Az Alamadár cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

SYMA X25PRO FPV távról dönthető HD kamerával, GPS-el, követő, hazatérő, lebegő, fel-le szálló funkcióval

54.990 Ft 53.990 Ft
1.000 Ft 2%
Az akció időtartama: 2024. 04. 03. - 2024. 04. 30.
Kapható választék:
Hány akkuval kéri:
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Gyártó cikkszám: SYMA X25PRO FPV HD kamerával, GPS-el
Gyártó: SYMA
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 26.
Szállítási díj: Ingyenes
SYMA X25PRO – a megfizethető GPS drón.

Már kapható a SYMA új zászlóshajója az X25PRO személyében, mely az X8PRO-hoz képest kompaktabb mérettel, valamelyest hosszabb repülési idővel és számos új funkcióval rendelkezik. A GPS jelenléte, a kettős üzemmódú, élőképes HD kamera (melynek döntése távirányítóról vezérelhető) ebben a modellben is elérhető.
A jobb pozíció tartás és pontosabb hazatérés mellett néhány telemetria adattal is szolgál, mint például az akku töltöttsége, műholdak száma, repülési magasság stb. Ennél a modellnél már elérhetővé vált a „FOLLOW ME”, azaz követő funkció. A térkép funkció automatikus használatával pontokat tudunk megadni, ahova a drón automatikusan elrepül. A körző funkcióval drónunk kamerával felénk fordulva körbe-körbe repül minket. Gondos körültekintő használati útmutató elolvasása után a drón kezelése játszad könnyedséggel elsajátítható. 

Leírás

SYMA X25PRO – a megfizethető GPS drón.

Időről időre eljön a pillanat, amikor a SYMA dob egy nagyot és az egész belépőszintet letarolja azzal, hogy drága és kifinomult szerkezetek úttörő fejlesztéseit olcsó készülékekbe ágyazva széles tömegek számára elérhetővé teszi. Ezek a modellek pedig általában évekig uralnak egy kategóriát, elég csak a jó öreg X5C-re gondolni, ami jóformán 3-4 évig a kategóriája királya volt az összeszerelési minőségével és az akkor még egyedülálló, VGA-t meghaladó HD kamerájával.

Az X25PRO egy olyan mezőnybe érkezett, ami már meghaladta az X5 bevezetésekor fennálló piaci viszonyokat. Egyre több gyártó volt képes olyan drónnal előhozakodni, ami nem hullik darabjaira az első koccanásnál, nem zavarodik meg olyan könnyen a rádiókapcsolat. Mind gyakoribb az is, hogy egy modellhez alkatrészeket kapunk, amik a gyári minőséget elérik. Más szóval, a SYMA-nak nagyon fel kellett kötnie a gatyáját, ha egy ilyen kompetens mezőnyben helyt szeretett volna állni. Bevetették tehát a GPS pozicionálást és kidobták az új X8PRO-t.

Nem mindenkinek kell viszont egy akkora készülék, mint a hatalmas X8, így számítani lehetett rá, hogy előbb-utóbb lesz egy kisebb testvér, de az X8 minimalista GPS alkalmazásánál nem számítottunk sokkal többre. Ekkor még nem tudtuk, hogy mekkorát tévedtünk.

Ahogy a jó sorozatepizódok, úgy az igazán jó bekezdések is nagy feszültségkeltéssel a sztori közepén érnek véget. Ennek megfelelően még húzzuk a poént egy kicsit, nem lőhetünk le minden fontos infót a szövegtörzs legelején. Ki olvasná el a végét, ha az elejében már mindent megtudna, amit csak akar? Szóval, a használat szempontjából fontos részletek következnek, amik vásárláskor még nem sok embernek jelentenek szempontot, viszont, ha valaki már használt drónt, az tudni fogja, mennyire fontos egy hosszabb repülési idő, stabilabb távirányító, vagy szerelhetőbb konstrukció.

