gesztus vezérléses, optikai szenzoros, drón szett.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X31 kék színű drón szett
55.900 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X25PRO FPV távról dönthető HD kamerával, GPS-el, követő, hazatérő, lebegő, fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X25PRO FPV HD kamerával, GPS-el
54.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

Syma Z3 Összecsukható Drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z3 kamerás összecsukható drön szett
35.000 Ft 32.490 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5C (mini PHANTOM) 720p. HD kamerával, 6 tengelyes giroszkóppal, 2.4GHz.-es távirányítóval LCD kijelzővel.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: syma x5c drón szett
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC fehér-zöld
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC kék-fekete
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW fehér-zöld
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW kék-fekete
29.990 Ft 27.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fekete színű
25.990 Ft 23.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fehér színű
25.990 Ft 23.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA Z4W drón élőképes kamerával automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z4W drón szett
25.990 Ft 20.890 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA Z1 összecsukható drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás, mobilos irányítás

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z1 előképes HD kamera fekete
25.990 Ft 23.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fehér-kék színű
23.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fekete-arany színű
23.990 Ft 22.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

SYMA Z5 Heliquad drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z5 drón szett
19.990 Ft 14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fekete
18.990 Ft 17.790 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fehér
18.990 Ft 17.790 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

Syma X15T éjszakai cirkáló, automatikus magasságtartással és új kaszkadőrmutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15T NIGHT HAWK éjszakai sólyom drón szett narancs színű
17.990 Ft 14.890 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

Mások ezeket is megvásárolták

Akcióból hátralévő idő

MJX Bugs 19EIS brushless motoros, GPS drón 25 perc repülési idő, 5G 2,5K. WIFI FPV dönthető kamerával.

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 19EIS kamerás GPS brushless motoros drón szett zöld
99.990 Ft 92.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X20P maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X20P drón szett
12.990 Ft 9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 2.4Ghz,-es távirányítóval rendelkező, 25km/h végsebességű R/C autó.

Gyártó: Winyea
Raktáron
Gyártó cikkszám: Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 25km/h végsebességű R/C autó.narancs színű
19.990 Ft 17.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

XK Strom Crawler 12429+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 40km/h.

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK Sorm Crawler 12429 1:12 autó szett
57.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

XLH Truggy +Lipo+2.4Ghz.+2WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 38km/h.+ zöld-fekete színű

Gyártó: XLH
Raktáron
Gyártó cikkszám: XLH Truggy 1:12 autó zöld-fekete színű
41.990 Ft 36.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett piros-ezüst színű
14.990 Ft 13.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

XK Wltoys V912-A fémvázas négycsatornás single rotoros helikopter, magasságtartó automatával és moduláris akkuval

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK WLtoys V912-A helikopter szett
59.990 Ft 54.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

Double Horse 7007 R/C hajó (Tracer-2 útod modell) (810mm hosszú) 2.4Ghz.-es távirányító Li-Poly akku max:20km/h.

Gyártó: SHUANG MA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Double Horse 7007 R/C hajó szett
39.990 Ft 35.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
Akcióból hátralévő idő

Krokodil hajó kétmotoros elektromos hajó, 2.4GHz.-es távval, Li-Po akkuval, 9-10km sebességel (300mm hosszú) Piros-fekete színű

Gyártó: Alamodell
Raktáron
Gyártó cikkszám: Krokodil hajó RH702 Piros-fekete színű
15.990 Ft 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!