Ezen a drónon már pedig minden igyekszik felhasználóbarát lenni. Sok volt a vevői panasz arra, hogy elhagyják a rotorvédők és a lábak a csavarjaikat. Esetleg a sok gyepálás után a csavarhelyek kiszakadnak vagy tönkre mennek. Használjunk csavaroktól mentes lábakat és rotorvédőt! Valahogy így gondolkodhattak a mérnökök, amikor ezt a szerkezetet megalkották. Arra is kínosan ügyeltek, hogy a lágyabb anyag, a rotorvédő legyen sérülékeny és ne a váz. A lábak cseréje egyszerű, bedugós rendszerben történik, ami a négy szimmetrikus lábbal nagyon könnyen kivitelezhető. A rotorok felfogatása is azt a filozófiát követi, hogy amihez nem kell, ne használjunk csavarhúzót. A torok körüli apró gallért lehúzva és elfordítva a rotor egyszerűen old. Mondjuk, még nem tudjuk, mennyire lesz tartós ez a megoldás, de az anyaghasználat és a nulla kotyogás miatt egyelőre bizakodunk.

Egy drónnal nem csak lezuhanni kell tudni, hanem repülni is, ráadásul azt minél tovább. Ahogy a nullszériás tesztpéldányt csomagoltuk ki, kezünkbe akadt a boldogság kulcsa, ami a repülési időt illeti. Az akkumulátor ugyanis két cellás, 1000 mAh kapacitásával ellenben, ekkora teljesítmény mellett is jól odavert az X8PRO-nak. Pedig az kb. 40 %-kal nehezebb, 35 %-kal nagyobb és 1000 mAh helyett 2000 mAh akku táplálja. Itt a merülést jelző LED fények kigyulladása után is még percek vannak a tényleges kinyiffanásig. Biztonságosra hangolták mondjuk az egész gépet, nem csak a merülés visszajelzést.

Most pedig rá is térek, hogy mennyi mindenre is képes az X25PRO a beépített GPS vevővel, amit már a nullszériás példány is demonstrált nekünk. Alaphelyzetben félautomata módban működik, ami azt jelenti, hogy ha megtalálta a GPS jelet, akkor a modellt automatikusan egyhelyben tartja, amíg hozzá nem nyúlunk. Ha felszállás előtt megvárjuk, hogy meglegyen a 6-7 műhold, akkor a startpozícióra is visszahívhatjuk a gépet. Ez eddig a dolgok egyszerű része, nagyjából az összes GPS drón eljut eddig. Az extrák csak most következnek.

Az előző bekezdésekben volt szó az akkumulátor kímélő, lemerülést jelző funkcióról. Ez a drága szerkezet olyan felvilágosult, hogy amikor érzi, hogy le fog merülni, hűségesen visszatér gazdájához. Ha szeretnénk, természetesen megszakítható a folyamat, de hát milyen elegáns is az, amikor a drón maga jön haza és száll le elénk kérve a következő akkumulátort, hogy repüljünk még! Hihetetlen, hová jutottunk ez alatt a pár év alatt. Ha esetleg olyan perverzióink lennének, hogy a jelzés után még a közel üres akkumulátorral is repkedünk, akkor sem kell tartanunk semmitől, ugyanis a modell a kritikus pillanatban nem veszíti el a kontrollt, egyszerűen nyugodt, lassú tempóval leszáll és megáll. Nincs leállás a levegőben, nincs hirtelen teljesítményvesztés. Nyugodt leszállás van.

Azonban nem csak a leszállást tette a SYMA nyugodtabbá, hanem a reptetés minden aspektusát. Megszokott és gyakori funkció az automata fel-leszállás, ami itt is fellelhető. Sokkal izgalmasabb a drón elveszítését korlátozó funkció. Szándékosan írtam azt, hogy korlátozó, mert szinte biztos vagyok benne, hogy így is lesznek egyes vásárlóink olyan tehetségesek, hogy valahogy elveszítsék a modellt. Azt nem tudom, hogyan, de általában nem is szokták szeretni elmagyarázni. A modellel felszállva ugyanis a GPS és a magasságtartó úgy igyekszik vigyázni ránk, hogy maximalizálja a magasságot, ameddig felengedhetjük a gépet, illetve megszab a felszállás helyétől egy kört, amin nem tudunk kirepülni. Ezt nem mértük, de beállítás függő, mely a telefonos applikációban elérhető. Gondolom, ezt is úgy szabályozták, hogy a hatótávolságból ne nagyon lehessen kirepülni normális körülmények között. A rádiójel ennek a körnek a peremén is rendkívül reszponzív volt és stabil, biztonsággal kezelhető maradt a készülék a távolban is.

Az egyszerű WIFI kamerát, amit az X5SW óta úgy tűnik, hogy örök marad, végre elfelejthetjük. A friss modell videofelvételekre és fényképezésre alkalmas modulja is megújult, a funkciók listája pedig hasznos újdonságokkal egészült ki. A lencse buktathatóvá vált a táviránytóról, így menet közben korrigálhatjuk a kamera szögét, valamint az X8PRO-nál bemutatkozó duális funkciót is használhatjuk, melynek segítségével egyszerre mentünk egy zavartalan, szép felvételt a memóriakártyára, illetve egy másikat a telefonra. Ha pedig személyiségi jogokat sértenénk, egy mozdulattal leválasztható az egész kamera modul a drón aljáról, így már nem lehet arra hivatkozni, hogy mi azzal a felcsúti stadiont                                   videóztuk.

Most térjünk ki az újítások tárházára…

A funkciók kiaknázása érdekében szükségünk lesz a SYMA FLY alkalmazás letöltésére okostelefonunkra, ami ingyenes. Utána WIFI-n keresztül kapcsolódunk a drón hálózatához, majd megnyitjuk az SYMA alkalmazást és ámulunk-bámulunk a rengeteg extra dologtól, ami elérhető.

A telefon felső sávjában egy hatalmas információ halmaz jelenik meg, ami balról jobbra a következőket tartalmazza:
1. ikon a WIFI jelerőssége
2. ikon a műholdak száma, mely a szimbólum mellett számmal kiírva is megjelenik
3. ikon a drón akkujának töltöttsége, mely több lépcsőbe mutatja a drón akkujának merülését, amikor már nagyon gyenge, a színét is megváltoztatja. Először zöldről narancssárgára, majd pirosra vált.
4. ikon ( Longitude ) a hosszúsági fok adatait írja ki számokban
5. ikon ( Latitude ) a széllességi fok adatait írja ki számokban
6. ikon ( High ) a repülési magasság méterben
7. ikon ( Distance ) a repülési távolság méterben
8. ikon ( Speed V ) a vertikális repülési sebesség m/s-ban megadva
9. ikon ( Speed H ) a horizontális repülési sebesség m/s-ban megadva
10. ikon ( V/R ) a virtuális szemüveg használata
11. ikon a jegyzet, ahol az elmentett repülési paraméterek nézhetők vissza, mint magasság, távolság, sebesség stb.
12.  ikon a repülési paraméter beállítás ,ahol az alap beállítás 30 méter magasság és távolság. Ez a gyakorló szint és ezek az értékek változtathatók. A repülési távolság 20-200 méter között állítható, a
repülési magasság pedig 10-100 méter között.

A kijelző jobb oldalán 4 ikon jelenik meg egy más alatt, melyek fentről lefelé a következők:
1. ikon a hazatérő funkció, melynél a drón visszarepül a kiindulási pontra, majd automatán leszáll és megáll. Viszont a helyes működéshez meg kell várnunk a megfelelő mennyiségű műhold jelet és a visszaindítás előtt is meg kell győződnünk a megfelelő műholdak számáról. Illetve hazatérés folyamán figyelnünk kell, hogy ne legyen a drón útjában valami tereptárgy, mert azt nem fogja kikerülni. Természetesen, ha ilyen helyzetben belenyúlunk a távirányítóba, akkor a mi parancsunkra reagál a drón.
2. ikon a követő funkció, melynél, ha megfelelő távolságban vagyunk a dróntól és megnyomjuk a gombot, a drón kamerával felénk fordul és beáll egy pozícióba. Ha mi elindulunk, a drón követ minket. Azonban a funkcióval először csak teljes üres területen próbálkozzunk, ahol semmilyen akadályba nem ütközhetünk. A funkció használata előtt ellenőrizzük a megfelelő műhold jelet és legyünk vele tisztába, hogy ha a drón útjába bármilyen akadály kerül, a drón egész egyszerűen nekimegy.
3. ikon a körberepülő funkció, melynek használatakor drónunk kamerával felénk fordul, majd amilyen távolságban van tőlünk, akkora kört fog körülöttünk repülni úgy, hogy a kamera mindvégig felénk néz. Az alkalmazás használata előtt ki tudjuk választani, hogy gépünk az óramutató járásával megegyező vagy ellentétes irányba tegye ezt. Figyelmeztetésként itt is a 2.-es pontban leírtak érvényesek.
4. ikon a térképes repülés, melynél, ha felszállás előtt frissítjük a térképet és utána rányomunk az indításra, akkor a térképen megjelenik a drón helye. Majd, ha kijelölünk egy pontot a térképen, a drón oda repül. Azonban a funkció jelenleg csak béta verzióban érhető el, illetve csakis olyan helyen próbálkozzunk vele, ahol semmilyen tereptárgy vagy akadály nincs a környéken.

A telefon kijelzőjének bal oldalán pedig három ikon található egymás alatt:
1. ikon az úgynevezett csúszka, amivel a fotózás és a videó készítés között tudunk váltani
2. ikon a felvételek indítása és leállítása
3. ikon egy mappa, melyre, ha rányomunk, a készített fotókat és videókat tudjuk megnézni

Ezenkívül a telefon jobb alsó sávjában egy kisebb térképrészlet látható, ahol a drón térképes helyzetéről tudunk tájékozódni

Összességében ez a modell némileg kisebb, mint az X8 széria, viszont az X5-nél valamelyest nagyobb. A köztes méret legnagyobb előnye, hogy nem kell monstrum méretű készüléket vinni magunkkal, mint az X8-as esetében. A hagyományos X5-ös képest jóval vaskosabb, de csak picivel nagyobb.
Nagyon strapabíró és igazán tud dinamikusan repülni. Rengeteg az extra funkció, amivel jelenleg csak az X25PRO ékeskedhet. A gyártónak sikerült egy olyan drónt letenni az asztalra, amiben szinte mindent megtalálunk, ugyanúgy, mint a jóval drágább drónóknál, viszont itt mindent egyszerűbben, de mégis nagyszerűen és praktikusan tudunk használni.
Ha 50000 Ft alatt keresünk GPS-es kamerás drónt sok extrával, jelenleg ez a modell a legjobb választás.

SYMA X25PRO GPS-es élőképes HD kamerás drón főbb jellemzői:

-Ideális kompakt méret és impozáns megjelenés
-GPS-el felszerelt
-Telemetrikus adatok megjelenítése, mint magasság, távolság, akku töltöttség stb.
-A beépített GPS-nek köszönhetően a drón képes megtartani saját pozícióját mindenféle beavatkozás nélkül
-Gombnyomásra történő hazatérés és automatikus leszállás
-Akkumulátor lemerülésénél automatikus hazatérés és leszállás
-FOLLOW ME funkció, a drón képes követni, ha összekapcsolod okostelefonoddal
-CIRCLE FLIGHT 360°-ban körbe repül a drón kamerával feléd fordulva
-Térképes repülési képességek
-Előre beprogramozható maximális magasság és távolság repülés
-Aerodinamikailag megújult géptest, ami jobban ellenál a szélnek
-Barometrikus magasságtartó funkció, gombnyomásra történő fel-le szállással
-Headless mód, mely egy olyan beállítási lehetőség, ahol a modell forgatása elválik a döntések irányától
-720p HD minőségű kamerafelvétel
-Távirányitóról gombnyomásra fel-le dönthető kamera
-Új technológiájú FPV rendszer, mely az élőkép közvetítése mellett lehetőséget kínál felvételek (fotó/videó) készítésére SD kártyára és mobil memóriájába egyaránt
-Nagy hatótávolságú távirányító
-Rotorvédők védik a propellereket a kisebb ütközésektől
-A gépházzal teljes összhangban lévő LED megvilágítás, mellyel akár teljes sötétségben is tökéletes a navigálás
-Moduláris akkumulátor és alkatrészek, melyek nagyon könnyű cserét, illetve fel-le szerelést tesznek lehetővé

Paraméterek

Syma X25PRO drón műszaki adatok
 
Maximális hatótávolság több mint 200m
Teljes hossz/szélesség 445mm
Teljes hossz/szélesség rotorvédővel 470mm
Hossz/szélesség 310mm
Törzs magasság 105mm
Fő rotor átmérő 180mm
Adó méret (H x Sz x M) 155mm x 125-140mm x 25-55mm
Adó működés 4 db AA elem vagy AA típusú akkumulátor (nem tartozék)
Töltési idő kb. 120 perc
Repülési idő kb. 11-12 perc
Nettó súly 179 g (akku nélkül)
Teljes súly akkumulátorral együtt (rotorvédő és kamera nélkül) 235g
Teljes súly akkumulátorral, kamerával és rotorvédővel együtt 260g
Akkumulátor 7,4V 1000mAh Li-Poly
Motorok 4db nagyteljesítményű fő motor
 
A csomag tartalma
 
1 db SYMA X25PRO típusú drón beépített GPS vevővel
1db élőkép közvetítésére alkalmas dönthető 720p HD gyári kamera
1 db 2,4GHz távirányító
1 db USB töltő boksz, mellyel akár 2db akkumulátor is tölthető
1db Li-Poly akkumulátor 7,4V 1000mAh
1db univerzális telefontartó
4db leszállótalp
4db rotorvédő elem
4db tartalék fő rotor lapát
1db angol nyelvű leírás
Micro SD kártyát és kártyaolvasót a szett nem tartalmaz!
Repülésre kész állapotban érkezik!

További tulajdonságok

 

Kapcsolódó termékek

SYMA X25PRO-22- USB charger box -Töltő box + USB kábel

Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X25PRO-03/04- Blade- Rotorlapát

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
2.790 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X25PRO-05- Protecting frame- Rotorvédő

Gyártó: SYMA
Raktáron
2.790 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X25PRO-06- Battery 7,4V 1000mAh- Akku 7,4V 1000mAh

Gyártó: SYMA
Raktáron
9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

Syma X25PRO-14 Felső díszítő világítás "Upper-Light-Bar"

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

Syma X25PRO - 01/02 "Body-Upper/Lower" Felső- alsó vázelem

Gyártó: SYMA
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

Syma X25PRO-24 Telefon tartó klipsz "Mobile-Phone-Retaining-Clip"

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

Syma X25PRO-16 Akkumulátor tartó "Battery box"

Gyártó: SYMA
Raktáron
1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

Hasonló termékek

Akcióból hátralévő idő

SYMA X31 GPS,, 4K, dönthető kamerás, gesztus vezérléses, optikai szenzoros, drón szett.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X31 kék színű drón szett
55.900 Ft 53.990 Ft
1.910 Ft 3%
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Syma Z3 Összecsukható Drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z3 kamerás összecsukható drön szett
35.000 Ft 32.490 Ft
2.510 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA Z6 Dual dönthető kamera 1080p+ 12MP Gesztus vezérlés, GPS, Optikai szenzor 28perc repidő

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA Z6 1080p+ 12MP összecsukható GPS.-es drón szett
74.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X5C (mini PHANTOM) 720p. HD kamerával, 6 tengelyes giroszkóppal, 2.4GHz.-es távirányítóval LCD kijelzővel.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: syma x5c drón szett
29.990 Ft 27.990 Ft
2.000 Ft 7%
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC fehér-zöld
29.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X5HC Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+HD CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HC kék-fekete
29.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW fehér-zöld
29.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X5HW Phantom mini 4CH+ 6-tengelyes giroszkóp+FPV CAM +2,4GHz (LCD) +barometrikus szenzor

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X5HW kék-fekete
29.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z1 összecsukható drón, élőképes HD kamera, optikai szenzoros pozíció tartás, mobilos irányítás

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z1 előképes HD kamera fekete
25.990 Ft 23.990 Ft
2.000 Ft 8%
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA Z4W drón élőképes kamerával automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z4W drón szett
25.990 Ft 20.890 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fehér-kék színű
24.990 Ft 22.990 Ft
2.000 Ft 8%
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X15W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15W kamerával fekete-arany színű
24.990 Ft 22.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fekete színű
22.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X23W FPV (WIFI) élőképes kamerával, automata magasságtartással és fel-le szálló funkcióval és moduláris akkumulátorral

Gyártó: SYMA
Beszerzés alatt!
Gyártó cikkszám: SYMA X23W kamerával fehér színű
22.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA W1 PRO, Dulal kamera, 4K 12MP. gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 18 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA W1 PRO 4k 12MP, GPS. drón szett
85.000 Ft 77.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z5 Heliquad drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA Z5 drón szett
19.990 Ft 14.990 Ft
5.000 Ft 25%
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fekete
18.990 Ft 17.790 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X23 kamera nélküli drón egygombos felszállás és landolással, automata magasságtartással

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X23 kamera nélkül fehér
18.990 Ft 17.790 Ft
1.200 Ft 6%
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Syma X15T éjszakai cirkáló, automatikus magasságtartással és új kaszkadőrmutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X15T NIGHT HAWK éjszakai sólyom drón szett narancs színű
17.990 Ft 14.890 Ft
3.100 Ft 17%
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA W3 2K+12MP EIS dönthető kamera gesztus vezérlés, Brushless motor, GPS, optikai szenzor, 27 perc

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma W3 drón szett
99.990 Ft 88.880 Ft
11.110 Ft 11%
Várható szállítás: 2024. április 26.

Mások ezeket is megvásárolták

Akcióból hátralévő idő

MJX Bugs 19EIS brushless motoros, GPS drón 25 perc repülési idő, 5G 2,5K. WIFI FPV dönthető kamerával.

Gyártó: MJX R/C TECHNIC
Raktáron
Gyártó cikkszám: MJX Bugs 19EIS kamerás GPS brushless motoros drón szett zöld
99.990 Ft 92.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA X20P maroknyi drón automata magasság tartással és fel-le szálló funkcióval

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA X20P drón szett
12.990 Ft 9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA Z4 kamera nélküli drón automata magasságtartással kaszkadör mutatványokkal

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Syma Z4 drón szett
18.990 Ft 17.900 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 2.4Ghz,-es távirányítóval rendelkező, 25km/h végsebességű R/C autó.

Gyártó: Winyea
Raktáron
Gyártó cikkszám: Buggy KX7 kétkerék meghajtású, 25km/h végsebességű R/C autó.narancs színű
19.990 Ft 17.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

XK Strom Crawler 12429+Lipo+2.4Ghz.+4WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 40km/h.

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK Sorm Crawler 12429 1:12 autó szett
57.990 Ft 53.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

XLH Truggy +Lipo+2.4Ghz.+2WD 1:12 (proporcionális vezérléssel) 38km/h.+ zöld-fekete színű

Gyártó: XLH
Raktáron
Gyártó cikkszám: XLH Truggy 1:12 autó zöld-fekete színű
41.990 Ft 36.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

SYMA S107H (PHANTOM) 3,5 csatornás giroszkópos mikróhelikopter 2.4GHz.-es zavarmentes rádióval, automata magasság és fel-le szálló funkcióval.

Gyártó: SYMA
Raktáron
Gyártó cikkszám: SYMA S107H helikopter szett piros-ezüst színű
14.990 Ft 13.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

XK Wltoys V912-A fémvázas négycsatornás single rotoros helikopter, magasságtartó automatával és moduláris akkuval

Gyártó: XK INNOVATIONS
Raktáron
Gyártó cikkszám: XK WLtoys V912-A helikopter szett
55.990 Ft 47.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Double Horse 7007 R/C hajó (Tracer-2 útod modell) (810mm hosszú) 2.4Ghz.-es távirányító Li-Poly akku max:20km/h.

Gyártó: SHUANG MA
Raktáron
Gyártó cikkszám: Double Horse 7007 R/C hajó szett
39.990 Ft 35.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.
Akcióból hátralévő idő

Krokodil hajó kétmotoros elektromos hajó, 2.4GHz.-es távval, Li-Po akkuval, 9-10km sebességel (300mm hosszú) Piros-fekete színű

Gyártó: Alamodell
Raktáron
Gyártó cikkszám: Krokodil hajó RH702 Piros-fekete színű
15.990 Ft 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 26.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!